|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.4.2011 23:53:36   
animagical
bona malena kako ne znas za ibrik sistemuser posted image na vecu rupu stavis bradavicu a na manju ti ili neko drugi (citaj muzuser posted image ) povuce jako....i to ti je old school aventova pumpicauser posted image jel de sto vam stedim pareuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 6851
16.4.2011 23:54:23   
idacha
evooo
4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6852
16.4.2011 23:55:26   
idacha
IZVORNA PORUKA: animagical

bona malena kako ne znas za ibrik sistemuser posted image na vecu rupu stavis bradavicu a na manju ti ili neko drugi (citaj muzuser posted image ) povuce jako....i to ti je old school aventova pumpicauser posted image jel de sto vam stedim pareuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisam cula nikada...user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6853
16.4.2011 23:57:11   
malena27 RR
joj sta ljudima nece pasti na pamet? user posted image user posted image cuj ibrik sistem user posted image

idacha hvala...to znaci da ja uskoro ulazim u 6. user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6854
16.4.2011 23:58:00   
idacha
aBd.... i ja uskoro u 8miuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6855
17.4.2011 0:02:30   
malena27 RR
meni ova trudnoca nevjerovatno brzo prolazi user posted image
je li i vama tako? bas mi nesto zao...toliko sam je cekala a dok se okrenem, porodicu se...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 17.4.2011 0:03:07 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6856
17.4.2011 0:04:09   
animagical
bone od muke se svasta smisliuser posted image kako je idacha smislila muza...samo trebala si prvo pitati sveki a jel on zna da dojiuser posted image ako cete jos nesto smijesno moju mamu kad ja nisam znala da dojim otcepljavala moja sestra od 8 godinauser posted image ona se sjeca kad je dojila, ko to jos mozeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6857
17.4.2011 0:09:28   
idacha
IZVORNA PORUKA: animagical

bone od muke se svasta smisliuser posted image kako je idacha smislila muza...samo trebala si prvo pitati sveki a jel on zna da dojiuser posted image ako cete jos nesto smijesno moju mamu kad ja nisam znala da dojim otcepljavala moja sestra od 8 godinauser posted image ona se sjeca kad je dojila, ko to jos mozeuser posted image user posted image user posted image

fakat se veceras ismijah od srcauser posted image ma, vjeruj mi, TADA da mi je neko rekoa g.... da pojedem, ja bih, samo da prestane ta bol, a jos vise da znam da mi je dijete sito... pu pu pu ne ponovilo se...

nego, zenice, odoh vam ja polako, ovaj moj nemirkovic u stomkau se pravo buni...
zelim vam laku i mirnu noc, odmorite se lijepo..
kiss i milikite stomkeeee

Neposredna veza do poruke: 6858
17.4.2011 0:14:12   
malena27 RR
laku noc idacha... ja namazala sebi snitu sa dzemom od jagoda i zaljevam se mlijekom user posted image glad me stalno napada...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6859
17.4.2011 0:19:11   
animagical
malena ja jedva cekam da rodim, iskreno...ne zato sto tesko podnosim trudnocu, vec jedva cekam bebija da nam zavristi...ovako samo lezim, mazem se, evo sad i brisem se...nekako besposlena. a vala dodijale mi i ove mahalske, zatim mama i sveki s nutkanjem hrane...ko da sam iz gladi pobjegla ako sam trudnauser posted image jedva cekam da me prestanu odmjeravati jel mi stomak mali ili veliki, dal je bas muskouser posted image i ono rodbinsko ah ne drzi se linija u trudnoci..jedi! i naravno dosta mi smeta ovo lezanje, onda imam rizik vazda da dobijem napad, jedva cekam da se rodi bebi, pa da sam rahatnija. znam,kazu tada tek briga krece..ali bar nece biti briga da mu ja ne naskodim svojim zdravstvenim stanjem. i jedva cekam juni i krecenje i sredjivanje sobice nase zajednickeuser posted image user posted image planiram vec od maja u shoping...naravno ako doktor aminujeuser posted image kad cete vi???

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6860
17.4.2011 0:31:13   
malena27 RR
ma ja bih da malo sporije ide trudnoca... sta znam, osjecam ko da sam jucer zatrudnila user posted image a te mahalske, ne obracam paznju.... mene su nervirale ranije kad su zapitkivali ima li sta...sad samo prodjem i kontam evo vam na, gledajte....a spol ne govorim, samo kazem ne znamo jos... pa nek odmjeravaju koliko hoce... ja sam do nedavno i krila trudnocu cisto radi tog zapitkivanja, da mi stomak ne raste, ne bih ni rekla do poroda da sam trudna user posted image pa nek'' imaju onda kad razmisljati jesmo li usvojili ili je nase user posted image user posted image

ja sam mislila krajem 7. da pocnemo sa krecenjem i pripremama... jos uvijek mi je prerano... a termin 1.9. pa eto taman dok sve zavrsimo aBd, vrijeme i da dolazi bebac...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 17.4.2011 0:32:15 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 6861
17.4.2011 0:43:30   
animagical
heheh ti bi ih bas iznenadila kad rodisuser posted image sedmi mjesec ti je 26 sedmica pa ti vidi, brzo to furauser posted image taman maj-juniuser posted image   ma ja se ne mogu osloniti da cu biti slobodna za hodati tj da ce mi posteljica i sve drugo dopustati kad beba otezauser posted image sad je ebo je mater otisla na grlicuser posted image helem, cim dr aminuje setnju,bar koji dan, mi cemo ici nabaviti tapete ili stickere, boju i to...za krecenje u junu. pa kad kupimo da namontiramo krevetic i ostale karafekeuser posted image o krpice i ostale djidje tipa AS i to cemo dobiti od moje seke koja je rodila 2009user posted image onda dok ja kilava s muzem posmotanim pocistim kucu i uredim, dok on ostatak kuce okreci (hoce on sam...) u tome cu i roditiuser posted image treba mi pola sata da obujem carape, a ne da preslazem ormar, sve operem, ima kamion stvari kod seke, valja ono negdje smjestiti...a iskreno ne volim bas ni da mi neko donosi gotov rucak a ne da mi slaze ormar...ili brise  iza namjestaja... nekakva sam ters i muhanata, ne dam da mi iko zaviruje po kuciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6862
17.4.2011 0:48:51   
malena27 RR
nama ce kreciti profesionalac, posto imamo dosta zidova u kombinaciji sa drugim bojama i geometrijskim oblicima, a boje nekih mislim mijenjati, pa bolje da mm nista ne cacka... pomoce mi valjda zaova da ocistimo... kupovina mi je zadnja...nesto cu dobiti od drugarica za prvu pomoc od garderobe.... krevetic ce valjda muzek znati sklopiti user posted image
dobro kazes, brzo proleti... ma necu da brzam, samo da bude hairli i da bude sve s bebom, a ja cu pomalo...

uh da znas sto sam ja muhanata user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 6863
17.4.2011 0:57:09   
animagical
uh da mi neko uleti u kuhinju pa otvori visecu sad....mm posprema vec sedmicama, ja gledam i placemuser posted image znas kako on-u najboljoj namjeri al dzaba opet nije po mom... seka mi pokazala koliko je skupila stvari koje su male njenom djecaku...ima tona minimalno! odo spavati, nekakva sam umorna kad pomislim koliko ondje ima stvari za oprati,opeglati... pa mjereno u koferima, jedno 10-ak onih najvecih,sto ne mogu bez tockova... sve za male do pola god, dobila ona iz njemacke. ma divno je,al zatrpace nasuser posted image vjeruj ne znam kako cu se sad istusirati ni hocu li uopsteuser posted image laku noc!

Neposredna veza do poruke: 6864
17.4.2011 1:00:22   
malena27 RR
i ja sam gotova.... idem i ja da hrcem user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 6865
17.4.2011 8:37:10   
palachinken
dooooooooooooooooobroooooooo jutrooooooooooooooooooooo

Od mene jutros jedna espresica Z mlijekom
user posted image

Danas sam fantastično raspoložena....odoh među ljude prvi put od ponedeljka! Jeeeeeeeee ma sve tremu imam, kao pred blind date, samo zato što idem popiti kafu i potrošiti šta para u tržnom
(malena27, ako budeš u tržnom oko podne, ponijeću ti  čokoladu user posted image )

Čitam gore ove postove....vidi kako vama bude veselo u trećoj smjeni. Ko mi je kriv pa zaspem ko kokoš i nikad nisam tu kad 'otpočme šiz'

vas sve i znate šta...taaaaa-daaaaaa
od danas smo oficijelno ušli u veliki ogromni SEDMI mjesec!!!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6866
17.4.2011 9:33:10   
enči80
Da ga ja rezervišem,hvala palachinkenuser posted image user posted image

Jutro i od nas!

Jutros sam jedva dočekala da se probudim jer sam sanjala užasan san.Sanjala sam da sam umrla a i dječica zajedno sa mnom i kao u onoj seriji"ŠAPTAČICA DUHOVA" bilo mi žao napustiti ovaj svijet i ja hodala kao da sam živa.Ma,živi užas a sva sam mokra ustala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idacha ,nemoj zamjeriti ali mene su suze oblileuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6867
17.4.2011 9:41:37   
Hannica
Jutroooo!!!user posted image
Evo i mene,ako me se sjecate.user posted image
Neeeeeeeeeeee javljam se u poslijednje vrijeme,nemam vremena,stalno jedem,a kad ne jedem onda smisljam sta bi mogla da papam.user posted image Ne znam sta da radim,moram nekako zatvorit ovaj apetit inace ce biti bar +30 do kraja trudnoce.user posted image
Ja bas nisam dobro jucer i danas,valjda zbog vremena,pritisak me nesto zeza,a imam i mucnine po cijeli dan.user posted image
Vidim vi ste pravo aktivne,ko vodi u borbi za jastuk.user posted image
Ima li novi bebica?
Ako ima iskrene cestitke od mene.user posted image
Enci user posted image to je samo san,osmjeh na lice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6868
17.4.2011 9:45:34   
amela.srce
Drage zenice,

evo i ja sam stigla do kraja, 20.4 ako bog da je termin ali jos uvek sam tu heheh, stomak me boli lazni bolovi se javljaju ali nista , taman kada pocnu bolovi mislim to je to ali nakon sat dva podju.  bila u sredu kod ginekokologa kaze sve je uredu beba je dobo spustena samo sto nije krenula,

Samo neka prodjemo dorbo i hairli, ovo cekanje me izludjuje, nekako sam nestrpljiva. Jedva cekam da moju bebicu zagrlim :)

veliki pozrav i javljam vam se aBd sa dobrim vestima uskoro !

NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007
AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6869
17.4.2011 10:19:42   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutroooo!!!user posted image
Evo i mene,ako me se sjecate.user posted image
Neeeeeeeeeeee javljam se u poslijednje vrijeme,nemam vremena,stalno jedem,a kad ne jedem onda smisljam sta bi mogla da papam.user posted image Ne znam sta da radim,moram nekako zatvorit ovaj apetit inace ce biti bar +30 do kraja trudnoce.user posted image
Ja bas nisam dobro jucer i danas,valjda zbog vremena,pritisak me nesto zeza,a imam i mucnine po cijeli dan.user posted image
Vidim vi ste pravo aktivne,ko vodi u borbi za jastuk.user posted image
Ima li novi bebica?
Ako ima iskrene cestitke od mene.user posted image
Enci user posted image to je samo san,osmjeh na lice.user posted image

Porodila se amamuser posted image Sjećamo draga ,kako da se ne sjećam kolegice po bebamauser posted image user posted image
Vidiš ja sam skroz suprotno od tebe,u prva 3 mjeseca ja ništa haman nisam jela i opet sam cijelo vrijeme grlila šoljuuser posted image
Amela.srce ti još malo i gotovo.Sretnouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 6870
17.4.2011 10:23:38   
sanela.asja
Jutro i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6871
17.4.2011 10:31:20   
Bebica11
Jutro drage moje trudnice

Evo da se i ja javim. U petak sam bila ponovo prokrvarila,al posto je to bio 3.put u hefti pobudalila sam i mislila da je loseuser posted image ,spremim se i pravac na Jezero. Naravno izmrcvarim se dok su me primile i na kraju hvala Bogu sve super,nisam bila otvorena, a oskudno je krvarenje.Vise sam se izmaltretirala dok su me cackale doljeuser posted image , odem na ultrazvuk kad bebino srce kucauser posted image hvala Bogu i NARAVNO doktorica nije odolila da se izdere na mene sto hodam po doktorimauser posted image ,kao da bih ja voljela,a mislim da bi svaka normalna trudnica otisla dr ako bi prokrvarila...al poslije spontanog svako krvarenje izaziva uzasan strah u meniuser posted image , uglavnom sad cu se primiriti bas bas i nadam se da ce sve ok biti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6872
17.4.2011 11:01:12   
DIJAMANT
Bebica 11 baš mi je žao što prolaziš kroz to. Mogu misliti kako te je strah svaki put kad ugledaš krv. Ali, najvažnije je da je sve ok. A na to što dr. kritikuje ne obaziri se puno. Pa ove trudnoće su njima više rutina, ne unose se oni u to kako mi to doživljavamo. Mislim da bi svaka normalna žena kojoj je stalo do trudnoće reagovala kao i ti. A je li miruješ? Ja sam imala 2 spontana, a 3. trudnoću sam iznijela do kraja hB, sve bilo ok. Jedino sam imala jake bolove koje doktori nisu znali objasniti, pa sam cijelu trudnoću preležala, a bilo je dana kada mi je napor bio otići i u WC. Ali hB sada imam svaršeno dijete od 2,5 godine.Zato miruj ako moraš i bit će sve okuser posted image !
Meni sad neobično što nemam bolove u ovoj trudnoćiuser posted image A znam da će biti kako je propisano i da je svaka trudnoća drugačija.
user posted image user posted image user posted image user posted image Evo i od mene jutarnja kafica ako vam nije kasno ženice.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6873
17.4.2011 11:10:08   
Bebica11
Vjeruj DIJAMANT da mirujem,i meni ne znaju objasniti grceve,ali smirili su se hvala Bogu. I LEZIM, NON STOP.samo do wc-a odem tako da sam stalno uz vas na netuuser posted image ,jucer sam se s krizaljkama igrala i rjesavala SUDOKU da ne razmisljam puno ouser posted image a nezgodno kad lezis samo pratis tijelo i simptome

Ti jos nisi isla na pregled?Ma bice bas kako si napisala onako kako je sudjeno,jer pero je uzdignuto a listovi osuseni

eto i ja bih rado kahvu al sam se odrekla u trudnoci,a inace sam pravi kahvopijauser posted image ,moze meni cajuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 6874
17.4.2011 11:15:07   
DIJAMANT
E tačno tako "listovi su osušeni"! Bit će kako mora, tako ja sebi govorim i odlučila sam da čekam datum kada mi je zakazan redovan pregled. Nadam se da me neće panika uhvatiti u međuvremenuuser posted image .
A i ja sam se odrekla kafice  prije dvadesetak dana, tako da ćemo ja i ti onda skupa "očajavati"user posted image .

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  273 274 [275] 276 277   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ptice
myb@by

Šta mislite o masovnom pomoru ptica, koji se desio u Arkanzasu i Švedskoj?

plaši me (43%)

ne plaši me (57%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *