|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.4.2011 19:08:25   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

hej zene, ma sweet me zadeverala s knjigama, ja se zacitala kako mi je mama otislauser posted image
hvala sweetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anytimeuser posted image Saljnem ti ja jos kad te prelistas, samo javiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6951
17.4.2011 19:58:13   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sporty draga san ti je za 10 user posted image , popravi mi dan pravo... kraljica si user posted image
Selma, Sonja i jos koja ako ide doktoru sutra sretnooo user posted image

Ostale ljubimo i grlimoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma samo budalastine sanjam, da sam bar sanjala da sam negdje na plazi, oko mene palme i sunce, a ne touser posted image user posted image user posted image
I ja cu sutra doktoru, nakon mjesec dana... Pomalo me hvata panika, nesto me u zadnje vrijeme malo bolucka, al mozda je i od nervoze. MM mi govori da nisam normalna, jer mi kao eto neugodno sto mu idem na kjnizicu a ne privatno.... Kaze muz reci ti njemu da ti je on rekao da dodes u D.zdravlja, jednom mi je rekao da dodem u bolnicu da ne placam svaki put... Kaze ko da on zna, jel ti rekao ili nije, koliko pregleda dnevno ima... A eto ja se uvijek brinem oko svega....
Sa koliko ste vi mjeseci osjetili bebicu, ja sam osjetila sa oko16 tj. ali nije da sad svaki dan osjecam ono bas udaranje... Ne mogu se nikako sjetit kako je to u prosloj trudnoci bilo. Sa koliko se ono bas mora osjetiti svaki dan, ja umislila da sad odma treba da suta pa me i to strah.... Jojuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 17.4.2011 19:59:43 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6952
17.4.2011 20:53:19   
sanela.asja
Sporty nesekiraj se ni ja neosjetim svaki dan bebicu in kad osjetim bude kratko(ali slatko)user posted image user posted image povremeno ce se pojacavati...
Sweet ja ujutru idem do DZ po uputnicu za gradinu,neznam hoces li biti guzva kako ce sta biti..valjda imamo mi debele kakvih privilegija :-)))))

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6953
17.4.2011 21:17:27   
Gift
vece zene....
meni danas rodendan pa reko da vas malo pocastim user posted image user posted image ,
a sebe sam itekako castila sto slano sto slatko..brate pretjerala, al hajd samo jos danasuser posted image ..trazila ja jadna nesto da danas obucem za rodendan, vodila famaliju na rucak, pa uglavnom sve ljetna odjeca se nudi..a danas zimaaa, brrr, smrzla sam se kad sam i vidjela sve one tanke majicice i tunikice, al sam na kraju nasla u ormaru nesto sto mi je prije bilo povelko i ispalo je super..
sta ima kod vas, ne mogu sve da upratim, puuuno ste pisale, pa ja pomalo preskakala...
idacho zelila sam te... eto jos malo ti je ostalouser posted image ..
sweet, kono moja, kako se drzis.. i ja sam kod iste dr. kao i ti i idacha..
ostale kako ste..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6954
17.4.2011 21:40:33   
Selma.A.M
Dobro vam veče user posted image ....Ja se ono odmah odjavila pa ne stigoh nikome ništa odgovoriti jer sam žurila do Binga....
Eh da Sweet nalazi Torch se mogu podići od 11 do pola 3h na Mikrobiologiji gore na Garadini....A knjižice primaju do pola 11.......I čeka se 10 dana
Na nuklearnoj ako si naručen i imaš karton možeš odmah a ako ne čeka se po mjesec dana...Ja sam gore svaki mjesec....Sutra odoh gore poraniti pa ako ko bude u blizini i vidi ženu u
Crnoj trenerci
svijetlo plavoj jakni
Bijelim patikama
Inaočarima to sam ja,slobodno zovnite Selma nećete profulati user posted image  gore ću se kretati od 7h ujutro pa do 13h poslijepodne user posted image  i bit ćeme svugdje pomalo user posted image
A da i gledajte imam li stomaka a ako ne nemojte se sramotiti user posted image user posted image user posted image
Odoh sada da čitam što sam propustila

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 6955
17.4.2011 21:40:36   
Hannica
Sretan rodjendan gift.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 6956
17.4.2011 22:07:25   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

vece zene....
meni danas rodendan pa reko da vas malo pocastim user posted image user posted image ,
a sebe sam itekako castila sto slano sto slatko..brate pretjerala, al hajd samo jos danasuser posted image ..trazila ja jadna nesto da danas obucem za rodendan, vodila famaliju na rucak, pa uglavnom sve ljetna odjeca se nudi..a danas zimaaa, brrr, smrzla sam se kad sam i vidjela sve one tanke majicice i tunikice, al sam na kraju nasla u ormaru nesto sto mi je prije bilo povelko i ispalo je super..
sta ima kod vas, ne mogu sve da upratim, puuuno ste pisale, pa ja pomalo preskakala...
idacho zelila sam te... eto jos malo ti je ostalouser posted image ..
sweet, kono moja, kako se drzis.. i ja sam kod iste dr. kao i ti i idacha..
ostale kako ste..

Heheh, sretan rodjendanuser posted image . I mojoj mamici je rodjendan danas takodjeruser posted image Javni se kad da se upoznamouser posted image Nadam se da je sve pod kontrolomuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 6957
17.4.2011 22:09:46   
Selma.A.M
Gift sretan rođendan.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6958
17.4.2011 22:09:59   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Dobro vam veče user posted image ....Ja se ono odmah odjavila pa ne stigoh nikome ništa odgovoriti jer sam žurila do Binga....
Eh da Sweet nalazi Torch se mogu podići od 11 do pola 3h na Mikrobiologiji gore na Garadini....A knjižice primaju do pola 11.......I čeka se 10 dana
Na nuklearnoj ako si naručen i imaš karton možeš odmah a ako ne čeka se po mjesec dana...Ja sam gore svaki mjesec....Sutra odoh gore poraniti pa ako ko bude u blizini i vidi ženu u
Crnoj trenerci
svijetlo plavoj jakni
Bijelim patikama
Inaočarima to sam ja,slobodno zovnite Selma nećete profulati user posted image  gore ću se kretati od 7h ujutro pa do 13h poslijepodne user posted image  i bit ćeme svugdje pomalo user posted image
A da i gledajte imam li stomaka a ako ne nemojte se sramotiti user posted image user posted image user posted image
Odoh sada da čitam što sam propustila

Mozda se i sretnemo sutra, ja idem po nalaze koje sma radila prije 9 dana, sutra 10. dan al nisma racunala vikende :/ Tako da ako ih daju od 11 gore cu tad nekad al sumnjam da ces se vrzmat ti po mikrobiologiji...Hvala za infouser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6959
17.4.2011 22:11:30   
Selma.A.M
Sweet šti ih ne nazoveš i ne pitaš,ja tako radim i odmah mi kažu ako jesu ili nisu da ne hodaš džabe

Neposredna veza do poruke: 6960
17.4.2011 22:13:45   
sweet insanity
Pa nisam uzela broj :/ Ma ajde nije mi daleko, samo se popnem uz brdouser posted image Najbitnije je da nalazi budu dobri, pa nema veze i ako se džabe popnemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6961
17.4.2011 22:17:10   
Selma.A.M
Da ne budem dosadna user posted image ,a evo ti broj pa možda ti nekada zatreba 035/303-511 i kada se javi sestrica samo pitaš da provjeri jesu li gotovi nalazi,daš joj ime i prezime i šta si radila tj koje nalaze tipa Torch i ona pregleda i odmah kaže gotovo ili nije.....animagical daj pošalji i meni šta da čitam i meni je baš dosadno

Neposredna veza do poruke: 6962
17.4.2011 22:17:54   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sporty nesekiraj se ni ja neosjetim svaki dan bebicu in kad osjetim bude kratko(ali slatko)user posted image user posted image povremeno ce se pojacavati...
Sweet ja ujutru idem do DZ po uputnicu za gradinu,neznam hoces li biti guzva kako ce sta biti..valjda imamo mi debele kakvih privilegija :-)))))

Mislila ja da idemo skupa al ja idem pokupit nalaze tak da mi ne treba uputnica pa cu se tek oko 11, 12 aBd zaputit gore da vidim sul nalazi gotovi.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6963
17.4.2011 22:48:13   
animagical
hej zene, ja evo sjedim,meni i to dozivljajuser posted image ziga me opet cini mi se desni bibreg, hocu da skocim,al ne smijem da skacemuser posted image ej selma, ne dam knjige,ja sam lukava :P zezam se, daj mail ako hoces imam ovo od sweet, samo kao sto ona rece ovo je na inglisu pa bujrum. ima ona i za curice maksuzuser posted image moj djecak diskriminisanuser posted image neka je, girls ruleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6964
17.4.2011 23:05:23   
Selma.A.M
animagical imaš pp user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6965
17.4.2011 23:32:55   
animagical
sema nemam, nemam...user posted image fakat nemam

Neposredna veza do poruke: 6966
18.4.2011 8:37:40   
Anica1
Dobro jutro drage moje user posted image
Kako ste mi danas?
Ja sam uzasno nervozna, sutra mi je zakazan prvi pregled, sutra sam 7+1, stomak me boli od nervoze uh
Odma se sjetim prosli put kada sam bila user posted image prvog pregleda kada su mi rekli da je bezembriona trudnoca i sjetims e kakos am zavrsila user posted image user posted image
Pokusavam da mislim pozitivno, ali mi slabo ide. Doduse prosli put sam prokrvarila u 6 sedmici pa sam i prije pregleda pretpostavila da nesto ne stima. Sada hvala Bogu sve ok sto se toga tice.

Cuvajte palceve sutra!!

Neposredna veza do poruke: 6967
18.4.2011 8:41:58   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Anica1

Dobro jutro drage moje user posted image
Kako ste mi danas?
Ja sam uzasno nervozna, sutra mi je zakazan prvi pregled, sutra sam 7+1, stomak me boli od nervoze uh
Odma se sjetim prosli put kada sam bila user posted image prvog pregleda kada su mi rekli da je bezembriona trudnoca i sjetims e kakos am zavrsila user posted image user posted image
Pokusavam da mislim pozitivno, ali mi slabo ide. Doduse prosli put sam prokrvarila u 6 sedmici pa sam i prije pregleda pretpostavila da nesto ne stima. Sada hvala Bogu sve ok sto se toga tice.

Cuvajte palceve sutra!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Biće aBd sve OK!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 6968
18.4.2011 8:46:44   
Anica1
Hvala Djana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6969
18.4.2011 9:10:26   
palachinken
Anice, sretno! I javi nam se

Ostale bembele dembele, dobro jutro! Ne znam za vas, ali kod nas je sunce izašlo, odmah čovjeku draže bude izaći iz kreveta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i čaša vode od mene, a za hranu se snalazite.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 6970
18.4.2011 9:11:31   
malena27 RR
jutro debele user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6971
18.4.2011 9:27:59   
Selma.A.M
Jutro,jeste se naspavale....MM i ja smo sinoć gledala nekakav film do 1h,ja ustala u 6h išla za štitnu i čekala 2h da počnu raditi i vrati me ona sestriva kaže nemam markice user posted image ,e fakat mi nije jasno svi primaju bez markice jer važi ova od 2010 do 31.maja ona nije htjela kaže samo ako ću da platim participaciju user posted image .....
I tako vam se ja vratim bez obavljenog posla,i eto sad htjela nehtjela valja mi kupiti markicu,suprug ode da se ganja za to a ja pijem kafu pa bujrumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A kontala sam još ovaj mjesec da ne kupim valja za nas troje dati 50km.....Kako vi?
Ja u pola 12 idem na UZ pa me stomak od straha bolucka....
Anice sretni znam kako ti je,i javi nam se aBd sa lijepim vijestima.....
animagical-sweet evo ti ovako e-mail pa šalji ako ima šta da se čita duki.selma@gmail.com......

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 6972
18.4.2011 9:45:03   
palachinken
Selma, sretno i tebi...da se hoćeš i ti svoje brige riješiti!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6973
18.4.2011 9:51:42   
stefania
jutrooo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo kafa za one sto je nidu na sabahu popile..ja i dalje u nevjerici oko ulaska u 8. mjesec...covjece kako fura, ne mogu da vjerujem...da hocu magistarski samo stici da napisem prije frke...akoBogda

selma sretno jos jednom...

sarah zeno ima li sta novo kod tebe?

eto drageuser posted image lijep i ugodan dan vam zelim

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6974
18.4.2011 10:25:56   
sweet insanity
Jutro svima, evo spremam se da idme po nalaze, al pro da zavrsim sa pudingomuser posted image
Selma, ja ne kontam zasto su onda produzili rok za markiceuser posted image Stvarno, ovo kod nas nista nije usaglaseno izgleda.....sretno na UZ pa nam se javi kako je i sta je bilo, a bit ce sve aBd OKuser posted image
Honey Bunny, SRETAN ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE ZELIMuser posted image user posted image
Ostalima, user posted image

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 6975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *