|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.5.2011 22:40:11   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

bas super... user posted image gift ce ti pomoci aBd kad se porodis i izvjestavace nas kako ste ti i user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako joj ne bude mrsko, bujrumuser posted image

ma kako mrsko, naprotiv..user posted image

Eh odlicno, taman da udjes u fazon do svoje bebe user posted image user posted image Jos 20ak dana i aBd eto moje bebiceuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9826
12.5.2011 22:42:01   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selminja

Da nisi i ti u nasoj zgradi jer ni mi nismo vidjele jedna drugu jos user posted image

Moze bit user posted image mada sumnjam, ja otkako sam trudna postala sam detektor za trudnice, vec bih vas ja vidjela nekako user posted image

A gdje nam ti stanujes?user posted image

Ja sam u Lukavcu user posted image

A ja sam iz Lukavca al sam se udala u Tzuser posted image

Pa vjerovatno se znamo, makar iz vidjenja, ja imam 26 godina i ovo mi je prva trudnoca :)

Meni 24 i takodjer prva trudnoca....a u Lukavcu se skoro svi znaju iz vidjenja iako ja rijetko navrnem tamo kako sam trudna a i prije sam stalno u Tz bila, i skola i fakultet i privrmeni posao......pa evo i mužuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9827
12.5.2011 22:44:12   
Gift
Sweet ko sto kazes taman da sta i naucim..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9828
12.5.2011 22:45:10   
Selminja

Da nisi i ti u nasoj zgradi jer ni mi nismo vidjele jedna drugu jos user posted image

Moze bit user posted image mada sumnjam, ja otkako sam trudna postala sam detektor za trudnice, vec bih vas ja vidjela nekako user posted image

Pa vjerovatno se znamo, makar iz vidjenja, ja imam 26 godina i ovo mi je prva trudnoca :)

Meni 24 i takodjer prva trudnoca....a u Lukavcu se skoro svi znaju iz vidjenja iako ja rijetko navrnem tamo kako sam trudna a i prije sam stalno u Tz bila, i skola i fakultet i privrmeni posao......pa evo i mužuser posted image

I ja sam stalno bila u Tz, srednja skola, pa fakultet, i stekla puno prijatelja s kojima se i danas druzim, nadam se da cemo se upoznati dok se ne porodis, ja vjerujem da se dosta nas zna iz vidjenja, ako ne i licno user posted image

Neposredna veza do poruke: 9829
12.5.2011 22:47:50   
sweet insanity

Ucit cemo onda zajedno jer ja nemam pojma al kazu da se nauci....

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9830
12.5.2011 22:50:27   
sweet insanity

I ja sam stalno bila u Tz, srednja skola, pa fakultet, i stekla puno prijatelja s kojima se i danas druzim, nadam se da cemo se upoznati dok se ne porodis, ja vjerujem da se dosta nas zna iz vidjenja, ako ne i licno user posted image

Veoma moguceuser posted image Ja pokusavam skontat znam li koju Selmu i kako skontam znam dvije- tri, jedna je kad sma je vidjela studirala, mozda vec zavrsila ekonomiju, a druga, ne znam tacno al znam da su obje isle u os Lukavac Graduser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9831
12.5.2011 22:52:43   
Gift

toga me je navise strah, sta ako sta pogrijesim dok ucim...pa ja ne znam ni drzat bebu kako treba, a ona majusna pa osjetljiva, majko draga user posted image ..a kamoli ostalo..al hajd ja imam jos vremena..ja cu uz tebe, polako..user posted image

Neposredna veza do poruke: 9832
12.5.2011 22:53:26   
ziki
Vece lopice, kako ste mi. Ja sam danas ranije kidnula sa posla, nisam vise mogla da sjedim. Al kad sam odlezala malo, plus nemirkove masaze(morala sam ga pokupit iz obdanista jer mi je on trenutno najbolja terapija) ko nova, cak sam i pitu pravila, normalno bez malenog pomagaca nista ne bi bilo.Gift za kolica, ja sam uzela Graco Sport nesto, nisu sa AS vec imaju korpu, maximalno ih koristila preko 2 godine i sad vekaju da ih mm odnese na pranje u praonicu(presvlake uredno slozene i cekaju postavljanje) Vozila sam ih i po snijegu i po makadamu... stavrno sam prezadovoljna. Mana im je tezina 14 kg. Ja sam u privatnoj, firminoj zgradi pa sam kolica drzala kod ulaznih vrata, snesem bebu u korpi do 6 mj, i ubacim u kolica, rampicom se spustim i sve 5.  Kakva su im ostala kolica nemam pojma, ja sam ovim prezadovoljna. Bila su cca 600 km kad smo ih uzeli al ih je bilo kasnije na snizenju za 250.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9833
12.5.2011 22:55:28   
sweet insanity

toga me je navise strah, sta ako sta pogrijesim dok ucim...pa ja ne znam ni drzat bebu kako treba, a ona majusna pa osjetljiva, majko draga user posted image ..a kamoli ostalo..al hajd ja imam jos vremena..ja cu uz tebe, polako..user posted image

bujrumuser posted image Ma i mene je strah al kazu da to odjednom kao da si cijeli zivot znao. Bit ce tu tetka cesto da pokaze dok mi mama ne ode na raspust. Tetka je jos 70. godiste pa ima zivaca (nadam se). Nek nam pokazuuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9834
12.5.2011 22:56:54   
Gift
vo usli smo u finaleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9835
12.5.2011 22:57:08   
sweet insanity
Evo vidim usli smo u finale, a meni pjesma nije bas nesto al et drago mi je da smo usli. Zdnjih godina nisma ni gledala evroviziju kad je to postalo totalno bezze, berem meni...

Neposredna veza do poruke: 9836
12.5.2011 22:57:20   
Gift

evo usli smo u finaleuser posted image

< Poruku je uredio Gift -- 12.5.2011 22:58:02 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9837
12.5.2011 23:04:15   
Gift
ja jednom rukom jedem cips jednom kuckam, pa sve nesto naopako...nisam ni je pjesmom odusevljena, al bilo je i gorih..
ja nemam pojma ko ce meni pomagat i mama i sveki su starije, i nisu mi nekog znanja..al nacu neku babicu na koji sat..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9838
12.5.2011 23:07:43   
palachinken
Joj žene, jesu li vas kad boljeli zglobovi? Ja vazdan šepam, lijevo stopalo mi oteklo, kao da sam gdje zglob izvrnula, a nisam user posted image nego sam se probudila s tom boli. Sva sam loša, necu sutra na posao nego odmirovat. Ne sviđa mi se ova bol nikako.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9839
12.5.2011 23:14:35   
malena27 RR
meni su poceli skocni zglobovi da oticu...to mi se desavalo i prije trudnoce, kad dugo stojim i kad je vruce vani.... a tad me i zglobovi bole... ma bona rahiticne smo user posted image user posted image user posted image

odmori i nemoj dugo sjediti, digni none malkice na jastucice user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9840
12.5.2011 23:17:58   
ziki
Palacinko mene nisu boljeli zglobovi niti me sad bole(osim kad sam sa nermikom u 7 mj sletela niz stepenice)_ al su mi oteceni skocni zglobovi i stopla haos. Cak su mi i ruke otekle, kao i u prvoj trudnoci. Ako nosis prestenje skidaj dk mozes jer se mozes probudit otecena i moraces sec. Imas li masazer za stopala, u robotu ima birinih finih  nisu ni skupi mislim da je mm platio 25 km(proslijedio ga proslo ljeto svkrvi) sad za vikend moram ga potjerat da uzme opet. Jos ubacis one kupkice sa eukaliptusom za stopala(ovo mozes i u lavor) i bas osvjezi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 9841
12.5.2011 23:18:03   
Selma.A.M
Jao što se ovdje ženice poznaju i sve neki komšiluk a ja sama user posted image user posted image ...
Vidim Jelena kaže da sam ono Molim i hvala trebala naučiti ranije a ne u školici user posted image user posted image user posted image user posted image ......Ma  htjela sam reći da u onim bolovima ti ne bude ni do tebe akamoli još do ljubaznosti,jer ima žene kada ih ufate kontrakcije ne razmišljaju ko se nalazi pored njih,pa bude ono: "Hej daj ba isključi mi ovo što kapa" (ovako je jedna  se ophodila prema babicama) pa mogu reći i da su one na isti način prema njoj....A ja sam npr se trudila ma koliko me bolilo da budem uljudna user posted image ,pa da između kontrakcija koje me savijaju kažem : " Ja se izvinjavam hu hu hu mogu li vas zamoliti da mi samo ovo hu hu hu malo namjestite huhuhuuhuuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Onda bi one rekle :Evo samo momenta,jeli sada ok ? user posted image user posted image user posted image ...
Eh na ovo sam mislila, samo mi bilo mrsko objašnjavati ajde kontam skontaće se da baš nisam bez kulture user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali nema veze ..................

Nego Selminja,samo tečnosti pij za stomak

Neposredna veza do poruke: 9842
12.5.2011 23:20:30   
Gift
Ziki sad ne znam jesul ova Sport, ne mogu da se sjetim..pogledat cu ja njih jos jednom, svidjelo mi se jer su i lagana i ona rucka se moze spustit da nisu previsoka..pa sto ja ne naidem na ta od 250 KMuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9843
12.5.2011 23:24:38   
ziki

Ziki sad ne znam jesul ova Sport, ne mogu da se sjetim..pogledat cu ja njih jos jednom, svidjelo mi se jer su i lagana i ona rucka se moze spustit da nisu previsoka..pa sto ja ne naidem na ta od 250 KMuser posted image
Ja sam umalo nisam srusila kad sam vidjela cijenu(ovo sve bilo je prije tri godine)I kod ovih se rucka podesava, otvaraju i zatvaraju se jednom rukom al nisu lagana, ko sto rekoh 14 kg.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9844
12.5.2011 23:29:35   
Selma.A.M
Odoh vam ja sutra doktoru,valja mi poraniti u 8h sam naručena,ali jedva čekam user posted image ...
Sad sam se lijepo sredila,ali sam se napatila,najgore mi je što ne vidim ništa od stomaka,pa mi treba ogledalo user posted image ...
Nego gdje nam je danas Animagicaluser posted image  user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9845
12.5.2011 23:31:08   
Gift

IZVORNA PORUKA: ziki

Ja sam umalo nisam srusila kad sam vidjela cijenu(ovo sve bilo je prije tri godine)I kod ovih se rucka podesava, otvaraju i zatvaraju se jednom rukom al nisu lagana, ko sto rekoh 14 kg.

ah nisam skontala... ova su ko perka...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9846
12.5.2011 23:33:03   
ziki
Sretno sutra Selma, javi detalje. Dobro si uspjela da se sredis, meni je to vec neko vrijemenemoguca misja, ni ogledalo plaho ne pomaze. Al sreca ima mmuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9847
12.5.2011 23:36:42   
Selma.A.M
Ma Ziki mislila sam i ja zaposliti mm kao i u prvoj trudnoći ali bilo mi kasno da čekam da malac zaspi,pa sam to uzela u svoje ruke user posted image ...Ma ja sam samo vucala po gospođi bez gledanja, rekoh pa neka bude šta hoće i sav sreća nisam se izmasakrirala user posted image  čitava je user posted image user posted image ...

Nego sutra obavezno se javljam sa kompletnim izvještajem user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9848
12.5.2011 23:38:30   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jao što se ovdje ženice poznaju i sve neki komšiluk a ja sama user posted image user posted image ...
Vidim Jelena kaže da sam ono Molim i hvala trebala naučiti ranije a ne u školici user posted image user posted image user posted image user posted image ......Ma  htjela sam reći da u onim bolovima ti ne bude ni do tebe akamoli još do ljubaznosti,jer ima žene kada ih ufate kontrakcije ne razmišljaju ko se nalazi pored njih,pa bude ono: "Hej daj ba isključi mi ovo što kapa" (ovako je jedna  se ophodila prema babicama) pa mogu reći i da su one na isti način prema njoj....A ja sam npr se trudila ma koliko me bolilo da budem uljudna user posted image ,pa da između kontrakcija koje me savijaju kažem : " Ja se izvinjavam hu hu hu mogu li vas zamoliti da mi samo ovo hu hu hu malo namjestite huhuhuuhuuhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Onda bi one rekle :Evo samo momenta,jeli sada ok ? user posted image user posted image user posted image ...
Eh na ovo sam mislila, samo mi bilo mrsko objašnjavati ajde kontam skontaće se da baš nisam bez kulture user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali nema veze ..................

Nego Selminja,samo tečnosti pij za stomak

Skontala sam te jauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9849
12.5.2011 23:39:20   
malena27 RR
Selma sretno sutra!

Laku noc vam cure... ja jedva gledam...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *