|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.4.2011 23:58:29   
RICI
idacha hvala puno, svakako se javljam kad dodjem sebi nakon anestezije, na intenzivnoj sam 2 dana pa cu imati vremena pisati na rr forumu, sve dok ne dobijem bebaca u ruke, e onda borba pocinje.
pusaaaaaaaaaai sretno svima

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 5376
5.4.2011 0:00:55   
tukica
neki film zove se"27 haljina" i super mi je ,pravi za podići raspoloženje.

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5377
5.4.2011 0:02:05   
tukica
hah pogresno te citirah user posted image trudnoca uzima maha na mozgu user posted image hvala za uputnicu jelena

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5378
5.4.2011 0:10:29   
sarah
Tukice, mozes raditi ctg sa velikom uputnicom i vrate ti je.
Tako sam i ja zadnji put. Cak nisam morala ni na blagajnu ici.
Nadam se da se vidimo sutra.
RICI, sretno draga i da sve prodje kako treba i ugledas svoju bebicu user posted image
A mozda se i sretnemo user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5379
5.4.2011 0:59:46   
Amam
IZVORNA PORUKA: RICI

idacha hvala puno, svakako se javljam kad dodjem sebi nakon anestezije, na intenzivnoj sam 2 dana pa cu imati vremena pisati na rr forumu, sve dok ne dobijem bebaca u ruke, e onda borba pocinje.
pusaaaaaaaaaai sretno svima

Sretno RICI i da sto prije ugledas svoju user posted image .

Mi cemo isto svog bebaca iznijeti u onoj korpi sto se kaci na kolica,za A sam imala onu kao torba i skroz me razocarala,totalno ne prakticno user posted image

Vidi te mene,ja jos vilenim,legla i moradoh ustati,nervoza me neka uhvati .
Laku noc

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 5380
5.4.2011 8:11:36   
neda 30
Jutro user posted image
Evo kaficauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj curetak i ja smo jutros dobro i kako mi se čini ni danas neće izlaziti napoljeuser posted image , al neka i vrijeme nam je ružnouser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5381
5.4.2011 8:16:38   
neda 30

ja sutra idem leci, a rade mi sekciju srijedu il cetvrtak, tako da se mozem vidjeti na  intenzivnoj,

Sretno!!!

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 5382
5.4.2011 8:24:33   
ziki
Jutro trudnica, kako ste mi, jeste se naspavale?
Rici srteno, nadam se da će sve fino proć i da ćeš uskoro imat svog bebača u rukama.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5383
5.4.2011 8:34:28   
mea29
Jutro drage user posted image , evo i mene na redovno prijavljivanje :) vec sam procitala zaostatke i sad mi se spava, oci mi se sklapaju, i sve to ne bi bilo strasno da nisam na poslu...glava mi klone.. treba mi sva snaga svijeta da drzim oci otvorene. Pomalo pijuckam caj, vec sam malkice doruckovala. Jucer sam nastavila spremanje stana zapoceto za vikend, i definitivno nemam snage da sredim sve odjednom nego sobu po sobu i to uz veeeeliku pomoc mm. I navecer sam bila mrtva umorna...cetveronoske sam se svalila u krevet i jutros jedva...bit ce ovo dug i dosadan dan...ova kisa je samo za spavanja...

Svim trudnicama koje danas idu na preglede zelim sve najbolje, a svim koje imaju neke tegobe da brzo prodju Skorasnjim mamama drzim fige i razmisljam stalno o njima i porodu.

Ja sutra idem na prvi pregled i imam strasnu tremu , sva sam u strahu da li je sve uredu.

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5384
5.4.2011 8:35:55   
sporty mamaa
Rici sretno sa carskim, mislit cemo na tebe...
Dobro vam jutro svima, evo ja uzela urin maloj, kontrolni, kako je samo fino piskila u kutijicu, tako da smo bez problema uzeli srednji mlaz. Sad smo spremili tatu da to odnese u dom zdravlja. A mama i dijete ce se vratiti u krevet bar do 11, zato ujedno i laku nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5385
5.4.2011 8:37:44   
ziki
Sprty zabrinu ti mene kad te vidoh ovako ranouser posted image znam da vas dvije nema prije podneuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5386
5.4.2011 8:49:43   
babilon
Uranile zoru prevarile :D

samo da pozdravim sve zene redom i svim user posted image  zelim puno srece i super lahke preglede danas :D.

Super se osjecamo, popili smo sok od narandze (svjeze cijedjeni hehehe) i sad se polako spremamo i odosmo na posao :).

Ps. ja volim kisu, pa mi ovovrijeme bas prija :))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5387
5.4.2011 9:09:30   
gagach

IZVORNA PORUKA: ladyblue

gagach, saro jeste li još uvijek trudne?user posted image

pssssssssssst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5388
5.4.2011 9:14:26   
gagach
RICI nek je sretno i da sve prodje bez problema....uskoro ces imati bebana u rukama!!! a i srest ces se sa entite...
onako kako sam ispratila sve one moje zene vilu,laru,sunce,medi,rose,rimljanku,ladyblue,minu...sve mi se cini da cu i vas poispracati pa cu onda ja tamo u maju nekaduser posted image

nedo vidim i kod tebe zatisjeuser posted image user posted image

krasan dan za hodanja po doktorima a vidim sve smo u fazonu...grrrrr

jel ko vadio bris nosa u starom gradu? gdje tacno se vadi...i zna li neko do kada?

< Poruku je uredio gagach -- 5.4.2011 9:15:43 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5389
5.4.2011 9:15:42   
neda 30

IZVORNA PORUKA: gagach

pssssssssssst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Toliko o našim predviđanjima o ranijem poroduuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5390
5.4.2011 9:16:41   
gagach

IZVORNA PORUKA: neda 30

user posted image user posted image user posted image

Toliko o našim predviđanjima o ranijem poroduuser posted image

pssssssssssst!!! negdje sam izgubila svoju kristalnu kuglu do toga je to ...user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5391
5.4.2011 9:17:21   
neda 30

IZVORNA PORUKA: palachinken

nego da vas obavjestim da je radioaktivni oblak dosao na nase nebo i da ako bude kise ne bi trebalo da se krecemo vani i dok traje tajj krkljanac preporucuje se trudnjacama da se tusiraju bar dva -tri puta dnevno...naravno ako budu morale izlaziti po kisi...sve dok je suho nije strasno...
u to ime odoh da se istusiramuser posted image

Di si ovo pročitala? Daj izvor!

zar taj oblak nije davno prošaouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5392
5.4.2011 9:18:52   
gagach

nego da vas obavjestim da je radioaktivni oblak dosao na nase nebo i da ako bude kise ne bi trebalo da se krecemo vani i dok traje tajj krkljanac preporucuje se trudnjacama da se tusiraju bar dva -tri puta dnevno...naravno ako budu morale izlaziti po kisi...sve dok je suho nije strasno...

ne znam jucer govore u ambulanti gore da je samo bitno ako bude kise da se istusiramo cim dodjemo kuci...user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5393
5.4.2011 9:32:40   
sarah

ne znam jucer govore u ambulanti gore da je samo bitno ako bude kise da se istusiramo cim dodjemo kuci...user posted image

Hajd dobro tusiranje, ali nemoj da moram i kosu prati user posted image

Jutro trudnjace, kakve ste jutros?
Ja sam grozna, tj. krsta me sve vise bole, pogotovo na lijevoj strani i jedva, jedva hodam a kad sjedim i lezim onda nije problem. Izgleda da je bebach bas pritisnuo neki zivac user posted image  Sad bi me oporavila jedna injekcija voltarena ali naravno da ne smijem.
Ladyblue, suti jos smo tu. Ja sutra ulazim u 10. mjesec pa ti vidi, ni ticker me vise nece moci pratiti user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5394
5.4.2011 9:36:35   
sarah
Kaze ovaj moj ticker: Only 1 day to go!
Nekako mi ne ulijeva povjerenje user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5395
5.4.2011 9:37:04   
neda 30

IZVORNA PORUKA: sarah

Ladyblue, suti jos smo tu. Ja sutra ulazim u 10. mjesec pa ti vidi, ni ticker me vise nece moci pratiti 

user posted image user posted image user posted image user posted image
a i ja za tobom, user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5396
5.4.2011 9:46:47   
palachinken

A taman danas kiša user posted image Valja mi se oribat kad dodjem kući. S tim da će to biti za 8 sati user posted image

RICI, sretno! Javaljaj nam se, nemoj da brinemo user posted image

Ja sutra idem čika doktoru gledat ovo svoje čedo. Jeeeedvaaaa čekam!
Sinoć mi je počela pomjerat stomak udarcima. Presmiješna je.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 5397
5.4.2011 9:48:46   
Anoniman
aaaaaaaaaaa apriluse jos ste tu sve na broju...ccccc...ma salim se dosta vam je i vasih muka i iscekivanja, znam kako je mei bilo u devetom, za poluditi...uglavnom kad god vam krene, a nadam se da ce sto prije srecno user posted image

Rici draga sretno user posted image

Ja sam nocas i jutros bljakuser posted image , lijevi bubreg me rastura i jos mi bol udara u nogu, koljeno ne mogu saviti, nemam pojma odakle sad ovo, piskim svakih pet minuta, a da vam ne kazem da kad god kihnem pisnem u gacice, jbte pocecu od djeteta krasti pelene i stavljati user posted image .
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu neda 30)
  Neposredna veza do poruke: 5398
5.4.2011 9:49:45   
RICI
samo da vam mahnem, tusiranje, depilacija frizua sva ko pista, stvari za vratima samo da krenem user posted image user posted image user posted image user posted image najteze mi je bilo sa sinom se izljubiti jutros uhhuhh, najteze kad jedno ostavis kuci a za drugo se ides boriti i poroditi.
ljubac za sve vas i cujemo se, mislim tipkamo se na rr forumu
pusaaaaaaaaaaaaaaaaa

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 5399
5.4.2011 9:52:04   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

,a da vam ne kazem da kad god kihnem pisnem u gacice, jbte pocecu od djeteta krasti pelene i stavljati user posted image .

user posted image Imam isti problem. S tim da ja kihnem po 7x zaredom user posted image Onda se odem istuširat.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *