|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
4.2.2011 23:57:35   
NejraS
hehehehe hvala jelena od srca to su najljepse zelje user posted image ma vec sam rekla pored svog bebaca, ne zelim nista da radim poslije poroda osim da pijem kolu i spavam na stomaku...ovako dok sam trudna muz mi samo govori nemoj kolu gdje ces to unisti organizam bla bla user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1176
5.2.2011 0:03:13   
Anoniman
Nejra ko ti vodi trudnocu, vidim na temi porodiliste Jezero da si pitala za Gorana...Od srca ti takodje zelim da te on i Alma (moja doktorica) posto su oni u timu porode, mene jesu i ne da su divni, a vec sam pisala na temi ginekolozi da sam kod Alme nastavila da idem i da zena nije htjela kovertu ni pod razno, a Goran me posle poroda par puta zvao da pita kako sam. Meni ubjedljivo najbolji user posted image

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1177
5.2.2011 0:05:49   
NejraS
do prije mjesec dva mi je vodila doktorica jadranka, goranova majka, a sada on, stvarno je divan covjek uvijek izlazi u susret, pazljiv je, ma isto kao i majka njegova stvarno nemam apsolutno nikakve zamjerke nikada za njih dvoje, stvarno su divni ljudi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1178
5.2.2011 0:07:40   
idacha
eno, moj guzi se probudi, jeo i nastavio da pajkica, dusa moja...

jelena, jel tebi tesko da dizes i spustas Anu sada? meni postaje pravo potesko dizati imija, narocito kada sjedim, a on lezi.. i sada mashallah, amlo ga pronosala, noge momak oteg'o meni do koljena :)
bas se brinem kako cu sa njim dok jos stomak poraste

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1179
5.2.2011 0:08:53   
Anoniman
Meni je on u sesnaestoj nedjelji spasio trudnocu jer krenuo porod, on i samo on. Ostali doktori, doktori sa ogromnim iskustvom su mi dijagnostikovali bubreznu koliku, i poslali na ginekoloski da vide da nisam izmokrila kamenje pa iziritirala unutrasnost vagine pa krvarim i urologu, on im se usprotivio da me ne gleda ginekoloski jer sumnja na jake kontrakcije da ne bi probio vodenjak dr Lejla mu se svasta nagovorila, srece pa je nije slusao.

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1180
5.2.2011 0:11:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: idacha

eno, moj guzi se probudi, jeo i nastavio da pajkica, dusa moja...

jelena, jel tebi tesko da dizes i spustas Anu sada? meni postaje pravo potesko dizati imija, narocito kada sjedim, a on lezi.. i sada mashallah, amlo ga pronosala, noge momak oteg'o meni do koljena :)
bas se brinem kako cu sa njim dok jos stomak poraste

Pricaj mi o tome, jos moja guzna ima preko 13kg i da nisam trudna teska je, a ne ovako. Ja sam sebi najsmjesnija ujutru kad je dignem iz krevetca planiram gdje da je stavim dok joj ne napravim jelo a da je opet ne dizem i spustam. Tako iz krevetca idemo u ljuljasku i gledamo crtani, pa onda za rucice je uzmem i sama izadje iz ljuljaske pa prosetamo do hranilice, spustimo je na najdonji nivo pa sama sjedne u nju i onda dignem hranilicu na veci nivo, sve u svrhu sto manjeg dizanja koje mi je strogo zabranjeno ali ne mogu ja da svoju guznu ne pronosam user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 1181
5.2.2011 0:12:42   
NejraS
jednom ja dosla gore na pregled i nije bilo njega i kaze ona hajd pregledace vas dr begic umjesto njega i ja reko hajd kad sam vec dosla nek pregleda i ovaj begic, ne znam kako da ga nazovem meni u 35 sedmici kaze da beba ima anomalije i da ja imam anomalije u stomaku i sa unutrasnje strane pupka, ja se sva isprepadala, sok mi pravi bio, da bi me psolije toga prof jadranka i goran pregleli i divili se kako mi je masala zdrava beba, i prof jasdranka je prije 26 godina moju majku porodila kada je radjala moju seku i prije 24 kada je mama radjala mene i brata, i istim stopama je krenuo njen sin, tako da ja jedino njima vjerujem.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1182
5.2.2011 0:14:55   
idacha
jelena, ja ti se i dalje divim, majke mi...
malo koja bi zena se odlucila na drugo dijete nakon onoga sto si ti prosla sa anom u trudnoci.. moja snaha od rodjaka je morala mirovati u trudnoci, ali je sve bilo ok.. morala mirovati kazem uslovno, jer je morala cisto iz razloga sto je njena majka imala dva puta spontani u 7om mjesecu trudnoce, pa kao da se to i njoj ne bi desilo, ali je sve bilo ok.. jedino je imala tezi porod, popucala iznutra.. sto opet nije tako strasno, svaka druga zena to prodje.. i, ta moja snaha ne razmislja o drugom djetetu uopste.. najvjerovatnije ce ostati samo na ovom jednom..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1183
5.2.2011 0:16:23   
Anoniman
Nejra sad bi ti moja sveki svasta na Begića nalajala, a inace zena ne psuje nikad user posted image . Ona bila trudna, druga trudnoca posle mm i trebali joj serklaz raditi i legla ona u bolnicu i dosao begić, tada specijalizant koji treba da polaze specijalizaciju na temi serklaz i ona kao zena sa iskustvom javi se sama, kao ona zna vec akko to ide jer je i sa mm imala serklaz i covijek samo sto je posao probije joj vodenjak i ode trudnoca. Mislim svi pravimo greske, ali ja kad cujem Begić ja bjezim user posted image

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1184
5.2.2011 0:18:48   
idacha
nejra, jel tebi druga trudnoca?

jelena, i ja se tako snalazim.. doduse, ja malko manje pazim, dosta nosam imija od kuhinje do sobe i tako to, mada mi je poprilicno tesko.. ali, hB nisu mi rekli da ne smijem, pa ja sve sto mi ne kazu da ne smijem praktikujemuser posted image iako ovi moji bliznji galame na mene.. sta cu... ko sto kazes, ne mogu da ga ne nosam, bacam, okrecem i sl..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1185
5.2.2011 0:19:00   
NejraS

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nejra sad bi ti moja sveki svasta na Begića nalajala, a inace zena ne psuje nikad user posted image . Ona bila trudna, druga trudnoca posle mm i trebali joj serklaz raditi i legla ona u bolnicu i dosao begić, tada specijalizant koji treba da polaze specijalizaciju na temi serklaz i ona kao zena sa iskustvom javi se sama, kao ona zna vec akko to ide jer je i sa mm imala serklaz i covijek samo sto je posao probije joj vodenjak i ode trudnoca. Mislim svi pravimo greske, ali ja kad cujem Begić ja bjezim user posted image

bjezim i ja vjeruj mi hehehehehe drzim se ja svog doktora i nikad drugog

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1186
5.2.2011 0:21:17   
Anoniman
Idacha cekaj bona tek sam pocela, posle ovog ide i treće...pa tako redom user posted image . Ma ja kazem sve se moze kad se hoce, sve je u Bozijim rukama. Meni je na prvom mjestu da se posvetim Ani, da njoj nista ne fali i sebi, a ostalo ako kad dodje na red. Jedino sto se bas trudim kad je mm kuci, posto je rijetko da se bas njemu posvetim, a i on meni. Jednostavno dijete zajedno namirimo i onda svo vrijeme nase, nema TV-a, compa, i ostalih stvari, samo nas dvoje i bas uzivam u tim trenutcima. 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1187
5.2.2011 0:21:25   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

a, majmuna, Boz dragi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
5.2.2011 0:22:53   
idacha
e, jelena, to je pravo lijepo, tako i treba...
ja hocu da se druzimo!!!!!!!!!!
bas is fina...
ja vala i nisam toliko... :) hehehehehe, salim se....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1189
5.2.2011 0:30:04   
Anoniman
ovo ispade kao da sam napisala ono "falite me moja usta da vas ne poderem"user posted image . Nisam ja tako fina, "sarena" sam ja. Ja jednostavno patim za tim da je porodica na okupu, da je mir i sloga u kucu, da svak svakoga postuje. Mi smo svi ravnopravni, nema mm je musko pa on ovo, on ono. Kod nas se sve dogovorom postize, posto on pored svog posla u firmi imamo i privatno firmu koja se samo pro forme vodi na meni jer on je vec zaposlen, on nista nece uraditi dok mene nece pitati, meni nekad i smijesno kao da mi polaze racune, ali tako i ja se o svemu dogovaram sa njim. Kad smo planirali drugo dijete, tj njemu je uvijek bio san da ima dosta djece, a i meni, ja sam se izjasnila da hocu drugo, on je deset puta pitao jesam li sigurna, on je htjeo, ali je razmisljao o meni, zna da nije cesto kuci, da se ne mogu na njega puno osloniti, da nemamo familije ovdje. Tako da za drugo dijete moja odluka je bila konacna user posted image .
Kad sam ja prvi put upoznala moju svekrvu ona je meni rekla "pored B ces imati sve u zivotu, zivjeces u medu i mlijeku, postovanja ni trunke nece faliti, za njega ces biti uvijek najbolja, ali najmanje ces njega imati, jer je on isti svoj otac koji je bolestan kad nesto ne radi i koji ce raditi non stop"

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 1190
5.2.2011 0:35:12   
idacha
nisam mislila taaako... :) hehehehe, svako kaze kako jeste... bas volim cuti kada je neko tako sretan... danas je sve Boze sacuvaj, tako da uzivam u lijepim pricama, punim ljubavi i postovanja...
bas zvucite kao da ste se ''nasli''...user posted image user posted image user posted image bas vam zelim da cijeli zivot tako provedete.. u ljubavi i harmoniji...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1191
5.2.2011 0:37:59   
Anoniman
Draga moja koleginice Idacha meni vrijeme za rakete i tablete user posted image , tako da bjegam u krevet.
Hvala od srca i ljubi nam Imija i pomazi Tarika user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 1192
5.2.2011 0:39:28   
idacha
user posted image user posted image user posted image kako rece, moram se nasmijatiuser posted image

laku noc
ljubi i ti anicu i milki stomku i tebi biig hug

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1193
5.2.2011 10:22:58   
NejraS
hej cure....ja se evo probudila, mirnije sam spavala nego ostalih noci sto mi je bas cudo, nisam ni bolove imala samo kad sam tek legla ledja su me razvaljivala...a ja mislila da ce os tog sluznog cepa da ce me poslije ispadanja jos vise sve boljeti i tako...budemo vidjeli sve....
gdje su sve okruglice, javiteee seee...nigdje nikoga user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1194
5.2.2011 10:49:33   
sunce27
Samo da vas ljubim bembele moje, ja idem kod mame i tek se sutra vracam, nedostajat cete mi. naidice tebi jos jednom sretan rodjendan i sve najljepse, da nam rodis slatku i zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1195
5.2.2011 13:47:27   
m.i.n.a.
Evo i nas ponovo..bas mi je nebcno bez rr,moram priznat teskojesve pohvatat sa se desava.vidim Naidici je rodjendan,draga zelim ti sve najbole i naljepse,lagan porod i veselu bebicu.
Nejra...krenulo je..meni je sluzni krenuo oko tri bez bolova..oko osam poceli lagani skroz bolovi.oko pola jedanaest sveli se na deset__ mnuta i u pola dvanaest sam bila pedradjaoni.. poslije pola dva sm osjetila jace bolove,tri samprodisala u sobi,jedan u ali sa ctg na sljedecem je sestra digla stolicu i kaze tiskaj..prvi napo krenula gavica,drui j mislila nistaopet i tanman da kazm ckamo sljedeci ja podiga glavu mog Armana dri babica...svakom ih pozeljala ovakv porod..nemj se brinuti i samo hrabro..ako cuje druge zene pokusaj se iskljucti i vvdjecesda j odmah lakse..
Kod nas sve u redu,hvala Bogu dragom..ja sam vec se odavno pridigla i iako nista neradim posebno bar set__am po kuci,pronosam bebu..hvala Bogu sestre susad tu pa ja najvise odmaram:))jedi namje problem mlijeko...borimo se dpoctka sa bradavicama,pa malo mlijeka pa ne zna povuci a mali buco cekam kad ce cevapcice zatrazii..:))tako da kombinujem siku i flasicu,dolazi mi privato patronaza izmasirati pa koliko tolikoda navuce aliu slabo..jestda mi je zao al set__jsim da je bar prihvatio aptamil kako treba pa nije gladan..
Pupcinam je otpao peti dan a danas vecmozmo pojestitoruza malirojadan..vec jeprosla jedn sdica,kako vrjeme leti...
Eto drage moje,zelim vam da sve uzivate kao i ja sada,samo se opustte i uzivajte..trudnoca prolei zacas..
eko je pitaooooooooooza jednktratne gcice,meni su super bile..siroke,ne stezu a i sadu odline..to mi je bolja investicija nego skuplje papuce samo za bolnicu:))
Vilo fiksato rmislim da je nepotreban,odlicno mozeposluiti idekica ili peskiric,pelena...inace kpujte ono sto znate da treba a ostalo uvijek moze neko..ja sam dosta kupila iopet jutros je sestra otisla do apoteke..npr.ja am nakupovala svecajeve i vitamine za djene,silikonske badavicepumpice,caje imam i duple..uvijek nesto zatreba ma koliko mislili da sve imte...
Eto drage sad je dosta iod mene..cuvajte se i uzivajte

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 5.2.2011 13:50:06 >

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1196
5.2.2011 13:51:46   
m.i.n.a.

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Evo i nas ponovo..bas mi je nebcno bez rr,moram priznat teskojesve pohvatat sa se desava.vidim Naidici je rodjendan,draga zelim ti sve najbole i naljepse,lagan porod i veselu bebicu.
Nejra...krenulo je..meni je sluzni krenuo oko tri bez bolova..oko osam poceli lagani skroz bolovi.oko pola jedanaest sveli se na deset__ mnuta i u pola dvanaest sam bila pedradjaoni.. poslije pola dva sm osjetila jace bolove,tri sam prodisala u sobi,jedan u ali sa ctg na sljedecem je sestra digla stolicu i kaze tiskaj..prvi napon krenula gavica,drugi ja mislila nista opet i tanman da kazem cekamo sljedeci ja podiga glavu mog Armana drzi babica...svakom ih pozeljala ovakv porod..nemj se brinuti i samo hrabro..ako cuje druge zene pokusaj se iskljucti i vvdjecesda j odmah lakse..
Kod nas sve u redu,hvala Bogu dragom..ja sam vec se odavno pridigla i iako nista neradim posebno bar set__am po kuci,pronosam bebu..hvala Bogu sestre susad tu pa ja najvise odmaram:))jedi namje problem mlijeko...borimo se dpoctka sa bradavicama,pa malo mlijeka pa ne zna povuci a mali buco cekam kad ce cevapcice zatrazii..:))tako da kombinujem siku i flasicu,dolazi mi privato patronaza izmasirati pa koliko tolikoda navuce aliu slabo..jestda mi je zao al set__jsim da je bar prihvatio aptamil kako treba pa nije gladan..
Pupcinam je otpao peti dan a danas vecmozmo pojestitoruza malirojadan..vec jeprosla jedn sdica,kako vrjeme leti...
Eto drage moje,zelim vam da sve uzivate kao i ja sada,samo se opustte i uzivajte..trudnoca prolei zacas..
eko je pitaooooooooooza jednktratne gcice,meni su super bile..siroke,ne stezu a i sadu odline..to mi je bolja investicija nego skuplje papuce samo za bolnicu:))
Vilo fiksato rmislim da je nepotreban,odlicno mozeposluiti idekica ili peskiric,pelena...inace kpujte ono sto znate da treba a ostalo uvijek moze neko..ja sam dosta kupila iopet jutros je sestra otisla do apoteke..npr.ja am nakupovala svecajeve i vitamine za djene,silikonske badavicepumpice,caje imam i duple..uvijek nesto zatreba ma koliko mislili da sve imte...
Eto drage sad je dosta iod mene..cuvajte se i uzivajte

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1197
5.2.2011 13:53:13   
m.i.n.a.
Nesto mitastatura zezgta slova ili je baterija pri kraju pa zvinite na greskam:)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1198
5.2.2011 14:03:51   
NejraS
heheheh hvala mino na ohrabrivanju, nadam se da cu imati porod kao ti :) drago mi je da ti je fino prosao porod i da si sretna :) a ja jos nemam nikakvih bolova a jucer ujutro mi je ispao sluzni cep, cak se osjecam i bolje nego proslih dana...ali sve je to valjda individualno, vidjecemo sta bude :)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1199
5.2.2011 14:08:29   
sanela.asja
drage moje meni je danas jako jako tesko..dvije sedmice sam cekala na ultrazvuk da vidim svoju bebiicu kad ono sve gore od goreg..mozda nekom to i nije strasno al meni se cjeli svjet srusio user posted image ..nalazi su mi uzasni,krv,urin secer na granci sve haos..bebica nije jaka tako da postoji mogucnost da pobacim..dobila sam utrogestan tablete za ucvrscenje ploda,ferum za zeljezo,ampicilin kapsule za bakterije,vaginalete,samo caj smjem piti a slatko nesmjen ni primirasti i moram strogo mirovati,pa zene kako da mirujem kad imam djete od 3 god..jako mi je tesko neznam sta cu ako mi se tako nesto desi..za 10 dana mi je kontrola neznam kako cu izdrzati tih 10 dana da bi vidjela kako je moja bebica koja ima samo 7 nedelja..user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *