idacha
|
animagical, i ja kzem, hB samo nek su napredni, zivi i zdravi... ma, meni nek ova beba bude upola ko Imran necu imati brige.. ja sam imijem nisam znala sta znaci nespavanje, dok ga zubici nisu poceli zezati... ali, sve to brzo prodje... jelena, hB pa je anuska bolje.. citala sam sada da ste se posvadjale.. meni je to svakodnevnica.. vjeruj mi... mene imran isamara posteno.. dzaba i ja njega izlemam, on samo jos gori.. posebno kada je ovako bolesljiv, a ja mu malcice popustam.. ma to je haos.. tuce me kako stigne.. ja njega, on mene.. sinoc mi mama dosla i gleda kako se tucemo rukama, kaze ''ko dvoje djece''... lupnem ja njgea polijepo, vjeruj da ne reaguje uopste.. a, on mene kad odalami, fakat boli.. jutros se probudili, mazili se i on se odmakne malko od mene i sjedne.. gleda me, gleda, ja mu se nasmijesim, on hop skoci i zvisne mi samarcinu.. bukvalno.. ja ostala paf, ne znam kako bih reagovala.. kontam ''da si malo veci, pa da ti vratim'', a ovako mi zao... jos on svaki udarac prati odredjenim zvukovima, bas vidis da namjerno to cini... mene izuje iz cipela, koliko me naljuti, ali fakat ne znam sta bih.. pusticu ga jos neko vrijeme, jer, kao sto ti jednom rece, kazu da je i ovo FAZA pa da vidim dokle ce.. jezim se kada vidim da djeca udarajau roditelje i ostale, a niko ne reaguje...