|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.5.2011 0:01:55   
animagical
znala sam zasto me pitasuser posted image user posted image user posted image e proguracu se vala ispred obje, vidjeceteuser posted image
da se pozalim, noge mi izgledaju grozno, nije toliko sto su natecene, negu su krenule vene,, cvornate, vruce, svrbe....sve po potkoljenicama i stopalima....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9051
5.5.2011 0:02:29   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sweet javila mi na fb user posted image
Animagical ČESTITAM NA ULASKU U 6 MJESEC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (jeli dovoljno veliko user posted image )

Malena user posted image  
JelenaT hoće ti oko biti veliko zbog ti trešanja user posted image

Enči80 stvarno ovi tickeri kasne,ja bih trebala za pola sata ući u 7 mjesec,ali on će prebaciti tek za 3 dana user posted image user posted image

Jesil ti vidjela koje se meni gluposti motaju po glavi?user posted image

Ma sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Posalji mi mail da ti saljnem odmah newsletter njihov da prelistas do sutra :D Ustvari mislim da imam mail od prije na pm ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9052
5.5.2011 0:05:51   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma nece ona ribu da jede, hoce prije mene da se kutarise user posted image user posted image user posted image

enci, nadam se da ce sve biti ok.... i mojoj rodici su zbog blizanacke radili serklazu... sve je ok proslo user posted image

I ja se nadam također,mada iskreno malo me pošla hvatati panika jer sam sa prvom trudnoćom prošla nešto što ne bih nikome na svijetu poželjela a ta trudnoća je bila školska.Ma bit će to sve aBd ok,moja dr.nije vjerovala da će mi jedan plod preživjeti a evo nas što kaže Jelena dogurali do 6.mjeseca.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9053
5.5.2011 0:08:12   
animagical
enciuser posted image bice sve ok aBd

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9054
5.5.2011 0:09:26   
Anoniman
Ma ja vise nemam pojma koji sam mjesec user posted image , nekih sest i po ako bi se gledalo po terminu, znaci jos tri i po mjeseca ostalo, a ako bi se gledalo po ovim tabelama i vise. kako god ja se nadam da ce malo ranije jer je i Ana pozurila 9dana, a jos prvo dijete. Kad me neko pita koji sam mjesec ja se sva zbunim i onda samo kazem sredinom avgusta termin user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 9055
5.5.2011 0:10:09   
malena27 RR
enci, bice aBd sve ok... nakon kise dolazi sunce user posted image user posted image user posted image a tebi aBd 2 user posted image user posted image user posted image

animagical, danas zene placaju da idu na carski... a ja bih prirodno user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9056
5.5.2011 0:10:38   
Anoniman
Enci mi cemo negdje zajedno, posto je tebi blizanacka sigurno ces malo ranije user posted image , ali steta ova animagical ce nam se nacekati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9057
5.5.2011 0:14:28   
animagical
malena te sto placaju za carski..ima dobar izraz za takveuser posted image to posh to pushuser posted image ja bi najradije vaginalno, e sad koliko je to kod nas prirodno...ma nevazno, samo nek se rodi i da idemo kuci...

jelena-grrrrrrruser posted image hehehe a sta cu, ne da niko preko redauser posted image moram da se guramuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 5.5.2011 0:15:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9058
5.5.2011 0:20:14   
malena27 RR
jelena i animadzikal idu poslije mene, da se zna user posted image user posted image user posted image

enci ce od 36 sedmice pa nadalje...znaci ona ce nam najbrze...

ma samo da bude sve ok....

cure ja vas pozdravljam, radi se ujutro user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9059
5.5.2011 0:20:58   
enči80
Hvala vam od user posted image
Animagical još ako mi ne budu bebe okrenute kako treba meni ne gine ni carski ,tako da opet ti bježimuser posted image
Jelena voljela bih ja prirodno i odgovara mi ta sredina augusta a inače to mi je i najdraži mjesec.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9060
5.5.2011 0:22:00   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jelena i animadzikal idu poslije mene, da se zna user posted image user posted image user posted image

enci ce od 36 sedmice pa nadalje...znaci ona ce nam najbrze...

ma samo da bude sve ok....

cure ja vas pozdravljam, radi se ujutro user posted image

Slažem se u svemu navedenomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9061
5.5.2011 0:24:03   
animagical
a ti ces  sipak na prirodn da ti odmah kazem, ali boli te briga tako lakse za bebe, nece se mucitiuser posted image ma cekacu ja ako treba i do decembra a ne do septembra,samo da mi mrva bude dobrouser posted image ja se ovo guram iz ciste brige... idem izgleda i ja, sva sam umorna,ishodala se danas... a sutra idem kod dr i ujutru na vadjenje krvi...wish me luck sutra, da posteljica bude u fundusuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9062
5.5.2011 0:24:35   
Anoniman
Mala sta se ti sada guras, a?...cccccc... user posted image

Enci i ja cu najvjerovatnije carski, mada se ja svim silama borim da bude prirodno.

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 9063
5.5.2011 0:29:49   
malena27 RR
morala sam se vratiti user posted image user posted image user posted image ja cu prije, ja cu prije user posted image user posted image user posted image

laku noc curke i tipkamo se ujutro....

animadzikal, sretno s fundusom user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9064
5.5.2011 0:30:42   
Selma.A.M
Odoše sve na carski hajde ok i ja ći svakako za vama ili ti prije vas user posted image

Tuzlanke eno u azelu kod Omege došle neke mrežice za krevetić 3 km ne znam za šta služe ,sestra mi sad javila pa ću otići sutra po to da vidim pa ako bude šta praktično javim vam ....Ali ne vjerujem da bi mi sis uzela da nije šta što je potrebno...............

Eto ja vam odoh spavati....Laku-noć

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9065
5.5.2011 0:33:14   
enči80
Jelena Znaš šta inače bude,sve one koje hoće prirodno odu na carski ili obrnuto barem sam ja imala takvi slučajeva u okolini ali nadam se za obje da ćemo prirodno je već smo prošle te teške porode i ovi sigurno ne mogu biti teži.

Animagical Sretno ti na "dejtu" kod Divanovića i da sve aBd bude ok.

Večeras sam snimala muža kako spava a navodno gleda utakmicuuser posted image Svaki put odgledam utakmicu za njega(nije mi mrsko) i onda negdje oko 12 se pobudi (evo upravo se probudio) i pita koji je rezultat bio i onda mi ne vjeruje da je čitavo vrijeme spavao.Sad imam snimami dokazuser posted image user posted image user posted image

Laku vam noć želim!

Neposredna veza do poruke: 9066
5.5.2011 0:33:17   
animagical
ih i ja ga pretjerah, ne da je otjeram s grlica, nego da je skroz popnem u fundususer posted image ah al sam i mirovala ovih mjesec dana, ma drama...kvarim moral zenama moje bas mirujuuser posted image ja sam danas kroz citav bbi premirovala, pa kroz citav graduser posted image
aaa malena kud ces ti prije jeleneuser posted image a sve se ja guram ccc, vidite vi ovo,kako ona to diskretno?? eto pustam enci i jelenu, al malenu vala ne mogu nikako...

Neposredna veza do poruke: 9067
5.5.2011 0:37:05   
Anoniman
Enci draga bas sto kazes i zelim prirodno jer mislim da gore od onoga pakla ne moze biti. Ma samo nek su zivi i zdravi pa kako god, mora izaci user posted image

Animagical vidim i ti mirujes kao i ja, a mene si kritikovala, samo me zanima kako bi jos mirovala da imas dijete od nepunih 15 mjeseci user posted image

Neposredna veza do poruke: 9068
5.5.2011 0:37:22   
animagical
eh sad stvarno zaopravo odohuser posted image laku nocuser posted image

jelo hehe suti ne ruzi meuser posted image kontrakcije makar bole, a posteljica na grlicu ne...a muzu sam slozila dobru pricu (doduse istinitu) da ne smijem mirovati previse zbog tromboze....

< Poruku je uredio animagical -- 5.5.2011 0:38:48 >

Neposredna veza do poruke: 9069
5.5.2011 0:40:57   
Anoniman
Svi pobjegoste...niko nece da ceka sa mnom tresnje user posted image , jos malo su u Hadžicima, a kuci za maximum nekih 20-30minuta user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9070
5.5.2011 0:47:09   
animagical
hajd evo meni se bas i ne spava, smuntala sam mm da vadim nalaze prekosutrauser posted image dusa nagodnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9071
5.5.2011 0:49:13   
Anoniman
Sad mi se javile na Ilidži su, mislim na ilidži je mm sa tresnjama user posted image . Boze mili evo me kao kakvo malo djete kad se obraduje igrackama novim user posted image

Kad si animagical kod divanovica sutra, u koliko?

Neposredna veza do poruke: 9072
5.5.2011 0:51:11   
animagical
uh tek u dva... valja cekati...ima da se nadignem u sest ujutru, kakva sam...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9073
5.5.2011 0:54:32   
Anoniman
Ti fino odspavaj do 12 i onda laganini dorucak, tusiranje spremanje user posted image

Neposredna veza do poruke: 9074
5.5.2011 1:00:56   
animagical
hehe jelo a zaboravljas da treba sat vremena za depiliranjeuser posted image ja dole vise ne vidim dobrouser posted image jesu ti stigle te tresnje? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  361 362 [363] 364 365   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *