|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
15.2.2011 13:02:43   
sunce27

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Cure moje sve je uredu..nalazi perfektni bebica napreduje,dobila sam i prvu slicicu sa uz,samo da nastavim piti utrogestan i kontrola za 4 sedmice...user posted image
Hvalla vam na podrsci svima ovo mi je najsretniji da...[sm=smiley31.g
if]

user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i bebicu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1651
15.2.2011 13:30:44   
gagach
Helloooo debelguze!

Kako divan dan! Tako sam se pozelila sunca:) Nisam izdrzala u kuci i morala sam bar malo izaci da prosetam...diiivno...potrosila sam malo para usput al sta ces...:)

ZNACI KAFA DEFINITIVNO DOGOVORENA...SUTRA BBI PLATO U 15

Mino ma ti se meni super snalazis ne brinem ja za tebe...kad cemo vidjeti slicicu bebacha? Mogu misliti koji secer....

Medi reci bebi da saceka da iskafenisemo na miru:)

Vila.vilica zbuni me sa novom slicicom:) fino to sve izmajmunisi i cekamo te:)

Rimljanka vidi ove nase rime ko o cemu ona o keksu:) opet mi se zamaglilo pred ocima...zaboravi covjek kako se to radi:) mozda fakat djecu rode donose:)

Sanela.asja jupiiiiiiiiiiiiiiii!!! Drago mi je da je sve ok...znam kako se cojek optereti i samo crne misli napadaju.

Laro suti jedva sam sinoc prezivjela bolove u nogama...cak me i groznica uhvatila hahahahha al smo bas turu odradile:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1652
15.2.2011 13:38:26   
sunce27
Mene danas toliko noge bole da mi se place, a uz to sve mi trnu prsti od desne ruke, jedino malo snage mi daje ovo sunce ali djaba samo ga kroz prozor mogu gledati...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1653
15.2.2011 13:48:58   
gagach
pootvaraj prozore i odvrni muziku i uzivajuser posted image to sam sad ja odradila i isto blesava pjevusimuser posted image
moram ici praviti rucak pa mi to malo kvari raspolozenje...ali sto se mora mora seuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1654
15.2.2011 13:56:38   
sunce27
Dobra ti je ideja, ali kakva sam danas nista me ne bi oraspolozilo, nikada me ovako noge nisu boljele, ja danas ne mogu nista ni da kuham, dans cu sta samo da sebi namazem user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1655
15.2.2011 14:20:33   
Rimljankaa
Gagach nije roda,nego seva user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Predivan dan,bas vam zavidim na hodanju... I ja bi mozda malo mogla,da Adnicu ostavim s mamom,ali mi je zao ostaviti...

Sunasce i meni su prsti od ruku trnili,i vjeruj d ajos nije proslo..I sad mi jagodice trne povremeno....
Hajde strpite se jos malo...

Ko sve dolazi na kafu sutra? Nadam se da cu vam se pridruziti

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1656
15.2.2011 15:11:48   
m.i.n.a.
Sanela bas mi je drago sto je sve ok...ja sam praktikovala poslije pregleda sebe pocastiti kolacem mada mi je u trudnoci secer uvijek bio ispod granice a ti ovaj put zaslusujes tortu:)javljaj nam se redovno...
Joj Rime bas bih voljela i tebe upoznati i Sunce i Vilu...al druge prilike,ako bude potrebe docu vam na babine prije nego odem..hehe...
Taurus draga ja tebi odgovorila:)samo sto ja jednom sjednem svasta napisem pa ode na dugo i sirokoo pa ko se snaadje..:)i ja sam izasla u nedjelju,mislim da sam prva dobila otpusno pismo..a porodila sam se u subotu ujutro u 2.20..ma sigurno smo se bar vidjele ako nista,mada ja nisam izlazila na hodnik puno,samo do wc-a..jos sam bila u sobi 5,onoj malo sklonutoj sa hodnika a potrefila me romkinja u sobi koja je u wc pusila i poslije taj miris ili ti smrad sirila po sobi..:)kaze dr.Sanjin u subotu u viziti odkud ti jer sam to jutro bila na ctg i nista u srijedu i uz i vaginalni ma ni naznaka..tako da vi koje se ne otvarate eto da znate kod mene je to islo odjednom i brzo,mozda prst odtvorena prije termina i na termin a kad sam orisla u bolnicu 4 prsta toje oko pola dvanaest navece a porodila se u 2.20..odjednom..
Naidice,eto ga 15.odahni sad malo,kad je sve ok sa bebicom...
Eto drage,cuvajte se i uzivajte...ja sam danas izvadila rodni list i drzavljanstvo i knjizicu zdravstvenu svom pilenceto,sve obavila za dva sata dok je spavao,ono sto se kaze sve pozuri polahko je bio hod,nisam ni sa stomakom tako hodala:))jos nam ostaje da vidimo za pasos ali to ce pocekat da mogu i njega povesti da se slikamo..:))
Pusa svima...
P.S. Gagach slike poslije cetresnice ili dok ne krenemo hoodat obzirom da sumnjam da cu izdrzat cetresnicu u kuci sama..

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1657
15.2.2011 17:03:07   
animagical
sanela.asja cestitam tebi i dzordzu user posted image zene user posted image ja sam tako iznervirana sada... pola dana zovem redom ne bi li uradila double test negdje osim kod dizdarevicke ili mehmedbasica. zvala clarus jedva objasnila zeni sta hocu...reko da li radite ovih dana jer sam cula da niste radili taj double.kaze ona aa nismo ali smo kao poslali nase pacijente na drugo mjesto. cijena je sa 100 porasla na 150. i nejasno mi rece-kaze double je 150 a  uzv je 50. pa stanite-meni to oboje treba, kakav je to double test bez mjerenja nuhalnog nabora. pihhhh... pa sam zvala sunce-ne rade to,pa begovica (vernesa) njegova jaaako nekulturna sestra prica sa pet ljudi odjednom a ja cekam...i naravno nikad nije cula za double...ja govorim double test u 12 sedmici kaze ona a da radimo TRIPLE test ali poslije ne tadauser posted image user posted image user posted image halo gospodjo ne razumijemo se...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1658
15.2.2011 17:13:32   
Anoniman
Sanela drago mi je zbog tebe i bebice, bice to sve ok ako Bog da, samo hrabro i bez nerviranja i puno opterecivanja, u istoj sam situaciji pa te razumijem u potpunosti user posted image

animagical sad cu ti pustiti pp.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 1659
15.2.2011 17:19:45   
Simran
Iako mi termin nije skoro,ja mislim da razumijete kada piše neka mama koja se tek treba poroditi za 5-6 mjeseci i podjeli neko lijepo ili ružno iskustvo sa vama.
Ja sam jutros trebala ići vaditi nalaze krvne slike,urina,šećer,bilorubin i hiljadu neki drugi stvari user posted image  među njima je bilo i opterećenje za glukozu,ali sam sinoć do kasno gledala film pa mi je bilo jako mrsko ustati u 5 sati.
I tako budi mene suprug S. alarm je zvonio dva puta ajde ustani user posted image  reko ok evo budna sam,ali kao da nisam ležim na leđima sa rukama na stomaku i gledam kroz rupicu na roletnama kad me lijepo potkoči stomak kao da se nešto ili neko proteže user posted image  kad ono moj user posted image  se namjestio tako da je jedan dio stomaka odignut i tvrd dok je druga strana mekana user posted image  ja u minuti sam bila budna.
Izvadila sam nalaze,osim opterećenja na šećer jer je po baksuzluku baš jutros im nestalo glukoze user posted image  pa su mi rekli da dođem sutra u 7h i ponesem 100 grama sitnog šećera user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A ja ih nepita jeli može smeđi šećer ili samo treba bijeli ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1660
15.2.2011 17:31:39   
vila.vilica
Simran...super pa ti se beba vec tako proteze...kod mene nije zadugo user posted image ali zato sad nadoknadjuje izgubljeno vrijemeuser posted image user posted image
p.s. ponesi ti sutra kocke user posted image user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 1661
15.2.2011 17:56:20   
stefania
hej zeneee user posted image

imal koja da se porodila? koliko znam Nejra je trebala do sad a cini mi se da vidjeh da i Medi starta lagano...haj sa srecom, bice to aBd dobro..
ostale, kako deverate?..ja u subotu bila na svadbi a jesam se bezveze osjecala isto neka teta, nit mogu pit, nit pusit ni plesat po stolu, samo jela i smijesila se...uzgred vise ne mogu svoje skoro nista da obucem..haj ove zimske stvari i nekako al kad je danas granulo ovo sunce ja ne mogu naviriti ni u jednu normalnu jaknu..mislim ko obucem ja to al stomak iz profila ahaha...isto orandžinauser posted image ...ide mi se i na te vase vjezbe al ne mogu da se forsiram jos pa cu tek s doktorom aBd na slijedecoj kontroli vidjeti sta eto ko smijem...
ljubim vas sve takve debele..........

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1662
15.2.2011 18:19:50   
sunce27
stefania ne budi lijena kao ja, ja sam tek prosle sedmice krenula na vjezbe i to u 36 sedmici i sada mi je vjeruj mi zao sto ranije nisam posla dosta toga korisnog se moze nauciti, a vjezbe ne moras raditi ako ne zelis, mozes da slusas predavanja koja ce ti kasnije biti od velike koristi.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1663
15.2.2011 18:41:38   
Medi_87
Hej curke jeste zive, ja evo samo da se zavalim da malo odmorim  i odspavam jutro sam od 6 budna ponavljala za ispit i polozila sam user posted image user posted image user posted image
Laro dolazim sutra aBd
Vilice imam sutra kontrolu u 14 kod Nikulina nadam se da necu puno kasniti na kaficu, ali svakkako nek mi neka javi gdje cete biti u Cordobi ili negdje drugo, ja cu sa sekom na kontrolu vis emi ne daju da hodam sama, pa se nadam da necete imati nista protiv da nam se i moja cicka pridruziuser posted image
Vilo kad ti trebas na kontrolu
Sunce moje bole li jos none,ljubim sve da vas ne nabrajam

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1664
15.2.2011 18:47:54   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Hej curke jeste zive, ja evo samo da se zavalim da malo odmorim  i odspavam jutro sam od 6 budna ponavljala za ispit i polozila sam user posted image user posted image user posted image
Laro dolazim sutra aBd
Vilice imam sutra kontrolu u 14 kod Nikulina nadam se da necu puno kasniti na kaficu, ali svakkako nek mi neka javi gdje cete biti u Cordobi ili negdje drugo, ja cu sa sekom na kontrolu vis emi ne daju da hodam sama, pa se nadam da necete imati nista protiv da nam se i moja cicka pridruziuser posted image
Vilo kad ti trebas na kontrolu
Sunce moje bole li jos none,ljubim sve da vas ne nabrajam

Duso moja cestitam, svaka cast znala sam ja da ces ti to hairli poloziti. Ma moje none ko balvani, izgleda tek sada pravo pocele da oticu, pola dana sam preplakala sada je kao lakse malo. Vidimo se sutra i sretno na pregledu...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1665
15.2.2011 18:51:35   
Medi_87
Ja nista ne oticem ama bas nimalo nisam jos uvijek svoje cizmice nosim bez ikakvih problema kad je bilo zima i papice su mogle da se obuju komotnouser posted image
nadam se da ce presati Sunasce nemoj pjakiti
Vidimo se sutra aBd

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1666
15.2.2011 18:52:05   
Medi_87
Sanela super za bebaruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1667
15.2.2011 18:57:37   
sunce27
Ma mogla sam i ja sve obuci ali danas su bas pravo buknule tako da ne znam da li cu i dalje moci, ma i ako ne mogne nije neka steta, izdrzat cu jos ovo malo.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1668
15.2.2011 19:44:36   
Simran
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

p.s. ponesi ti sutra kocke user posted image user posted image user posted image

MM mi je predložio da ponesem 3 kilo šećera,kilo bijelog,kilo smeđeg i kilo kocke za svaki slučaj bijele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1669
15.2.2011 19:51:49   
Anoniman
Simran to sam i ja htjela da ti predlozim user posted image , samo na to ponesi i kilogram smedje kocke. Samo da ne bude da traze crni secer user posted image

(odgovor članu Simran)
  Neposredna veza do poruke: 1670
15.2.2011 20:10:04   
RICI
bili na kontroli sve ok princeza mashala 1,800 gr sve super samo glavica nisko skroz mama to osjeti uhhhhhh. 

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1671
15.2.2011 21:51:31   
sunce27
Ja cu veceras da poludim, na fb mi samo stizu poruke i pitanja kada cu da se porodim a ja imam jos do termina uhu...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1672
15.2.2011 22:02:29   
naidica
vece drage moje user posted image !!! kako ste mi??
sunce znam kako ti je user posted image user posted image bas me nervira ali me ponekad i nasmije,,ma boli me briga za sve..... ma cucete abd kad bude samo tako uzvratis heheheh!!!
sanela.asja bravo za tebe i bebicu malenu!!! cuvajte se!!!
mina bas kao sto kazes,,sada konacno mogu lakse da disem,,jer je prosao 15,,ali jos uvijek me nesto brine,,,samo mislim na to,,i da abd bude sve uredu!!! pusa tebi i malenom!!!
lijepo se provedite sutra na kafici!!! blago vammaaaaa!!!user posted image
medi cestitam na polozenom ispitu,,,super si,,,nisam ni sumnjala,,svaka cas_t!!! pozzz
laroooo,,gagach,,,vilice,,,rici...jelena,,,simran,,,,stefania,,,malena,,i ostale veliki user posted image user posted image !!! cuvajte seeeee

< Poruku je uredio naidica -- 15.2.2011 22:03:43 >

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1673
15.2.2011 22:16:06   
Anoniman
naidice tu siuser posted image jos uvjek 2u1
Ma bit ce dobro eto masallah dogurali steuser posted image user posted image user posted image do kraja ...

(odgovor članu naidica)
  Neposredna veza do poruke: 1674
15.2.2011 22:21:15   
vila.vilica
medi...e cuj kasnices sutra...a ja nesto kontam..jos moramo i poraniti gore na vjezbe da zauzmem loptu kao naslon, jer u suprotnom mogu se komotno vratiti kuci..ja sjediti ne mogu tek tako user posted image Bice to speedy kafa koliko vidim...user posted image user posted image
ja idem u petak kod doktora, znaci sresti se necemo user posted image ja i dalje hodam sama i ne trazim niciju dozvolu user posted image sta cu kad sam na svoju ruku user posted image user posted image

naidice...popijem ja za tebe sutra nesto hihih..moze l icasa vode..to mi najbolje ideuser posted image

btw. ako sutra dodje na vjezbe ona teta sto promovira aventove proizvode ja cu otic kuci majke mi....preslusala sam je bar 7x sto gore u skerlicevoj sto dole na otoci...jednostavno vise mi se popela na vrh glave user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *