|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.5.2011 21:04:07   
enči80
Stvarno, gdje nam je "animadžikal"?user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9001
4.5.2011 21:10:00   
sweet insanity
Evo meeeeeeuser posted image Joj opet se ja evo sat vremena zadala citat porodjajne price i kako vrijeme odmice uh.......tako sam sretna sto cu s eporodit i vidjet bebu ali zene drage mene je fakat strahuser posted image Sve imam osjecaj ko da sam u filmuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9002
4.5.2011 21:10:59   
Skvo RR
ah..sto ste udarile po cokoladicama..a ja se najela kreme dok sam tortu mazala..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9003
4.5.2011 21:12:06   
Anoniman
Joj jos nisu pocele putovati iz Mostara, jedva cekam rekla sam mu cim podjes javi mi da odbrojavam kilometreuser posted image
Kupio mi i jagode i tresnje...domace...uhuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 9004
4.5.2011 21:13:11   
Skvo RR
ja volim tresnje..a jagode samo miris.....alergicna...sada dok ih umi perem..sve ih mirisem..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9005
4.5.2011 21:15:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ja volim tresnje..a jagode samo miris.....alergicna...sada dok ih umi perem..sve ih mirisem..user posted image user posted image user posted image

cekamo te na drugoj temiuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9006
4.5.2011 21:17:59   
Skvo RR
hahahhaahah..ja sam na foto kuhanju napisala ispricnicu...MM mi nije digao krevet, a ne mogu sama....ima ultimatum..mislim da cu sutra fotkati.user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9007
4.5.2011 21:23:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hahahhaahah..ja sam na foto kuhanju napisala ispricnicu...MM mi nije digao krevet, a ne mogu sama....ima ultimatum..mislim da cu sutra fotkati.user posted image

moze samo nemoj u periodu izmedju 3 i 8, ostalo sve dolazi u obziruser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9008
4.5.2011 21:28:43   
R&T@
Vidi, ticerke, na kojoj temi "sarmira" Skvo...
Sram te bilo...

A, Skvo, kad sam vec tuuser posted image , a da dizes krevet iduci mjesec dok dobro "provjeris" spoluser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9009
4.5.2011 21:30:15   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9.user posted image Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjačeuser posted image Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolaziuser posted image

prvi put mi je dezurni bio dr. Klempic ..nako nije los opusten je totalno a porodila me babica Dragica i ona je stvarno super super kad je krenuo porod masirala mi "dole"cijelo vrijeme da me ne mora sjeci i stvarno nije ni morala al djaba kad sam ja pukla unutra jer je beba isla sa rukom uz glavu
na kraju Klempic doso zasio me(bolilo uzasno) i pricali o janjetu(jer je bio 1.maj)..fuj fujuser posted image
uglavnom rijetko kogadoktor porodi..babice su glavne...imas i extra finu babicu ako se porodis po danu do 16h hhehe Danica..ma to ti je dusa od zene..ona je vodila i psihofizicke pripreme za trudnice gore na gradini pa sam isla
al djaba mi..nisam se mogla skoncentrisat na disanje..
isla sam i u skolu za trudnice i bilo mi je super al eto ja budala pa nije mi koristilo
i u ovoj trudnoci planiram ici na kraju da ponovim tehnike disanja i nadam se da ce mi ovaj put koristit

ne znam sta te jos zanima ..pitaj slobodno

djana nadam se da ce ti sve biti ok...i da ces nam sutra javiti lijepe vijestiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9010
4.5.2011 21:31:00   
ivanak
bebana draga ne brini se, bit će sve ok.
ja sam sa paulom ( druga trudnoća ) imala nisko posteljicu cijelo drugo tromjesječje.
i kako je rasla maternica tako se i to vuklo i zauzelo svoj položaj.
naš kako sam ti ja. ja sam ti mela, a muž u škavacjeru skupljo otpatke.
pa tako ako ti netko ima za pomoć, to je super. a opet, polako i bit će dobro.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9011
4.5.2011 21:31:17   
Skvo RR
ticerka..tajra...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 9012
4.5.2011 21:40:56   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9.user posted image Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjačeuser posted image Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolaziuser posted image

prvi put mi je dezurni bio dr. Klempic ..nako nije los opusten je totalno a porodila me babica Dragica i ona je stvarno super super kad je krenuo porod masirala mi "dole"cijelo vrijeme da me ne mora sjeci i stvarno nije ni morala al djaba kad sam ja pukla unutra jer je beba isla sa rukom uz glavu
na kraju Klempic doso zasio me(bolilo uzasno) i pricali o janjetu(jer je bio 1.maj)..fuj fujuser posted image
uglavnom rijetko kogadoktor porodi..babice su glavne...imas i extra finu babicu ako se porodis po danu do 16h hhehe Danica..ma to ti je dusa od zene..ona je vodila i psihofizicke pripreme za trudnice gore na gradini pa sam isla
al djaba mi..nisam se mogla skoncentrisat na disanje..
isla sam i u skolu za trudnice i bilo mi je super al eto ja budala pa nije mi koristilo
i u ovoj trudnoci planiram ici na kraju da ponovim tehnike disanja i nadam se da ce mi ovaj put koristit

ne znam sta te jos zanima ..pitaj slobodno

djana nadam se da ce ti sve biti ok...i da ces nam sutra javiti lijepe vijestiuser posted image

Bila sma kod babice Dane, rekla sma joj da je zovem ako budem izmedju 8 i 16 huser posted image Stvarno jedna divna žena....

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 9013
4.5.2011 21:49:13   
animagical
juhuuu gdje steuser posted image animadzikal se prijavljujeuser posted image uuu ja isla s kumom na kafu, i jos i dobila pidzamu, onu trudnicku/za dojenje alma rasuser posted image koji sam interesdzijauser posted image ishodala se ko velika, pa sad pravila veceru, ribala kuhinju, kupatilo...ma drama
sutra idem doktoruuser posted image eeee i da se pohvalim ulazim u sesti mjesecuser posted image go babyuser posted image
sta ima kod vas? ja usla na forum, al sve po kuci hodam....odo sad da citam! nadam se da ste sve dobro

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9014
4.5.2011 22:47:28   
enči80
Zar ti nisi trebala slj.četvrtak na pregled ili sam ja to nešto fulilauser posted image SRETNO!!!

Kada vadite krv koliko sati prije vi ne jedete,jel dovoljno 12 sati???

Kod nas ti je danas glavna tema bilo kuhanje,nije važno čega ali da se kuhauser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9015
4.5.2011 22:51:30   
Selma.A.M
Enči ja obično ne jedem samo ujutro kada ustanem,ako idem vaditi krv tj na prazna stomak a obično navečer do 11 pola 12 jedem................user posted image user posted image  Naravno to sam ja a opet možda se neko javi ko bolje zna

A tema  hrana user posted image  pa jesmo li trudnice ili nismo ? user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9016
4.5.2011 22:58:28   
enči80

A tema  hrana  pa jesmo li trudnice ili nismo ?

Slaba nam je to utjeha ali eto...ja se upravo davim sa ovim
user posted image
meni najdraža...bujrumuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9017
4.5.2011 23:02:07   
Selma.A.M
Jah-jah user posted image  enči samo ti izazivaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9018
4.5.2011 23:07:20   
animagical
ma ja sutra vadim ono sto svaki mjesec- hgba1c i aptt, pa hrana bas i nema veze, ali ujutru prije 8 ionako ne mogu da jedemuser posted image sta je ovo, nigdje ni trece smjene a ni medjusmjene? 

Neposredna veza do poruke: 9019
4.5.2011 23:10:59   
malena27 RR
opet vi opalile po jelu danas? user posted image user posted image

selma, ti fakat hoces da te mm zaprosi ponovo dok ne pristanes? user posted image user posted image

djana, uradi betu...nadam se da ce sve biti ok....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9020
4.5.2011 23:13:01   
animagical
ja se dzabe hvalim za sesti mjesec jel? cccuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9021
4.5.2011 23:16:07   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

ja se dzabe hvalim za sesti mjesec jel? cccuser posted image

Nije ti još ticker prebacio,mislim da treba onu tablicu prepraviti jer nam ne prebacuje kako treba.Kaska dva-tri dana.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9022
4.5.2011 23:17:01   
enči80
Čestitam svakako!!!Još malo pa ćeš me stićiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9023
4.5.2011 23:18:46   
sweet insanity
Selma, imas poruku, jako glupu poruku, nemoj se odvalit smijat user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9024
4.5.2011 23:18:57   
animagical
ne mogu te stici nikakouser posted image al se nazor kofrcimuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  359 360 [361] 362 363   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *