sporty mamaa
|
Joj kako mi to nagadanje spola ide na zivce Meni doktor na proslom pregledu kaze : "Ma najbitnije da je on nama ziv i zdrav"... Ja ono gledam, znam nisam nista ni pitala, samo prokomentiram, ma u pravu ste i nista vise...." Sad ne znam, mislim da je mozda prerano da je uspio vidit pol sa 13 tjedana, ja ni sljedeci put necu nista pitati, zelim iznenadenje... A to za izlazak, kod mene je bila stvarno smijesdna situacija. Nitko nije znao da cu biti taj dan otpustena, naime kako sam imala carski svi kontali ostat cu 7 dana najmanje, a ja pustena 5 dan kuci... I sad zavrsila se vizita, mene dr.pustio kuci, ja zovem mm na telefon ne javlja se spava Zovem svekrvu, probudim je, reko ja pustena, moze li neko doci po mene, muz mi spava I tako cekam ja i cekam da neko dode po mene, hodam po bolnici ko luda, ma doslo mi da se spremim i idem pjeske, da nisam imala torbu vjerujte da bi, 5 min mi od kuce porodiliste bilo I takon nakon dva, tri dobra sata cekanja dodose po mene, naravno ne mm, nego svekrva... Dolazim ja kuci, zvonim, mm onako sanjiv otvara vrata, sav u cudu pita" A od kud ti" Pa reko evo me, dosla kuci( beba nam bila na pedijatriji pa je izasla nesto kasnije)... A on ce meni" Zar vec, ko te je pustio" I tako prode moj izlazak. Bebu smo donjeli tjedan dana poslije, bila neka guzva na pedijatriji, pa nisu sve mame mogle biti s bebama. I kod dolaska kuci, bila je samo moja kuma, ja i mm MM je iznjeo bebu
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.3.2011 0:08:45 >
|