Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i mene da vam mahnem... Danas druga smjena, tako da do 22h ima da citam RR Danas sam pravila klepe i jos ne mogu sebi doci kako sam se najela ... Da li je neka od vas izgubila zelju za kafom u trudnoci??? Ja evo vec 2 mjeseca nikako ne mogu kafe, uopste mi organizam ne trazi...a prije cim progledam trazim NES! drago mi je sto ne pijem, bolje je....cudan simptom heheh Sweet insanity drago mi je da je sve ok...usitnilo kod tebe
Zaboravih vam rec. Kod mene grlic zatvoren,kaze nece sigurno u naredne dvije sedmice a postoji sansa i da prenesem koji dan Sve je OK, posteljica jos nije zrela cak je malo nezrelija nego bi trebala biti i to pokazuje da bebi nece jos vani tj. u naredne dvije sedmice. Danas sma prvi puta cula i srculence, sve OK hB. Pupcanik je kaze ispred vrata ali nije i okolo tako da sada ne postoji opasnost da se omota okolo, a nadam se da nece ni postojati. Protok krvi je kaze Ok sto znaci da se bebi ne muci. Ima sada 2785grama, a mama dobila samo 1 kilu za mjesec dana
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Evo ja se vratila sa pregleda... Svakako vidi se vrećica i sad smo naručeni za desetak dana pa se nadamo da će biti kako treba. Nadamo se da će i biti. Smanjila se prehlada - mužek me izlječio, tako da smo dobro.
ja sutra idem u DZ da se "prijavim" da sam trudnica nisam jos uzela trudnicku knjizicu i sve to pa cu sutra aBd i moja dok. radi tako da mi valja ici mada mi je nesto mrsko nenormalno..bas sam postala lijenaa
Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9. Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjače Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolazi
Djanaaaaa , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu ).
Hvala mila, i meni ce biti jako drago ako to sve bude istina hihih, uh tesko mi i pomisliti od dragosti...
IZVORNA PORUKA: sweet insanity Djana, vidim bit ce da si trudna I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9. Kako ste mi vi svi?
Hehehe, ma ovo je haos znaci vecina je imala slicno iskustvo, mogu se i ja radovati uuuh.. A ti si mila ec pred porodom, opalaaa!
Uh jesam, trema hvata lagano Ma bit ce to dobro aBd Cekamo da nam potvrdis sumnje i nadam se da ce se ispostaviti da je test zaista bio pozitivan
Drage samo da prijavim da su se moje strepnje izgleda obistinile. Uslijed nekog cudnog kaslja mi je krv tekla iz grla, u isto vrijeme sam osjetila da je dole nesto "procurilo". Nakon hitne i doktora dok sam dosla do kuce vidjela sam smedju flekicu sa svjetlo roze krugom oko nje na gacicama.
Za sada mislim da je biohemijska u pitanju a sutra cemo vidjeti tacno kod doktora sta ce nalazi reci...
Drage samo da prijavim da su se moje strepnje izgleda obistinile. Uslijed nekog cudnog kaslja mi je krv tekla iz grla, u isto vrijeme sam osjetila da je dole nesto "procurilo". Nakon hitne i doktora dok sam dosla do kuce vidjela sam smedju flekicu sa svjetlo roze krugom oko nje na gacicama.
Za sada mislim da je biohemijska u pitanju a sutra cemo vidjeti tacno kod doktora sta ce nalazi reci...
Djana a kao što reče skvo i ja sam krvarila na početku ove trudnoće i baš tako mi je bilo kako si opisala ali nakon terapije dabrostonom sve se hvala Bogu smirilo.Dakle,najbolje ti je da se javiš doktoru i rješiš se briga.Držim ti
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
da se javim ja sam na mirovanju jer mi je posteljica jako nisko
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Skvo nisu ti trebale one slike ali nikako ,sad sam pojela snicker da bi mi makar bilo lakše................. Sweet samo polako sve će to biti ok Gdje nam je animagical? Djana,bebana27,ivanak Jelena pošalji i nama koju trešnju Sonja sretno sutra enči80 jeli gotov ?
Nisam danas pravila,planiram preko vikenda kad mi mm bude kući. Ti udarila po snickersu a ja po čokoladicama merci(bila amnestija pa donijela) ali ću da pravim i ovu tortu čim prije to bolje Sve nešto neću da pravim ništa slatko dok ne odem na pregled, jer me strah stati na vagu
Bebana27 dobro nam došla,ima nas još koje smo osuđene na mirovanje