|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.4.2011 0:43:28   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mm mislio da sam pobudalila kad sam se pocela smijati za ove tipke user posted image user posted image user posted image znaci da je usisivac dobar user posted image user posted image user posted image kupi i sto treba i sto ne treba user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8326
29.4.2011 0:49:47   
Selma.A.M
Meni se spava za pobudaliti ali čekam 1h da popijem tablete pa onda ..........Joj samo zog ovih tableta mi je zlo non-stop čekati vrijeme a pijem ih ujutro u 9h pa u 17h pa u 1h user posted image ........
A korpa veša me čeka da idem prostrijeti a mrsko mi ..............
Obećala sam sutra mm da ću praviti kulake a već mi mrsko user posted image  a on lud za njima ne smetaju ni meni čak šta više jedva čekam da jedem ali valja mi praviti user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8327
29.4.2011 0:52:37   
malena27 RR
sta je kulak? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8328
29.4.2011 1:00:17   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

sta je kulak? user posted image

user posted image user posted image user posted image  A ja sda prostirala veš i smijem se i mislim u sebi sad kad se budu zapitale šta je kulak .user posted image
Ja to od milja tako zovem, a ne znam kako drugačije ,sve u svemu tijesto koje se razvalja pa se isječe na kockice i puni smjesom kao za burek (mljeveno meso i luk) pa se kuha u slanoj vodi,pa se prelije vrhnjem za kuhanje ili još bolje domaćim kajmakom,a ko ne voli kuhano tijesto onda to sve samo zapeče ..............

Neposredna veza do poruke: 8329
29.4.2011 1:01:31   
Selma.A.M
A neko to zove  "KLEPE" ,jeli sad zna

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 29.4.2011 1:02:17 >

Neposredna veza do poruke: 8330
29.4.2011 1:05:37   
malena27 RR
pa reci klepe user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8331
29.4.2011 1:10:03   
Selma.A.M
Ah ja se zanijela,a kod nas se nešto viječito zvali kulaci,pa i meni ostalo user posted image user posted image
Ja želim laku-noć svima koji će uskoro na spavanje jer ja odustajem,počela sam padati sa ove stolice,pišemo se i čitamo se sutra user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8332
29.4.2011 1:30:53   
animagical
suti malena ja mu se smijala, hoce me zaganjati ovim usisivacem po kuciuser posted image sreca tipke smo nasli, bile su neke vazne, 0 i 9user posted image hajd za nulu al sta bi bez zagradeuser posted image uu klepe vidis sto me napomenu mogla bi i ja sklepati jednu turu ovih dana..iako sam za sutra planirala musaku. pizza je legla ko ista,evo stucam, da nadoknadim one kile sto sam izgubila neki danuser posted image a ne rekoh bujrum, eto bujrum sad ostalo je, dvije tepsije bileuser posted image
malena, sta ti je radila beba danas na uzv?user posted image ovo sam pitala i jednu trudnu poznanicu, pogleda me ko da sam ludauser posted image ne zna ona kako to moze biti zanimljivo, budala...

Neposredna veza do poruke: 8333
29.4.2011 1:37:09   
malena27 RR
beba me, cim sam usla u ordinaciju poceta sutati user posted image user posted image user posted image a lezi duso moja, sta ce raditi? user posted image ko crnogorce malo.... na cacu sav... ispruzio nogice, prebacio jednu ruku preko stomaka i jedno stopalo preko druge noge kod skocnog zgloba... bio je budan... i koliko sam uspjela vidjeti, ima duge noge ko i caca user posted image i velike ocne supljine, bezbeli ce na cacu imati velike oke user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 29.4.2011 1:38:18 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8334
29.4.2011 1:47:21   
animagical
dobro, njegov je, a jel ima sta na tebeuser posted image znas kako moj dr kaze-cim sta ne valja to je na ocauser posted image istina ziva, cim je rekao jednom da je nemiran, kao ruzi ga sto skace po stomaku, ma reko na njega nisam ja takvauser posted image bolan pitam te od same zelje da odem na uzv, imam tek petog maja, hocu da placem od muke, znas da su me bili navikli sedmicno na uzvuser posted image
e dusa mala on tebi prekonogio u tibi hehe a jesi vidjela da ne drzi i daljinski u ruci?user posted image

Neposredna veza do poruke: 8335
29.4.2011 1:51:31   
malena27 RR
ma dobar je, makar bio i na cacu... nije crnogorac, nego na mene dijete, to ja kazem da malo covi podignem rep user posted image user posted image user posted image

salim se... samo neka je ziv i zdrav i sretan da bude bebac.... a na koga je, najmanje bitno... lijep mi je i covo user posted image kad se malo sredi user posted image user posted image
ja se sad navikla da idem mjesecno, ne drma me ko prije da idem cesce, vjerovatno jer sam manje zabrinuta posto je proso onaj kriticni period...

a moj nece daljinski, nego mozda kakav laptopcic mu kupimo pa ubacimo unutra da se ne dosadjuje user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8336
29.4.2011 1:55:03   
malena27 RR
joj sto ti mene zafrka, bona kud mi pizzu spomenu...evo me gladna sad, hocu umrijet user posted image user posted image user posted image
dobila sam 4 kg ukupno.... rece dr. sad ce beba do kraja 6. uduplati tezinu, imace 1 kg... kontam ode ona kazaljka na vagi u neku stvar user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8337
29.4.2011 2:02:28   
animagical
kod tebe high tech beba, skupo je to za odrzavati... ja se nadam da moj bebi bude skroman na meneuser posted image mm ima sve karafeke, narocito oko kompa, doduse pocastio me laptopom da mu ne zauzimam mjesto za kompomuser posted image ozbiljan covjek a u sred kuce nam stoji volan za formulu i veci broj dzojstikauser posted image vazda su oni djeca, samo ne znam ko ce mom starom djetetu gledati jel se ukapalo rucajuci dok ja oko malog budem skakalauser posted image bas sam ga razmazila...ccc

suti sjetih se kad si ti brinula, mah i ja sam....na pocetku i nikako mi nije bilo jasno kako mogu neke zene da cekaju citavih 10 sedmica da odu na prvi uzvuser posted image bas sam sebi smijesna kad se sjetim....ja dotad 3 obavilauser posted image hajd sad uzivaj, eno gledam vec se pisu za januar na listu za porod prve trudniceuser posted image fura ovo ko ludouser posted image
ja idem u krevet ne mogu vise, pocecu ne daj Boze opet jesti, a citava mi torta u sobi cuci, sutra kad gosti dodju bice-sipakuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8338
29.4.2011 2:07:52   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image pa high tech kazem ti... mozda bi zelio i play station a ne moze, treba caci mazdrpanu od 33 godine user posted image user posted image user posted image ja svog samo ruzim da ustane i pokrene se da mi sta pomogne, ma i ne cuje me... ima neko dugme pa se ne pali cip u glavi na moj glas user posted image user posted image

fura brate, jucer ko da sam zatrudnila i bilo me strah uzivati...tek sad ko uzivam i da sam opustena... jest, u 6. usla pa se ko malo okurazila user posted image user posted image

bice aBd sve ok... osim sto necemo moci izaci iz kuce kad krenemo na porod...sreca imam balkon pa ce me moci dizalicom izvesti iz kuce user posted image user posted image user posted image
da ja ne bih i dalje smisljala sta cu jesti... odoh i ja leci, bolje da odmah zaspim inace cu citavu noc smisljati sta cu jesti user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8339
29.4.2011 8:00:39   
sanela.asja
Jutroooo ajmo kafa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image budjenje...a da mi je da sam blizu ovih vampirica user posted image user posted image sto mahalaju do neke dobi bez nas umornih user posted image user posted image pa da ih dignem na noge lagane nema one sad spavaju u 16user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 8340
29.4.2011 8:19:31   
babilon
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: Gift

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sardine npr imaju 5mg zeljeza

Sardine ne smiju u trudnoci, samo bijela riba.

A zasto sardine ne smijem ruckati?user posted image
Ja sam do sada jela sve sto mogu i sto volim. Neko kaze da jagode i med nije dobro jesti,ali ja jedem i to u neogranicenim kolicinama.user posted image

ne zezajte me za jagode ja se njima davimuser posted image , ko i zasto kaze da se ne smiju jesti??

Ma na RR cesto procitam da ne valja,ali ja jedem.Samo cekam da budu jeftinije pa da jedem 1 kg dnevno.Toliko sam i u prvoj trudnoci jela.Nista mi nije bilo.Jos sam tu.user posted image
Ja sam uvjerena da se u trudnoci sve smije jesrti.Kad neki smoju pusiti,zasto ja ne bi jela med?user posted image

Vidim pricate o jagodama, meni je moj doktor (Divanovic) rekao da ovo ljeto iskoristim maximalno sto se tice voca i povrca, pogotovo jagoda i malina, njih, citiram "jedi u tonama, jer nemaju trun kalorija a ostalo se pazi" tako da, sto se tice jagoda  = zeleno svjetlo! :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8341
29.4.2011 8:20:29   
Anoniman
Jutro i od nas... Ja budna od pola sest a moje dijete spava...prosto nevjerovatnouser posted image
Ja sva ushicena kao seoska mlada sto kazu, sutra aBd odosmo za Beograd... joj tako ga volim, a tek Mc Donalds user posted image , ima da se vratim sa +5kg user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 8342
29.4.2011 8:22:09   
palachinken
MOže kafa, mooooožeeeee, hvala sanela!

Ja ne znam jel se dijete može protezati ili raširiti ko petokraka zvijezda, ali ova mala izvodi neke akrobacije, da ja u tom momentu ne mogu mrdnut, sva zakočim, svu me razvuče!
Mali mamin alien user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 8343
29.4.2011 8:22:18   
babilon
A sad, zelim vam dobro jutro :D

ja sinoc s curama hodala, bilo prelijepo, veselo, smijeh, sokic, meza :)))) bas sam se lijepo opustila... a mm "de cuvaj se, de ovo de ono" ... isto k'o da nikad u zivotu nisam hodala pa cu sad namjerno zapeti :))))

zelim vam svima super dan, odoh furati! cmoka svima

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 8344
29.4.2011 8:25:46   
Anoniman
Ja sam vec pojela punu zdjelu jagoda i popila capucino i ispratila muzeka na put, stavila ani dorucak da se pravi i cekam budjenje, a moja dusa usecerilauser posted image .
Ma ja jedem sta mi se jede, a nazalost i nemam neki apetit, da se ja pitam jednom bih dnevno jela. Voce bih mogla za dorucak, rucak i veceru, mada ja voce inace pravo volim i mogu ga u abnormalnim kolicinama pojesti.

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 8345
29.4.2011 8:26:07   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jutro i od nas... Ja budna od pola sest a moje dijete spava...prosto nevjerovatnouser posted image
Ja sva ushicena kao seoska mlada sto kazu, sutra aBd odosmo za Beograd... joj tako ga volim, a tek Mc Donalds user posted image , ima da se vratim sa +5kg user posted image

April u Beogradu....
zavidim ti user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8346
29.4.2011 8:37:47   
Anoniman
Palachinken draga da te pokupimo usput user posted image . Hajde sa nama. Ja obozavam taj grad, a i najljepse dane sam provela u njemu... jos samo dr veceras Ani da dozvolu za put idemo, meni moja dr dala... kao kakvo malo dijete sam koliko sam ushicena user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 8347
29.4.2011 8:43:36   
palachinken
Nisam nikad bila, ali odkako sam nekad u gimnaziji pročitala Beleške jedne Ane od Kapora, imam želju da vidim, pronjuškam, uslikam se za fejzbuka user posted image

Ima fin sajam građevinarstva tamo, pa ima i sajam knjige, a nikad vremena...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8348
29.4.2011 8:58:18   
Anoniman
Zbog muza koji je iz te struke bili smo na sajmu gradjevinarstva, zbog mene na sajmu knjiga... a isto tako zbog mm smo cesto bili i na sajmu automobila user posted image . Kao sto rekoh najljepsi trenutci me vezu za taj grad, a i sestra mi zivi tamo, tako da tetka jedva ceka da vidi svoja dva andjela i ode u MC user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 8349
29.4.2011 9:31:00   
sweet insanity
Jutrooooooo. Necete vjerovati sta se meni desilo, ja sma zaspala sinoc u 20.30h i ustala evo sad,samo s epar puta probudila u wcuser posted image Doduse jesam jucer u pola 5 ustala pa sma eto nadoknadilauser posted image Kako ste vi? Vidim idacha se javilauser posted image Slala sam ti poruku za skolicu, nadam se da si ju dobila.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *