Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 16.2.2011 22:24:25
vila.vilica
minoooo hvala na pitanju...dobro sam...deveram sto bi reko KEMAL MALOVCIC Danas mi je dan bio bas ispunjen..bila sa ovim deMbelim zenama na kafi pa na vjezbama..zao mi sto nemamo grupnu sliku...a ko zna,...mozda ne bismo ni mogle stati u jednu sliku
sunce..jel ti dosadno ja kontam da idem spavat da prekratim dosadu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 16.2.2011 22:36:38
animagical
IZVORNA PORUKA: bint
emeđutim ona je dobila neke kontrakcije,doktor joj je odmah napisao bolovanje...eh sad me zanima jel neka cula od vas za ovakvo nestooo i jel trudnoca bila uspijesna..ona jos kaze da joj pise 'abortus'na tom nalazu nekom mada njoj jos dr.ne insistira na tom...
reci joj da se smiri i da lezi i radi kako joj je dr rekao, bice to aBd ok, to za abortus Boze sacuvaj nece je sa zivim djetetom poslati na abortus tj kiretazu kako je ona shvatila, vec je to oznaka za prijeteci pobacaj tj kontrakcije, moja seka je cijelu trudnocu bila na bolovanju i naravno tako joj je isto pisalo,ona je uzimala apaurin i jos svasta nesto i bila relativno ok uz strogo mirovanje, a mali sad eno prohodao...samo nek se opusti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 16.2.2011 23:04:22
sunce27
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
minoooo hvala na pitanju...dobro sam...deveram sto bi reko KEMAL MALOVCIC Danas mi je dan bio bas ispunjen..bila sa ovim deMbelim zenama na kafi pa na vjezbama..zao mi sto nemamo grupnu sliku...a ko zna,...mozda ne bismo ni mogle stati u jednu sliku
sunce..jel ti dosadno ja kontam da idem spavat da prekratim dosadu
Hahahaha pa vala si potpuno u pravu pa samo ja zauzmem pola fotke, zato je i bolje tako. Meni nije veceras dosadno samo trckaram na wc nikada vise nisam piskila u svome zivotu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 16.2.2011 23:39:53
Anoniman
Dali je normalno da se posle amnioskopije pojavi malo krvi? krv nije svjeza nego tamno smedzaste boje pomjesana sa bjelim izcjedkom kojeg inace imam par sedmica...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 16.2.2011 23:55:10
gagach
IZVORNA PORUKA: entinte
ej zena
Kako je lijepo citati ove dogovore za kafu... tako bih volila da vam se pridruzim i sve vas upoznam ali radim... jedva cekam da uđem u 9. pa da furam na bolovanje... Zbog posla ne stizem ni na vježbe pusa za sve vas
sada ces ti u deveti pa cu te ja dovukljati sa sobom na vjezbice i kafe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 10:26:17
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: entinte
ej zena
Kako je lijepo citati ove dogovore za kafu... tako bih volila da vam se pridruzim i sve vas upoznam ali radim... jedva cekam da uđem u 9. pa da furam na bolovanje... Zbog posla ne stizem ni na vježbe pusa za sve vas
sada ces ti u deveti pa cu te ja dovukljati sa sobom na vjezbice i kafe
JEDVA CEKAM aaaaaaaa yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 10:32:10
Cickolini
Da samo znate koliku sam vam poruku napisala s mobitela i to su mi oci ispale na touch u i greska na forumu haha Uglavnom mi smo dobro. Cekamo internet da nam uvedu u novom stanu. Za nepune tri sedmice dobili smo 800 grama i narasli 3 cm masala. Kaze doktor da je to zato sto doji pa dobro napreduje. Ja sam dobro pomalo umorna. ali nije lose snalazim se. Evo pobjegla sam iz sobe gdje beba spava ... imam osjecaj kad sam tu da nanjusi sisu i probudi se prije vremena haha Kako ste mi vi Sunce, gegach, taurus, medi? Vidim medi se bas priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 10:45:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bint
ej zenice drageee....kako ste eh ovakooo...danas me zove prijateljica koja je trudna,radila nuhalni nabor i sve je masallah s bebicom...međutim ona je dobila neke kontrakcije,doktor joj je odmah napisao bolovanje...eh sad me zanima jel neka cula od vas za ovakvo nestooo i jel trudnoca bila uspijesna..ona jos kaze da joj pise 'abortus'na tom nalazu nekom mada njoj jos dr.ne insistira na tom...paaa pls ako ko nesto zna o takvom necemu nek napiseeeeee...hvalaaaa
Bint tako je kod mene i sa prvom i sa drugom trudnocom, cijelu trudnocu kontrakcije, samo nek se drzi propisane terapije i nek miruje maximalno sto moze, izbjegava usisavanje, prostiranje vesa, tj protezanje, ananas, hurme i bice ok. Meni sinoc guzica zinula za ananasom, pojela par zalogaja i cijelu noc me stomak rasturao, tako sve ce to biti ok samo disciplinovana mora biti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 10:46:42
m.i.n.a.
Jutro... Samo da vam brzinski mahnem... Medi ja sam znala da ti imas negdje slicice..hajd stavljaj cim se vratis iz skitnje..a da znas da sam ja dan poroda dooobro se setala i navece eto mog bebaca..:)) Cickolini...nek si nam se bas javila...snalazim se nekako..sad za sad mislim da je dobro i da sam ukapirala kad sta i dokle treba..muce nas grcici ali da se pohvalim sinoc smo fino spavali..da se ne urekne..:)) Masalah za tvoju bebicu..kako se ti osjecas... Pozz svima...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 10:58:35
bint
priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas
IZVORNA PORUKA: Cickolini
Da samo znate koliku sam vam poruku napisala s mobitela i to su mi oci ispale na touch u i greska na forumu haha Uglavnom mi smo dobro. Cekamo internet da nam uvedu u novom stanu. Za nepune tri sedmice dobili smo 800 grama i narasli 3 cm masala. Kaze doktor da je to zato sto doji pa dobro napreduje. Ja sam dobro pomalo umorna. ali nije lose snalazim se. Evo pobjegla sam iz sobe gdje beba spava ... imam osjecaj kad sam tu da nanjusi sisu i probudi se prije vremena haha Kako ste mi vi Sunce, gegach, taurus, medi? Vidim medi se bas priblizilo hehe Kako mi se rime, bin+ i mina snalaze. ja se nadam dobro. Ljubim vas
cickolini ma hvala ti sto brines za nas...ma snasla sam se sto bi nas narod rekao 'ko velika' imali smo 2 puta grceve,al uspjesno prevaziđeno i ne zelimo ih vise hehehehehe bebica je na prvoj kontroli bila dobila 1,5 kg,2-3 sm porasla,dobili uputnicu za kukove...bocuuuu dobio miran je,place kad je gladan il kad hoce zapsati unervozi se sve ko ad mu je zao,kao propustice nesto heheheh al nocu je super,mi se s njim igramo do pola 12 i onda ga okupamo i dijete spava svu noc,doduse probudi se oko 3 i oko 5 tada ga samo stavim uz sebe i on dok doji zaspi a i aj s njim,tako da je sve za 5 muzu ujutro uvijek pita pa budil se to dijete heheheh kao ne cuje ga,ma smao nek ej zdrav i dobar je... kako ti duso draga,snasla si se'????kiss
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 12:33:03
Lara83
Sta radite drage trudnjace :) Evo ja i danas skitala, pala sam s nogu...potrosila opet para i usput pokupila nalaze. Ovaj put sam ih radila na DIP-u jer reagenski nisu stiglu u vrazovu jos uvijek a meni je trebala KKS, ŠUK i CRP. Sve je ok, osim CRP-a koji je opet povisen 10,7 :( ufff...kaze mi dr gore ''ma sta se brines, to je nista, vecina trudnica CRP nikada ni ne uradi...''. vidjecemo sta kaze moj dr u ponedjeljak uffff..... Sto se posteljinica tice, isla sam maksuz u bagatelu medjutim sve su sarene-presarene. Samo sam nasla jednobojne carsafe sa gumom, koji su bas prakticni a i jeftini. Usput da kazem da mi je jucer na kafici bilo super :) nikad vise trudnjaca na jednom mjestu :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 12:34:14
Lara83
IZVORNA PORUKA: ĐoIsA
sta je ovo niko ne vadi nalaze
ja sam jucer vadila nalaze ali na DIP-u, zamoli dr u svojoj ambulanti da ti da uputnicu za gore i sve mozes zavrsiti. trudnice imaju prednost ali ipak malo porani. ja sam za 5 min bila gotova...sretno!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 12:42:43
gagach
zdravo trudnjacice
samo da mahnem i pozdravim....
Jucer mi je divno bilo na kafici sa guzlama debelim a na vjezbicama sam se kocila od sege...mislim da me hisericni smjeh onaj opucao i za sve je kriva Lara mislim da ce nas na iducim vjezbama razdvojiti isto kao u skoli
u 15:30 idem na 4d i povratiti cu koliko sam nesto nervozna....drzite figeee
ljub ljuuub
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) 17.2.2011 12:51:15
Lara83
IZVORNA PORUKA: gagach Jucer mi je divno bilo na kafici sa guzlama debelim a na vjezbicama sam se kocila od sege...mislim da me hisericni smjeh onaj opucao i za sve je kriva Lara mislim da ce nas na iducim vjezbama razdvojiti isto kao u skoli
u 15:30 idem na 4d i povratiti cu koliko sam nesto nervozna....drzite figeee
hahahhaha ja sam morala mm ispricati, reko ''imam problem'' hhahahah...jao, jaaaooo...ako sutra bude ta ''strasna sestrica'' ne vjerujem da cemo se bas smijati sretno danas, i nemoj da budes nervozna vec veseeellaaaaa gledaces svoju srecicu! uzivaj i nadam se da ce ga uspjeti uslikati