Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
idacha hvala puno, svakako se javljam kad dodjem sebi nakon anestezije, na intenzivnoj sam 2 dana pa cu imati vremena pisati na rr forumu, sve dok ne dobijem bebaca u ruke, e onda borba pocinje. pusaaaaaaaaaai sretno svima
Tukice, mozes raditi ctg sa velikom uputnicom i vrate ti je. Tako sam i ja zadnji put. Cak nisam morala ni na blagajnu ici. Nadam se da se vidimo sutra. RICI, sretno draga i da sve prodje kako treba i ugledas svoju bebicu A mozda se i sretnemo
idacha hvala puno, svakako se javljam kad dodjem sebi nakon anestezije, na intenzivnoj sam 2 dana pa cu imati vremena pisati na rr forumu, sve dok ne dobijem bebaca u ruke, e onda borba pocinje. pusaaaaaaaaaai sretno svima
Sretno RICI i da sto prije ugledas svoju .
Mi cemo isto svog bebaca iznijeti u onoj korpi sto se kaci na kolica,za A sam imala onu kao torba i skroz me razocarala,totalno ne prakticno
Vidi te mene,ja jos vilenim,legla i moradoh ustati,nervoza me neka uhvati . Laku noc
Jutro trudnica, kako ste mi, jeste se naspavale? Rici srteno, nadam se da će sve fino proć i da ćeš uskoro imat svog bebača u rukama.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro drage , evo i mene na redovno prijavljivanje :) vec sam procitala zaostatke i sad mi se spava, oci mi se sklapaju, i sve to ne bi bilo strasno da nisam na poslu...glava mi klone.. treba mi sva snaga svijeta da drzim oci otvorene. Pomalo pijuckam caj, vec sam malkice doruckovala. Jucer sam nastavila spremanje stana zapoceto za vikend, i definitivno nemam snage da sredim sve odjednom nego sobu po sobu i to uz veeeeliku pomoc mm. I navecer sam bila mrtva umorna...cetveronoske sam se svalila u krevet i jutros jedva...bit ce ovo dug i dosadan dan...ova kisa je samo za spavanja...
Svim trudnicama koje danas idu na preglede zelim sve najbolje, a svim koje imaju neke tegobe da brzo prodju Skorasnjim mamama drzim fige i razmisljam stalno o njima i porodu.
Ja sutra idem na prvi pregled i imam strasnu tremu , sva sam u strahu da li je sve uredu.
Rici sretno sa carskim, mislit cemo na tebe... Dobro vam jutro svima, evo ja uzela urin maloj, kontrolni, kako je samo fino piskila u kutijicu, tako da smo bez problema uzeli srednji mlaz. Sad smo spremili tatu da to odnese u dom zdravlja. A mama i dijete ce se vratiti u krevet bar do 11, zato ujedno i laku noc
Sprty zabrinu ti mene kad te vidoh ovako rano znam da vas dvije nema prije podne
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RICI nek je sretno i da sve prodje bez problema....uskoro ces imati bebana u rukama!!! a i srest ces se sa entite... onako kako sam ispratila sve one moje zene vilu,laru,sunce,medi,rose,rimljanku,ladyblue,minu...sve mi se cini da cu i vas poispracati pa cu onda ja tamo u maju nekad
nedo vidim i kod tebe zatisje
krasan dan za hodanja po doktorima a vidim sve smo u fazonu...grrrrr
jel ko vadio bris nosa u starom gradu? gdje tacno se vadi...i zna li neko do kada?
< Poruku je uredio gagach -- 5.4.2011 9:15:43 >
nego da vas obavjestim da je radioaktivni oblak dosao na nase nebo i da ako bude kise ne bi trebalo da se krecemo vani i dok traje tajj krkljanac preporucuje se trudnjacama da se tusiraju bar dva -tri puta dnevno...naravno ako budu morale izlaziti po kisi...sve dok je suho nije strasno... u to ime odoh da se istusiram
nego da vas obavjestim da je radioaktivni oblak dosao na nase nebo i da ako bude kise ne bi trebalo da se krecemo vani i dok traje tajj krkljanac preporucuje se trudnjacama da se tusiraju bar dva -tri puta dnevno...naravno ako budu morale izlaziti po kisi...sve dok je suho nije strasno... u to ime odoh da se istusiram
Di si ovo pročitala? Daj izvor!
zar taj oblak nije davno prošao
ne znam jucer govore u ambulanti gore da je samo bitno ako bude kise da se istusiramo cim dodjemo kuci...
ne znam jucer govore u ambulanti gore da je samo bitno ako bude kise da se istusiramo cim dodjemo kuci...
Hajd dobro tusiranje, ali nemoj da moram i kosu prati
Jutro trudnjace, kakve ste jutros? Ja sam grozna, tj. krsta me sve vise bole, pogotovo na lijevoj strani i jedva, jedva hodam a kad sjedim i lezim onda nije problem. Izgleda da je bebach bas pritisnuo neki zivac Sad bi me oporavila jedna injekcija voltarena ali naravno da ne smijem. Ladyblue, suti jos smo tu. Ja sutra ulazim u 10. mjesec pa ti vidi, ni ticker me vise nece moci pratiti
A taman danas kiša Valja mi se oribat kad dodjem kući. S tim da će to biti za 8 sati
RICI, sretno! Javaljaj nam se, nemoj da brinemo
Ja sutra idem čika doktoru gledat ovo svoje čedo. Jeeeedvaaaa čekam! Sinoć mi je počela pomjerat stomak udarcima. Presmiješna je.
aaaaaaaaaaa apriluse jos ste tu sve na broju...ccccc...ma salim se dosta vam je i vasih muka i iscekivanja, znam kako je mei bilo u devetom, za poluditi...uglavnom kad god vam krene, a nadam se da ce sto prije srecno
Rici draga sretno
Ja sam nocas i jutros bljak , lijevi bubreg me rastura i jos mi bol udara u nogu, koljeno ne mogu saviti, nemam pojma odakle sad ovo, piskim svakih pet minuta, a da vam ne kazem da kad god kihnem pisnem u gacice, jbte pocecu od djeteta krasti pelene i stavljati . Ljubimo vas
samo da vam mahnem, tusiranje, depilacija frizua sva ko pista, stvari za vratima samo da krenem najteze mi je bilo sa sinom se izljubiti jutros uhhuhh, najteze kad jedno ostavis kuci a za drugo se ides boriti i poroditi. ljubac za sve vas i cujemo se, mislim tipkamo se na rr forumu pusaaaaaaaaaaaaaaaaa