Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa malo sam se zbunila jer sam kupila dukatovo vrhnje za slag..a ima neko samo pise slatko vrhnje...a meni pise dukat vrhnje za slag...palachinken znas li ti'
Ma sve je to isto. Ja sam juce uzela neko vrhnje na biljnoj bazi,najjeftinije a najukusnije od svih koje sam probala do sada.
Djanaaaaa , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu ).
Bebice vjeruj mi citam da si bila na jezeru i razmisljam da je ona bila dezurna . Super da je sve ok, a to da imas menstruacije, a trudna sve je to moguce dok dijete ne ozivi. Cuvaj se draga i miruj.
Moje mantije se peku pa cemo vidjeti na sta ce liciti
Skvo umutis marsckamone i dvije kasike secera, posebno umutis slag pa sastavis. Onda istopis cokolade ja sam ih hladila malo. Podijelis smjesu od sira i vrhnja na tri dijela i stavis u svaki dio po jednu cokoladu. Nadam se da si skontala
mene je malo zbunio recept..jer je na coolinarki jedna komentarisala...da joj je meckavo ispalo..pa nisam bila sigurna da li radim slag... uglavnom radit cu slag...i ja uvijek kupujem vrhnje za slag...ali tortu od sira koju pravim to vrhnje saspem sa mascarpone sirom i ne tucem slag...zanimalo me da li tucem slag....
uma mi je revala oko nogu....izvinjavam se ako sam bila nejasna...
Skvo umutis marsckamone i dvije kasike secera, posebno umutis slag pa sastavis. Onda istopis cokolade ja sam ih hladila malo. Podijelis smjesu od sira i vrhnja na tri dijela i stavis u svaki dio po jednu cokoladu. Nadam se da si skontala
Jesam.... ja sam inace panik majstor...
Eh evo i mene, zadrzala sam se malo duze:) Na kontrolici sve OK hB. Radila sma i cervikalni bris na kojekakve baje pa nosila u onu privatnu polikliniku Life na stupinama, dr. me tamo uputila, kad od doktorice opste prakse saznam da se i u DZ moze uradit ali ajde nema veze, nije toliko skupo. Samo se nadam da ce kako treba nalaz uraditi. Dr opste prakse je skepticna po pitanju privatnih tih poliklinika jer su navodno "škrti" pa kao ne ulazu puno u materijal al s obzirom da mi je kaze urin dobarne bi trebalo biti problema ni sa tim. Ond ami je dr. opste rekla da nista ne solim do poroda, a ginekologica nije spominjala. NIje nista spominjala ni za pritisak a ova opste prakse kaze da je ovo sada vec pritisak i da pazim na hranu do poroda. Detaljna je skroz ova na porodicnoj Uglavnom sve OK, samo me sada brine hocel ovi u toj privatnoj poliklinici uraditi kako treba taj nalaz na bakterije Selma, vidim i ti pocela samu sebe citirat, a meni se jucer smijes Djana, vidim bit ce da si trudna I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9. Kako ste mi vi svi?
Sweet baš mi je drago da je sve ok,a to zua bris i ostalo se ne sikiraj bit će to svedobro aBd............. Evo ja bila vrijedna pa od dosade (opet) slikice postavila,bujrum lepina
Idi na temu Danas kuhamo postavila sam ti pitanje.
People jel vama kad pritisak bio 140/70. Ginekologica nis nije rekla a dr opste prakse je rekla da je to vec pritisak i d aizbacim posoljneu hranu pa se ja malo prepala A mislite da je Ok sto sma odnijela bris u privatni kliniku?
People jel vama kad pritisak bio 140/70. Ginekologica nis nije rekla a dr opste prakse je rekla da je to vec pritisak i d aizbacim posoljneu hranu pa se ja malo prepala A mislite da je Ok sto sma odnijela bris u privatni kliniku?
Sweet kod mene prtisak uvijek 120/80 eh sada koliko je ok ako je 140/70 ne znam stvarno............ A za bris u privatnoj pa ne znam zašto ne, mislim isto je to samo uz državnim plaćaš a u privatnim ne ..............Ma samo se opusti doktori džabe samo ubace ti bubu u uho,čuj više vjeruju državnim nego privatnim .....
draga da ti je donji visok onda bi to bilo zabrinjavajuce, ali posto ti je donji aman nizak to nista nije strasno...tebe isprepadala ta dr opste prakse. Gornji sto ti je 140 to ti je mozda od uzbudjenja, treme, napora itd, nema veze sa slanom hranom. Ja licno u danasnje vrijeme vise vjerujem privatnim laboratorijama nego drzavnim i sa privatnim imam bolje iskustvo nego drzavnim, bar sto se tice sarajeva.
Jest mi doduse mjerila pritisak nakon sto sma se obukla jos sam uz to i pricala dok je mjerila. Inace do sad mi je bio: 136/84, 119/68, 115/75, 110/70, 120/80 i sada 140/70, ma ajde , mozda sto sam se oblacila A ja nisam imala pojma da se cervikalni taj moze raditi u DZ jer sma nova u Tz, al vidjela sma d apise u saradnji sa Balicem. A ova teta u toj privatnoj poliklinici me pita jel vas posllala dr. Balic, ja kazem ne nego Blitvic. Pa kontam ako obje salju tamo da je valjda OK.
Djanaaaaa , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu ).
Hvala mila, i meni ce biti jako drago ako to sve bude istina hihih, uh tesko mi i pomisliti od dragosti...
IZVORNA PORUKA: sweet insanity Djana, vidim bit ce da si trudna I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9. Kako ste mi vi svi?
Hehehe, ma ovo je haos znaci vecina je imala slicno iskustvo, mogu se i ja radovati uuuh.. A ti si mila ec pred porodom, opalaaa!