Bella.88 -> RE: dr. Boris Nikulin (6.11.2014 13:24:04)
|
IZVORNA PORUKA: masnica Ja moram podjeliti svoje iskustvo kada je u pitanju doktor Nikulin. Naime na preporuku nekoliko prijateljica, muz i ja smo se odlucili da kod njega predjemo, prije toga doktor Divanovic me vodio skoro 8 mjeseci. Doktora Nikulina sam poznavala iz vidjenja jer smo komsije na Ciglanama, zivimo dva ulaza od njegovog. Nisam imala neko posebno misljenje o njemu jer sam ga stalno vidjala sa mladim djevojkama, koje su by the way izgledale ne bas previse prikladno i to ne prilici covjeku u njegovim godinama. Bez obzira na ovo, na preporuku mnogih prijateljica kao i doktora Divanovica zakazali smo sastanak i to mi je jedna od vecih gresaka u zivotu. Doktor Nikulin je covjek koji je mnogo lukav i neko ko dobro poznaje psihologiju zena. Od prvog pregleda tvrdio je da imam uzak grlic i da ce imati problema na porodu sto smo muz i ja prihvatili zdravo za gotovo ni najmanje sumnjajuci sta se iza toga krije. Imali smo ucestale preglede uz objasnjenje da se radi o visoko rizicnom porodu i ne mogu vam opisati kroz sta sam sve prolazili tih mjesec dana prije poroda. Strahovi koje sam imala izazivali su u nerijetkim trenutcima paniku i kako bi se smirila, muz je zakazao sastanak sa doktorom Katicom kojeg od ranije poznaje i koji nam je rekao da je grlic savrsen te mu nije jasno o cemu je doktor Nikulin govorio, usput nas je zamolio da mu to ne prenosimo. Na narednom pregledu kod doktora Nikulina sve nam je bilo jasno. Doktor je predlozio muzu da idem na carski, protiv cega sam od samog pocetka trudnoce bila, i da je to najbolje za mene i bebicu. Kao da se ne patim a i bebica bi mogla imati trajne probleme jer ce porod dugo trajati... Sve bi to bilo uredu da na kraju nije rekao da je to potrebno platiti 500 KM koje se, ovo je najzanimljiviji dio, daju anesteziologu i sestricama [sm=smiley13.gif] Shvatili smo o cemu se radi i da je od pocetka imao na umu da nam uzme novac jer smo se cinili mutavi ili sta vec ? Toliko o doktoru Nikulinu i nadam se da sam jedina koja je imala ovakvo iskustvo sa doticnim. post je malo stariji,ali da napišem ovo zbog onih žena koje bi ovo podebljano odbilo od ovog doktora[sm=smiley1.gif] eto komšija ti kažeš,no nemoraš znati sve o njemu,ali za tvoju informaciju čovek ima dvije kći(mlade devojke) sa kojima živi,a i čovek je razveden može vodat koga hoće za ruku[sm=smiley36.gif] svi dr.su haman isti,sve zavisi od njihovog i našeg raspoloženja i pristupa,pa nam neko paše a neko ne ko je ležao na Patalogiji bar dan,morao je videti da je njima sve rutina,nikog oni nemogu gledati kao svoje dijete,jer da primaju sve k srcu kud bi im kraj bio a za pare molim vas,doktori koji neće primiti novac ili poklon?...,nema ih ili su na birou
|
|
|
|