palachinken
|
Joj Jelena, kako možeš ove plastične jagode da jedeš, meni to dođe kao svetogrđe. Baš nisu ni blizu pravih mirišljavih jagoda. Jao sad će trešnje! Naj-bo-lje doba godine Idacha, nek si nam došla, doduše ti si vazda treća smjena, a ja poranim, nikako da se utrefimo u mahali Hannice, kad već voliš sardinu, molim te, u moje ime kupi one Mirela sardine. Mislim da su najlošije na tržištu, bez obzira što im je ime tako divnooo Inače, ja jedem tunjevinu, ne često, ali pojedem, a najdraže mi je staviti u salatu, sa paradajzom, krastavicama, kukuruzom, zelenom salatom...jao ogladnih! Malena, neka djece napredne! Vidjeces kad me stignes na porodu, moja cura nako sitnija (ne znam na koga je ). Nek je sve dobro, hvala Bogu. animagical mi uzeli vivaxov (a i to je vrhunska svjetska marka aman) usisivač, ma preezadovoljna s njim. I sve te marke su sad maletene iste unutra, isti ih Kinezi sastavljaju, samo druge oklope stave. Nek ti bude hairli i da ga nikad ne koristiš ti nego muž Drage moje debele, zagoriće mi kora, grlim sve koje sam u referatu preskočila