|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.4.2011 17:10:04   
rrrr77
Drage moje, lijep vam pozdrav,
meni termin 24.04 a ja zatvorena potpuno,, ubi se od iscekivanja,, ima li neko sa mojim siptomima?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6926
17.4.2011 17:13:17   
Sonja
rrrr dobro dosla
sa tvojim simptomom je vecina trudnica hahahah
vidis da ih ovdje ima i sto su presle preko termina to je sasvim normalno
znam da iscekivanje ubija al sta ces..beba ce izaci kad bude spremna
sretnouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu rrrr77)
Neposredna veza do poruke: 6927
17.4.2011 17:20:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

i ja idem na gradinuuser posted image u koliko ides
mozda se i sretnemo heheh ja u pola 12
Bingo radi do 6:)

mozda se i znamo..jel ja tebe imam na fejsuuser posted image

u kojem dijelu zivis..
joj pitanja hahahah

I ja sam u pola 12 naručena pa se i vidimo

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6928
17.4.2011 17:22:44   
Selma.A.M
A na fejsu me nemaš a odrasla sam na Bulevaru ali sada živim u 6 Bosanskoj.....

Neposredna veza do poruke: 6929
17.4.2011 17:25:59   
Sonja
selma imas pp user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 6930
17.4.2011 17:28:46   
sarah
Gdje ste trudnjace, kako ste danas?
Ja bila na kontroli, nista novo. Sve je ok hvala Bogu, sutra opet.
Jedino mi je juce poslije ginekoloskog pregleda curilo malo nesto sluzavo, a i danas ga je bilo.
Bjelkasto-zuckaste boje, ali ga nije bilo puno, valjda mi izlazi taj sluzavi cep user posted image
Vidim da nisam sama koja ceka dan D, amela.srce i rrr77 su mi se pridruzile user posted image
E pa da vas malo utjesim. Ja sam termin davno presla, bio 07.04. i evo do danas nista.
Tu i tamo su bili pokoji laznjaci ali i dalje sam otvorena samo vrh prsta i nema pomaka.
Pitam se do kada cu biti zabetonirana dole? user posted image
Vi barem imate jos koji dan do termina, a ja imam jos samo koji dan i nesto ce morati raditi samnom.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

Neposredna veza do poruke: 6931
17.4.2011 17:32:13   
sarah
IZVORNA PORUKA: Bebica11

mada cu ja na ovoj temi najduze izgleda biti hehe

Ne vjerujem da ces biti duze od mene, ja sam postigla rekord user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6932
17.4.2011 17:33:40   
Sonja
sarah nadam se da ces uskoro ugledati svoju bebu
jesil slucajno radila aminoskopiju? i ja sam bila otvorena samo vrh prsta ali poslije spomenute u roku od 18h sam se porodila i rekli su mi da mi je aminoskopija potakla porodjaj

a to ti je sigurno sluzni cep...
ma brzo ce touser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6933
17.4.2011 17:38:51   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

i ja idem na gradinuuser posted image u koliko ides

mozda se i znamo..jel ja tebe imam na fejsuuser posted image

u kojem dijelu zivis..
joj pitanja hahahah

Hej hej Tuzlanke, i ja trebam sutra do gradine al po nalaze, pa Selma da te pitam znas li od koliko se podizu oni nalazi na mikrobiologiji (TORCH i HBs), ti si mi objasnjavala gdje je to pa sam s euz pomoc tog uputstva i snasla goreuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 17.4.2011 17:39:28 >

Neposredna veza do poruke: 6934
17.4.2011 17:46:25   
sarah
Sonja, nisam radila amnioskopiju jer kazu vec dva razlicita doktora koji su me pregledali ginekoloski da nema uslova za amnioskopiju jer sam otvorena samo vrh prsta i grlic tvrd. Ali mi svakodnevno prate plodnu vodu na UZ i protoke, zrelost posteljice kao i ctg i to je za sad bilo ok. Nadam se i ja da ovo kod mene pomalo izlazi taj sluzavi cep. Nije izgledalo tako odvratno kako opisuju da izgleda ali mi nije do sad nista slicno izlazilo.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6935
17.4.2011 17:57:07   
idacha
dobar daaaaaaaaan...

kako ste nam??

vidim, fino se ismijale mom postu od sinoc.. hehehheeuser posted image user posted image user posted image ja tek poslije kontam sta mi bi da napisem, neko moze pomisliti da smo one big crazy family, ali u muci se poznaju junaci...user posted image user posted image
sporty, i ja se slatko nasmijah tvom snuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko se zali na bol u ledjima???
mene daaaaaanima vec krsta razvaljuju, ali bukvalno, ko da se sva rasklapam... uzas koliko boli, jos ovo moje malo mace samo bi da trckara po kuci, a ja za njim moram.. cim vidi nekoga drugog iza sebe, odmah pocne da place, izgleda da ga strah, sta ja znam.. a, ja za njim ko invalid...

ruzno vrijeme, grrrrrrr... bas sam se ponadala da ce od danas malo ljepse biti, ali nista od togauser posted image
Jelenaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam navikla na tebe ''takvu''.. ljubimo da sve prodjeeeeeeeee.....

kako su nam terminuse?? vama je garant ''najgore'', mada se i ja osjecam kao da sam pred terminom...
uh, vala, jedva cekam da se porodim, aBd...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6936
17.4.2011 18:03:42   
animagical
idacha tebi patronazna nije trebalauser posted image suti aj se smijem, a mozda cu i ja takouser posted image bila mi mama danas, da ne budem sama cijeli dan, bas mi dosadno...sad ode. tako da nisam ni virila na rr. user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6937
17.4.2011 18:04:00   
sweet insanity
Vidim idacho ti uplovila u 30.sedmicuuser posted image Jos malo aBduser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6938
17.4.2011 18:05:04   
Anoniman
Evo i nas... tajo jos radi pa mi malo sa tetkom proskitali, castili tetku cipelama, anu helankama, a mami sipak user posted image

Kome treba u H&M, tj tiffany u Robotu na Socijalnom ima super pantalona i tunika za trudnice, ali meni sve velikooo...bar pantalone, onda mi se nije dalo tunike da kupujem, jer jos malo cu dole gola hodati user posted image , pa da budem onda i goreuser posted image ... Mladalacki neki stil user posted image

Idacha draga za malo i moj en picuce ali me svekrva stisnu pa izleti user posted image , sigurno je pomislila nisi moju dojio, pa neces i nju, pa mi stisnu ( . )( . ), crno mi se pred ocima stvori, reko odoh dva metra pod zemlju bez geometra user posted image , ali kazem tu bol nikome ne bih pozeljela...uh... pet puta bih se porodila nego opet to prosla... i ja imam Avent pumpicu i extra je, spasila me.
Sporty draga san ti je za 10 user posted image , popravi mi dan pravo... kraljica si user posted image
Selma, Sonja i jos koja ako ide doktoru sutra sretnooo user posted image

Ostale ljubimo i grlimoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6939
17.4.2011 18:09:02   
idacha
animagicaluser posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ti sam svoj majstor user posted image user posted image user posted image uz pomoc mm, naravno... :)
kako ti danas? meni sinoc mm dosao oko pola 3, ja zaspala... uh, jest se lijepo probuditi uz njega.. eno otisao u podmiru, imija uspavao, a mama na netu tipka li tipka.. ja miline... ko mu ne bi dao...user posted image user posted image user posted image

sweet, jasta neg' upolovila, mada imam osjecaj da sam vec vjecnost trudna, ko sto neko ovdje rece.. amda, ne grijesim puno, za dvije godine, nisam bila trudna samo 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image zato mi je, vjeruj, preko glave i trudnoce i svega sto ona nosi sa tim..
koji ti dan odgovara da odemo do Dz?? meni svaki osim sutra, tj ponedjeljka... planiraj i da pijemo kafu negdje, naravno :)

Neposredna veza do poruke: 6940
17.4.2011 18:13:37   
idacha
jao, ja se slomih trazeci nesto lijepo, neku lijepu tuniku za imijev rodjendan, a nigdje nista nemauser posted image user posted image user posted image user posted image
lako je vama, u Sa, da se modirate kad ste trudne.. mi ovdje, pih... nista, nada...

Jelo, draga, meni nema sta nisu radili da procepimo pore na bradavicama, ali nikako nije islo.. spasilo me na kraju sto je babica dolazila 5 dana, 3x dnevno da mi ''masira'' dojke... kad izajde kapljica, ja slavila.. u tom svom naprezanju i rana mi bila procurila, skoro pukla..
uh, ne volim se ni sjetitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6941
17.4.2011 18:19:22   
Anoniman
Tako je i meni sveki, a i mama koja je inace medicinski radnik masirali, stezali, ma nema sta nisu radili, jedna jednu uhvati, druga drugu i na kraju kad su me ubijedili da mm povuce, a i on jadan pristao e tada je svekrva svom snagom stisla i spasila me toga d aon vuce, a mislim i da je morao povuci da bih se ja u poslednjem trenu predomislila, a i on user posted image

Dzaba mi draga sto ima izbora kad je vel'ko user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6942
17.4.2011 18:21:09   
sanela.asja

i ja idem na gradinu u koliko ides

mozda se i znamo..jel ja tebe imam na fejsu

u kojem dijelu zivis..
joj pitanja hahahah

Hej hej Tuzlanke, i ja trebam sutra do gradine al po nalaze, pa Selma da te pitam znas li od koliko se podizu oni nalazi na mikrobiologiji (TORCH i HBs), ti si mi objasnjavala gdje je to pa sam s euz pomoc tog uputstva i snasla gore
i ja cu sutra na gradinu da vidim za hormone stitne ako se budu nalazi dugo cekali odo privatno zavrsiti..kazu cekaju se po 6 mjeseci...jel ko zna sta o tim hormonima user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6943
17.4.2011 18:28:09   
idacha
sanela, sretno sa nalazima, tebi i drugim user posted image koje rade nalaze, a ja ne znam zaista nista o tom konkretnom nalazu...

uh, odoh pripremati veceru.. veceras na meniju salata od tunjevine, pa ko voli nek izvoli...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6944
17.4.2011 18:29:09   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

sweet, jasta neg' upolovila, mada imam osjecaj da sam vec vjecnost trudna, ko sto neko ovdje rece.. amda, ne grijesim puno, za dvije godine, nisam bila trudna samo 5 mjeseciuser posted image user posted image user posted image zato mi je, vjeruj, preko glave i trudnoce i svega sto ona nosi sa tim..
koji ti dan odgovara da odemo do Dz?? meni svaki osim sutra, tj ponedjeljka... planiraj i da pijemo kafu negdje, naravno :)

Meni kodi koji hoces pa tako i sutra  tako da onda ti izaberi i javni, mene sto se tice moze odmah utorakuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6945
17.4.2011 18:30:50   
Anoniman
Prijatno draga...samo nemoj pretjerati sa tunjevinom, nju treba izbjegavati u trudnoci kao i sve "crne" ribe.
Ja oprala punu zdjelu jagoda i evo gusim se kao malo dijete, a one plasticne da ne mogu plasticnije biti user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6946
17.4.2011 18:31:01   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

i ja idem na gradinu u koliko ides

mozda se i znamo..jel ja tebe imam na fejsu

u kojem dijelu zivis..
joj pitanja hahahah

Hej hej Tuzlanke, i ja trebam sutra do gradine al po nalaze, pa Selma da te pitam znas li od koliko se podizu oni nalazi na mikrobiologiji (TORCH i HBs), ti si mi objasnjavala gdje je to pa sam s euz pomoc tog uputstva i snasla gore
i ja cu sutra na gradinu da vidim za hormone stitne ako se budu nalazi dugo cekali odo privatno zavrsiti..kazu cekaju se po 6 mjeseci...jel ko zna sta o tim hormonima user posted image user posted image

Nis posebno ne znam, sam sam vidjela u Austrijskoj trudnickoj da su mi gore to rutinski radili sto znaci da je vjerovatno bitno za nesto, za sta...to vec ne znam. Kada ces ti do gore?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6947
17.4.2011 18:44:22   
stefania
sta ima zene

.....ja usla u 8. mjesec.user posted image user posted image ..ne mogu da vjerujem..evo caj i kafa za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

btw nista se nisam pripremila jos..jesam juce isprintala spisak sta mi treba i jesam razmisljala kako cemo sta urediti, pa cu sad akoBog da poceti...

sarah..sa srecom i sutra i ja vise jedva cekam da nam se ti javis s user posted image akoBogda...good luckuser posted image

ej, vi sto zaru spominjete ja ne konta o cemu se radi s zarom i ocima to jest vidom? ja to nista ne znam a corava sam samo tako..inace imam iza zgrade toliko zare da se ljeti ne moze hodati po tom dvoristu..de mi napisite neki lagan receot za nesto od zare...mislim ako smijem s obzirom na taj viduser posted image

ne mogu da se sjetim vise ko je sta pisao pa cu se samo osmjehnuti user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 6948
17.4.2011 18:48:41   
animagical
hej zene, ma sweet me zadeverala s knjigama, ja se zacitala kako mi je mama otislauser posted image
hvala sweetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego sanela, ovdje u sa se ne ceka toliko drzavno, moja sveki se narucila za 10-ak dana da radi,a nalazi se cekaju 15 dana. ja ne mogu da se gnjavim drzavno pa uradim jednom mjesecno tsh, ft3i ft4 privatno za samo 30 kmuser posted image lijepi tawil,haman dzabe...ali ja radim stalno nalaze jer sam na terapiji ionako,a tebi je super da jednom u zivotu provjerisuser posted image sta fali, uradi, korisno je za ne daj Boze.
idachauser posted image samo ti uzivaj al cuvaj ga trebace mu snage za poslije porodauser posted image   ja evo lezim hehe sta cu kad moram, cim ustanem jedan dan malo na noge zatekne me makar kap krvi... tako da sam se poklopila po usima...
sta li je sa skvo??? njoj cini mi se nesto bilo pocelo isto...pa se izgleda i ona usutila...
jelo,sto tebi nista ne kupise...bas su neke i ta mala i tetkauser posted image nek su se one sredile pa makar
kupi ti jedne na djecijem pa ubaci gore ono za stomakuser posted image ja vise ne da ne sjedim na fotelji,nego ne mogu ni u dvosjed da stanemuser posted image ako spadnem s trosjeda ne gine mi na podu lezati, ko nasukan kituser posted image user posted image samo da se ne nahladim ko malenauser posted image eto ljubim vas. p.s.  ja kihnem ovaj mali sutneuser posted image odo da citam drugo tromjesecje

Neposredna veza do poruke: 6949
17.4.2011 18:52:26   
Anoniman
Animagical ma sto je najsmjesnije ja im kupovala user posted image , juce Ani cipele, bodica, haljinica nekih, taji dvoje pantalone i dvije majice i patike, tetki cipele, maloj danas dvoje helanke... a meni samo djecije cipele u djecijoj radnji, djecije Pavle proizvodnje i to na "ponizenju" za 30KM user posted image user posted image , a svu me opeljesise, a ja mastala kako cu sve na sebe da potrosim, a bih ja da sam sta nasla user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 6950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  276 277 [278] 279 280   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *