|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.4.2011 21:26:25   
Hannica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sardine npr imaju 5mg zeljeza

Sardine ne smiju u trudnoci, samo bijela riba.

A zasto sardine ne smijem ruckati?user posted image
Ja sam do sada jela sve sto mogu i sto volim. Neko kaze da jagode i med nije dobro jesti,ali ja jedem i to u neogranicenim kolicinama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8301
28.4.2011 21:29:44   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

ma gorenje je gorenje,

potpisujem
i ja se cesto zeznem, kontam ustedicu, a onda sve naduplo kupujem..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8302
28.4.2011 21:31:16   
Gift

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja sam do sada jela sve sto mogu i sto volim. Neko kaze da jagode i med nije dobro jesti,ali ja jedem i to u neogranicenim kolicinama.user posted image

ne zezajte me za jagode ja se njima davimuser posted image , ko i zasto kaze da se ne smiju jesti??

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8303
28.4.2011 21:31:56   
malena27 RR
a draga animagical, jesi ti neka troskali zena user posted image user posted image user posted image mm bi ti odmah razvod trazio user posted image user posted image user posted image

hannica ja sam jela sardine i nista mi nije bilo.... jucer sam pila frape od jagoda....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8304
28.4.2011 21:33:58   
idacha
helloooooooooouuuuuuuuu :)

evo i nas nakon nekog vremena... zivi, zdravi, sto je najbitnije.. jesmo li nedostajali kome?? vi meni, Bogami, jeste..
mi smo protekle dane proveli uglavnom u slavlju i oporavljanju od istog user posted image user posted image user posted image ja valjda od umora, 2 dana skoro nisam mogla da hodam kako treba, krsta me razvaljivala, inace je sve hB ok sto se user posted image tice.. samo vise ne znam sta bih sa krstima svojimuser posted image sada me manje bole, mogu da hodam uglavnom...
pored toga me i pritisak ''drma''... danas opet bio 80/50, tako da sam bila osamucena... popila supu iz kesice, popila coca cole, malko odspavala, pa sam dosla k sebi.. vise ne znam ni sta bih sa pritiskom glupavim...

eeeeee, sto je najvaznije to je da smo usli u 8mi mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image
bas mi proleti vrijeme.. imam osjecaj ko da sam tek 5ti...
ko bi rekao da se za mjesec dana valja pripremati za porodiliste i bebu-... opetuser posted image user posted image user posted image user posted image

odoh sada da citam sta se sve dogadjalo kod vas...
uh, bas sam pozelila mahalati sa vama...........

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8305
28.4.2011 21:39:28   
malena27 RR
idacha dobro nam se vratila user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8306
28.4.2011 21:40:56   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Hannica

ne zezajte me za jagode ja se njima davimuser posted image , ko i zasto kaze da se ne smiju jesti??

Ma na RR cesto procitam da ne valja,ali ja jedem.Samo cekam da budu jeftinije pa da jedem 1 kg dnevno.Toliko sam i u prvoj trudnoci jela.Nista mi nije bilo.Jos sam tu.user posted image
Ja sam uvjerena da se u trudnoci sve smije jesrti.Kad neki smoju pusiti,zasto ja ne bi jela med?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8307
28.4.2011 21:41:50   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaaaa ja te zvala, ja ti slala sms a od tebe ni habera user posted image , ja se prepala sta se desava sa tebe user posted image
Ljubi ti nama Imija i milki trbu user posted image

Sardina i inace tamne, crne ribe ne smiju zbog viska zive u sebi, nece tebi nista biti kad je pojedes, ali ziva stetno dijeluje na razvoj ploda, tako je meni bar dr rekao u prvoj trudnoci, mada ja sardinu ne volim nikako pa je ni ne jedem, ali mi zato tunjevina fali.

Za jagode se ne preporucuju iz razloga jer one i ako nisi alergican nikad bio moze da se pojavi alergija, pa kao da ne bi u trudnoci se pojavila, a ne smije se terapijom tretirati, ali to je lutrija. Ja ih jedem gotovo svaki dan kilogram i ne planiram prestati user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 8308
28.4.2011 21:50:12   
idacha
jelena, malena user posted image user posted image user posted image
jelo, duso moja, ja i mobiteluser posted image kako smo slavili rodjos za djecu u nedjelju u novom stanu, ja tamo i ostavila mobitel, koji jos nisam otisla da ''podignem''...

kako ste mi vi?
kako je Ancica?
malena, kako ti guras?
honey, tebi se priblizilo pravooooo... kakvo je stanje?
ja kao iscitala sta ste pisale i, naravno, da veze nemam sta sam procitalauser posted image user posted image user posted image
uglavnom, vidim da ste sve dobro i zdravo, sto je najvaznije...

mene moj bebi jos uvijek drma ko na ringispilu... haos je sta i dalje radi u stomaku... mashallah, neka ga, jos malo :)
ovaj malo veci bebi, moj Imi, je isto haos.. on me drma sa vana :) dusica moja lijepa, svaki dan milion novih stvari i fazona...
danas uzela da radim one stvari koje se radi jednom i pola godine, da ''cistim'' coskove kuce :) smorila sam se maximalno... nervira me sto sve radim 10x sporije nego inace, ali nije ni ovo dovijeka, pa se tako malo tjesim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8309
28.4.2011 21:55:01   
palachinken
Joj Jelena, kako možeš ove plastične jagode da jedeš, meni to dođe kao svetogrđe. Baš nisu ni blizu pravih mirišljavih jagoda. Jao sad će trešnje! Naj-bo-lje doba godine user posted image user posted image user posted image
Idacha, nek si nam došla, doduše ti si vazda treća smjena, a ja poranim, nikako da se utrefimo u mahali user posted image
Hannice, kad već voliš sardinu, molim te, u moje ime kupi one Mirela sardine. user posted image user posted image Mislim da su najlošije na tržištu, bez obzira što im je ime tako divnooouser posted image Inače, ja jedem tunjevinu, ne često, ali pojedem, a najdraže mi je staviti u salatu, sa paradajzom, krastavicama, kukuruzom, zelenom salatom...jao ogladnih!
Malena, neka djece napredne! Vidjeces kad me stignes na porodu, moja cura nako sitnija (ne znam na koga je user posted image ). Nek je sve dobro, hvala Bogu.
animagical mi uzeli vivaxov (a i to je vrhunska svjetska marka aman) usisivač, ma preezadovoljna s njim. I sve te marke su sad maletene iste unutra, isti ih Kinezi sastavljaju, samo druge oklope stave. Nek ti bude hairli i da ga nikad ne koristiš ti nego muž user posted image

Drage moje debele, zagoriće mi kora, grlim sve koje sam u referatu preskočila user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8310
28.4.2011 22:00:30   
honey bunny
Evo idacho jedem ove hurme ne bi li šta krenulouser posted image user posted image user posted image Jedva čekam, alo ništa da mi prođe ova žgaravica, ma ubi meuser posted image ne znam šta da radim više, šta god da pojedem, crkooooouser posted image
Imal ko kakav lijek?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8311
28.4.2011 22:04:56   
idacha
hehhe, palachinken, 3cu smjenu mi drugi odredjuju, ne prijavljujem se dobrovoljno :) jao, kud spomenu tresnjeeeeee... i ja ih jedva cekkam, mada i jagode uredno taman, jer ih baaas vooooooolim... a, navise cekam breskve, one slaaaaaaaaatke... jao, u prosloj trudnoci sam se davila sa njima... kad su pocele prolaziti, ja se spakovala i od radnje do radnje, gdje god sam koju vidjela trcala da kupimuser posted image user posted image user posted image
honey, vjerujem da ti je vec dojadilo... meni je, a kamoli tebiuser posted image meni su za zgracavicu pomagali bademi, kisela voda i kora hljeba...

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8312
28.4.2011 22:22:03   
malena27 RR
guram fino idacha, nemam hB tegoba osim sto me ledja bole...
palachinken vjerovatno beba krupna jer je mm korpulentan a i mene ima user posted image user posted image user posted image
meni mlijeko pomaze protiv zgaravice ...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.4.2011 22:24:35 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8313
28.4.2011 22:24:42   
Anoniman
Idacha draga Anci zajebava, valjda neka FAZAuser posted image , ja sam generalno dobro kako je bilo, bebi mazi svoju mamu, ovo ce nadam se biti mamina dobrica user posted image

Palachinken ima naci i dobrih jagoda, ja nekad naletim i na plasticne ali vec ove danas sto sam kupila kao da su iz baste sad ubraneuser posted image ...joj tresnje...breskve...zene voda mi na usta krenula ali stvarno user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 8314
28.4.2011 22:26:51   
idacha
malena, hB pa je tako... hehehehe, bas je cudno da se jedna user posted image ne zali user posted image user posted image user posted image mashallah, samo nek se guraaa...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8315
28.4.2011 22:29:24   
honey bunny
Meni, nažalost, ništa od toga ne pomažeuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8316
28.4.2011 22:29:51   
malena27 RR
pa ne smijem se ni zaliti previse, ja se hB dobro osjecam i stalno bih bila trudna - u 2. tromjesecju user posted image user posted image user posted image a ledja su me boljela i prije trudnoce, tako da nema fajde kukati user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8317
28.4.2011 22:29:56   
idacha

Idacha draga Anci zajebava, valjda neka FAZAuser posted image , ja sam generalno dobro kako je bilo, bebi mazi svoju mamu, ovo ce nadam se biti mamina dobrica user posted image

Palachinken ima naci i dobrih jagoda, ja nekad naletim i na plasticne ali vec ove danas sto sam kupila kao da su iz baste sad ubraneuser posted image ...joj tresnje...breskve...zene voda mi na usta krenula ali stvarno user posted image

daj mi posalji na pp svoj br dok ne dodjem do mobitela, da te sutra zovem...
a, za ovo boldirano, ne znam sta bih ti rekla... kazu da ako je bebi nemiran u stomaku, bude miran kad se rodi i obrnutouser posted image user posted image user posted image user posted image   kod nas je ispalo tacno sa imijem, vidjecemo sada kako ce bitiuser posted image user posted image user posted image
ljubni nam ancicu milion puta...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8318
28.4.2011 22:30:54   
Amam
Pozzzic okruglice.....
Vidim fino mi napredujete masallah,ja provirih da vidim ima li novih user posted image user posted image .
Masemo vam i user posted image vas ja i moj user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8319
28.4.2011 22:34:08   
idacha
honey, izdrzi onda jos malo, sta ces drugo... znaaaaaaaam da je fuj, ali procice i to...
malena, hB pa se dobro osjecas... ja kazem, Boze sacuvaj da me neko pogresno ne shvati, ali mi je fakat drago sto mi je druga trudnoca i sto sa ovim mačetom malim ispunjavam svoj san o dvoje djecice... fakat mi je mnogo za ovako mali vremenski period...
ja tek za nekih 10ak dana idem na kontrolu i jeeeeedva cekam da vidim bebija... to su one lijepe strane trudnoce :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8320
28.4.2011 22:36:01   
Anoniman
Idacha kod mene se ta teorija nije pokazala tacnom, Ana je udarala toliko da mi stomak bio modar a i sada nema zive mire tako da osporavam tu tvoju teoriju user posted image . Saljem ti broj user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 8321
28.4.2011 22:37:09   
malena27 RR
ja s ovakvom trudnocom zelim troje user posted image nisam imala hB problema, osim da zatrudnim... i bas nedavno pricam s muzem, kazem mu ja bih stalno bila trudna... a i on kaze da se tacno vidi da sam presretna i da uzivam... i aBd cim ovo malo se rodi i malo odskoci (pod uslovom da ne moram cekati 2 godine-u slucaju da me zakaci porod na carski) idemo ponovo u Sloveniju da mi vrate embrione koje imamo zaledjene.... user posted image
pa ako se uhvati dobro i jest user posted image a onda 3. aBd mozemo ganjati i prirodnim putem user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8322
28.4.2011 22:38:41   
idacha
eh, to i bi :)
izgleda da je dosta bebiju za danas, pa odoh da se pruzim malko i gledam tv, a on nek teferici kako mu je volja... :)
ljubim va sve redom, milkite stomke, pa se tipkamo sutra aBd.....

laka vam noc i slatki snovi...
kissssssssssss

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8323
28.4.2011 23:29:51   
Selma.A.M
Šta će ovo biti pa nema nijedne user posted image
Ja sam evo se ispatila sa pastrmkom ali sam se i najela,muž odnio u nekakvu burekdžinicu 5 pastrmki oni ispržili naplatili 2km i milina uh ja se najela,jeste da su me ispatile one kosti ali neka,nežalim user posted image
Odoh sad čitati malo knjigu pa na spavanje a ako nemognem spavati onda ću da dođem pa ako bude koga da mahalamuser posted image  

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8324
28.4.2011 23:55:33   
animagical
evo mene selma, ja stigla u trecu smjenuuser posted image vjeruj da mi se pece pizza u ova dobauser posted image isli po tortu meni rodjendan prekosutra ali sutra ce mi doci gosti, jer svi bjeze za praznik na vikendiceuser posted image pa sam neki ves stavljala na pranje, pa slagala neki osuseni, ma vazda nekog vesa, dzaba, al sad makar imam kako treba pegluuser posted image
nego da ispricam provalu za usisivacuser posted image moj azurni muz usisavao oko svog kompa i usisao dvije tipke s  tastatureuser posted image user posted image user posted image user posted image   nasli smo ih, ali smijesnouser posted image
sta ima kod sviju? pobjegle spavati jel?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *