|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.3.2011 21:38:44   
vjestica
malena ne slušaj i ne čitaj gluposti
btw moja je bila bestidnica, svaki ljekar je odmah vidio da je cura user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4451
26.3.2011 21:40:14   
Anoniman
I moja bila bestidnica, sirila noge cijelo vrijeme i pokazivala user posted image , a evo i maleni je prosli put tako user posted image , kaze dr ja sam sigurna da e musko vidis kako nam visuljak pokazuje, iz svakog ugla user posted image . A te bapske necu da komentarisem, meni su svi prognozirali muskarca dok nisam kuci djevojcicu dovela user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 4452
26.3.2011 21:43:53   
idacha
ja samo da mahnem mojim trudnicama..
danas imali pravo ''naporan'' dan, vazda po mahalama :) svi smo umorni :)

gagach, mila, sretno sta god da dr ili ti odlucite vezano za nacin poroda..
ja juce konacno izvadila uputnicu za nalaze, a u ponedjeljak aBd idem da vidim kakva samuser posted image

nadam se da ste svi dobro i zdravo i da bebarice slusaju..
miilkite stomke puuuuuuuuno

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4453
26.3.2011 21:45:32   
ziki
Meni su u prvoj trudnoci sa tim babpskim bili gori muskarci kolege svi redom su po obliku stomaka i sl metodama prognozirali pol. Sad sam plaho oguglala sve mi smijesno, a ovaj put sam i ja kratkovida vrlo fino vidjela sta je

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4454
26.3.2011 21:48:02   
gagach
jao ja neki dan sjedim i dahcem u apoteci cekam red kad prilazi mi neka starija gospodja i ono unese mi se u lice i kaze DABOGDA SINA RODILA I DA TI BUDE ZIV I ZDRAVuser posted image
ja se slagirala ...kontam prvo- zeno ne prepadaj me, a kao drugo- kao da su curice manje vrijedne i u ostalom kako mozes nekom tak prici a pojma nema sta nosim...bas mi je to fuj i to samo kod nas ima....

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4455
26.3.2011 21:48:57   
gagach
idachaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4456
26.3.2011 21:49:04   
Amam
MAlena 27 user posted image za bebaca
Mjere mog glavonje sa 36 po PM 93(37/38)

67(37+2)
Kako stojimo ? user posted image
I evo sad uporedjujem mjere iz prve trudnoce po zadnjem UZ koji  je zaveden s 36+1
                                                                                                                  BPD=92,3,a FL=67

Zbilja su mi djeca "glavata" user posted image user posted image user posted image
Eto,ako nastavim,pogubi tu se jos vise s ovim mjerama

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4457
26.3.2011 21:51:41   
gagach

IZVORNA PORUKA: Amam

67(37+2)
I evo sad uporedjujem mjere iz prve trudnoce po zadnjem UZ koji  je zaveden s 36+1
                                                                                                                  BPD=92,3,a FL=67

Zbilja su mi djeca "glavata" user posted image user posted image user posted image

hahahahahhaaha i meni su rekli da mi je beba glavata hahahhaha nemoj da se opterecujes sa tim mene bas zabavljaju te mjere...brze mi vrijeme prodje cackajuciuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4458
26.3.2011 21:52:10   
idacha
IZVORNA PORUKA: gagach

jao ja neki dan sjedim i dahcem u apoteci cekam red kad prilazi mi neka starija gospodja i ono unese mi se u lice i kaze DABOGDA SINA RODILA I DA TI BUDE ZIV I ZDRAVuser posted image
ja se slagirala ...kontam prvo- zeno ne prepadaj me, a kao drugo- kao da su curice manje vrijedne i u ostalom kako mozes nekom tak prici a pojma nema sta nosim...bas mi je to fuj i to samo kod nas ima....

heheheheheheh... al me slatko nasmij... jao, te zene su haos... svasta im padne na pamet, ali otkud im ideja da ti saspu u facu bilo sta.. tako i meni.. i sa Imranom, a i sada... svaka druga, starija gospodja, prokometariseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4459
26.3.2011 21:53:44   
malena27 RR
sva sreca pa me prosla ona pocetnicka trudnicka nervoza, mislim da bih nekoga ubila da mi pocne prognozirati spol user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4460
26.3.2011 21:58:52   
idacha
malena, pusti ljude i price.. ''njima'' niko ne udovolji.. mene smorise sada svi kad cuju da OPET nosim musko.. svi ce, pa doooobro, mada bi bio ljepse da je curica.. cuj molim te gluposti...  ljepse da je curica.. ja se samo stresem...

Neposredna veza do poruke: 4461
26.3.2011 22:13:04   
Amam

IZVORNA PORUKA: Amam

67(37+2)
                                                                                                                 BPD=92,3,a FL=67

hahahahahhaaha i meni su rekli da mi je beba glavata hahahhaha nemoj da se opterecujes sa tim mene bas zabavljaju te mjere...brze mi vrijeme prodje cackajuciuser posted image

user posted image ma nije ni moja mala user posted image .

A sto se tice prognoza oko polova,ja to cooliram,briga me samo nek je zdravo,moje je,a mm se osipa,ja kad rodila A ona nije imala kose,i sad ono  sve neke boje za djevojcice-roza,ljubicasto i to,a neko kaze "nek vam je ziv i zdrav" mm user posted image i kaze ovo je djevojcica a prolaznika "ahaaaa,pa hajde bice drugo musko"  ono mi sad najveci jadnici jer smo Boga ti dobili curku,a jos groznije mi je kad zene insistiraju na tome,pa sta su tebe jadna trebali u vodu baciti user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4462
26.3.2011 22:14:12   
gagach
da ja sam tako po tim komentarima i moje reakcije na njih skontala da sam poprilicno agresivna osoba hahahahhaha pretvaram se u monstruma kada me tako izbace iz cipelauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4463
26.3.2011 22:15:51   
malena27 RR
ja bih te dusebriznike najradiije napucala nogom u dupe user posted image user posted image
dosta su me izludjivali pitanjima ima li novine i sta vi to cekate... sad hocu da uzivam u trudnoci koju sam jedva docekala... i ne interesuju me niciji komentari... i naucila sam konacno da i ja odbrusim user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4464
26.3.2011 22:19:45   
gagach

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ja bih te dusebriznike najradiije napucala nogom u dupe user posted image user posted image
dosta su me izludjivali pitanjima ima li novine i sta vi to cekate... sad hocu da uzivam u trudnoci koju sam jedva docekala... i ne interesuju me niciji komentari... i naucila sam konacno da i ja odbrusim user posted image user posted image user posted image

sve to treba napenaliti nogomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4465
26.3.2011 22:26:57   
malena27 RR
nedavno sam tako jednu dusebriznicu istjerala iz kancelarije user posted image user posted image
godinama prodaje po kancelarijama te sminku, te pilad, uglavnom uvijek kad dodje pita mene mala ima li sta novo? je li to ne mozes imati djecu ili neces? recu ti ja sta ces piti... a ja sam vec bila trudna i niko osim moje sefice nije znao... uglavnom, stisnem zube i kazem joj ne bih ja o tome... to je moja privatnost. a ona i dalje... sto, recu ti ja sta ces piti....i tu me vec izbacila iz takta i kazem joj izadjite mi iz kancelarije, odmah... user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4466
26.3.2011 22:36:08   
Amam
user posted image  user posted image ,jao ovaj nas narod je zbilja blesav.
Da vas pitam ove user posted image koje su u 9 mj,jeste li razmisljali ko ce doci po vas u bolnicu,osim muza??
A kad se rodila meni dosla mama i zaova,eh sad mm planirao samo on i a,ja kazem neko se mora brinuti o bebi,ne znam u kakvom cu stanju biti,i kazem ici ce opet moja mama(jer nemam ni sestru ni snahu,a naprijateljice jedna ima malu djecu jedna u inos.) i onda on kaze pa nek ide i moja user posted image ,on je toliko dobar da ne mogu reci nece a....

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 4467
26.3.2011 22:44:07   
gagach
malena aaaaaaaa jao pa stvarno fuj

amam po mene ce doci muz i moja mama a ostatak familije ove uze nas moze cekati u kuci. Ja sam zabranila da dolaze i prave cirkus pred bolnicom...Bas danas pred bolnicom doslo njih 15 po mamu i bebu dernjaju se svi odjela obukliuser posted image samo su im tamburasi faliliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4468
26.3.2011 23:04:08   
sweet insanity
A jel kod nas fakat obicaj da neko drugi tj zenska osoba iznese bebu iz bolnice? Nas pitali kao ko ce vam iznijet bebu i muz fakat konto da je iznese pa cujemo onda to kao da bi to trebala uraditi zenska osoba.......dal su i to sam price ili......Mada ima i logike da neko treci bude tu jer kao porodilje ne smiju nosit bebu dok hodaju, muz nosi stvari a taj neko bebu... fakat nemam pojma, a cujem svasta......kako ste to vi organizovale :D

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4469
26.3.2011 23:31:04   
Anoniman
ja ne vjerujem u te bapske price, a nisam pobornik ni tih bapskih obicaja, te ovako, te onako. Kao ona osoba koja izvede dijete iz bolnice na tu osobu ce povuci karakter i ostalo, ma daj... nece od gena vec od te osobe user posted image . Po mene su dosli mm i zaova, ja sam kontala da ce doci sam mm jer mi o tome niti smo pricali niti se dogovarali, bilo mi je svejedno ko god dodje, ali posto je mm bio pogubljen nije znao ni gdje se nalazi, dovoljno da vam kazem da je bio obuo carape a po kuci trazio ih, jer kao ne zna gdje ih je stavio, nece bos ici user posted image , tako da su on i zaova dosli. Sveki me docekala na vratima sa prelijepom korpom cvijeca za mene i jednom manjom za Anu, tu sliku nikad necu zaboraviti. Kuci su jos bili moja rodica i tetak, jer je 10 minuta prije nego sto smo mi izasli oni dosli iz Holandije.

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 4470
26.3.2011 23:33:56   
Amam

malena aaaaaaaa jao pa stvarno fuj

amam po mene ce doci muz i moja mama a ostatak familije ove uze nas moze cekati u kuci. Ja sam zabranila da dolaze i prave cirkus pred bolnicom...Bas danas pred bolnicom doslo njih 15 po mamu i bebu dernjaju se svi odjela obukliuser posted image samo su im tamburasi faliliuser posted image

Eto da sam se porodila,rekla bih da su moji hahaha user posted image ,velis odijela user posted image user posted image
Ja se iskreno nadam da nece biti tako.
Sweet.ma ne mora biti zensko,ali nekako ono, da pricuva bebu u autu mi je najlogicnije da bude,ja npr imam brata(nije ozenjen),smijesno mi da on ide,sta on zna o bebama.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4471
26.3.2011 23:38:54   
Amam
Jelena,ma ni ja ti nevjerujem u to da ce povuci na onog ko ce iznijeti,meni to nidje veze,nego kako rekoh nemam sestru,a ni moja mama nema sestru,pa si nadopunjujemo nedostatke,zaova sad zivi dalje i radi,ako nije vik,nece moci,a mm isto tako bio pogubljen,nije imao veze sta radi,u bolnicu mi donio veliku torbu stvari,kao da cu jos ostati,a ne kuci,kud dalje kad mi je donio i cipele i papuce i 2-3 carape user posted image  user posted image .

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4472
26.3.2011 23:41:26   
Anoniman
Zato sam ja sve spakovala sta ce mi donijeti i za bebu i za mene i ostavila i to je i ponio, a ja sam izasla u spavacici u sred snjeznog februara, a dole na nogama cizme, em sam jedva cekala da izadjem, em mi bilo tesko i obuci se user posted image , a onu torbu sa stvarima sto su mi donijeli da obucem, samo vratila.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 4473
26.3.2011 23:46:09   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zato sam ja sve spakovala sta ce mi donijeti i za bebu i za mene i ostavila i to je i ponio, a ja sam izasla u spavacici u sred snjeznog februara, a dole na nogama cizme, em sam jedva cekala da izadjem, em mi bilo tesko i obuci se user posted image , a onu torbu sa stvarima sto su mi donijeli da obucem, samo vratila.

Joj dobra si,ja sam njemu rekla sta da ponese i jos se to jutro culi tel.i opet mu ponovim,za bebu je bilo spakovano unaprijed,ja sam izasla 1.5.dan bio prelijep toplo a on meni donio haljinu i dugi kaput user posted image user posted image
Eto cure laka vam i mirna noc ja odoh u krpe!
Nezaboravite sat prebaciti na ljetno racunanje user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4474
27.3.2011 0:05:48   
sporty mamaa
Joj kako mi to nagadanje spola ide na zivceuser posted image user posted image Meni doktor na proslom pregledu kaze : "Ma najbitnije da je on nama ziv i zdrav"... Ja ono gledam, znam nisam nista ni pitala, samo prokomentiram, ma u pravu ste i nista vise...." Sad ne znam, mislim da je mozda prerano da je uspio vidit pol sa 13 tjedana, ja ni sljedeci put necu nista pitati, zelim iznenadenje...
A to za izlazak, kod mene je bila stvarno smijesdna situacija. Nitko nije znao da cu biti taj dan otpustena, naime kako sam imala carski svi kontali ostat cu 7 dana najmanje, a ja pustena 5 dan kuci... I sad zavrsila se vizita, mene dr.pustio kuci, ja zovem mm na telefon ne javlja se spavauser posted image user posted image user posted image user posted image Zovem svekrvu, probudim je, reko ja pustena, moze li neko doci po mene, muz mi spavauser posted image user posted image I tako cekam ja i cekam da neko dode po mene, hodam po bolnici ko luda, ma doslo mi da se spremim i idem pjeske, da nisam imala torbu vjerujte da bi, 5 min mi od kuce porodiliste bilouser posted image I takon nakon dva, tri dobra sata cekanja dodose po mene, naravno ne mm, nego svekrva... Dolazim ja kuci, zvonim, mm onako sanjiv otvara vrata, sav u cudu pita" A od kud ti"user posted image Pa reko evo me, dosla kuci( beba nam bila na pedijatriji pa je izasla nesto kasnije)... A on ce meni" Zar vec, ko te je pustio"user posted image user posted image I tako prode moj izlazak. Bebu smo donjeli tjedan dana poslije, bila neka guzva na pedijatriji, pa nisu sve mame mogle biti s bebama. I kod dolaska kuci, bila je samo moja kuma, ja i mmuser posted image user posted image MM je iznjeo bebuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.3.2011 0:08:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *