Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
znala sam zasto me pitas e proguracu se vala ispred obje, vidjecete da se pozalim, noge mi izgledaju grozno, nije toliko sto su natecene, negu su krenule vene,, cvornate, vruce, svrbe....sve po potkoljenicama i stopalima....
ma nece ona ribu da jede, hoce prije mene da se kutarise
enci, nadam se da ce sve biti ok.... i mojoj rodici su zbog blizanacke radili serklazu... sve je ok proslo
I ja se nadam također,mada iskreno malo me pošla hvatati panika jer sam sa prvom trudnoćom prošla nešto što ne bih nikome na svijetu poželjela a ta trudnoća je bila školska.Ma bit će to sve aBd ok,moja dr.nije vjerovala da će mi jedan plod preživjeti a evo nas što kaže Jelena dogurali do 6.mjeseca.
Ma ja vise nemam pojma koji sam mjesec , nekih sest i po ako bi se gledalo po terminu, znaci jos tri i po mjeseca ostalo, a ako bi se gledalo po ovim tabelama i vise. kako god ja se nadam da ce malo ranije jer je i Ana pozurila 9dana, a jos prvo dijete. Kad me neko pita koji sam mjesec ja se sva zbunim i onda samo kazem sredinom avgusta termin
malena te sto placaju za carski..ima dobar izraz za takve to posh to push ja bi najradije vaginalno, e sad koliko je to kod nas prirodno...ma nevazno, samo nek se rodi i da idemo kuci...
jelena-grrrrrrr hehehe a sta cu, ne da niko preko reda moram da se guram
< Poruku je uredio animagical -- 5.5.2011 0:15:13 >
Hvala vam od Animagical još ako mi ne budu bebe okrenute kako treba meni ne gine ni carski ,tako da opet ti bježim Jelena voljela bih ja prirodno i odgovara mi ta sredina augusta a inače to mi je i najdraži mjesec.
cure ja vas pozdravljam, radi se ujutro
Slažem se u svemu navedenom
a ti ces sipak na prirodn da ti odmah kazem, ali boli te briga tako lakse za bebe, nece se muciti ma cekacu ja ako treba i do decembra a ne do septembra,samo da mi mrva bude dobro ja se ovo guram iz ciste brige... idem izgleda i ja, sva sam umorna,ishodala se danas... a sutra idem kod dr i ujutru na vadjenje krvi...wish me luck sutra, da posteljica bude u fundusu
Odoše sve na carski hajde ok i ja ći svakako za vama ili ti prije vas
Tuzlanke eno u azelu kod Omege došle neke mrežice za krevetić 3 km ne znam za šta služe ,sestra mi sad javila pa ću otići sutra po to da vidim pa ako bude šta praktično javim vam ....Ali ne vjerujem da bi mi sis uzela da nije šta što je potrebno...............
Jelena Znaš šta inače bude,sve one koje hoće prirodno odu na carski ili obrnuto barem sam ja imala takvi slučajeva u okolini ali nadam se za obje da ćemo prirodno je već smo prošle te teške porode i ovi sigurno ne mogu biti teži.
Animagical Sretno ti na "dejtu" kod Divanovića i da sve aBd bude ok.
Večeras sam snimala muža kako spava a navodno gleda utakmicu Svaki put odgledam utakmicu za njega(nije mi mrsko) i onda negdje oko 12 se pobudi (evo upravo se probudio) i pita koji je rezultat bio i onda mi ne vjeruje da je čitavo vrijeme spavao.Sad imam snimami dokaz
Laku vam noć želim!
ih i ja ga pretjerah, ne da je otjeram s grlica, nego da je skroz popnem u fundus ah al sam i mirovala ovih mjesec dana, ma drama...kvarim moral zenama moje bas miruju ja sam danas kroz citav bbi premirovala, pa kroz citav grad aaa malena kud ces ti prije jelene a sve se ja guram ccc, vidite vi ovo,kako ona to diskretno?? eto pustam enci i jelenu, al malenu vala ne mogu nikako...
jelo hehe suti ne ruzi me kontrakcije makar bole, a posteljica na grlicu ne...a muzu sam slozila dobru pricu (doduse istinitu) da ne smijem mirovati previse zbog tromboze....
< Poruku je uredio animagical -- 5.5.2011 0:38:48 >