|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
17.2.2011 20:15:48   
elmicha
Ma ja sam ti super hB...sad sam redovna na vjezbicama,i mogu ti reci da sam zadovoljna..slabije mi noge oticu,osjecam se nekako bolje pri samoj pomisli da smo usli u 9 mjesec..user posted image user posted image user posted image user posted image i pripremili se za porod...
Kupila sam sebi sve sto mi treba,oprala jos popeglati...i spakovati..user posted image user posted image
Za bebicu kupila cucu,flasiicu..kupkicu,cesljic...pelenice...Cekam UZ pa da kupim i odjecu...
et saljem vam veliku pusicu....

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1751
17.2.2011 20:36:31   
sunce27
Ehe super, meni je pravo zao sto ranije nisam krenula na vjezbe jer je bas korisno i lijepo druzenje sa dragim trudnjacama. Jos ti nisu vidjeli spol bebe je li?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 1752
17.2.2011 20:39:35   
gagach
bila na uz i sve je supeeeeeeer...imam duge none i 2kg...srculence je zdravo hBuser posted image  mamin kosarkas

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 1753
17.2.2011 20:43:13   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

bila na uz i sve je supeeeeeeer...imam duge none i 2kg...srculence je zdravo hBuser posted image  mamin kosarkas

user posted image user posted image user posted image za kosarkasa

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1754
17.2.2011 21:57:50   
Rimljankaa
Nejra cestitam,neka ti je ziv i zdrav!!!!   Odmaraj sad,i uzivajte jednko u drugom...

Gagach ljub kosarkasu...Hvala Bogu da je sve ok!

m.i.n.a.
tek sam danas  vidjela tvoju poruku na temio za bebe.
Ovdje cu ti kratko napisati. Sto se rane ticde,mogu reci da je proslo. Mene us konci zatezali,oni ruzni plasticni,pa mi ih mama skinula. Nekako mi lakse bilo da ona nego doktor...Doduse to smo napravili kad su vec poceli sami da ispadaju. Odmah mi je bilo punoo lakse.
Sad se normalno krecem i mogu sjediti. I sad zaboli,ali nista strasno. S obzirom da sam piskila stojeci i boljelo je ludjacki hvala Bogu da je proslo.
I mene ponekad rana zasvrbi,ali to je znak da zasrasta.
A sto se tice prvog pregleda,ja cu to obaviti u svojoj ambulanti. Netreba se narucivati,ali beba treba da napuni mjesec dana. Tad dobijes i uputnicu za UZ kukova. Ja cu taj uz raditi privatno.

A kako ti mazes bebicu,je li po cijelom tjelu? Ja jos nisam,nesto me strah dok nepitam pedijatra,ipak su i u tim baby losionima ima hemikalija pa ne znam da li smijem,tj. da li je neophodno. Mada Adnica ima bas mekanu kozicu i cistu.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1755
17.2.2011 22:28:58   
sunce27
Gdje li nam je Medi, ona otisla u setnju i nema je ne javlja se citav dan? Da se nije gdje u putu porodila, medolino javi nam se...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1756
17.2.2011 22:49:16   
cipelica
pozdrav svim trudnicama,nova sam clanica. Trudna sam sest mjeseci. Bilo bi mi drago da se sa vama druzim i izmjenjujemo iskustva tokom trudnoce i poslje nje.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1757
17.2.2011 23:03:44   
Anoniman
Nejra draga cestitke od srca, ljubimo i tebe i bebanog...Zelimo brz oporavak :)))

Cipelica dobrodosla nam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipelica)
  Neposredna veza do poruke: 1758
17.2.2011 23:22:16   
sunce27

IZVORNA PORUKA: cipelica

pozdrav svim trudnicama,nova sam clanica. Trudna sam sest mjeseci. Bilo bi mi drago da se sa vama druzim i izmjenjujemo iskustva tokom trudnoce i poslje nje.

Dobro nam dosla, sto ljepse da provedes ostatak svoje trudnoce i naravno da se druzis sa nama.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1759
18.2.2011 8:47:05   
gagach
Dobro jutro krofne i krofniceuser posted image

posto sam prva rekoh da zakuham kafuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se posluzite al samo nemojte da se ohladiuser posted image

Sinoc sam se naspavala...valjda nervi popustili kako je na uz-u sve proslo okuser posted image

sanela.asja joooj tako mi je zao sto se patis sa tim mucninama i sto povracas...mogu misliti koja je to tegoba user posted image ja ono malo mucnina sto sam imala mislila sam da cu umrjeti...

jelena hihihi eto te ko i ja hihihiuser posted image mislim da ima i do vremena...mene hormoni drmaju najstrasnije....
skontala sam da mi je puls najnizi kada se doooooooobro isplacem...valjda izbacim svu tu napetost...kad nemam drugog nacina da je izbacimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vila.vilica a da odustanes od pokusaja deloziranja miceuser posted image user posted image user posted image user posted image ..vidjet ces kada se ona tebi zainati....SILAZI SA TIH PROZORA

NejraS kad sam ugledala tvoj post kontam eno je jos se nije porodilauser posted image jako mi je zao sto si imala tezak porod ali neka je samo proslo i ti imas svoju mrvu u rukamauser posted image javni nam se... I CESTITAM TI OD SRCA!

mina minushko nemoj biti tuzna i depresivna...vjerujem da je tesko...kad se muz vraca? sad ce i lijepo vrijeme pa ces aBd sa svojim djecacicem u setnju i to je onda sasvim druga pricauser posted image i nemoj da ne jedes pa da se opet osusis...ljuuubim

elmicha gdje ides na vjezbice?

cipelica dobro dosla u nasu veselu druzinuuser posted image nadam se da ces nam se cesce javljati pa da se mozemo druzitiuser posted image postavi ticker pa da mozemo pratiti i tvoje sedmiceuser posted image slusa li beba?

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1760
18.2.2011 9:36:41   
gagach
entite nemoj viriti...udji na kafuuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1761
18.2.2011 9:41:23   
m.i.n.a.
Evo mene na kaficu,vrijedna Gagach nam napravila..uhh sto mirise,vidi se razlika:))
Ma to je mene malo uzelo al jedna doza placa da se malo olaksa i brzo nastvljamo dalje...Bravo za kosarkasa,kad postane poznat i uspjesan moci cu se hvalit da sam jednom pila kafu sa njegovom mamom..:))
Rime ja njega mazem sa bademovom kremom,svi oni losioni i ulja su mi hemija a od bademove mi i mirise i osvjezi se a znam da nije stetna..ja ga namazem cijelog:)posebno na pocetku dok se koza jos gulila,fino stavim kreme,polahko utrljavam,kozica spadne a njega usput masiram..on se sav prepusti,najvise voli presvlacenje i kupanje..za guzu nekad stavim penaten puder ako vidim da se zacrvenila i zacas prodje.kupam penaten samponom i to je sve od kozmetike sto koristim,djaba sve onoliko kupovala ranije:))i sad kako su grcici pa stomak masiramo nekad uljem djecijim nekad kantarionovim stavim obloge..sto s erane tice kod mene je sivana ko haljina,kad sam pitala doktora koliko ce trajat sivanje kaze necu da te lazem moreaces se strpit,ima dosta...ja se ne bih usudila sama skidat,cekam nek sami spadnu,odavno sjedim i sve ostalo tako da izuzev svraba meni je ok..a wc,obzirom da mi je kada stavila sam stolicu pored pa prvo se oslonm koljenima na stolicu i prebacim unutra i sve stojeci obavljala do neki dan..vise me bilo strah nego sto nisam mogla al eto..kako nam je Adnica,vidim fino napreduje,ako nisam pogrijesila profil mislim da sam vas vidjela na naslovnoj slici,masalah..ljepotica:))odesmo mi od teme,zacatavamo sa nasim problemima:))
Cipelica dobro nam dosla,vidjeces da se neces pokajati..malo je ovako finih i razumnih trudnica igdje..hehe..vidis da se meni tesko odvojiti od ove teme a danas vec 20 dana od poroda..skontala sam neka me ovdje sve dok se vecina nas ne prebaci na bebe...mada sve ima svoje cari,lijepo je i tamo citati i pisati samo dok se udomacimo..:)
Pozz svima od nas dvoje...samo da nam prodje vakcina i mi idemo u setnju,malo cemo po Sa a onda idemo u Ze i samo cemo hodat..mama vec dogovorila kafe i druzenja..:))

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1762
18.2.2011 9:42:30   
m.i.n.a.
P.S.sta nam je sa Medi...da se nije progurala...ako je skoro ne bude ja cu cestitati..hihihi...
A Naidica...ona je sigurno vec za cestitanje...
Hocu da nekom cestitam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1763
18.2.2011 9:46:29   
gagach

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

P.S.sta nam je sa Medi...da se nije progurala...ako je skoro ne bude ja cu cestitati..hihihi...
A Naidica...ona je sigurno vec za cestitanje...
Hocu da nekom cestitam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i ja se pitam...sad sam joj sarala po zidu na fejsuuser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1764
18.2.2011 9:46:46   
entinte
IZVORNA PORUKA: cipelica

Draga cipelica,

Dobro nam došla user posted image   user posted image  user posted image  , želim ti ugovnu trudnoću user posted image
Tu smo kad god i šta god zatreba user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 1765
18.2.2011 9:48:53   
entinte

Ja sam vec maznula jednu user posted image , ruke ti se pozlatile bas je dobra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1766
18.2.2011 9:51:33   
gagach

IZVORNA PORUKA: entinte

Ja sam vec maznula jednu user posted image , ruke ti se pozlatile bas je dobra user posted image  user posted image  user posted image
user posted image
kako si ti jutros? jel to rintas?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1767
18.2.2011 9:58:59   
entinte

user posted image

Ma ko crnac ti rintam, sinoc sam do 1 zavrsavala neke hitne poslove... haos nam je... a direktor nas je pocastio vijescu da radimo i za vikend... user posted image  user posted image   user posted image  
Jedva se vucem user posted image  Jutros mi je prijateljica otišla po nalaze krvi; MCHC,MPV i Glukoza serum je pod zvjezdicom ostalo je ok i jos imam da uradim CRP u Eurofarm Centru jer ga ne rade u domu zdravlja... samo hodanje user posted image
Drago mi je da je sve ok sa bebicom user posted image  user posted image  user posted image  i ja jedva cekam pocetkom mjeseca da odem da vidim sta ovaj moj radi user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1768
18.2.2011 10:02:41   
Rimljankaa
Jutro zenice...

Mi malo nenaspavani,ali ok je sve....

m.i.n.a. moja Adna se rodila kao cista bebica... Bas je imala cistu kozu i lice...Tako da nije bilo potrebe za tretmanom nikakvim. I sad je cista bebica,nema gulenja koze isl. Malo je imala osipa po guzi,pa smo mazali kremom s dodatkom cinka,nista pomioglo nije. Po preporuci kupila nakjobicniju palvodrem kremu i odmah nam je proslo od nje. Tako da Adni mazem guzu samo tom kremom.

Koju bademovu koristis? Je li onu plavu obicnu?
Ja sam je htjela malo mazati,tek onako,pa cu vidjeti s pedijatricom da li da radim,jer joj je cista koza,pa ne znam ma li potrebe.

A dobro si vidjela... ADna masAllah dobro napreduje,prava je poguzija i mamina buca....

A rana,vjeruj kako su se konci maknuli,ja sma druga zena. Nego vise me iritiraju ovi ulosci,vjeruj da mi skroz smetaju,a moram ih nositi. Nemam krvarenje,ali ima ponekad pokoja kap ili ono kao zuckasto... Nadam se da ce prestati do 40 dana,jer mi je ulozaka na vrh glave.

Ostale trudnjace kako ste???  Ima li kakvih bolova?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1769
18.2.2011 10:02:56   
vila.vilica
Uranile...
evo i mene kad gagach casti kafom...jer je 4d super prosao....user posted image neka mašallah...nisam ni sumnjala user posted image
usput..micu ni pranje prozora nije deloziralo tako da mi je kristalno jasno da je to dijete na svoju ruku..ima svoj cilj i ja mogu samo da mastam da ce da bude po mom user posted image
Zadnjih dana se umirila....ali da ce ispostovat termin nisam sigurnauser posted image
E danas konacno aBd...imam ginekoloski pregled pa da vidimo kako stvari stoje user posted image

Ne znam jesam li vec cestitala...ali NejraS zelim ti svu srecu sa bebacem...
medi...fakat gdje si..mislim nemojte paniciti odmah da se zena porodila...pa eto ja cu aBd za vikend kod mame..pa da znate odmah user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1770
18.2.2011 10:18:21   
gagach

user posted image

Ma ko crnac ti rintam, sinoc sam do 1 zavrsavala neke hitne poslove... haos nam je... a direktor nas je pocastio vijescu da radimo i za vikend... user posted image  user posted image   user posted image  
Jedva se vucem user posted image  Jutros mi je prijateljica otišla po nalaze krvi; MCHC,MPV i Glukoza serum je pod zvjezdicom ostalo je ok i jos imam da uradim CRP u Eurofarm Centru jer ga ne rade u domu zdravlja... samo hodanje user posted image
Drago mi je da je sve ok sa bebicom user posted image  user posted image  user posted image  i ja jedva cekam pocetkom mjeseca da odem da vidim sta ovaj moj radi user posted image
a sto moras crp raditi? jel onako ili ima potrebe?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1771
18.2.2011 10:32:09   
sanela.asja
]gagach cestitam na kokasarkasu,samo neka je zdravo...vidim ti to pravo guras
vilo sretno na pregledu..
cipelice dobro dosla...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1772
18.2.2011 10:41:46   
entinte

user posted image

a sto moras crp raditi? jel onako ili ima potrebe?

Trazio mi doktor. user posted image  I prosli put sam radila bio je ok pa sad da provjeri opet

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1773
18.2.2011 11:08:08   
Anoniman
Jutro i od nas nervoznih i nenaspavanih user posted image . Ani zubi meni se cini svi moguci krenuli pa nervoza na nivou, ja juce i danas ne prestajem povracati, a nisam deset dana povratila sigurno, a nocas mi cijelu noc krv iz nosa curila, nisam dva sata odspavala. Tako da smo moja princeza i ja na ratnoj nozi od juce, ne zna se koja je nervoznija, malo se ona dere, malo ja. Svadjamo se, ja njoj jednu, a ona meni sto i jednu user posted image .
Rime super sto su prosle bubuljice user posted image , sve sam htjela da pitam a zaboravim. Ja kad citam o spavanju tvoje Adne vidim moju Anu, ona sta je radila samo je plakala, sa 15 dana se prvi put zacenula, meni se noge odsjekle kaze sveki samo je hladnom vodom malo poprskaj i tako i uradih i dijete dodje sebi, tako par puta se zacenula ja je "okupala" user posted image i sada kad vidim da hoce da se zacene samo je povedem prema wc-u ona odmah kez od uha do uha, huja moja mala, ali takav joj je i tata bio, od glave do pete je identican on, nadam se da i kad odraste da ce biti na njega user posted image
Gagacha moze za mene kapucino, a cestitamo na urednom 4D user posted image
Mina ja tek juce, prekljuce skontah da tm nije sa vama, svaka cast zeno draga sama sa bebicom user posted image user posted image

Ljubimo vas sve nas dvije neUrozne user posted image

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 1774
18.2.2011 11:25:19   
naidica
pozdrav drage moje!! evo da vam se javim,,jos sam 2 u 1!!! user posted image user posted image user posted image hvala sto pitate za meneee!!! inace dobro sam masala u pon ponovo na pregled,,ako se do tada nista ne desi!!! pozdrav za sve cuvajte se i ljubim vassssssss

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *