Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Evo meeeeee Joj opet se ja evo sat vremena zadala citat porodjajne price i kako vrijeme odmice uh.......tako sam sretna sto cu s eporodit i vidjet bebu ali zene drage mene je fakat strah Sve imam osjecaj ko da sam u filmu
Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9. Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjače Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolazi
prvi put mi je dezurni bio dr. Klempic ..nako nije los opusten je totalno a porodila me babica Dragica i ona je stvarno super super kad je krenuo porod masirala mi "dole"cijelo vrijeme da me ne mora sjeci i stvarno nije ni morala al djaba kad sam ja pukla unutra jer je beba isla sa rukom uz glavu na kraju Klempic doso zasio me(bolilo uzasno) i pricali o janjetu(jer je bio 1.maj)..fuj fuj uglavnom rijetko kogadoktor porodi..babice su glavne...imas i extra finu babicu ako se porodis po danu do 16h hhehe Danica..ma to ti je dusa od zene..ona je vodila i psihofizicke pripreme za trudnice gore na gradini pa sam isla al djaba mi..nisam se mogla skoncentrisat na disanje.. isla sam i u skolu za trudnice i bilo mi je super al eto ja budala pa nije mi koristilo i u ovoj trudnoci planiram ici na kraju da ponovim tehnike disanja i nadam se da ce mi ovaj put koristit
ne znam sta te jos zanima ..pitaj slobodno
djana nadam se da ce ti sve biti ok...i da ces nam sutra javiti lijepe vijesti
bebana draga ne brini se, bit će sve ok. ja sam sa paulom ( druga trudnoća ) imala nisko posteljicu cijelo drugo tromjesječje. i kako je rasla maternica tako se i to vuklo i zauzelo svoj položaj. naš kako sam ti ja. ja sam ti mela, a muž u škavacjeru skupljo otpatke. pa tako ako ti netko ima za pomoć, to je super. a opet, polako i bit će dobro.
Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9. Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjače Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolazi
prvi put mi je dezurni bio dr. Klempic ..nako nije los opusten je totalno a porodila me babica Dragica i ona je stvarno super super kad je krenuo porod masirala mi "dole"cijelo vrijeme da me ne mora sjeci i stvarno nije ni morala al djaba kad sam ja pukla unutra jer je beba isla sa rukom uz glavu na kraju Klempic doso zasio me(bolilo uzasno) i pricali o janjetu(jer je bio 1.maj)..fuj fuj uglavnom rijetko kogadoktor porodi..babice su glavne...imas i extra finu babicu ako se porodis po danu do 16h hhehe Danica..ma to ti je dusa od zene..ona je vodila i psihofizicke pripreme za trudnice gore na gradini pa sam isla al djaba mi..nisam se mogla skoncentrisat na disanje.. isla sam i u skolu za trudnice i bilo mi je super al eto ja budala pa nije mi koristilo i u ovoj trudnoci planiram ici na kraju da ponovim tehnike disanja i nadam se da ce mi ovaj put koristit
ne znam sta te jos zanima ..pitaj slobodno
djana nadam se da ce ti sve biti ok...i da ces nam sutra javiti lijepe vijesti
Bila sma kod babice Dane, rekla sma joj da je zovem ako budem izmedju 8 i 16 h Stvarno jedna divna žena....
juhuuu gdje ste animadzikal se prijavljuje uuu ja isla s kumom na kafu, i jos i dobila pidzamu, onu trudnicku/za dojenje alma ras koji sam interesdzija ishodala se ko velika, pa sad pravila veceru, ribala kuhinju, kupatilo...ma drama sutra idem doktoru eeee i da se pohvalim ulazim u sesti mjesec go baby sta ima kod vas? ja usla na forum, al sve po kuci hodam....odo sad da citam! nadam se da ste sve dobro
Zar ti nisi trebala slj.četvrtak na pregled ili sam ja to nešto fulila SRETNO!!!
Kada vadite krv koliko sati prije vi ne jedete,jel dovoljno 12 sati???
Kod nas ti je danas glavna tema bilo kuhanje,nije važno čega ali da se kuha