|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
6.2.2011 13:06:10   
NejraS
ja sam kao u nekom iscekivanju hoce li se sta desiti...sinoc sam nakon dugo vremena jako lijepo spavala, a danas me muce kao menstrualni bolovi pa ne znam je li tako treba ili je to mozda od vaginaleta...kako god evo 2 dana kako mi je ispao sluzni cep pa sam u iscekivanju user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1226
6.2.2011 13:23:34   
Rimljankaa
Nejra,jesi li spakovana????  Sretno!!!

To je to..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1227
6.2.2011 13:42:06   
NejraS
spakovana, spremljena :) malo ali samo malo preplasenna :) hvala na podrsci user posted image
sve u glavi kontam jesam li sta zaboravila i tako :) valjda nisam :) ubrzo dolazi moja bebicaaa :) ovo lijepo vrijeme nekako oraspolozi covjeka :) mm na putu, vraca se oko 6,7 taman ako krene sta da tada idemo u bolnicu a svakako ujutro moram na ctg...user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1228
6.2.2011 13:44:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: NejraS

spakovana, spremljena :) malo ali samo malo preplasenna :) hvala na podrsci user posted image
sve u glavi kontam jesam li sta zaboravila i tako :) valjda nisam :) ubrzo dolazi moja bebicaaa :) ovo lijepo vrijeme nekako oraspolozi covjeka :) mm na putu, vraca se oko 6,7 taman ako krene sta da tada idemo u bolnicu a svakako ujutro moram na ctg...user posted image user posted image

Sretnouser posted image

nemoj da te bude strah...nema potrebe.
porod nije lagana li nikada nećeš brže zaboraviti te bolove...jer kad tvoja bebica u tvojim rukama bude...sva bol svijeta mala je za tu radost.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1229
6.2.2011 16:44:22   
adne
IZVORNA PORUKA: NejraS

user posted image user posted image user posted image sretno Nejra da nam se ubrzo javis sa lijepim vijestima...

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1230
6.2.2011 16:56:38   
Simran
user posted image Nejra pa neka je sretno user posted image

(odgovor članu adne)
Neposredna veza do poruke: 1231
6.2.2011 16:58:18   
Anoniman
Nejra srecno... Ujutru ti je Goran tako da zelim da ne krene do ujutru, da njega mozes uhvatiti user posted image . Zelim ti brz, lagan porod i naravno zdravu bebicu...ocekujemo novosti. Ljubimo te user posted image user posted image

(odgovor članu Simran)
  Neposredna veza do poruke: 1232
6.2.2011 17:10:26   
gagach
evo i mene...najela sam se ko krava i odoh spavat al prije toga da Nejrici pozelim srecu!
Da sve sto prije prodje! Imas veeeeliki kiss!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1233
6.2.2011 17:54:26   
stefania
helou

Nejra sretno, user posted image user posted image user posted image znam da te je strah, ali ja ti da pravo kazem pomalo i zavidim, eto ti ces skoro svoju bebu vidjeti i drzati a ovakve kao ja imaju jos mnog toga da preguraju pa da tek onda aBd, dodjemo tamo gdje si ti sada...ma bice to super

Medi sretno na ispitu, nadam se da di ti ti dobro poslije sve te frke koja te snasla

eh ja sebi danas hajrovala onaj pojas za trudnjace koje nisko nose u bbi, samo bio samo xl pa mi je malo komotan, ali dobar, a bice jos bolji za koji dan bar s obzirom na to koliko se brzo debljam.user posted image vec sam natukla 10kg, imala 54kg na pocetku a sad evo u 22 sedmici ja fino 63kg. haj sta ces, jos mi dok kaze, pa nema veze sto ti zdravo jedes svakako si bila sitna, da nisi ne bi ti tijelo toliko naslaga sakupljalo sad...to ko biva treba da me utjesi...ali neka, majke mi toliko mi je sve svejedno, samo da ovo dobro zavrsi...idem na pregled slijedece sedmice, da vidim hoce li me skinuti s apaurina ili idemo i dalje..nadam se da necu morati jos nesto da pijem i da se ono prestrasno krvarenje i kontrakcije nece vratiti, pu,pu,pu
gagach koliko si dugo ti pila apaurine?

p.s. sta trebam imati da krenem na vjezbe u skerlicevu ( koju dokumentaciju i tako to), da li neko zna?

ostajte mi sretno, zdravo i debelo

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1234
6.2.2011 19:14:00   
NejraS
cure moje bembele, da vam se javnem, citav dan samo spavam i lezim, i imam kao menstrualne bolove koji nisu puno jaki ali neujednaceni su i malo malo me ledja pri dnu bole...tako da sumnjam da ce sta veceras biti, vidjecu ujutro na ctg-u kakvo je stanje....

i hvala vam svima na podrsci, kad vidim koliko mi djevojaka zeli brz i lagan porod dodje mi da odem i obavim to u minuti, dacu sve od sebee heheheh user posted image user posted image
ljubim vas sveee user posted image user posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 1235
6.2.2011 19:30:59   
vila.vilica
stefania...koliko sam negdje upratila ti imas termin na moj rodjendan user posted image uh moja ti daleko user posted image
za vjezbe ti apsolutno nista nista ne treba osim da se pojavis gore na spratu i to je to..user posted image
a taj pojas za vas koje nosite nisko..jel se moze koristiti za vracanje stomaka i materice naon poroda...ja juce obisla bbi...nidje nista osim gore preko puta king of ring-a nakav od 150 i kusur KM..reko hvala lijepauser posted image user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1236
6.2.2011 19:37:07   
sanela.asja
nejra neka ti sa srecomm....user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1237
6.2.2011 19:39:44   
sanela.asja
animagical jel se tebi spavalo puno od utrogestana i da li si ga stavljala oralno ja ujutro 2 popijem popodne 2,a navece stavlja 2 oralno i vaginaletu..ja kad popijem takome osamuti i spava mi se..i hvalla vampuno na podrsci..user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1238
6.2.2011 19:51:38   
Skvo RR
Sanela.asja ja stavljam vaginalo 2X2 utrogestana i osamucena sam, cak imam i vrtoglavice....ne mogu zamisliti jos da ih pijem.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1239
6.2.2011 19:53:06   
blur 77
Sanela, draga, drzi se, bice sve u redu Bog ce dati. Ja sam pila utrogestan 3x po 2 tri i po mjeseca, mislim da mi je mnogo pomogao, jer sam imala dosta problema. Od njega se spava, ne brini. user posted image user posted image user posted image

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

Neposredna veza do poruke: 1240
6.2.2011 19:58:51   
sanela.asja
ee hvalla vam punoo..bas sam bila zabrinuta sto me tako osamuti...user posted image pooz cure hvalla

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1241
6.2.2011 20:34:12   
sunce27
Nejra sretno, da sve prodje kako treba. Puno ste mi nedostajale, a samo me od jucer nije bilo na RR, bas sam postala ovisna. Ja od danas lakse disem jer smo i mi od danas u 9 mjesecu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 1242
6.2.2011 20:40:52   
sarah
Gdje ste debele? Sta radite?
Ja sam nekakva teska cijeli dan, nesto sam radila po kuci alo sve usporeno, kako ce tek biti kasnije.
NejraS, sretno i da nam sutra javis lijepe vijesti.
Medi, sretno ti na ispitu!
Gagach, sta se to juce kupovalo za bebaca, hocemo detaljan izvjestaj? user posted image
Gagach, vilo, Laro, jeste li mislile na vjezbe i kad? Meni bi vise odgovarala srijeda nego utorak.
Vilo, kako je bilo danas na pregledu, kod kojeg si doktora gore na Jezeru?
Stefania, kao sto ti vec Vila rece, ne treba ti nista za vjezbe, samo se pojavis gore i to je to.
Sunce, kako si ti? Kako je bilo kod mame?
Pozdrav i svim ostalim trudnicama user posted image

Neposredna veza do poruke: 1243
6.2.2011 20:41:57   
sarah
IZVORNA PORUKA: sunce27

Nejra sretno, da sve prodje kako treba. Puno ste mi nedostajale, a samo me od jucer nije bilo na RR, bas sam postala ovisna. Ja od danas lakse disem jer smo i mi od danas u 9 mjesecu.

Cestitam Sunce na ulasku u 9. mjesec user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1244
6.2.2011 21:09:39   
sunce27
Hvala mila moja. Kod mame je bilo super, bas sam uzivala. Ma sva sam teska, ali bice to ok. Kako si ti, kako se osjecas?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1245
6.2.2011 21:20:37   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27

Cestitam!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozurite viseee,jedva vas cekam na temi za bebe :)))

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1246
6.2.2011 21:28:25   
NejraS
cestitke i od mene za 9 mjeec, blizi se bliziiiii user posted image user posted image
mene zgaravica ubiiiii ali stvarno je pretjerala ovaj put user posted image hihihih malo su mi se kao pojacali ovi " menstrualni " bolovi hehheeh
a i ja sam postala ovisna o RR user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1247
6.2.2011 21:44:26   
m.i.n.a.
Vece drage moje...
Nejri da pozelim srecu i sto laski porod a sto skorije uzivanje sa novim clanom..
Sunce vjerujem da si odahnula bar malo..cestitam za deveti mjesec,sad cemo odbrojavat,,
Vilo dokle si to dogurala,kao se osjecas..nisam upratila sta se desava..
Naidice sta je sa tvojim nalazima..
Sanela..nadam se da si se smirila i poslusala upute doktora..miruj...
Sarah..odmori ako ti nije dan za aktive..:)
Gagach,Laro....ima li raketa..:))..ja jedva cekam da se sve uspjesno porodimo,sa sto manje boli..bas sam krenula brinut sa svakom i radovat se sa svakom..:))
Rime,Taurus..kako ide kod vas..Rose kako je mala Soraja..
Mi smo dobro,hvalaBogu...jos se mucimo sa mlijekom,mislim da ko god je mogao bar je pogledao mi grudi ako ne i capao po njima..hehe..tako da me vise nije stid,pocela sam skidat se ko god zatrazi..hehe..a kad se sjetim strahovala sam i od vaginalnog pregleda sto zbog rezultata sto zbog neke neprijatnosti...al eto sve za malog bucu da mi raste i bude zdrav:))
Cekamo vijesti od Nejre a brzo ce i sljedece..ova cetiri mjeseca bice novosti svake sedmice:))
Laka vam noc,idem i ja odmoriti dok je tisina:))

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1248
6.2.2011 21:44:28   
vila.vilica
suncana...evo cestitke po drugi put user posted image
sarah...dobro si se sjetila javitiuser posted image
evo moj izvjestaj sa jezera danas...jao glupih pravila...dodjem ja sa malom uputnicom starom 3 dana i gore mi kazu kako meni ta uputnica ne vazi osim za taj dan i kako cu ja morati na blagajnu da platim UZ... haj kontam dobro platicu ali kakva je to glupost da uputnica ne vazi osim jedan dan..
usput kako sam onako leteci upala gore..kazem da hocu doktora Hadzica da vidim  jer sam se dan ranije informisala i cula sam da je danas dezurni...i bum dodje doktor... i uradi mi UZ ...sve divno krasno..dogovorimo za 6 dana opet pregled i haj to je ok...nego meni ona sestra dade neke papircine da ja odem na blagajnu..reko dobro gdje je blagajna..kaze na dipu...MOLIM REKO? kaze da i to mi trebate vratiti jedan primjerak...uh i tako ja s mm odem na dip onda me oni posalju na kum i ja tamo nista ne platim vec dobijem dva pecata i vratim jedan papir na jezero....
ljudi moji,...zasto bi jednostavno kad moze KOMPLIKOVANO!!!

Uzecu prekosutra uputnicu onu veliku sto vazi mjesec dana i nece me vise ovako vozat user posted image user posted image user posted image

btw..ja cu ja mislim na vjezbice od sada na Otoku jer mi je blize pa mogu u kalavarama preci hahaha pa ako ima kandidatkinja nek mi se jave user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 6.2.2011 21:45:23 >

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1249
6.2.2011 23:21:33   
Anoniman
Sanela.asja ja pijem dobrostan 2*1, apaurin 3*1 i utrogestan stavljam vaginalno 3*2 i mislila sam da mi se spava od dobrosana i apaurina, a sad procitah da moze i utrogestan vaginalno djelovati omamljujuce. Sa prvom trudnocom sam primala injekcije progesterona e to je tek bilo za spavanje, meni ambulanta 5 minuta do kuce ja idem 25minuta posle injekcije koliko me osamuti i posle obavezno odspavam par sati kao u transu. Tako da dok se ne naviknes na utrogestan tako ces se osjecati, bar je tako meni bilo sa svim ovim lijekovima, a jedna forumasica mi je rekla da je rekla doktoru za tu pospanost posle oralnog uzimanja i da joj je on onda ukinuo oralno i ostavio samo vaginalno, sad da li to pali kod tebe ne znam, a mozes reci dr, jer od vaginalno se slabije spava sigurno.

(odgovor članu vila.vilica)
  Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *