|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.5.2011 14:08:37   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

pa malo sam se zbunila jer sam kupila dukatovo vrhnje za slag..a ima neko samo pise slatko vrhnje...a meni pise dukat vrhnje za slag...palachinken znas li ti'

Ma sve je to isto.user posted image
Ja sam juce uzela neko vrhnje na biljnoj bazi,najjeftinije a najukusnije od svih koje sam probala do sada.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8951
4.5.2011 14:08:59   
Skvo RR
mene samo zanima da li u ovoj torti mascarpone i secer dodajem u stucen slag? dakle da li radim slag...malo me je zbunio recept.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8952
4.5.2011 14:10:31   
palachinken
Skvo, to je to, što si kupila, slobodno muti i maži!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8953
4.5.2011 14:11:26   
Hannica

mene samo zanima da li u ovoj torti mascarpone i secer dodajem u stucen slag? dakle da li radim slag...malo me je zbunio recept.user posted image

Gdje je recept?
Mislim da stucen slag umucen slag,znaci kad ga umutis dodas secer.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8954
4.5.2011 14:11:52   
Anoniman
Skvo isto ti je to oboje. Neces pogrijesiti. Ja uvijek koristim meegle.

Djanaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu user posted image ).

Bebice vjeruj mi citam da si bila na jezeru i razmisljam da je ona bila dezurna user posted image . Super da je sve ok, a to da imas menstruacije, a trudna sve je to moguce dok dijete ne ozivi. Cuvaj se draga i miruj.

Moje mantije se peku pa cemo vidjeti na sta ce liciti user posted image

Neposredna veza do poruke: 8955
4.5.2011 14:11:54   
palachinken

Čekaj da ga protabirim user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8956
4.5.2011 14:13:32   
palachinken
Ovako, kako sam skontala, u jednoj zdjeli izmiksaš šlag, u drugoj izmiksaš sir i šećer. E onda dodaješ šlag siru i umiješaš kašikom.

Neposredna veza do poruke: 8957
4.5.2011 14:13:55   
Anoniman
Skvo umutis marsckamone i dvije kasike secera, posebno umutis slag pa sastavis. Onda istopis cokolade ja sam ih hladila malo. Podijelis smjesu od sira i vrhnja na tri dijela i stavis u svaki dio po jednu cokoladu. Nadam se da si skontala user posted image

Neposredna veza do poruke: 8958
4.5.2011 14:14:32   
palachinken
Ali recept je fantazija!

Jelena, kako ti je ispao sa zamjenom za mascarpone?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8959
4.5.2011 14:14:38   
Anoniman
Ja sam sve mjesala mikserom i bio je njami user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8960
4.5.2011 14:16:24   
Skvo RR
mene je malo zbunio recept..jer je na coolinarki jedna komentarisala...da joj je meckavo ispalo..pa nisam bila sigurna da li radim slag...user posted image
uglavnom radit cu slag...i ja uvijek kupujem vrhnje za slag...ali tortu od sira koju pravim to vrhnje saspem sa mascarpone sirom i ne tucem slag...zanimalo me da li tucem slag....

uma mi je revala oko nogu....izvinjavam se ako sam bila nejasna...

Neposredna veza do poruke: 8961
4.5.2011 14:17:17   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Skvo umutis marsckamone i dvije kasike secera, posebno umutis slag pa sastavis. Onda istopis cokolade ja sam ih hladila malo. Podijelis smjesu od sira i vrhnja na tri dijela i stavis u svaki dio po jednu cokoladu. Nadam se da si skontala user posted image

Jesam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sam inace panik majstor...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8962
4.5.2011 14:19:27   
Anoniman
Skvo ja sam kontala da sam ja jedina prirodna plavusa ovdje user posted image , dobro je da si panik majstor, a ne plavusa user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8963
4.5.2011 14:20:02   
Skvo RR
A i to sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo sam sarena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vadi me malo smedje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8964
4.5.2011 14:49:23   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Stani Palachinken gdje letiš sa ti mjesecima,a ja sve kao tebe pratim ali nikada te stići user posted image Ali ipak je 18 dana razlike jeli...Tebi jo 79 a meni 97 days to go !!!!!
Ja sutra ulazim u 7 mjesec user posted image  aBd

Ma ja, to je to, ja sam na pola sedmog sad, a ti lagano za mnom, kad ja, a Bd, odem s teme, tebe nek panika uhvati user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8965
4.5.2011 14:54:39   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Stani Palachinken gdje letiš sa ti mjesecima,a ja sve kao tebe pratim ali nikada te stići user posted image Ali ipak je 18 dana razlike jeli...Tebi jo 79 a meni 97 days to go !!!!!
Ja sutra ulazim u 7 mjesec user posted image  aBd

Ma ja, to je to, ja sam na pola sedmog sad, a ti lagano za mnom, kad ja, a Bd, odem s teme, tebe nek panika uhvati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8966
4.5.2011 15:23:56   
sweet insanity
Eh evo i mene, zadrzala sam se malo duze:) Na kontrolici sve OK hB. Radila sma i cervikalni bris na kojekakve baje pa nosila u onu privatnu polikliniku Life na stupinama, dr. me tamo uputila, kad od doktorice opste prakse saznam da se i u DZ moze uradit ali ajde nema veze, nije toliko skupo. Samo se nadam da ce kako treba nalaz uraditi. Dr opste prakse je skepticna po pitanju privatnih tih poliklinika jer su navodno "škrti" pa kao ne ulazu puno u materijal al s obzirom da mi je kaze urin dobarne bi trebalo biti problema ni sa tim. Ond ami je dr. opste rekla da nista ne solim do poroda, a ginekologica nije spominjala. NIje nista spominjala ni za pritisak a ova opste prakse kaze da je ovo sada vec pritisak i da pazim na hranu do poroda. Detaljna je skroz ova na porodicnojuser posted image Uglavnom sve OK, samo me sada brine hocel ovi u toj privatnoj poliklinici uraditi kako treba taj nalaz na bakterijeuser posted image
Selma, vidim i ti pocela samu sebe citirat, a meni se jucer smijesuser posted image
Djana, vidim bit ce da si trudnauser posted image I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9.user posted image
Kako ste mi vi svi?user posted image

Neposredna veza do poruke: 8967
4.5.2011 15:46:44   
Selma.A.M
Sweet baš mi je drago da je sve ok,a to zua bris i ostalo se ne sikiraj bit će to svedobro aBd............. Evo ja bila vrijedna pa od dosade (opet) slikice postavila,bujrum lepina user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_871595/mpage_12/key_/tm.htm#

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8968
4.5.2011 15:51:38   
enči80
Idi na temu Danas kuhamo postavila sam ti pitanje.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 8969
4.5.2011 15:54:50   
sweet insanity
People jel vama kad pritisak bio 140/70. Ginekologica nis nije rekla a dr opste prakse je rekla da je to vec pritisak i d aizbacim posoljneu hranu pa se ja malo prepalauser posted image A mislite da je Ok sto sma odnijela bris u privatni kliniku?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8970
4.5.2011 16:03:01   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Idi na temu Danas kuhamo postavila sam ti pitanje.

Jesi primila pp ?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8971
4.5.2011 16:05:35   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

People jel vama kad pritisak bio 140/70. Ginekologica nis nije rekla a dr opste prakse je rekla da je to vec pritisak i d aizbacim posoljneu hranu pa se ja malo prepalauser posted image A mislite da je Ok sto sma odnijela bris u privatni kliniku?

Sweet kod mene prtisak uvijek 120/80 eh sada koliko je ok ako je 140/70 ne znam stvarno............
A za bris u privatnoj pa ne znam zašto ne, mislim isto je to samo uz državnim plaćaš a u privatnim ne ..............Ma samo se opusti doktori džabe samo ubace ti bubu u uho,čuj više vjeruju državnim nego privatnim user posted image .....

Neposredna veza do poruke: 8972
4.5.2011 16:07:58   
Anoniman

draga da ti je donji visok onda bi to bilo zabrinjavajuce, ali posto ti je donji aman nizak to nista nije strasno...tebe isprepadala ta dr opste prakse. Gornji sto ti je 140 to ti je mozda od uzbudjenja, treme, napora itd, nema veze sa slanom hranom. Ja licno u danasnje vrijeme vise vjerujem privatnim laboratorijama nego drzavnim i sa privatnim imam bolje iskustvo nego drzavnim, bar sto se tice sarajeva.

Neposredna veza do poruke: 8973
4.5.2011 16:12:38   
sweet insanity
Jest mi doduse mjerila pritisak nakon sto sma se obukla jos sam uz to i pricala dok je mjerila. Inace do sad mi je bio: 136/84, 119/68, 115/75, 110/70, 120/80 i sada 140/70, ma ajde , mozda sto sam se oblacilauser posted image A ja nisam imala pojma da se cervikalni taj moze raditi u DZ jer sma nova u Tz, al vidjela sma d apise u saradnji sa Balicem. A ova teta u toj privatnoj poliklinici me pita jel vas posllala dr. Balic, ja kazem ne nego Blitvic. Pa kontam ako obje salju tamo da je valjda OK.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8974
4.5.2011 16:13:22   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Djanaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu user posted image ).

Hvala mila, i meni ce biti jako drago ako to sve bude istina hihih, uh tesko mi i pomisliti od dragosti...

Djana, vidim bit ce da si trudnauser posted image I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9.user posted image
Kako ste mi vi svi?user posted image

Hehehe, ma ovo je haos znaci vecina je imala slicno iskustvo, mogu se i ja radovati uuuh.. A ti si mila ec pred porodom, opalaaa!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  357 358 [359] 360 361   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *