Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro trudnice, jeste se naspavale. Ja baš i nisam. A jutros sam čekala čitav sat za uputnicu. Bože dragi, ako hoćeš da se naručiš moraš min 10 dana prije zvat. I još kad nane uđu ko u mahalu, bez 20 min ne izlaze.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Meni su stripovi nenadmašivi. Onaj njegov sakrastični smiješak - neprocjenjivo. A upratila sam da ima negdje crtani, to baš za nas, stare Djeci nije zanimljiv.
Jutro trudnice, jeste se naspavale. Ja baš i nisam. A jutros sam čekala čitav sat za uputnicu. Bože dragi, ako hoćeš da se naručiš moraš min 10 dana prije zvat. I još kad nane uđu ko u mahalu, bez 20 min ne izlaze.
Joj tačno! Kod mene u ambulanti redovno 10 starih, kupe hljeb, mlijeko i malo do doktorice da se ispitaju. I sve to u 6 ujutru, ne možeš prije njh ni naopako
Ja slomljena zeneeeee. Emir mi se citavu noc budio i bas sam fuuuuuj. Daj litar te kahve od garfielda. pu kaka poso. palacinko jesil ti ponovo krenula na poso? znam da si se bila ukocial jedno vrjeme. mala jesi li i dalje mala ili si porasla do sada?
Jedva cekam da osjetim bebija jer mi se uopste ne cini da sam trudna, kad sam bila umorna, imala mucnine i bolove tad sam bar imala osjecaj da sam trudna ali kako sam usla u drugo tromjesecje kod mene se nista ne desava, da se ne zapusem skroz bi zaboravila...svako malo izvadim slicicu pa gledim :)
Pozdravljam vas sve, nadam se da ce kod Djane biti sve u redu, i kod drugih koje idu na preglede danas, i nadam se da Jelena T jutros moze otvoriti oci koliko smo slinile na njene tresnje
Meni su stripovi nenadmašivi. Onaj njegov sakrastični smiješak - neprocjenjivo. A upratila sam da ima negdje crtani, to baš za nas, stare Djeci nije zanimljiv.
Crtani ima na hayatu subotom i nedeljom ujutru, sad ne znam tačno oko koliko sati mislim 8. Mi smo nemirka zarazili, porodično vrištimo od smijeha
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro i od nas:) Ja se probudih u wc i da popijem ovaj hipp natal pa da vidim kaj ima kod vas pa cu vjerovatno opet leć Mersiha, neka je sretno Ostale, P.S. Jelena, jesil se najela sinoc
Garfild je svako jutro na hayatu u 9.15, evo upravo gledamo
Ma slikao me je nocas u pola dva mm kako jedem tresnje, jos kospice ja jedem, a on zeza mogla si i peteljke, sramota me reci ali pojela sam kilogram i po sve sa kospicama
Ne mogu nigdje da dobijem konkretne informacije, pa da upitam vas ovdje, mozda se neka frisko s tim bavila: sta je od papira potrebno za otvaranje porodiljskog, gdje se vade i kako ide ta procedura? Koja uputnica mi je potrebna da trudnocu nastavim pratiti na Jezeru (do sada sam isla privatno)?
Drage trudnice, iako ovu trudnoću nisam puno tipkala sa vama, čitali smo se s' vremena na vrijeme, imam potrebu da Vam javim da je moja druga djevojčica : mila, lijepa, zdrava.... rodjena prije 7 dana, 7 dana prije termina.
Porod je prošao kao u priči , bez teških trudova, bolova.... sve je bilo gotovo za manje od pola sata. Čim uhvatim vremena i inspiracije napisat ću svoju porodjajnu pricu. Bebi je 3220 dojimo se i ljubimo Vas.
hola :) kako ste mi jutros? kod mene radno, uz caj i ringeraju taman ubijem sat vremena dok procitam sta ste pisale, a bilo je sinoc trke i guranja preko reda :)
Ja jos cekam da se aktiviraju trudnice koje su mi blizu terminom pa da imam i ja raju za trke, sve vi ste mi daleko odmakle :)
Jedva cekam da osjetim bebija jer mi se uopste ne cini da sam trudna, kad sam bila umorna, imala mucnine i bolove tad sam bar imala osjecaj da sam trudna ali kako sam usla u drugo tromjesecje kod mene se nista ne desava, da se ne zapusem skroz bi zaboravila...svako malo izvadim slicicu pa gledim :)
Pozdravljam vas sve, nadam se da ce kod Djane biti sve u redu, i kod drugih koje idu na preglede danas, i nadam se da Jelena T jutros moze otvoriti oci koliko smo slinile na njene tresnje
Evo ja sam ti blizu,dvije sedmice gore-dole. Mogle bi roditi u isto vrijeme (bar priblizno) jer su kod mene dvojke a dvojke se uglavnom radjaju prije termina. Samo natrcat cemo se mi jos do cilja.
Evo mene opet da se zalim. Imam problem s prehranom. Jedem i kad sam gladna i kad nisam.U poslijednje vrijeme se bas pretrpavam,muka mi od hrane ali ja ne prestajem,posebno ako jedem nesto sto volim. Ne znam sta je sa mnom,inace ne volim da jedem vise nego sto je potrebno,ali sad se ne mogu kontrolisat.Pasem ko krava. Danas cu pokusat da se kontrolisem,ne zelim da budem ko slonic vec u 4-5 mjesecu trudnoce. Eh,ja cu pokusat da se skinem s interneta ovih dana,bas mi oduzima mnogo vremena.Uskoro ce imati test na kursku engleskog a ja sam bas sve zapostavila,nista ne ucim.Bas sam lijencuga,samo bih spavala.
Jutro vidim sve ste poranile....Kod mene jutros majstoru od 8h popravljali neku cijev u prizemlju kuće,pukla,evo sad voda došla Vidim ima danas svašta,od porođaja,termina,gargilda koli je došao samo da nam pristavi kafu Ženice koje danas idu na kontrolu neka je sa srećom i da se jave što prije sa lijepim vijestima........... Ja sam vam kao polomljena buuuuu kao da nisam ni spavala,rebra me bole Danas sam vam ja zvanično u 7 mjescu po terminu tako da za te ovaj tickernne nevalja Jelena igra li ti makar oko zbog tih trešanja
Nadam se da je kod Sanele.asje sve ok Ja vam danas odoh u 5h na sastanak sa cryo-save sama jer su ostale odustale ....Ma i jeste nas bilo puno ............... Eto imate mahanje pa se pišemo poslije ..........
Drage trudnice, iako ovu trudnoću nisam puno tipkala sa vama, čitali smo se s' vremena na vrijeme, imam potrebu da Vam javim da je moja druga djevojčica : mila, lijepa, zdrava.... rodjena prije 7 dana, 7 dana prije termina.
Porod je prošao kao u priči , bez teških trudova, bolova.... sve je bilo gotovo za manje od pola sata. Čim uhvatim vremena i inspiracije napisat ću svoju porodjajnu pricu. Bebi je 3220 dojimo se i ljubimo Vas.
Garfild je svako jutro na hayatu u 9.15, evo upravo gledamo
Ma slikao me je nocas u pola dva mm kako jedem tresnje, jos kospice ja jedem, a on zeza mogla si i peteljke, sramota me reci ali pojela sam kilogram i po sve sa kospicama
Gdje nadje tresnje u ovo doba godine.? Hocem i ja. I ja jedem sa kospicama,nemam vremana izbacivat,uvijek sam u zurbi da pojedem sto vise u sto kracem periodu.
Jutro vidim sve ste poranile....Kod mene jutros majstoru od 8h popravljali neku cijev u prizemlju kuće,pukla,evo sad voda došla Vidim ima danas svašta,od porođaja,termina,gargilda koli je došao samo da nam pristavi kafu Ženice koje danas idu na kontrolu neka je sa srećom i da se jave što prije sa lijepim vijestima........... Ja sam vam kao polomljena buuuuu kao da nisam ni spavala,rebra me bole Danas sam vam ja zvanično u 7 mjescu po terminu tako da za te ovaj tickernne nevalja Jelena igra li ti makar oko zbog tih trešanja
Nadam se da je kod Sanele.asje sve ok Ja vam danas odoh u 5h na sastanak sa cryo-save sama jer su ostale odustale ....Ma i jeste nas bilo puno ............... Eto imate mahanje pa se pišemo poslije ..........
Slazem se da ticker ne valja, meni jucer dr. rekla da sam u 9. a ovaj ne mice sa 8. Nadam se takodjer da je kod Sanele sve OK