Amam
|
Ljubicice imam i ja jetrvu ali ni u kojem slucaju necu da ona dodje,otici cu ja taxijem . Ma meni moja m kvari prosjek,ona stalno govori neka,nemoj i on nju voli,ona je njemu mati,ok,ali nije se on porodio Gagach joj i ja bi naa livadu,mi imamo vikendicu,ali nekako je na losem mjestu uvijek vjetar jak . Jelena u tebe zeno sve neki kulturni gosti ,ja kad sam rodila A,dosli nam jedan mladji bracni par "prijatelji",A bila mala mozda 1,5 mj,jos se nismo ni snasli kako treba i ja nisam napravila veceru,iz komsiluka su i kasno se najavili,u fazonu "eto nas",na stolu je bilo sve sem vecere,sok,kolac,kafa,voce,grickalice,ali od tad nam nikad vise nisu dosli,(ona se ubrzo pos. toga porodila i mi uredno isli),ja ne znam za drugi razlog,ali nek i nisu,sta ce mi takvi ljudi . Mene je moje dijete uvijek izvalcilo sto se tice tih "vazdan" gosti,ona do 7-8 mj,nije nikog podnosila,gosti dodju,ona ko mahnita,jedino mi zao bilo dosla mi tetka i rodica iz Njemacke,zene donijele pune torbe,sve otamo,a cijelo vrijeme morale sjedit s mojom mamom,jer A se derala svo vrijeme . Sweet ja uvijek kupim u apoteci,niti mogu cekat do Dz,niti se setat po njihovom wc-u. Sarah znaci i tvoj bebac,masallah,a vidim i ti si dobro ?!...javi nam rezultate Sporty,ja nisam u trudnoci isla na more,barem sam tako mislila ,zapravo isla sam ali su bebe bile mrvice,nisam ni znala za njih,prosle godine u CG,a u prvoj trudnoci bili na Mrtvom moru.Tako da ti ja o tome nemam pojma,a ove godine necemo ici jer ce beba biti mala,pa mi beze da idemo na put. Selma,gdje si ti,samo ti nas ignorisi (salim se),sto se tice svrbeza na gospodji,on ti ne dolazi od bakterija nego od gljivica,dnevni ulozak pogorsava stvar,jer bude vlazan i topao,izbjegavaj bar da ga nosis uvece,a to je jako cesta pojava u trudnoci,jer je imunitet slabiji,pa se cesto desavaju "gljive",vrati se par str u nazad pisala sam o tome,isperi se kamilicom i mozes slobodno uzeti canesten ili plimicol kremu.