|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.3.2011 23:08:31   
sporty mamaa
Joj enci80 zao mi je sto te to spopalo, nemoj se puno brinut bit ce to sve u redu. I mene tako nekad uhvati placem, bas neka cudna depresija... Javi nam sta je bilo kod ginekologa, drzimo fige da sve prode ok, a i hoceuser posted image
Vidim i ti imas otvoren zub, ma nije nam lako, ja sta god pojedem  ude mi u taj zub, onda dok to izvadim pocne me boluckat. Meni dr. rekla da je najbolje izvadit izmedu 3 - 6 mjeseca trudnoce, kao taj je napogodnije vrijeme... Ma ja bi sad ove sekunde isla da ga izvadim, vise mi ga je preko glaveuser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 25.3.2011 23:10:07 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4401
26.3.2011 0:54:06   
RICI
pozdrav drage user posted image bili smo na kontroli sve ok uz super bebac napreduje, ctg dobar samo ja se zabrinula vec mjesec stojim na istoj kilazi 13 kg dobila ali dr kaze ti jedes beba sve uze ne brini beba napreduje, sto je meni najbitnije. Ma nek se ne lijepe kg na mamu lakse ce mi biti skinuti 5 kg poslije poroda. Serklaz skidam u srijedu a porod vjerovatno 4 aprila CR i prvi je bio pa da ne rizikujemo.
Nemojte biti depresivne znam tesko je posebno pred kraj 9 mj al mislite samo na momenat kad cete svoje user posted image   dobiti u ruke, nema ljepseg osjecaja od toga i onda sve ono ruzno se brzo zaboravi.
one koje trebaju na CR ne cackajte puno po internetu, boli ruzno bude prva 2 dana al sve to prodje brzo i zaboravi se nemojte se tim opterecavati, ja idem po drugi put i znam sve sta me ceka al sve za bebaca i njegovo dobro.
sretno i cuvajte se pusaaaaaaaaaaaaaaa

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 4402
26.3.2011 5:51:06   
sporty mamaa
Evo drage da vam i ja jedno jutro napravim prva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Mora mene svako vece nesto zeznut da se ne mogu naspavat normalno, izgleda da sam negdje pokupila neku alergiju, oci mi suze, crvene se i uhvatio me neki kasalj.... Jednostavno kad hocu udahnuti imam osjecaj da mi manjka zraka, kao da sam sto cigareta ispusila a ne pusim nikako.... Ne znam je li se vama desavalo, ali uzasno  je, imate osjecaj da ne mozete disati normalno, i odmah nakon udisaja slijedi kasalj... Ne znam bi li danas otisla u ambulantu na pregled, najgore mi ove mlade dr.kod nas, stazisti pa samo uputnice pisu, nista vise, cak ni grlo ni pluca ne znaju pregledat da valja... Eto drage ja vam se skuka odmah ujutro, popila sam normabel, reko mozda me malo opusti pa mognem odspavati jos koji sat.... Vama, kako koja ustajete dobro jutrooouser posted image user posted image

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 4403
26.3.2011 8:04:57   
Anoniman
Jutro, dan i od nas...od kako se ovo dijete rodilo ne znam sta je kad, ko kad spava samo sto trepne ona budna.

Gagach duso nemoj se sikirati, porazgovaraj sa dr sa Jezera, a i sa internistom, a za carski ne znam sta da ti kazem, ja ga ne volim nikako, a najvjerovatnije cu i ja na njega, ali opet mi je bolja opcija da carski nego da pokusas ovako pa onda carski. Jer najveci napon ti treba u vrhuncu u napinjanju, ako tada ne budes imala snage i posalju te na carski bice kao da si se aman na oba nacin porodila, boljece obje rane. Sto kaze rici boli dva dana posle cr, ma boli i normalno, meni je dolazilo kosu sebi da cupam, ali mene je panadol extra spasio za bolove, kako god okrenes boli, ali isto tako nevjerovatnom brzinom se ta bol zaboravi. Nadam se sa ovo boli da nisam ni jednu isprepadala, nije mi bila namjera, ali ja ne znam ni jednu koja se porodila a da nije rekla da je boljelo, neku manje, neku vise, ali svaka je rekla da je ta bol bol koja se tako brzo zaboravi.

Soprty tebe bas ufatilo kad si nas se u ove rane sate sjetila user posted image , hvala na kafici i ako je ja ne pijem. Nadam se da se bar zubobolja prestala, a to sto opisujes moze biti malo bronhitisa, tako meni bronhitis, dolazi proljece sad je moguce malo alergijskog da ti s epojavilo, ako ranije nisi imala.

Enci mirovanje i kontrakcije ce popustiti polako, znam kako ti je, ja pored utrogestana, dobrostana i apaurina sam imala extremno jake kontrakcije, da kad sam otisla na pregled tacno se vidi kako se grci materica kako baca bebu po stomaku. Tako draga naoruzaj se nekim lijepim stivom, novine, knjiga nije bitno, nista opterecavajuce, fino lezi na lijevi bok i polako. Kad osjetis jaku bol popij apaurin posto rece da ga ne pijes redovno. On ce ti opustiti misice materice, a opustice i samu tebe i neces biti u grcu. Ja sam isto tako kao ti reagovala kad sam sa anom imala kontrakcije, a vjeruj mi cijelu trudnocu me nisu popustale, evo i sada tako, ali valjda sada se navikla, valjda drugo iskustvo pa sam nekako smirenija, tako da razumije tebe posebno na tvoje prvo iskustvo i na tvoju paniku, ali za svoje dobro i dobro beba samo polako draga.

Ostale moje nadam se da ste mi ok, citam vas ja redovno, ali od ovog zvrka nemam kad da napisem pa onda posle kad ugrabim vremena zaboravim sta ste vi pisale i tako svaki moj post s brda s dola sto bi rekli...

I da moram da vam priznam da sam se konacno pomirila sa cinjenicom da sam parazit user posted image , juce razgovarala sa tetom za posao, ona hoce, samo da joj javim kad da pocne, a ja sad opet to sve odugovlacim user posted image , ali treba mi dan, dva da prelomim i touser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 4404
26.3.2011 8:56:21   
Emica_sa
Jutro...Vidim gagach mozda ides na carski,pa samo da ti napisem da ne brines.Ja sam se porodila prije mjesec dana na jezeru dan prije termina i sve je proslo super.Bolilo me samo prva 2 dana,a poslije nigdje veze,samo sam malo osjetila.Treci dan sam izasla iz bolnice i kupala svoju stariju bebu od 15 kg i dizala ga i stvarno sam se super osjecala.U odnosu na moj prvi porod koji je bio prirodan,ovo nisam ni osjetila,i opet bi na carski,kad bi mogla birati naravnouser posted image
Imala sam spinalnu anesteziju,znaci bila sam budna tokom CR,bebu su mi stavili na prsa cim se rodila,zato draga ako te nesto zanima pitaj,nije strasno uopceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4405
26.3.2011 9:15:51   
ljubičica 28
Jutro drage user posted image

Evo još jedne carice user posted image

Ja sam se psihički pripremila na tu opciju tako da ne znam kako bih sad kad bih prirodno morala. Ovaj moj beg sjedi li sjedi i dalje izgleda. Evo i sad mogu napipati glavicu sa desne strane ispod grudi. Baš je fino naštima, posebno kad rukom pređem preko tog dijela...odmah se štima za maženje, mamina mala maza user posted image

emice, mene zanima spinalna anestezija, pa ako ti nije teško napiši nam svoje iskustvo molim te...doduše, ja se dvoumim koju da izaberem...opšta mi se ne sviđa što ne mogu odmah vidjeti user posted image a malo me strah spinalne zbog ne daj Bože nekih komplikacija u toku samog cr...

user posted image za sve da vas ne nabrajam

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 4406
26.3.2011 9:21:14   
gagach
m.i.n.a dusa moja mislim da ce svi odahnuti kad ja rodimuser posted image hvala na podrsci cmoooooook

Amam joj kod mene je kako kad...meni je puls visok oduvjek i to je genetski u mojoj familiji...svi imamo povisen puls...ja sam vadila sve nalaze i svi su uredni...
e sad sto se tice pritiska opcenito je nizak...100/56 ali sada u trudnoci mi je malo visi oko 125/60 a puls je od 98 do 108...apaurini ne djeluju na puls tako da me bas interesuje hoce li mi ovi na jezeru dati kakvu terapiju...mada kao govore da je moguce da moj puls utice na bebine otkucaje u sta cisto sumnjamuser posted image
a lupanja mi se dese povremeno...nicim izazvana par sekundi i onda popusti....

jelena,emica ma joj ne zelim ja donositi tu odluku a doktori...vise njih je do sada reklo da imam zdravu trudnocu i da uopste ne bi trebalo biti problem da se prirodno porodim ali da ako dodje sluucajno,mada ne bi trebalo, do problema da me nece patiti i slati na indukcije, gelove iili forsirati nesto nego odmah na carski...oni kazu da na svakom porodu moze doci do komplikacije ma koliko zdrava trudnoca bila sto smo mogli vidjeti iz primjera vile.vilice,Medi,Lare83.... i da bi po tome svakoga slali na carski...
nisam pametna...al eto danas idem najezero uraditi ctg a iduce sedmice cu vjerovatno internisti pa ce se valjda neka odluka donjeti....
hvalaaa vamuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4407
26.3.2011 9:44:10   
Anoniman
Gagach draga samo polako i bez nerviranja, nemoj da nam sikiras naseg bracu u pupi user posted image . Ja sam sa ANom morala piti ginipral i izazivao mi je strasnej tahikardije i onda mi internista ukljucio izoptin i on je regulisao.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 4408
26.3.2011 9:46:42   
Amam
IZVORNA PORUKA: gagach
Jutro drage moje,hvala za kaficu,noc bila poprilicno dobra sem sto me mm slomio cijelu noc svojim hrcanjem,do kasno radio seminarski i kad je zaspao koga briga gdje glava,gdje *uzica

Amam joj kod mene je kako kad...meni je puls visok oduvjek i to je genetski u mojoj familiji...svi imamo povisen puls...ja sam vadila sve nalaze i svi su uredni...
e sad sto se tice pritiska opcenito je nizak...100/56 ali sada u trudnoci mi je malo visi oko 125/60 a puls je od 98 do 108...apaurini ne djeluju na puls tako da me bas interesuje hoce li mi ovi na jezeru dati kakvu terapiju...mada kao govore da je moguce da moj puls utice na bebine otkucaje u sta cisto sumnjamuser posted image

Hvala ti...
Pa ta aritmija i kod mene tako,kako kad,iz cista mira dodje nekad traje samo par sekundi,nekad Boga mi i po 10-15 min,i tad mi vec oduzme snagu,ne mogu disat dok ne zavratim glavu skorz,moram se umiriti,a poslije toga kao da me kamion pregazio,ja isto imam nizak pritisak ,a sad mi bude skolski 120/80.
Nalazi su mi uredni,EKG isto,samo sto mi je internista predlagao da nosim holter e to vala nisam,jos mi on treba u trudnoci,spominjala sam da pijem isoptin od 40 mg,2x1 i apaurin,ali nema nikakve veze,ona dodje i prodje ka da nisam nista ni popila.Danas mi je tremin u 16h,pa cu opet vidjeti s dr.
Curke, user posted image svima,pa se pisemo

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4409
26.3.2011 9:56:39   
gagach

IZVORNA PORUKA: Amam

Jutro drage moje,hvala za kaficu,noc bila poprilicno dobra sem sto me mm slomio cijelu noc svojim hrcanjem,do kasno radio seminarski i kad je zaspao koga briga gdje glava,gdje *uzica

Hvala ti...
Pa ta aritmija i kod mene tako,kako kad,iz cista mira dodje nekad traje samo par sekundi,nekad Boga mi i po 10-15 min,i tad mi vec oduzme snagu,ne mogu disat dok ne zavratim glavu skorz,moram se umiriti,a poslije toga kao da me kamion pregazio,ja isto imam nizak pritisak ,a sad mi bude skolski 120/80.
Nalazi su mi uredni,EKG isto,samo sto mi je internista predlagao da nosim holter e to vala nisam,jos mi on treba u trudnoci,spominjala sam da pijem isoptin od 40 mg,2x1 i apaurin,ali nema nikakve veze,ona dodje i prodje ka da nisam nista ni popila.Danas mi je tremin u 16h,pa cu opet vidjeti s dr.
Curke, user posted image svima,pa se pisemo

pa da i meni su spominjali da bi mi ukljucili izoptin mada i ja cisto sumnjam da ce to da pomogne jer mi je cijeli zivot tako...a kakav ti je puls kada ga mjeris?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4410
26.3.2011 9:58:35   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gagach draga samo polako i bez nerviranja, nemoj da nam sikiras naseg bracu u pupi user posted image . Ja sam sa ANom morala piti ginipral i izazivao mi je strasnej tahikardije i onda mi internista ukljucio izoptin i on je regulisao.

ma joj iskrena da ti budem stvarno sam se opteretila...ne bojim se boli, ni poroda nista...samo se iskreno plasim za bebu...al hajd valjda ce biti sve ok...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4411
26.3.2011 10:14:24   
neda 30

ma joj iskrena da ti budem stvarno sam se opteretila...ne bojim se boli, ni poroda nista...samo se iskreno plasim za bebu...al hajd valjda ce biti sve ok...

Jutro user posted image ,

evo da se i ja priključim kukanju....
Juče bila na pregledu, izmjere mi pritisak 170/110, prije pregleda je to bilo...ja ga prippisujem uzbuđenju i svemu što pregled nosi, što se i potvrdilo jer je nakon 30 min. bio 130/80.
Dr mi je uključio Aldomet, pa ni sama neznam...kod kuće kad mjerim je obično 120/80.
Uh što kažeš Gagach, nije me strah poroda niti boli, samo da sa bebicom bude sve u redu!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4412
26.3.2011 10:18:51   
gagach

IZVORNA PORUKA: neda 30

Jutro user posted image ,

evo da se i ja priključim kukanju....
Juče bila na pregledu, izmjere mi pritisak 170/110, prije pregleda je to bilo...ja ga prippisujem uzbuđenju i svemu što pregled nosi, što se i potvrdilo jer je nakon 30 min. bio 130/80.
Dr mi je uključio Aldomet, pa ni sama neznam...kod kuće kad mjerim je obično 120/80.
Uh što kažeš Gagach, nije me strah poroda niti boli, samo da sa bebicom bude sve u redu!

uh cuj 170/110 bas visoko...al sto kazes veoma je moguce da je tako skocio zbog uzbudjenja...to isto kao kad sam ja otisla kardiologu i tako se zalim da mi je pritisak strasno nizak a puls visok ...zena mi izmjeri pritisak a on 140/90 hahhaha mislim u zivotu mi nije skocio toliko...najbolje je da sama sebi mjeris tri puta dnevno i zapisujes...jer to sto odemo svake prestupne kod dr i izmjere pritisak nije nikakav pokazatelj...user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4413
26.3.2011 10:26:06   
neda 30
Ma meni uvijek mjere pritisak na kontrolama..pa je bio max. 130/80, al to juče je baš bilo ekstremnouser posted image user posted image

al biće to sve ok ABD, pa ćemo da uzivamo sa našim bebačama....valja nam misliti pozitivnouser posted image , ovo pred kraj je pravo zabrinjavajuće razdoblje, al izguraćemo ga zajednički.....jel takoooooo!??!!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4414
26.3.2011 11:00:51   
gagach
nadam se da jesteeeee...user posted image
a kad izadju bebachi onda cemo ih ruzitiuser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4415
26.3.2011 11:11:05   
Amam
IZVORNA PORUKA: neda 30

Ma meni uvijek mjere pritisak na kontrolama..pa je bio max. 130/80, al to juče je baš bilo ekstremnouser posted image user posted image

al biće to sve ok ABD, pa ćemo da uzivamo sa našim bebačama....valja nam misliti pozitivnouser posted image , ovo pred kraj je pravo zabrinjavajuće razdoblje, al izguraćemo ga zajednički.....jel takoooooo!??!!

I meni dr mjeri svaki puta,a prvo kad udjem u ordinaciju ispita,kako si,kako pritisak,kako puls...bla,bla i onda izmjeri on skolski,isto tako kad sam bila i kod interniste user posted image ,on se valjda povisi i bude ok,kuci kad mjerim zna opadati i i do 90/50.
Joj neda,ne znam sta bih ti rekla za taj tvoj,prati,mjeri pa ces vidjeti,moja jetrva je pila gotovo cijelu trudnocu i aldomet i isoptin i ginipral,i znam jos dosta user posted image koje jesu,ali mi beze sad ako nemas taj problem,da pijes ,pred kraj,prati.....btw hvala ti user posted image .
Neka nam je dragi Bog na pomoci,dan am user posted image budu zdravi i zivi,vama kissi-kissi

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4416
26.3.2011 11:47:14   
sunce27
Navratih samo da ljubim ove nase bembele i lijepe trudnjace i da vidim kako ste sve redom? gagach ne sekiraj se sve ce to kod tebe proci u najboljem redu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4417
26.3.2011 13:37:29   
naidica
samo da pozdravim svoje drage trudnjace,,,i da cestitam na trudnoci onima koje su se skoro pridruzile!!!user posted image user posted image user posted image a onima kojima se blizi termin da pozelim svuuu srecuuuuu,,posebno gagach user posted image !!! sretno svima i cuvajte se!!! 
ljubimo vas moj maleni i ja!!!!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 4418
26.3.2011 13:50:30   
sunce27
naidice nama bas nedostaje ova tema izgleda?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 4419
26.3.2011 14:37:08   
enči80
Enci mirovanje i kontrakcije ce popustiti polako, znam kako ti je, ja pored utrogestana, dobrostana i apaurina sam imala extremno jake kontrakcije, da kad sam otisla na pregled tacno se vidi kako se grci materica kako baca bebu po stomaku. Tako draga naoruzaj se nekim lijepim stivom, novine, knjiga nije bitno, nista opterecavajuce, fino lezi na lijevi bok i polako. Kad osjetis jaku bol popij apaurin posto rece da ga ne pijes redovno. On ce ti opustiti misice materice, a opustice i samu tebe i neces biti u grcu. Ja sam isto tako kao ti reagovala kad sam sa anom imala kontrakcije, a vjeruj mi cijelu trudnocu me nisu popustale, evo i sada tako, ali valjda sada se navikla, valjda drugo iskustvo pa sam nekako smirenija, tako da razumije tebe posebno na tvoje prvo iskustvo i na tvoju paniku, ali za svoje dobro i dobro beba samo polako draga.

Hvala JelenaT,sporty i ostale moje user posted image Bila sam ko dr. i uglavnom moram raditi serklaž sljedeće sedmice(cerviks uloživ za vrh prsta)
Prvo je bila opcija sa gynipralom ali se ona boji da mi to kao bude privremeno rješenje pa da se ne počnem otvarati negdje u sedmome mjesecu
što nije nimalo dobro a oprezna je i zbog blizanaca.Kako mi je ona objasnila ,karlica mi je široka pa se kao bebe spuste i pritišću me.
Nemam pojma ni šta je serklaž niti kako se poslije ponašati.Smijem li npr.šetati,raditi bilo šta?Kaže da su mi bebe positne,doduše nisam puno ni dobila na kilaži.

Sporty ,pitala sam za zubara pa mi je rekla da mogu ići jer sam već prošla ta 3 mjeseca.

odoh sad da istražujem serklažuser posted image user posted image

Nije mi rekla još spol nijednog,jer su kao sitni pa neće da nagađa.
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4420
26.3.2011 15:42:01   
sweet insanity
Evo nas samo da pozdravimo.. Ja evo grickam kinder cokoladu, a jutros sam Kinder Bueno poslije dorucka..tako mi se traze ovi Kinder proizvodiuser posted image Valja mi sad pripaziti jer sad dolazi period kad se puno dobiva na tezini....tako barem kazu....Nadam se da ste vi sve dobro, a i bebacheuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4421
26.3.2011 16:36:26   
ljubičica 28
Evo mene opet malo user posted image

Bila kod frizerke, malo se sriktala da bar ne razmišljam još i o kosi, nek je jedna briga manje user posted image

enci, vjerovatno si dosad istražila, al' koliko je meni poznato serklaž se i radi da bi se mogla opuštenije i normalnije ponašati, u suprotnom bi morala strogo mirovati...mojoj prijateljici su ga preporučili ali je ona odbila i skoro je cijelu trudnoću morala preležati jer se prerano počela otvarati...

gagach, amam, nedo, baš mi je žao što vas zeza pristisak, puls, aritmije...al' hB sve smo u 9. mjesecu što je veliko olakšanje, sad će to sve bit iza vas samo se ne sekirajte user posted image

Ja jedino imam problema sa zubima, svaku noć me boli lijeva strana...namažem malo propolisom i tako spavam...a preko dana i ne osjetim ništa hB...

sweet, polahko bona user posted image ostavi malo i za kasnije user posted image ja sam u ova prethodna tri dana pojela dooooooosta čokolade tako da te razumijem user posted image

jelena i ostale user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4422
26.3.2011 17:50:33   
gagach
evo da se javnem da sam bila na pregledima na jezeru i da user posted image su mi radili ctg-ove i kazu da je sasvim normalan reaktivni ctg, da je beba nemirna i zdrava i da se ne trebam brinuti zbog poroda....
moj puls kazu uopste nije cak ni na gornjoj granici da se sada nesto zabrinem...ali najvjerovatnije cu za svaki slucaj otici kod njihovog interniste...iduce sedmice opet ctg i etoooo...
tako da sam odlucila da se prestanem nrvirati i ubijati u pojam...opustit cu se i cekati mog vrtiguza da odluci izaciuser posted image
ah da btw rekli su mi da nece jos...user posted image
BPD mu je 93,2
femur 71,3

Hajte vi u devetom kakve su kod vas mjere da uporedimo...user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 4423
26.3.2011 18:01:38   
stefania
helou, samo da vas pozdravim, user posted image nadam se da ste dobro...

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4424
26.3.2011 18:02:46   
stefania
ko je pitao za leukocite? da, koliko ja znam poviseni su normalni, meni su cijelu trudnoscu poviseni, ali mi je crp dobar, pa eto to je ko normalno :))

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

geijalica
Medić*

Sobzirom da nam gr. grijanje prestaje raditi oko 22 ili 23 h da li u ovim zimskim danima preko noci dodatno ukljucujete pec ili neku grijalicu djeci dok spavaju ???

da (46%)

ne (54%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *