|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.4.2011 12:40:41   
Anoniman
Gagacha draga sretno user posted image , brzo ce to i lako ici ako Bog da dok je vec grlic izbrisan i otvorena dva prsta, a nema kontrakcija... Ljubimo teeeee, tj vas  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5426
5.4.2011 12:42:37   
palachinken
Gagach, počelo! Sretno! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5427
5.4.2011 12:43:31   
ziki
Gegach super, sretno. Sad će to brzo, i želim ti porod ko moj samo bez slomljene ključne kosti malenom. Mene nije nešto plaho boljelo, više s me boljele menstruacije jedino što sam ja napravila grešku i nisam ništa jela i onda na porodu izgubila snagu dehidrirala pa su morali bebu čupat, zato jedi. Slušaj babice šta pričaju, diši, udah na nos izdiši na usta ko da pušeš svijeću, slično je i meni počelo sad mi se čitav film vartio sad mi se plače od tih emocija i bezkonačne radosti kad su mi stavili Nemirka na grudi

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5428
5.4.2011 12:49:08   
sporty mamaa
Joj mene, ja se zbunila Jelena, a braco dolazi u osmomuser posted image user posted image
Gagachuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od srca sretno i da te sto manje boli, da uskoro ugledas svog sincica zivog i zdravog, navijamo

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5429
5.4.2011 12:54:58   
taurus
gagach user posted image user posted image user posted image user posted image

to će ići brzo garant i kod mene je tako bilo s prvom user posted image
kad sam bila na pregledu grlić zbrisan i otvoren 1 cm i  počela curiti plodna voda
nisam imala bolove do ujutro kad su mi uključili infuziju i nakon 45 minuta sam se porodila
meni je dr objašnjavala da je super kad je grlić zbrisan i da se brže otvara jer ima slučajeva kad krene otvaranje ali se grlić ne skrati pa dođe do pucanja

sretno

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5430
5.4.2011 12:56:49   
sanela.asja
Gagach sretnooooooooo i da se uskoro javis s ljepim vjestima

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 5431
5.4.2011 12:59:46   
Hannica
Sretno gagach.user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5432
5.4.2011 13:07:37   
Lina85
Dan trudnjaceuser posted image

Gagach sretno mila lak porod i sve naj najuser posted image user posted image user posted image .
Nove trudnice dobro nam dosle zelim vam lepo druzenjeuser posted image user posted image user posted image .I kod mene je niska posteljica i ja sam od pocetnka na bolovanju i mirovanju mada mi ovo zadnje i ne ide nekako od rukeuser posted image user posted image user posted image .
Hanice cestitam na user posted image user posted image bas lepouser posted image user posted image user posted image .
Rici sretno mila i tebi i sto brzi oporavakuser posted image user posted image user posted image .

Ostale okruglice velike i maleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 5433
5.4.2011 13:18:07   
sweet insanity
Da vas pozdravimuser posted image
Gagach, sretno, zelim lak porod i d anam uskoro ispricas lijepu porodjajnu pricu aBd.
Sarah čini mi se treba isto uskoro. Kolko se sjecam termin joj je na moj rodjendan, a to je sutra....

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 5434
5.4.2011 13:23:23   
stefania
haj debele,

gagach, krenulo te izgleda...sretnooouser posted image

sarah vala si mogla i ti...sutra ti termin kolko vidim na tickeru..sretno draga

rici sretno na cr, tebi mozda za sada najlakse, zaboli te, samo lezi i spavaj...poslije belajuser posted image

hajte lagano, apriluseuser posted image user posted image user posted image

ostale debele i sretne, a jeste se raspricale, te seks, te kisele kise, te nalazi, ne mogu sve pohvatati...sweet insanity, aBd imacemo i mi po blizanca...ma samo da mi je do tog juna izdrzati...nekad mi se cini da mi vrijeme leti, a nekad da uopste ne prolazi..sega

btw ko je pitao sta se vidi na uz u sestoj sedmici...ja bila na prvom pregledu sa 5-6 sedmica, imala i otkucaje srca a imam sliku one gestacijske vrecice...kad se porodim aBd to cu prvo uokviriti i u dnevnu na centralno mjesto..da se vidi kako zena od grudvice napavi citavo dijete...ah, do tad aBd lagano i u kuknjavuuser posted image

odo pisat rad...uzivajte

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 5435
5.4.2011 13:38:02   
mea29
Drage joj kako sam se nekako raznjezila kad sam cula za gagach...zelim ti svu srecu user posted image

Ja sam imala mali stes na poslu prebacili su me na sasvim drugo radno mjesto kao iz vedra neba i bas mi je nekako tesko palo. Mjesto je dosta stresnije nego ovo ranije pa sam se malo prepala ali tjesim se da ima godisnji pa cu nekako izguati.

Necu dozvoliti da me stres savlada, trebam biti jaka i cuvati sebe i bebu.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 5436
5.4.2011 14:09:51   
animagical
gagach user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretnoooooooooooo!!!!!
jelo, prenijela ti ja bubregeuser posted image   hoces i ampibos da ti cimnemuser posted image meni danas malo lakse

eeeeee sinoc sam imala stomaka samo na lijevoj polovini hehehe desna udubljena, jel to ovaj maliuser posted image izvodi ili..??
a dauser posted image castio me muzek laptopomuser posted image mene i bebu naravnouser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 5437
5.4.2011 14:12:53   
Anoniman
Al su ti dali antibiotik, najgori... iskreno amibos bolje ne piti nego i piti.  Jesi bila kod urologa? Sta je rekao?
To bebano se vrti, vidjeces mama kakve ce sad akrobacije da izvodi, dusa draga user posted image
Ma mene ovaj bubreg ubi, bukvalno me rastura, vidjecu ako danas ne popusti sutra obavezno urologu, jer jedva na nogama stojim.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5438
5.4.2011 14:19:52   
animagical
ako odes na dip trazi kad je dr Kulovac, reci hvale vas trudniceuser posted image radio mi danas uzv kaze meni gori desni bubreguser posted image a neki dan  rekli lijevi, valjda desni nisu ni gledali... maksuz me pregledao i idem mu opet kad dobijem nalaze urinokultureuser posted image suti, zalim se danima kako smrdim na antibiotike...da izvinis wc kao bolnica smrdi kad ja piskim user posted image eh da ne idi napamet gore da ne naletis na onoga sto preporucuje termoforeuser posted image kaze nije lahko biti majka...kako li znauser posted image

kako anci slusa danas?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5439
5.4.2011 14:23:09   
Anoniman
Ustala u 4.45 i zaspala prije pola sata...toliko o slusanju user posted image ...salim se dobra je danas za razliku od inace, fino je i jela i nije se puno tukla, samo u par navrata user posted image

Ma ako budem isla ici cu privatno, jer nemam ja kad, a i nemam kome anu ostaviti da idem po dipu i guram se i cekam red, jbga tako mi grah pao user posted image

Neposredna veza do poruke: 5440
5.4.2011 14:25:47   
lejla31
draga gagach, drago mi je sto je pocelo, zelim ti sto laksi i brzi porod, lijepu, mirnu i zdravu bebicu i javi nam se kad mognes.sretno user posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5441
5.4.2011 14:26:31   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Rici sretno user posted image user posted image ...
Drage moje jutroooo ja ko i ovo vrjeme sta je ovo ko da sam tek ostala trudna povracam ma sta god primirisem i juce evo i jutros user posted image user posted image fuj sam,a kuca mi sva razbacana Asja sa svojim igrackama ide cura na plazu user posted image user posted image sad se valja nakanit pa u boj user posted image ..
Jelena,Sarah,Idacha,Animagical i ostale kako deverate vi ...
Gagach hocel to user posted image user posted image
Nema ove apriluse nista meni je april najdrazi mjesec mojoj princezi 25-tog aprila rodjendan bice partyyyyyyy.........

Ušla da vidim šta bebele slatke rade i vidim sanela.asja da je tvojoj princezi kada i mojoj rođendan, i obje pune 3 godine?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5442
5.4.2011 14:27:47   
Anoniman
Djana je li dosao muzic, zelim ti sto prije da nam se pridruzis na ovoj temi user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 5443
5.4.2011 14:41:15   
animagical
da vas pitam nesto...hocu li ja ikad izaci iz cetvrtog mjeseca user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5444
5.4.2011 14:43:45   
Lulu_08
gagach vidim da je počelo pa da ti poželim sreću da što lakše i brže doneseš svog pilića na svijet!!

jelenaT, hihi, valjda bude sreće....a do tada vas pomno pratim! MM dolazi ako Bog da prekosutra ujutro! A g'đa vještica tada nekad odlazi tek, pa budemo videli user posted image .

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5445
5.4.2011 14:44:18   
palachinken
To ti ticker nešto zaštopao? osamnaesta sedmica je peti mjesec, sad nemoj me u dan.
Još malo pa pola gotovo!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 5446
5.4.2011 14:45:35   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

da vas pitam nesto...hocu li ja ikad izaci iz cetvrtog mjeseca user posted image

Hoćeš aBduser posted image user posted image Nešto ona tanela od Jelena se izgleda ne poklapa sa ovim tickerima.

Gagach sretno,želim ti lahak porod i brz oporavak i najvažnije živu i zdravu bebicuuser posted image

U kojoj ono sedmici /mjesecu beba oživi?Jel 4,5 mjeseca?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 5447
5.4.2011 14:45:38   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

evo mene s pregleda...

pregledala me ginekoloski iiiiiiiiiiiiii otvorena sam malo vise od 2  prsta,grlic izbrisan i ona misli da bi moglo krenuti veceras-sutra...
sva sam se uspanicila jer nisam osjetila bolove ni kontrakcije ni intervale ni nista...rekoh ja njoj aaaaa kako cu ja znati da trebam da krenem u  bolnicu kad mene nista ne boli...mislim bolucka me,zigucka ali nista novo...mene cijelu trudnocu boliuser posted image i da..beba se mrda...zlocko mali...jedva cekam da ga upoznam...
uglavnom drzite mi fiiiiiiiige i javim vam se kad krenem u bolnicu ako to uopste bude veceras...user posted image
joj kod mene vazda mimo svijetauser posted image

Oh mila bas sam uzbudjena, sigurno ce deckic brzo, ja sam bila samo 1 prst otvorena kada su me ostavili i za nekih 5 sati nakon toga sam se i porodila, jedva cekam lijepe vijesti. Ljubimo te E i ja i zelim ti sto laksi porod i da sve bude kako treba. Sretno user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5448
5.4.2011 14:50:37   
animagical
ma fino ja podnosim trudnocu, samo me matematika juser posted image  user posted image majke mi trebala sam juce u peti, fiino pise 17+4 je peti...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 5449
5.4.2011 15:07:35   
neda 30
Gagach sretnoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hajde sad vuci nas za nosiće user posted image da krenemo za tobomuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 5450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  216 217 [218] 219 220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *