Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Idacha dragaaaaaaaaa ljubimo vas Ma ja sam sva na sedmom nebu, kako se mamin beg namjestio, jos jednu rukicu pod glavu stavio, a drugom nam mahnuo pa je spusti na trbu, ali zato nam je rasirio nogice i pokazao guzu i medjunozje u sirokom planu...imamo i slicicu ćune...ima da mu je uokvirim i poklonim za 18.rodjendan
nego da vas obavjestim da je radioaktivni oblak dosao na nase nebo i da ako bude kise ne bi trebalo da se krecemo vani i dok traje tajj krkljanac preporucuje se trudnjacama da se tusiraju bar dva -tri puta dnevno...naravno ako budu morale izlaziti po kisi...sve dok je suho nije strasno... u to ime odoh da se istusiram
Di si ovo pročitala? Daj izvor!
Idacha dragaaaaaaaaa ljubimo vas Ma ja sam sva na sedmom nebu, kako se mamin beg namjestio, jos jednu rukicu pod glavu stavio, a drugom nam mahnuo pa je spusti na trbu, ali zato nam je rasirio nogice i pokazao guzu i medjunozje u sirokom planu...imamo i slicicu ćune...ima da mu je uokvirim i poklonim za 18.rodjendan
kako neces biti na sedmom nebu?! hvala Bogu, samo da je sve ok... jel ti dr rekla nesto za terapiju ili ostaje sve isto?
duša mala, vidi kako on već zna uživati!
Sad za sad samo apaurin za kontrakcije i mirovanje zbog skracenog grlica, da pratimo grlic, ako ga jos bude skracivao, posto gura glavicom onda mozda serklaz, mozda ginipral, kontrola za 4 sedmice, a po potrebi i ranije ako osjetim pritisak na gospodju da legnem i malo odmorim, ako pritisak ne prodje onda da dodjem. Isto tako moram urinokulturu raditi i ici oftalmologu da mi kontrolise ocni pritisak.
Idacha, ma sad ce to hehe, i ja cu biti mirna kad udjem u deveti, sve me strah da ne krene ranije al nadam se da nece. Rekla mi je da sada smijem setat jer joj je vidjela kompletno lice, a kaze kao da je ona prenisko, ne bi to mogla vidjeti sada Sretno tebi sutra, koliko se sjecam sutra he tvoj pregled I da, nije mi spominjala nikakve one tackice na rukama sto si pricala...
pa, dobro, mila... sta ces, valja ti se malko pripaziti... moja je jetrva sa oba djeteta serklaz radila i hB prosla bez problema..joj, jos kad se nje sjetim.. nije se cuvala ama bas ni malo, ba se igrala, ali eto Bogu hvala sve je dobro proslo.. sretno sa urinokulturom, nadam se da ce nalazi biti uredni... zao mi je za keks, sto ne moze bar mali, ali hajde, i ovo ce brzo proci mene, ja mislim po prvi put, keks ne zanima..hehehhee.. valjda sto sam zaista preumorna.. maloprije me mm izmasirao, ledja mi utrnula.. kazem ja njemu ''jao, ovo mi je godilo vise od sexa''.. on zbunjeno gleda u nevjerici.. rekoh ''eto kako se osjecam'' kako je ancica? jel se bar ljubomora malko smanjila? ja sam kontala poceti davati imija mojoj mami... po malo, mozda i da prenoci jednu noc.. u posljednje vrijeme je bas haos, samo visi na meni i samo meni hoce.. kad mu ko drugi pridje on udara rukicama i nece.. prije je svakome htjeo, a sada se bas mijenja..
Idacha, ma sad ce to hehe, i ja cu biti mirna kad udjem u deveti, sve me strah da ne krene ranije al nadam se da nece. Rekla mi je da sada smijem setat jer joj je vidjela kompletno lice, a kaze kao da je ona prenisko, ne bi to mogla vidjeti sada Sretno tebi sutra, koliko se sjecam sutra he tvoj pregled I da, nije mi spominjala nikakve one tackice na rukama sto si pricala...
nema te cega biti strah, draga... nek krene kada bude htjela, samo aBd da udjes u 9ti.. istina, idealno bi bilo do termina, ali to drug odlucuju ja sam sa imijem bila sigurna da cu se poroditi cim udjem u 9ti.. rposto sam bila ubijedjena, a ja do termina dogurala.. nikad se ne zna... da, moj pregled je sutra aBd. jedva cekam, samo da znam da je sve ok... a, za tackice.. meni je spomenula onako usputno, i mislim da je bilo tamo pocetkom 9og, ako se ne varam... jesi li krenula na vjezbice na UKCu? kada ti ulazis u 9ti?
Anci hoce svakome i cigan na ulici da joj pruzi ruke ona ode sa njim, sto se tice neke vezanosti za nas nema je, ali zato kad se ja obratim drugom djetetu ili nedaj Boze uzmem drugo dijete odmah vriska, ili neko iz okoline uzme neko dr dijete ona odmah dize hampu. Ma nadam se da ce je proci, sta cu joj ja mora se navici
Idacha, ma sad ce to hehe, i ja cu biti mirna kad udjem u deveti, sve me strah da ne krene ranije al nadam se da nece. Rekla mi je da sada smijem set_at jer joj je vidjela kompletno lice, a kaze kao da je ona prenisko, ne bi to mogla vidjeti sada Sretno tebi sutra, koliko se sjecam sutra he tvoj pregled I da, nije mi spominjala nikakve one tackice na rukama sto si pricala...
nema te cega biti strah, draga... nek krene kada bude htjela, samo aBd da udjes u 9ti.. istina, idealno bi bilo do termina, ali to drug odlucuju ja sam sa imijem bila sigurna da cu se poroditi cim udjem u 9ti.. rposto sam bila ubijedjena, a ja do termina dogurala.. nikad se ne zna... da, moj pregled je sutra aBd. jedva cekam, samo da znam da je sve ok... a, za tackice.. meni je spomenula onako usputno, i mislim da je bilo tamo pocetkom 9og, ako se ne varam... jesi li krenula na vjezbice na UKCu? kada ti ulazis u 9ti?
Ona meni rece da je sve super hB i to mi je bitno . Na vjezbice krecem aBd u srijedu, na rodjendan Sutra mi je puna 31. sedmica pa eto ti skontaj kad ulazim u deveti...nekad pocetkom maja aBd
< Poruku je uredio sweet insanity -- 4.4.2011 23:16:02 >
Ona meni rece da je sve super hB i to mi je bitno . Na vjezbice krecem aBd u srijedu, na rodjendan Sutra mi je puna 31. sedmica pa eto ti skontaj kad ulazim u deveti...nekad pocetkom maja aBd
mi smo preksinoc isli na babine prijateljima.. dobili su malu curicu, preslatka je.. moj imi se odusevio naprosto kada je ugledao... a, ona onako mala, lezi u onoj ljulji graco, a ovaj moj se navrzo da je ljulja i da je ljulja.. a, bas sam se iznendaila koliko je odusevljen bio kad je vidio.. ma, djecica su haos.. ja mog Bogami pozelim za sekundu, cini mi se.. samo se plasim sto je toliko postao mamina maza, jer sutra ce se i on morati naviknuti na jos jednog medu brundu :)
Moja voli djecu otprilike svog uzrasta i stariju, ali d aih ja ili neko od ukucana ne dira, ali zato bebe ne podnosi, sve misli da su lute i ona bi im oci cupala, rukice, nogice itd. Prijatelji nam imaju bebu od 3mjeseca i kako njihova malena zaplace ova poludi, huja je uhvati i tacno vidis kako se na nekom svom bebecem jeziku svadja sa njom
draga sweet, meni je sada racunanje misaona imenica, dva i dva ne znam sracunati ma, bitno je da je sve ok, a sto ti rekla... sad ce to kad ono tebi termin dodje? sorry, narode, ja sam ko marsovac ovih dana, ne znam jesam li posla ili dosla
Ehej, zaboravih priupitati, treba li mi za ctg neka uputnica?! Zadnji put sam imala neku i uzese mi je... Sad imam samo onu veliku koja se daje pred porod, pa kontam da mi i nju ne uzmu ili mogu sa njom ici???????
Evo drage moje da vas i ja pozdravim Evo ja taman ispekla fini domaki kruh cijela kuca mirise, sad ce biti papanje s nutelom, mljaaaaaccccccccc......... Vidim vi piset_e na veliko, ne mogu vas sve upratit. Ja ova dva dana samo skitam, lijepo vrijeme pa mi zao biti u stanu. Stomak se vec pomalo vidi i ima neki cudan oblik, kao da sve ode u neki spic trokut, a sa strane suplje, neobicno I malo bolucka, ali ne tako jako. JelenaT bila si na pregledu, super da je sve u redu, mislim bar donekle, jer sexa ti jos nema, ma ni do pola Animagical bas mi je zao sto te boli, meni dr.rekao da penicilin nije stetan u trudnoci i da se smije dati, e sad svako kaze nesto drugacije. Ti svakako otidi negdje privatno na pregled, mogu misliti kako si se iznervirala. Novim kolacicima zelim dobro doslicu Ma i ja sam danas bila kod dr. jes mi pomogla puno, dala mi neki kalcij i to ce mi kao pomoc, mogu mislit al eto... Odo jest, muz ce mi pojest cijeli kruh i nutelu
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 4.4.2011 23:21:50 >
draga sweet, meni je sada racunanje misaona imenica, dva i dva ne znam sracunati ma, bitno je da je sve ok, a sto ti rekla... sad ce to kad ono tebi termin dodje? sorry, narode, ja sam ko marsovac ovih dana, ne znam jesam li posla ili dosla
Ehej, zaboravih priupitati, treba li mi za ctg neka uputnica?! Zadnji put sam imala neku i uzese mi je... Sad imam samo onu veliku koja se daje pred porod, pa kontam da mi i nju ne uzmu ili mogu sa njom ici???????
uh kolko ste pisale ali ja nemam vremena sad sve to da citam samo da vam javim da sam jutros bila na komisiji i zakazali su mi CR za 8. april, dan ranije do 9 h ujutro trebam otici da lezim radi pripreme... uglavnom to bi bilo to... jos uvijek nemam neki poseban osjecaj, ni tremu nista samo eto blizi se hvala Bogu... gagach i sarah nadam se da se necemo mimoici gore ja cu toliko biti gore da cu ja mislim i vas docekati i ispratiti samo da sve bude ok ako Bog da odoh sutra jos laboratorijske nalaze raditi i da se ceka petak entite ja sutra idem leci, a rade mi sekciju srijedu il cetvrtak, tako da se mozem vidjeti na intenzivnoj, sarah gagach i koja jos je aprilusa ja sam od sutra gore pa mozda se i vidimo pozz i sretno vam svima od srca zelim.
sweet, ja nikako da skontam da sam ''pravo'' trudna pa, ti i ja smo razlike samo 3 nedjelje... a, ja kontam ti mnogo trudnija od mene tukice, draga, ja ti ne bih znala odg... zao mi je nadam se da ce neka od zenica uskoro doci sa odg.. ja sa imijem radila ctg tek kad su me primili da e porode, prije nisam nikako..
21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
sweet, ja nikako da skontam da sam ''pravo'' trudna pa, ti i ja smo razlike samo 3 nedjelje... a, ja kontam ti mnogo trudnija od mene tukice, draga, ja ti ne bih znala odg... zao mi je nadam se da ce neka od zenica uskoro doci sa odg.. ja sa imijem radila ctg tek kad su me primili da e porode, prije nisam nikako..
Da, da....trudna si pofino vec Ma neka nam je svima sa srecom...javni kako je bilo na pregledu
uh kolko ste pisale ali ja nemam vremena sad sve to da citam samo da vam javim da sam jutros bila na komisiji i zakazali su mi CR za 8. april, dan ranije do 9 h ujutro trebam otici da lezim radi pripreme... uglavnom to bi bilo to... jos uvijek nemam neki poseban osjecaj, ni tremu nista samo eto blizi se hvala Bogu... gagach i sarah nadam se da se necemo mimoici gore ja cu toliko biti gore da cu ja mislim i vas docekati i ispratiti samo da sve bude ok ako Bog da odoh sutra jos laboratorijske nalaze raditi i da se ceka petak entite ja sutra idem leci, a rade mi sekciju srijedu il cetvrtak, tako da se mozem vidjeti na intenzivnoj, sarah gagach i koja jos je aprilusa ja sam od sutra gore pa mozda se i vidimo pozz i sretno vam svima od srca zelim.
Sretno RICI!
Malo da se požalim,evo već 4 noći haman skroz ne spavam a noćas me još ova dječica ugušiše.Vjerujte da imam osjećaj da mi je želudac u grlu .Stavila evo neki film zove se"27 haljina" i super mi je ,pravi za podići raspoloženje.
Sporty kakav kruh i nutela u ovo doba?Jel to zamjena za keks