sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: bebix da se i ja uclanim u klub buducih i sadasnjih mamica, ja sam u 16-toj nedjelji, posteljica spustena, mirovanje , sa prvim bebacem (2003) nisam bila ovako osjetljiva a sad ne mogu da se prepoznam, umaram se ko da sam pred porod, ako ima neko od vas kome je isto posteljica bila spustena voljela bi da znam kako je zavrsilo, jer sam sva u grcu nista ne smijem da radim zbog stalnog pritiska koji osjecam u dnu stomaka, pozz za sve clanice i sretno sa Bebix dobro nam dosla Ja isto za koji dan ulazim u 16. tjedan trudnoce, tako da smo mi tu nedje sto se tice termina. Nemoj da brines, stanje mi je identicno kao kod tebe, posteljica skroz nisko, mirovanje, umor... Pila utrogestan, dabroston, apaurin, sad mi to ukinuto, osim ponekad apaurin jer skoro svaki dan kao i ti imam to neko boluckanje podno stomaka. Mirujem koliko mogu, ne previse, jer imam dijete od 2 i pol god., nesto uradim, pa odmorim, prosetam, pa sjednem na klupicu odmorim i sve tako. Zato nemoj puno da brines Ziki, moram i ja jednom uraniti, zoru prevariti, sta cu Al opet sam spavala od do 11h, ma sta cu kad po noci skroz slabo spavam, ko da sam u 9.om mjesecu, jos mi ova alergija glupa ide na zivce, pa nos zacepljen, kihanje, oci svrbe Jelena sretno s odvikavanjem od pelena, treba puno, strpljenja i zivaca, ali na kraju se isplati. Kod nas je to odvikavanje trajalo oko 10 - ak dana. Mali savjet, nikad je ne pitaj hoce li piskiti, nego samo reci idemo piskiti, jer ako pitas vrlo je vjerojatno da ce uvijek odbiti To i dan danas radim, mogu sto puta pitati i nista, ali kad kazem, ajmo piskit, onda nema hoces neces, nego idemo Rici, jos jednom sretno ti, mogu misliti kako ti je bilo tesko odvojiti se od djeteta. I sama cesto razmisljam o tome i mislim da ce mi to biti nesto najteze. Ne znam jeste li ostale razmisljale o tome, ali ja kako sam strasljiva, uvijek mislim kako cu ja to, ja cu roditi u kuci i ostalo Palachinken ja sam proslu trudnocu u redno odradivala Kegelove vjezbe, ma znala sam ih u ponoc napamet , al daba mi bi ja se porodila na carski. A sad kako mi je rizicna trudnoca, ne znam uopce smijem li Enci, sinoc je pao kruh i nutela, je malo kasno, al sta ces kako nema keksa, ne mogu se i slatka odrec No idemo za dva tjedna na pregled, pa mozda doktro odobri sta konkretnije Mea upratih da se umaras, ma sve ti je to normalno, zato polako ne forsirati, sad imas dobar izgovor... Nego napisa se ja pravo, zna li iko ista o onom radioaktivnom oblaku, ja idem na biro prijaviti se, pa se sve mislim ima li tog zracenja, a kasnim na biro izbacit ce me
|