veeseelaa -> RE: dr. Boris Nikulin (16.6.2010 9:59:55)
|
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa Citam iskustva vas,i vidim neke pozitivne i neke negativne komentare za doktora Nikulina. Ja sad trebam prvi put ici kod njega na pregled. Pa ne mogu da budem pametna. Cula sma da on insistira na carskom rezu. Da gotovo sve zene poradja carskim, jer naravno ocekuje deblju kovertu... Sad bi ubrzo trebala raditi i nuhalni nabor, i ne mogu da budem pametna,gdje da odem da napravim taj UZ. Da li da idem privatno kod nekoga, npr. kod Mehmedbasica,jer sam vec bila kod njega,ili da mi doktor Boris to uradi?! meni je dr Nikolin vodio trudnoću, nikada nije pomenuo carski rez, dogovorili smo se da me on porodi i dao mi je br tel da ga zovem kad krene, medjutim ja sam imala babicu i nisam ga ni zvala Došao me je posjetiti nakon poroda i rekao mi: bolje je prirodno roditi i ako ti je beba bila krupna /4350/ ja ti nikad carski ne bi preporučio Ne brini, on je baš nagodan i fin dr ja bi rado opet kod njega vodila trudnoću, ljubazan je, pristupačan i uljudan! za termine pregleda uvijek bi dogovorili telefonom kad meni odgovara
|
|
|
|