idacha
|
caooos. gajde ste nam? kako ste?? ja evo konacno u kuci, posteno se nahodala.. isla da trazim kisobran kolica, nigdje nista.. pih.. kod nas se sunce probija, snijega nema, ali je jutros bilo kise vrijeme ko ona stvar, da izvinete.. mm me jutro zove iz Sa i kaze kad je pogledao napolje naupmala mu pjesma ''snijeg pade na behar na voce'' uzaaaaaaaaaaas... a, ko sto neko rece, ja kupila nekakve baletanke prije 2-3 dana i ovo je kratkog vijeka, procice... ena, mila, kao sto jelena rece, ja sam i trudnija malko od tebe..ja sam 29 sedmica, nazdravlje, ali i pored toga, moja bebica je zivahna, cini mi se, od kako je poceo da se mice... UBI ME zivu, majke mi... kaze mi mama maloprije ''eto te ko trbusna plesacica''... ovo je haos.. sinoc sam cak i pokusala da snimam telefonom, jer niko ne bi vjerovao da mu pricam... slican mi je i imran bio.. kako ti napredujes? jelena, kako si nam ti, kako anica?? amam, draga, sreeeeeeeeetno... da nam se sto prije javis sa bebarom u narucju i lijepom porodjajnom pricom... stefania, kakko si nam ti? sweet, jesi li uzela krevetac na kraju? sta bi sa tim? kako si inace? skvo, big hug i tebi tj vama.... mirujes li, zeno? nesto si ti meni sumnjiva