|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
14.2.2011 14:25:45   
sanela.asja
Sretan vam Dan Zaljubljenih trudilice..user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1601
14.2.2011 14:49:32   
RICI
Sretan dan zaljubljenih, ma to je vise fol da trgovine cvjecare i restorani zarade, al eto i kod nas je popularan taj dan. Ja sam svog dragog iznenadila kartom u cinema citiyu film Bez obaveza ljubavni hahaha i poklon za valentinovo neki posebni paket kokica cola i kit ket cokoladice. Laganini u kino a taj film mi se bas gleda iskoristila priluku "trbava" ode u kino. pozz trudnjace i cuvajte se

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1602
14.2.2011 15:13:41   
gagach
Ja sto ste se raspiiiiiiiiiiiisaleeeeeeeeeeeee...
Ja sam se maloprije vratila iz skitnje...bila sa m sa Larom u gradu i mislim da smo prepjesacile jedno 100 kilometara...isto dva pingvina...i potrosile smo para naravno...al eto bas je super kupovati za bebu u drustvu...samo skontas kolikko ti jos svega fali:)

Laro mogle smo sta ovim muzevima nasim kupiti za valeninovo kad smo vec bile troskali:)

Medi ja bih vec 100 puta otisla doktoru...al to sam samo ja :) nadam se da je danas bolje:)
E pa kada mozete sve prije vjezbica u srijedu onda hajde da se nadjemo u 3 pred BBI centrom...to je prijedlog pa eto hajde javite da li vam odgovaraaa:)

Mina kako se ti snalazis mila? Jel ti muzek tu? Joj mogu misliti kako se dusa muci sa grcicima...ali proci ce sve...:)
Ja za sada nemam baja ni raketa i bas se dobro osjecam...kuc kuc da ne ureknem:)

Vilo jadna moja vila :) vlastito dijete je mlati...nisam ni ja nista bolja...sinoc sam 5 puta isla u wc i sve se sunjala da ga ne probudim jer inace postane taaaaaaaaaako nemiran da samo jaucem...:) tako da spavam u sjedecem polozaju i kad se on smiri onda pooooolako...al vrlo polako pokusam leci...:) jako nam je zabavno:)
Raskopa me kilaza njegova nikako docekati 4d

Gemelli mi idemo u srijedu pa ako si raspolozena da nam se pridruzis...dogovorimo se ispred pa cemo se prepoznati nekako:)

Idacha gdje si tiiiii?

RICI, sanela.asja,taurus,sunce, malena27, jelena, stefania i ostale trudnjace imate veeeliki kiss
user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 1603
14.2.2011 15:28:44   
vila.vilica
Hajde kul, gledacu da dodjem na tu kafu u 3 sata u srijedu, pa makar i u tenamauser posted image pa da i ja odem gore na vjezbe...a sad se spremam da idem ovdje na Otokuuser posted image

Sva sreca pa nisam bila sa vama dvjema danas u shopingu...morala bih nesto kupit a to bi bilo suvisno user posted image user posted image
mislim da mi sad trenutno fali korpica za bebine prljave stvarcice...pa ako je to hitno neka sam prokleta user posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1604
14.2.2011 16:08:05   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jutro cure user posted image user posted image

medi kako si nam?

rime, ja sam bila trudilica 3 godine i ova beba je nase malo cudo iz epruvete user posted image , plod vantjelesne oplodnje.... user posted image
hvala ti na lijepim rijecima.... user posted image

Ma kakvo cudo, to ce aBd biti jedna lijepa i zdrava bebica...
Drago mi je da ste uspjeli,a nacin je sasvim nebitan.
Jesi li u Sarajevu radila VTO?

Moja Adnica i ja ti ljubimo pupu...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1605
14.2.2011 16:11:11   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: NejraS

cao cure moje, okruglice :)
isla sam jutros doktoru, danas mi je termin poroda ali nista jos od toga jer nisam otvorena nimalo, tao da me malo strah vjerujte mi, nije se ni bebac spustio jos...opet trebam ici za 2 dana...tako da ne znam sta mislim, znam da zene cesto prenesu trudnocu ali ovaj moj bebac kao da ne kani jos zadugo izaci,....

Nejra brzo ce to... Poceces se otvarati,a kad pocnes ubrzo ce biti i gotovo. Sto se tice spustanja bebice,moja se do poroda nije spustila nikako. A cijelu trudnocu sma nosila visoko...

Sretno draga..Znam da ti se cini da nece nikad,ali vidjeces,bice prije nego sto mislis...

Medi,kako si danas? Boli li te?

Vilo i mene je stomak bolio gore visoko,jer je beba bila tik ispod sisa..Nisam mogla sjediti nikako,nego u polulezecem polozaju...

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 14.2.2011 16:14:44 >

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1606
14.2.2011 16:26:47   
Emica_sa
Pozdrav za sve trudnice,evo samo da javimo da smo danas bili na komisiji,i da u petak idemo na carski rez,dan prije termina,tako da sam jos samo kratko 2 u 1.Najveca mi je briga kako cu svog sina ostaviti,jer je maliii jos uvijek i jako vezan za mene,imam osjecaj izludit cu zbog toga 

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1607
14.2.2011 16:29:05   
NejraS

hoce ako Bog da bice sve ok, hvala na podrsci :) kako god necu jos dugo biti 2 u 1 :) kiss :)

< Poruku je uredio NejraS -- 14.2.2011 16:30:06 >

Neposredna veza do poruke: 1608
14.2.2011 16:50:52   
NejraS
p.s. jel mozda znate sta bi moglo ubrzati ovaj period pred porod i otvaranje?? negdje sam cula kazu setnja ili tako nesto?

emice, samo hrabro, razumijem da ce ti tesko pasti odvojenost ali ce kad izadjes iz bolnice biti vam jos ljepse, sretno od mene!!

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1609
14.2.2011 16:59:08   
Medi_87
Znaci srijeda u 3 kafica, e super ako izdrzim do srijede
izgleda mene Bubo smao Buba po noci, danas cijeli dan sve ok, a evo opet sad krenulo
Moram vidjeti kad mi je doktorcic gore da mu  odem rekao je za 7 dana danas 4,tek proso oteglo se

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1610
14.2.2011 17:00:44   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: NejraS

p.s. jel mozda znate sta bi moglo ubrzati ovaj period pred porod i otvaranje?? negdje sam cula kazu setnja ili tako nesto?

emice, samo hrabro, razumijem da ce ti tesko pasti odvojenost ali ce kad izadjes iz bolnice biti vam jos ljepse, sretno od mene!!

Nejra,ma mislim dok to samo nekrene nista...
ja sma tako htjela ubrzati pord,ali sumnjam dami je bilo sta pomoglo...

Setaj svakako,to ti je super za porod...Kazu da keks pomaze,cucnjevi,tusiranje vrucom vodom,posebno krsta,jedi hurme,ananas....
A tek danas ti je termin...lagano...Meni je bio termin 18-tog,a porodila sma se 23.
Rijetko se ko na dan termina porodi...

Emice,sretno!!! Za sincica mogu  predpostaviti kako ti je tesko...Ali ces mu donjeti naljepsi poklon..Nadam seda ti ima snekim ostati ko ce se dobro brinuti za njega...

Ja sam najbogat

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1611
14.2.2011 17:00:58   
Anoniman
NejraS

Znam kako ti je, u istoj sam situaciji, na datum termina nisam bila otvorena nista a sada sam vec 8 dana preko termina i uopste nemam nikakve simptome da bi porod mogo biti blizu.... user posted image    probala sam i setnju svaki dan ali ni to nepomaze... user posted image

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1612
14.2.2011 17:01:56   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Znaci srijeda u 3 kafica, e super ako izdrzim do srijede
izgleda mene Bubo smao Buba po noci, danas cijeli dan sve ok, a evo opet sad krenulo
Moram vidjeti kad mi je doktorcic gore da mu  odem rekao je za 7 dana danas 4,tek proso oteglo se

Dakle,dogovorili ste se u srijedu u 15h??? Je li ispred BBI? Ako Adnica gospodjica bude dobra,mozda dodjem... Voljela bi da vas vidim debele...

Ja sam najbogat

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1613
14.2.2011 17:03:39   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

NejraS

Znam kako ti je, u istoj sam situaciji, na datum termina nisam bila otvorena nista a sada sam vec 8 dana preko termina i uopste nemam nikakve simptome da bi porod mogo biti blizu.... user posted image    probala sam i setnju svaki dan ali ni to nepomaze... user posted image

Ni ja nsiam imala nikakve simptome. U petak ujutru bila na pregled i CTG-u ..nista..Dogovrili se u nedjelju opet za pregled ( ja se u nedjelju ujutru porodila),a navecer s petka na subotu,tj ujutru u 4h probudio me bol i veeelikiii iscjedak..Sluzni cep poceo da izlazi...
Tako da,polako..nece ostati u vama,hehehe...Samo da bude sve kako treba

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1614
14.2.2011 18:01:57   
Anoniman
Nejra draga polako, brzo ce to. To user posted image hoce da saceka doktora sa godisnjeg, neka je vrijedi ga i cekati.
Ljubimo tebe i bebicu Anuska i ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 1615
14.2.2011 18:19:12   
Anoniman
Gagacha i Laro jednobojnih posteljina imate u bagateli i ja sam prezadovoljna sa njima. Kad ih onako neoprane pipnete imate osjecaj da su plasticne, nemojte da vas to zavara, kad se operu omeksaju, valjda neku stirku stavljaju user posted image . Moja preporuka da uzmete carsafe sa lastikom one odmah, jer ja sam ih morala kupovati jer je moja cura redovno carsaf ispod sebe izvlacila. Evo ja kupila tri kad se Ana rodila i vrtim ih u krug i evo posle godinu dana su iste kao i prvog dana, nisu se ishabale, a onu jednu sto sam astronomski skupo platila se sva razvukla i raspala, a ove su pravo jeftine, ja mislim 9Km komplet koliko se sjecam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1616
14.2.2011 18:39:45   
NejraS

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nejra draga polako, brzo ce to. To user posted image hoce da saceka doktora sa godisnjeg, neka je vrijedi ga i cekati.
Ljubimo tebe i bebicu Anuska i ja user posted image

hehehehe :) evo moja beba kao da te cula, ne znam jesu li laznjaci ali eto imala sam svakih 8 minuta jake bolove u donjem dijelu prejake menstrualne i ledja su me dole boljela svakih 8 min vec 5 puta evo cekam 6, mozda je to to a mozda su laznjaci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1617
14.2.2011 19:15:37   
Anoniman
Ako su draga u istim razmacima ne bi trebalo da su laznjaci, ja mislim da je to krenulo. Nek je sa srecom draga, zelim lagan i brz porod i zdravu bebicu. user posted image

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1618
14.2.2011 19:47:27   
vila.vilica
jelena..ja se sjecam da se prvo u bagateli gledala...u onoj kod interexa i na dobrinji..jedino sto su imali pd bejbi posteljina bile su sa uzorkom BEN 10 user posted image

Nejra...da Bog da se porodila do sutra do ovih doba user posted image hairli ti bilo!

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1619
14.2.2011 19:58:29   
sanela.asja
Drage moje drzite mi fige,ujutru idem da vidim da li mi je bebica ojacala i da ponovo uradim nalaze,cjeli dan mi je ko na iglama samo molim boga da mi bebici srce kuca...user posted image
Sretno ostalim trudnjacama koje cekaju svaki cas da se porode...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1620
14.2.2011 20:10:37   
tukica
Hajte zive bile govorite o ovoj baji eserihiji, napisala sam ranije, ali vidim niko nista.... u 8. sam mjesecu i ustanovljena mi je u veeelikim kolicinama, odem danas u skerlicevu, doktorica kaze: jao, bas je imas i bas je gadna, i onda kaze pij brusnicu... ne kontam, citala sam da eserihija stvarno moze da zakomplikuje sve, a sad sam ostavljena da se sama borim s njom.... sta da radim????

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1621
14.2.2011 20:42:22   
gagach
Eserihiju je tesko iskorijeniti jednom kada je dobijes. Mogu ti dati antibiotike uz brusnicu ili uvin caj...
Cim ti nisu u skerlicevoj dali antibiotike znaci da nije toliko strasno i mozda hoce da pokusas da to izvuces sa brusnicom i sa jako puno tecnosti...pa da onda ponovis nalaze....
ja sam prije trudnoce imala eserihiju i ja sam je se uspjela rijesiti cajevima....

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 1622
14.2.2011 20:43:29   
gagach
preporucila bih ti da ponovo izvadis nalaze...gdje si ih vadila u vrazovoj ili privatno?

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1623
14.2.2011 21:42:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tukica

Hajte zive bile govorite o ovoj baji eserihiji, napisala sam ranije, ali vidim niko nista.... u 8. sam mjesecu i ustanovljena mi je u veeelikim kolicinama, odem danas u skerlicevu, doktorica kaze: jao, bas je imas i bas je gadna, i onda kaze pij brusnicu... ne kontam, citala sam da eserihija stvarno moze da zakomplikuje sve, a sad sam ostavljena da se sama borim s njom.... sta da radim????

potrazi savjet kod drugog ginica.

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 1624
14.2.2011 21:43:11   
animagical
samo da vas cmoknem dok cekam gosteuser posted image nesto sam napuhana ko ovaj slonko danas...jeste neke nema nikog kad ja dodjem, kako je rime tu a i bebija ima, svaka cast

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *