|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.5.2011 16:15:34   
drznica
Evo i mene da vam mahnem... Danas druga smjena, tako da do 22h ima da citam RRuser posted image  Danas sam pravila klepe i jos ne mogu sebi doci kako sam se najela ...
Da li je neka od vas izgubila zelju za kafom u trudnoci??? Ja evo vec 2 mjeseca nikako ne mogu kafe, uopste mi organizam ne trazi...a prije cim progledam trazim NES! drago mi je sto ne pijem, bolje je....cudan simptom heheh
Sweet insanity drago mi je da je sve ok...usitnilo kod tebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8976
4.5.2011 16:16:21   
Anoniman
136/84, 119/68,

Na koji aparat ti mjeri pa ti kaze ovakve mjereuser posted image ... evo ovaj 136/84 ti je gori od ovoga danasnjeg, mada i on je dobar. Ne brini draga.

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 8977
4.5.2011 16:17:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: jelenaT

136/84, 119/68,

Na koji aparat ti mjeri pa ti kaze ovakve mjereuser posted image ... evo ovaj 136/84 ti je gori od ovoga danasnjeg, mada i on je dobar. Ne brini draga.

Ta prva dva su mjerena u Austriji ,a ostalo ovdje kod nas :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8978
4.5.2011 16:20:54   
sweet insanity
Zaboravih vam rec. Kod mene grlic zatvoren,kaze nece sigurno u naredne dvije sedmice a postoji sansa i da prenesem koji danuser posted image Sve je OK, posteljica jos nije zrela cak je malo nezrelija nego bi trebala biti i to pokazuje da bebi nece jos vani tj. u naredne dvije sedmice. Danas sma prvi puta cula i srculence, sve OK hB. Pupcanik je kaze ispred vrata ali nije i okolo tako da sada ne postoji opasnost da se omota okolo, a nadam se da nece ni postojati. Protok krvi je kaze Ok sto znaci da se bebi ne muci. Ima sada 2785grama, a mama dobila samo 1 kilu za mjesec danauser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8979
4.5.2011 16:34:13   
enči80
Selma dobila sam pp i odgovorilauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 8980
4.5.2011 16:58:05   
ivanak
Evo ja se vratila sa pregleda... Svakako vidi se vrećica i sad smo naručeni za desetak dana pa se nadamo da će biti kako treba.
Nadamo se da će i biti.
Smanjila se prehlada - mužek me izlječio, tako da smo dobro.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8981
4.5.2011 17:19:24   
Sonja
ivanak bas mi je drago sto si nam se pridruzilauser posted image user posted image

koja si sed.?
nadam se da ce biti sve ok.

ja sutra idem u DZ da se "prijavim" da sam trudnicauser posted image nisam jos uzela trudnicku knjizicu i sve to pa cu sutra aBd i moja dok. radi tako da mi valja ici mada mi je nesto mrsko nenormalno..bas sam postala lijenaauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8982
4.5.2011 17:24:33   
sweet insanity
Ja nisam ni isla u DZ jer sam zdravstveno osiguranje prebacila u Tz tek skoro pa tako da mi je bilo bezze otic sad kad ssam usla u 9.user posted image Ponijet cu gore sve nalaze i to je to. A ja aBd krecem u subotu u onu skolu za trudnjačeuser posted image Sonja, vidjela sam te tamo na temama porodilista i da si se vec poradjala pa me zanima kakva je bila situacija, ko te porodio i sl. Raspitujem se o doktorima kolko mogu vise. Ja aBd idem sutra kod dr. Babovicada mi pregleda papire i onda aBd od iduce sedmice idem na kontrole gore na GAK, panika polako dolaziuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 8983
4.5.2011 18:52:25   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Djanaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kod mene je 16. dan od kasnjenja bila bledunjava drza na testu, jedva vidljiva i evo me guram uveliko. Bas mi je drago da prelijepa princezica dobije braca ili seku (ma to je najljepsa princeza na forumu user posted image ).

Hvala mila, i meni ce biti jako drago ako to sve bude istina hihih, uh tesko mi i pomisliti od dragosti...

IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Djana, vidim bit ce da si trudnauser posted image I meni su bile dvije blijede, pa ond anegativan, pa opet dvije blijede, i opet ali dr nis nije vidjela je rmi je kansila sam 4-5 dana.....I opet kroz par dna uradim test i ono za sekundu jake dvije crte, tako se pojavi ii na UZ i evo ja usla u 9.user posted image
Kako ste mi vi svi?user posted image

Hehehe, ma ovo je haos znaci vecina je imala slicno iskustvo, mogu se i ja radovati uuuh.. A ti si mila ec pred porodom, opalaaa!

Uh jesam, trema hvata lagano user posted image Ma bit ce to dobro aBduser posted image Cekamo da nam potvrdis sumnje i nadam se da ce se ispostaviti da je test zaista bio pozitivanuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8984
4.5.2011 19:02:31   
Skvo RR
Hola zene...
Super mi je torta uspjela....
slikala sam..user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 8985
4.5.2011 19:43:18   
drznica
Šta mi imamo od slike??? user posted image  Bolje nemoj stavljati...inace belaj user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8986
4.5.2011 19:43:54   
Anoniman
Skvo a ja sve virkam da vidim jesi li se javila sa utiscima user posted image

mene muzek zove u Mostaru je kupio mi tresanja...joooooj jedva cekam da dodjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 8987
4.5.2011 19:44:57   
Skvo RR
Ja ti se zahvalila na foto kuhanju...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8988
4.5.2011 19:45:00   
Lulu_08
Drage samo da prijavim da su se moje strepnje izgleda obistinile. Uslijed nekog cudnog kaslja mi je krv tekla iz grla, u isto vrijeme sam osjetila da je dole nesto "procurilo". Nakon hitne i doktora dok sam dosla do kuce vidjela sam smedju flekicu sa svjetlo roze krugom oko nje na gacicama.

Za sada mislim da je biohemijska u pitanju a sutra cemo vidjeti tacno kod doktora sta ce nalazi reci...

user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8989
4.5.2011 19:45:57   
Skvo RR
Djana zao mi je...user posted image Ja sam krvarila u obje trudnoce....ne znam zelim ti zaista sve najbolje.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8990
4.5.2011 19:47:07   
Lulu_08
Skvo mila, ne znam zaista. Ako do ujutro bas "procuri" do kraja jasno ce biti sve, a svakako ce nalaz pokazati svoje... Ma bas sam pfffff...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8991
4.5.2011 19:48:13   
Skvo RR
Ma ja sam i sa Umom, evo i sa ovom bebicom krvarila...opet ja sklona sam tim hematomima...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8992
4.5.2011 19:50:33   
enči80

IZVORNA PORUKA: Djana

Drage samo da prijavim da su se moje strepnje izgleda obistinile. Uslijed nekog cudnog kaslja mi je krv tekla iz grla, u isto vrijeme sam osjetila da je dole nesto "procurilo". Nakon hitne i doktora dok sam dosla do kuce vidjela sam smedju flekicu sa svjetlo roze krugom oko nje na gacicama.

Za sada mislim da je biohemijska u pitanju a sutra cemo vidjeti tacno kod doktora sta ce nalazi reci...

user posted image

Djanauser posted image a kao što reče skvo i ja sam krvarila na početku ove trudnoće i baš tako mi je bilo kako si opisala ali nakon terapije dabrostonom sve se hvala Bogu smirilo.Dakle,najbolje ti je da se javiš doktoru i rješiš se briga.Držim ti user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8993
4.5.2011 19:52:49   
sweet insanity
Djana, nadam se da ce sve biti OK. Ako sada nije uspjelo, samo hrabro i pokusajte opet,bodrimo te......

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8994
4.5.2011 19:59:55   
Anoniman
Djana ja se nadam i vjerujem da je to "lazna uzbuna" bila. Draga drzimo fige da sve bude onako kako ti zelis user posted image

Neposredna veza do poruke: 8995
4.5.2011 20:27:37   
Lulu_08
Znam drage moje, ja sam u prvoj user posted image  imala hematom ali on je uz dabroston onako sam od sebe nestao. Sada imam i bol u stomaku, kao uslijed user posted image  ali sta ce biti sudjeno je i nema od toga bijega...

U svakom slucaju hvala na podrsci ljubim vas!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8996
4.5.2011 20:33:04   
Skvo RR
A i mene je bolilo...ledja..user posted image ..e sada ne znam...ja jos utrogestane stavljam....ja sam i malo smedje krvarila ima mjesec...ma nikada miran...budi samo pozitivna...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8997
4.5.2011 20:49:16   
bebana27
da se javim ja sam na mirovanju jer mi je posteljica jako nisko

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8998
4.5.2011 20:55:24   
Selma.A.M
Skvo nisu ti trebale one slike ali nikako user posted image ,sad sam pojela snicker da bi mi makar bilo lakše.................
Sweet samo polako sve će to biti ok user posted image
Gdje nam je animagical?
Djana,bebana27,ivanak user posted image user posted image user posted image
Jelena pošalji i nama koju trešnju user posted image
Sonja sretno sutra user posted image
enči80 jeli gotov ? user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 8999
4.5.2011 21:03:11   
enči80
Nisam danas pravila,planiram preko vikenda kad mi mm bude kući.
Ti udarila po snickersu a ja po čokoladicama merci(bila amnestija pa donijela) ali ću da pravim i ovu tortu čim prije to boljeuser posted image
Sve nešto neću da pravim ništa slatko dok ne odem na pregled, jer me strah stati na vaguuser posted image user posted image user posted image

Bebana27 dobro nam došla,ima nas još koje smo osuđene na mirovanjeuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *