Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 18:25:38
sweet insanity
ja sam pitala..ma kod mene mal poviseni, a CRP mi niko nije spominjo, ne znam ni kaj je to skuzila sam da pokazuje ima li upala al valjda bi me slali dda i to uradim da ima potrebe...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 18:34:31
palachinken
Ja ću da vam brzinski mahnem, zadnja dva dana su mi toliko stresna, što zbog posla, što zbog raznih gluposti. Nakupilo se, valjda loš horoskop. Hvala Bogu, nije ništa s bebom, ali sam se nervirala, što nikako nije dobro. A pride se jutros izvagam pa mi se zamanta. Više od kilograma za 7 dana, a što je najgore, nit sam puno jela, a hodala sam. Fuj.
Tačno sam slomljena, kao da sam kopala kakvu septičku jamu.
Sretno djevojčice, pišemo se kad osaburam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 19:03:51
Amam
IZVORNA PORUKA: gagach
hej zene zna li neko gdje se moze kupiti navlaka za bebi sjedalicu sa gumom? ja sam cula u azel france-u ali nisam sigurna????
MM kupio u azelu,frotirna s gumicom,za neku sicu. Evo i mene s izvjestajem samo mi radilaginekoloski pregled i sad me boli,k''o nikad...po dnu stomaka kao da mi je neko jajnike pomjerio uhh. Bebac i dalje visoko,glava dobro pokretna,sto bi znacilo ima jos dosta plodve vode,grlic otvoren 2 tanja prsta. Meni pritisak bio 90/50,puls nesto visociji,ali ne kako zna biti. Ja sva natecena,kako mi malo dirnula nogu,ostala rupa ,i neprijateljica vaga pokazala +3 ,dr misli da imam dosta vode,hmm . Eh sad u trudnicki karton mi je upisala velikom slovima -tahiaritmija-veli dat ce mi iv na porodu 10 mg apaurina,aha taman da zaspim kad budem trebala gurat. Problem nastaje i s daljnom terapijom,zbog otoka bih trebala izbjegavati sol,i vece kolicine tecnosti,a opet bi trebala piti uvin,kao diuretik,apaurin i isoptin ne bih trebala uzimati,jer mi je pritisak i onako nizak, kaze dr kroz osmijeh "eh bas si u drugom stanju". Ne moram mirovati vise,u pon idem po uputnicu i cekam,moram pratiti pritisak,po potrebi hospitalizacija . Eto cure drage . Palachinken,cuvaj se curo Ljubicice hvala na podrsci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 19:25:48
animagical
samo da vam mahnem, vidim svi nesto kilavi, a nisam ni ja danas za pohvaliti...ledja me ubijaju, pa krene niz nogu zigati...hocu da placem cuvajte pupe a i sebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 19:47:08
Anoniman
Gagach imas navlaku u Azelu na Dobrinji, onom kod pizzerije Dino, cijelih 3KM, ja prosle sedmice prijateljici kupila. Nadam se da nije nestalo.
Mi danas skitali po pionirskoj malo, vjetar duvao pa nismo dugo, cura se pravo nahodala, i kad je dosla kuci jela i u behutu zaspala dva i po sata, to se dosad nije desavalo da toliko spava, hodanje cuda cini . Mama malo stomu prosetala .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 20:35:36
gagach
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Gagach imas navlaku u Azelu na Dobrinji, onom kod pizzerije Dino, cijelih 3KM, ja prosle sedmice prijateljici kupila. Nadam se da nije nestalo.
Mi danas skitali po pionirskoj malo, vjetar duvao pa nismo dugo, cura se pravo nahodala, i kad je dosla kuci jela i u behutu zaspala dva i po sata, to se dosad nije desavalo da toliko spava, hodanje cuda cini . Mama malo stomu prosetala .
ti si pravi zvrk zeno...definitivno se zna na koga je Ane mala ja se ziva istraumiram kada ti tako pricas da hodas a kontrakcije te muce...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 20:38:49
ziki
Vece trudnice, kako ste mi. Ja sam danas pala sa nogu vodala Nemirka u kupovinu obuce. uh. Da sam bar uspjela sandale nac da sve odjednom pregrmim jer me izludeo. A sad me jos utakmica nervira, pobjegla sam da ne gledam... uh.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 20:41:11
gagach
IZVORNA PORUKA: ziki
Vece trudnice, kako ste mi. Ja sam danas pala sa nogu vodala Nemirka u kupovinu obuce. uh. Da sam bar uspjela sandale nac da sve odjednom pregrmim jer me izludeo. A sad me jos utakmica nervira, pobjegla sam da ne gledam... uh.
sad se mozes vratiti da gledas utakmicu i ja sam pobjegla a evo golcic pade
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 20:55:38
neda 30
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: ziki
sad se mozes vratiti da gledas utakmicu i ja sam pobjegla a evo golcic pade
hehee i ja samo što pređoh u drugu sobu, moradoh se vratiti da vidim gollllll i navijamo za još jedan .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 21:08:18
gagach
joj super bas mi je drago
aj kako divnoooo znaci osjetila si leptirice...ja sam kad se tek poceo migoljiti znala satima lezati i iscekivati pokrete i tjerala mm da stavi ruku a ono nidje veze ne osjeti...a ja sam imala strasnu potrebu da svi osjete kako se on mice... i tako sam smarala okolinu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 21:11:55
malena27 RR
ja sam mazala pupu kad se to desilo ma predivno i mm odmah stavio ruku, ali nece da se javi caci ovaj moj sutii kaze nece meni... pa rekoh blento neces ti to jos osjetiti, nisu to jaki udarci....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 21:16:19
gagach
da da a to pogotovo hahhahaa i mm je znao jadan po sat vremena drzati ruku a beba se umiri cim on skloni bebach se javi...jadan bio sav isfrustriran znate li sta je? jel curetak ili djecarac
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 21:30:30
gagach
heheheh pa da...neda se mada bas neki dan komentarisem da sve trudnice koje znam nose djecake ... nevjerovatno...na vjezbicama od 20 zena mozda 3 nose djevojcice...nesto su djecaci ove godine navalili
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 26.3.2011 21:34:28
ziki
Evo jedna babska, curice se stide pa im ne mogu lako vidjet pol haha. Ma neka su nam zivi i zdravi al su bas zaredali kod mene u zgradi tri trudnice termini od 5.5. do 23.6 i sve djecaci
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pušenje u trudnoči. пеперутка16
Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.