Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni se spava za pobudaliti ali čekam 1h da popijem tablete pa onda ..........Joj samo zog ovih tableta mi je zlo non-stop čekati vrijeme a pijem ih ujutro u 9h pa u 17h pa u 1h ........ A korpa veša me čeka da idem prostrijeti a mrsko mi .............. Obećala sam sutra mm da ću praviti kulake a već mi mrsko a on lud za njima ne smetaju ni meni čak šta više jedva čekam da jedem ali valja mi praviti
A ja sda prostirala veš i smijem se i mislim u sebi sad kad se budu zapitale šta je kulak . Ja to od milja tako zovem, a ne znam kako drugačije ,sve u svemu tijesto koje se razvalja pa se isječe na kockice i puni smjesom kao za burek (mljeveno meso i luk) pa se kuha u slanoj vodi,pa se prelije vrhnjem za kuhanje ili još bolje domaćim kajmakom,a ko ne voli kuhano tijesto onda to sve samo zapeče ..............
Ah ja se zanijela,a kod nas se nešto viječito zvali kulaci,pa i meni ostalo Ja želim laku-noć svima koji će uskoro na spavanje jer ja odustajem,počela sam padati sa ove stolice,pišemo se i čitamo se sutra
suti malena ja mu se smijala, hoce me zaganjati ovim usisivacem po kuci sreca tipke smo nasli, bile su neke vazne, 0 i 9 hajd za nulu al sta bi bez zagrade uu klepe vidis sto me napomenu mogla bi i ja sklepati jednu turu ovih dana..iako sam za sutra planirala musaku. pizza je legla ko ista,evo stucam, da nadoknadim one kile sto sam izgubila neki dan a ne rekoh bujrum, eto bujrum sad ostalo je, dvije tepsije bile malena, sta ti je radila beba danas na uzv? ovo sam pitala i jednu trudnu poznanicu, pogleda me ko da sam luda ne zna ona kako to moze biti zanimljivo, budala...
beba me, cim sam usla u ordinaciju poceta sutati a lezi duso moja, sta ce raditi? ko crnogorce malo.... na cacu sav... ispruzio nogice, prebacio jednu ruku preko stomaka i jedno stopalo preko druge noge kod skocnog zgloba... bio je budan... i koliko sam uspjela vidjeti, ima duge noge ko i caca i velike ocne supljine, bezbeli ce na cacu imati velike oke
< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.4.2011 1:38:18 >
dobro, njegov je, a jel ima sta na tebe znas kako moj dr kaze-cim sta ne valja to je na oca istina ziva, cim je rekao jednom da je nemiran, kao ruzi ga sto skace po stomaku, ma reko na njega nisam ja takva bolan pitam te od same zelje da odem na uzv, imam tek petog maja, hocu da placem od muke, znas da su me bili navikli sedmicno na uzv e dusa mala on tebi prekonogio u tibi hehe a jesi vidjela da ne drzi i daljinski u ruci?
ma dobar je, makar bio i na cacu... nije crnogorac, nego na mene dijete, to ja kazem da malo covi podignem rep
salim se... samo neka je ziv i zdrav i sretan da bude bebac.... a na koga je, najmanje bitno... lijep mi je i covo kad se malo sredi ja se sad navikla da idem mjesecno, ne drma me ko prije da idem cesce, vjerovatno jer sam manje zabrinuta posto je proso onaj kriticni period...
a moj nece daljinski, nego mozda kakav laptopcic mu kupimo pa ubacimo unutra da se ne dosadjuje
joj sto ti mene zafrka, bona kud mi pizzu spomenu...evo me gladna sad, hocu umrijet dobila sam 4 kg ukupno.... rece dr. sad ce beba do kraja 6. uduplati tezinu, imace 1 kg... kontam ode ona kazaljka na vagi u neku stvar
kod tebe high tech beba, skupo je to za odrzavati... ja se nadam da moj bebi bude skroman na mene mm ima sve karafeke, narocito oko kompa, doduse pocastio me laptopom da mu ne zauzimam mjesto za kompom ozbiljan covjek a u sred kuce nam stoji volan za formulu i veci broj dzojstika vazda su oni djeca, samo ne znam ko ce mom starom djetetu gledati jel se ukapalo rucajuci dok ja oko malog budem skakala bas sam ga razmazila...ccc
suti sjetih se kad si ti brinula, mah i ja sam....na pocetku i nikako mi nije bilo jasno kako mogu neke zene da cekaju citavih 10 sedmica da odu na prvi uzv bas sam sebi smijesna kad se sjetim....ja dotad 3 obavila hajd sad uzivaj, eno gledam vec se pisu za januar na listu za porod prve trudnice fura ovo ko ludo ja idem u krevet ne mogu vise, pocecu ne daj Boze opet jesti, a citava mi torta u sobi cuci, sutra kad gosti dodju bice-sipak
pa high tech kazem ti... mozda bi zelio i play station a ne moze, treba caci mazdrpanu od 33 godine ja svog samo ruzim da ustane i pokrene se da mi sta pomogne, ma i ne cuje me... ima neko dugme pa se ne pali cip u glavi na moj glas
fura brate, jucer ko da sam zatrudnila i bilo me strah uzivati...tek sad ko uzivam i da sam opustena... jest, u 6. usla pa se ko malo okurazila
bice aBd sve ok... osim sto necemo moci izaci iz kuce kad krenemo na porod...sreca imam balkon pa ce me moci dizalicom izvesti iz kuce da ja ne bih i dalje smisljala sta cu jesti... odoh i ja leci, bolje da odmah zaspim inace cu citavu noc smisljati sta cu jesti
Jutroooo ajmo kafa budjenje...a da mi je da sam blizu ovih vampirica sto mahalaju do neke dobi bez nas umornih pa da ih dignem na noge lagane nema one sad spavaju u 16
Ma na RR cesto procitam da ne valja,ali ja jedem.Samo cekam da budu jeftinije pa da jedem 1 kg dnevno.Toliko sam i u prvoj trudnoci jela.Nista mi nije bilo.Jos sam tu. Ja sam uvjerena da se u trudnoci sve smije jesrti.Kad neki smoju pusiti,zasto ja ne bi jela med?
Vidim pricate o jagodama, meni je moj doktor (Divanovic) rekao da ovo ljeto iskoristim maximalno sto se tice voca i povrca, pogotovo jagoda i malina, njih, citiram "jedi u tonama, jer nemaju trun kalorija a ostalo se pazi" tako da, sto se tice jagoda = zeleno svjetlo! :D
Jutro i od nas... Ja budna od pola sest a moje dijete spava...prosto nevjerovatno Ja sva ushicena kao seoska mlada sto kazu, sutra aBd odosmo za Beograd... joj tako ga volim, a tek Mc Donalds , ima da se vratim sa +5kg
Ja ne znam jel se dijete može protezati ili raširiti ko petokraka zvijezda, ali ova mala izvodi neke akrobacije, da ja u tom momentu ne mogu mrdnut, sva zakočim, svu me razvuče! Mali mamin alien
ja sinoc s curama hodala, bilo prelijepo, veselo, smijeh, sokic, meza :)))) bas sam se lijepo opustila... a mm "de cuvaj se, de ovo de ono" ... isto k'o da nikad u zivotu nisam hodala pa cu sad namjerno zapeti :))))
zelim vam svima super dan, odoh furati! cmoka svima
Ja sam vec pojela punu zdjelu jagoda i popila capucino i ispratila muzeka na put, stavila ani dorucak da se pravi i cekam budjenje, a moja dusa usecerila . Ma ja jedem sta mi se jede, a nazalost i nemam neki apetit, da se ja pitam jednom bih dnevno jela. Voce bih mogla za dorucak, rucak i veceru, mada ja voce inace pravo volim i mogu ga u abnormalnim kolicinama pojesti.
Jutro i od nas... Ja budna od pola sest a moje dijete spava...prosto nevjerovatno Ja sva ushicena kao seoska mlada sto kazu, sutra aBd odosmo za Beograd... joj tako ga volim, a tek Mc Donalds , ima da se vratim sa +5kg
April u Beogradu.... zavidim ti
Palachinken draga da te pokupimo usput . Hajde sa nama. Ja obozavam taj grad, a i najljepse dane sam provela u njemu... jos samo dr veceras Ani da dozvolu za put idemo, meni moja dr dala... kao kakvo malo dijete sam koliko sam ushicena
Zbog muza koji je iz te struke bili smo na sajmu gradjevinarstva, zbog mene na sajmu knjiga... a isto tako zbog mm smo cesto bili i na sajmu automobila . Kao sto rekoh najljepsi trenutci me vezu za taj grad, a i sestra mi zivi tamo, tako da tetka jedva ceka da vidi svoja dva andjela i ode u MC
Jutrooooooo. Necete vjerovati sta se meni desilo, ja sma zaspala sinoc u 20.30h i ustala evo sad,samo s epar puta probudila u wc Doduse jesam jucer u pola 5 ustala pa sma eto nadoknadila Kako ste vi? Vidim idacha se javila Slala sam ti poruku za skolicu, nadam se da si ju dobila.