Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 22:56:45
idacha
sporty, uzmi Nevenovu kremu (imas je kupiti u apoteci) i mazi sa njom.. prolazi sigurno vrlo brzo...
evo, i ja sam upravo skinula nausnice... sekunda posla, a nikako da se nakanim... sto se tice nogu i bikini zone, ja isto sve brijacem, mada bih najradije na depilaciju, ali ne mogu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 22:59:59
ziki
Malena znaci bio je zemljotres? MM osetio ja ga na cirkus digla da je sanjo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:03:03
sporty mamaa
Idacha, hvala, probat cu... Ja mazem obicnom kremom, ali slabo, nista, samo me jos vise svrbi. Ma ne znam sta i bi, vecinom se fino izdepiliram, ovo sam na brzinu, samo da se rijesim i eto mi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:05:53
idacha
ma, nevenova 100% pomaze... ja ne znam ima li iko sa ''gorom'' koze od moje... a jos plus sto mi nijedna krema ne odgovara.. samo Nevenova i Neutrogenina za extra suhu i osjetljivu kozu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:07:49
DIJAMANT
Samo da se javim da sam tu. Kada dođe vikend uvijek gledam da sam van kuće. Dok sam iščitala sve što ste pisale, prošla me želja za tipkanjem, pa reko odoh samo da se pozdravim. Slatke snove vam želim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:12:02
animagical
onda moram nabaviti tu aventovu Boga mi ziki to si ti sanjala, a ne on... malena, sta se to uporedjujes ako ces sa mnom u korak, propustila si ti hvala Bogu i nekih ruznih stvari...kasnis za mnom ako nista jednu upalu bubrega pa ti vidi gdje ces na hladno da sjedes,ako mislis da me stignes nego zene, meni je i prije trudnoce prolaktin bio 3x veci pa je red da nesto i proizvede :P
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:17:26
malena27 RR
i evo jos jedan mali zemljotres opet animagical, ma ja poredim sebe s tobom jer smo blizu sa sedmicama trudnoce... nadam se da se nece javljati vise te upale bubrega.... koju sam ja jednom fasovala pokusavajuci da zatrudnim i ja sam svasta prosla dok sam zatrudnila, ne bih se vracala vise na to... tako da te razumijem jer znam sta si i ti prosla i sta prolazis...bice aBd dobro
< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.4.2011 23:18:24 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:20:56
animagical
joj suti ja sam previse frljava da bi iko htio biti ovakav nisi valjda pokusavala na betonu ah perverzne zene, sta isprica i osta ziva... nego ti si masala na gornjem spratu ne brini bice tu svasta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:29:57
malena27 RR
ma kakav crni beton...
u po decembra, napravila ja nama romanticnu atmosferu a vani -20...kucu zagrijati nema sanse... a morali ciljati jer sam tad koristila stimulaciju...i ja ti nama deku debelu, prostrem na pod u dnevnom boravku, popalim svijece, bas ko u filmovima (samo bez zivotinjske kozice na podu) i tamo ovamo.... ja umjesto plusa na testu zaradih jaku upalu bubrega i mokracnih kanala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:32:02
idacha
joj, malena, sto me nasmija... a, jesi vala sve lijepo pripremila... ja sam se kanila tako nesto mm pripremiti i ne da mi se evo skoro 7 godina pravo me strah upale bubrega
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:35:42
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ma kakav crni beton...
u po decembra, napravila ja nama romanticnu atmosferu a vani -20...kucu zagrijati nema sanse... a morali ciljati jer sam tad koristila stimulaciju...i ja ti nama deku debelu, prostrem na pod u dnevnom boravku, popalim svijece, bas ko u filmovima (samo bez zivotinjske kozice na podu) i tamo ovamo.... ja umjesto plusa na testu zaradih jaku upalu bubrega i mokracnih kanala
e vidis da si imala makar ovciju kozicu spasila bi te joj sad nesto citam na netu, oko vaznosti dojenja, kolostruma cuda i nadjem sljedeci post...oplakala,sad cu vam ga naci...jos muzu citam, on suze na oci...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:37:48
idacha
oj, oplakah
jesi otkacena... neka si ti ocejfila... vjerujem ja da sve te upale nisu bile samo posljedica betona... tu je garant bilo haj vako, haj nako, pusti ti price... pa onda upale... pa krivi beton.. jah!!!!!!!! :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:38:08
animagical
e sad sam se nečeg sjetila , tj.njanja em podsjetila što sam doživjela pe evo da se i vi nasmijete.... priča počinje ovako...kad sam rodila najstarijeg koji je sisao do 16 mj došla nama u babinje muževa teta s obitelji....veli ona jel sisa mali....velim ja da, i to kako veli ona e htjela sam ti reći da ako mali ne može nek ti muž posisa da ne dobiješ upalu tako je meni moj Franc......A ja ono ma da velim ja njoj, nije siso kad je bio mali svoju mamu sad da sisa mene pa nisam ja krava muzara, uostalom mali je isprazni cijelu i nemam potrebe za tim, a ona pa eto j asamo preporučujem da en moraš ručno....
a meni slika u glavi tetakod 2 metra kako se pružio kraj nje i navlači joj cise a ona jedva metar da ima
eh eto ga to je bio citat s hr ringeraje....ma sta vam je i ja ga zamisljam kako navlaci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:45:03
idacha
heeeej... salu na stranu, smijte se koliko vam volja, al mene je moj posisao majke mi moje...
ja se porodila, sve super proslo, ali drugu noc fasujem mastitis.. i to uzasan mastitis.. grudi su mi bile za plakati..sto od smjeha sto od zalosti..a, koliko je bolilo, nemam rijeci da vam opisem.. mlijeko mi nadolazilo nevjerovatnom brzinom i kolicinom, ali ni kap nije mogla da izadje.. kod mene su bile mama i tetka.. nema sta nismo pokusavale.. obloge, izvlacenja, ma sve zivo, ali ni kap.. i kazu one meni kako bi najbolje bilo da ''neko'' dobro povuce.. taj neko je naravno bio mm.. i sad zamislite scenu.. one otisle u dr sobu, tu je bila i sveki, a mm i ja ostanemo u dnevnoj da on ''povuce''... prvo smo se valjali od smjeha.. on krene, ja staniiiiiii... preglupo mi bilo, presmijesno... ALI, kako nisam vise mogla bol da trpim, dijete vamo gladno, nekkako se skontamo i on ''povuce''... heeeej, kad su meni suze stale frktati.. em boli, ko djavo, em mi je smijesno... nismo uspjeli i sljedecu noc sam zavrsila na hitnoj..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:45:50
animagical
ja brisem suze i mjerkam muza, kontam bil on znao sta odcepiti za ne daj Boze...skupe ove pumpice... jedino ako mi necija nana objasni sistem s ibrikom, za koji sam cula
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:47:44
animagical
IZVORNA PORUKA: idacha
heeeej... salu na stranu, smijte se koliko vam volja, al mene je moj posisao majke mi moje...
ja se porodila, sve super proslo, ali drugu noc fasujem mastitis.. i to uzasan mastitis.. grudi su mi bile za plakati..sto od smjeha sto od zalosti..a, koliko je bolilo, nemam rijeci da vam opisem.. mlijeko mi nadolazilo nevjerovatnom brzinom i kolicinom, ali ni kap nije mogla da izadje.. kod mene su bile mama i tetka.. nema sta nismo pokusavale.. obloge, izvlacenja, ma sve zivo, ali ni kap.. i kazu one meni kako bi najbolje bilo da ''neko'' dobro povuce.. taj neko je naravno bio mm.. i sad zamislite scenu.. one otisle u dr sobu, tu je bila i sveki, a mm i ja ostanemo u dnevnoj da on ''povuce''... prvo smo se valjali od smjeha.. on krene, ja staniiiiiii... preglupo mi bilo, presmijesno... ALI, kako nisam vise mogla bol da trpim, dijete vamo gladno, nekkako se skontamo i on ''povuce''... heeeej, kad su meni suze stale frktati.. em boli, ko djavo, em mi je smijesno... nismo uspjeli i sljedecu noc sam zavrsila na hitnoj..
pa bona zaboravio covjek kako se doji, davno je on bio mali a sad ga vjezbaj na vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.4.2011 23:53:00
idacha
hehehehhe, malena, ne trebaju zubi za sisanje... mene moj kad je ''spasavao'', poceo nesto njezno.. rekoh ''dragi, poslije cemo to, de ti ba povuci i procepi me'' a, sta je sa ibrikom????
ma, ja rekla i zarekla se... ako sada bude pocelo sa dojenjem kao prosli put, ne do mi Bog dragi, odmah prestajem... koliko sam samo izmucila i sebe i dijete, kad se sjetim, sad bih plakala...