venus -> RE: dr. Boris Nikulin (10.2.2014 16:33:05)
|
Krajem godine dva puta sam lezala na Jezeru,oba puta zaglavila hitno.Prvi put u 34/35 sedmici rizicna trudnoca,plus zdravstveni problemi koji su se javili u trudnoci.Do tada trudnocu vodila privatno.Dr.Katica me hospitalizovao.Mlad,ljubazan,sposoban,uvijek dostupan pacijentu. Porodila se u 37oj carskim i ostala opet odredjeni period gore.Upoznala sam kompletnu postavu Jezera za tih ukupno dvadesetak dana,pa imam prilican uvid u to ko je kakav(sa moje tacke gledista naravno)jer sam bez ikakve preporuke i mita boravila gore,pa mislim da mogu izrec neki objektivan stav. Dr.Nikulin i Basic vas uopce ne gledaju ako im se niste pretplatili,znaci nema sanse da vam pruze bilo kakavu pomoc,licno sam bespomocno poslije poroda sa katastrofalnim nalazima molila dr.Nikulina da pogleda nalaze i moj slucaj,samo je odmahivao rukom i govorio sad ce vizita i sl.a kolegice iz sobe koje su letile za njim na hodnik da mu gurnu u dzep pitao je cak koliko su izduvnih gasova imale i sl.gluposti morajuci valjda biti simpatican za tolike novce(licno su mi rekle koliko su dale). Ne znam cemu tako losi komentari za dr.Lejlu Imsiriju,zena se na patologiji licno brine za svakog pacijenta posebno i upucena je u svaki slucaj. Da ne zaboravim,porodio me dr.Dekovic,a imala sam zakazan CR kod dr.Katice ali porod krenuo ranije,kasno u noc,dezurni bili on i Nikulin,koji je pobjegao odmah znajuci da ni na patologiji nije imao novcane koristi od mene te me dr.Dekovic uzeo bez rijeci,zasto valjda sluzi i porodiliste Jezero kao javna ustanova a ne kao njihova privatna ordinacija. Ovdje bi jos pohvalila mlade snage Jezera,a to su dr.Mahira Duric,tako ljubazna,susretljiva,dr.Alma Kadnic takodjer predana svome pozivu,dr.Divanovic,samo tako neka nastave.
|
|
|
|