|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
4.3.2011 15:14:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: animagical

mi dosli od doktora, sve hvala Bogu ureduuser posted image imacemo malog bracuuser posted image
CESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 2901
4.3.2011 15:15:11   
Anoniman
animagical jupiiiiii user posted image , cestitamo user posted image . Imacemo dvojicu pisonja, ima da se druze, da zajedno ganjaju cure ;)

Neposredna veza do poruke: 2902
4.3.2011 15:19:43   
Anoniman
jelena , jesul se smanjile kontrakcije.Pijes li sta ???

Neposredna veza do poruke: 2903
4.3.2011 15:20:00   
malena27 RR
animagical cestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image  

moje bebce je sjedilo prekjucer turski-tako da od spola ne vidjesmo nista, ni user posted image ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali eto, u 11 sedmici je rekao da nesto visi iako je prerano da se prognozira...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2904
4.3.2011 15:22:12   
Anoniman
Ma sta ne pijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , apaurin tri puta, dobrostan dva puta, utrogestan tri puta po dvije vaginalno, magnezijum i pregnital user posted image , ali mene i dalje drma li drma, ali ja navikla pa i ne osjetim vise toliko, sinoc otisla na pregled nista me bolilo nije, sva poletna, ona cim je prinjela UZ samo je rekla, kontrakcije, strasne kontrakcije, a nisam nista osjetila. tako da vise nemam ni pojma, ali vidjela sam i ja na UZ koliko se grci materica.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2905
4.3.2011 15:30:23   
RICI
Medi Vilo iskrene cestiitke uzivajte u svojim bebacima.

jel neka od vas natice evo ja kako sam usla u 9 mj naticem i to vise lijeva strana nego desna, ruke i noge lijepo se vidi razlika. Sa sinom nisam nimalo oticala ali sa ovom princezom oticem pravo.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2906
4.3.2011 15:52:29   
animagical
jelo hajmo ti i ja u pljacku apotekeuser posted image hvala zenice, pisonja se toliko vrtio opet da je dr jedva uhvati ductus venosus, srce, pupkovinu...bilo sta, gledao bar pola sata na oba uzv, kaze nisam se ovako oznoji ne pamtimuser posted image vrtirep mali, stavlja prst u usta, dize noge do  nosa, cuda izvodiuser posted image jelo ovaj ce moj biti izgleda los uticaj na drugu djecu, mozda ne pustis da se druzeuser posted image

hoce kontrakcije kad zena nikad ne lezi, pije tablete a  samo skace,tako je i moja seka radila pa rodila na kraju u 34.sedmici rodila bebicu od dvije kileuser posted image da znas jelo da te ruzimuser posted image
malena ma i kod tebe je braco, ovo je zaredalo...

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2907
4.3.2011 15:58:25   
Simran
Ćao curke...
Mene uhvatila prehlada,pa kišem,nos mi curi user posted image ......Danas sam malo izašla malo sa malim prošetati samo ispred kuće,mogu reći da mi je godilo user posted image ......Sinoć sam sanjala preljep san,kao ja se porodila bebica preljepa,uh jedva sam odlučila da ustanem htjela sam još malo da spavam,ali u snu je bio dječak tako da ili sam ja pobrkala lončiće ili..... user posted image  
I izašla sam ja tako i nasikirala  se....Srela drugaricu kaže znaš šta ima novo reko šta .....Kaže ja se porodila user posted image user posted image user posted image user posted image  Rekoh kad kaže u decembru,rodila prekrasnu curicu.....Pa nebi to ni bilo čudno da ona nije tajila trudnoću i od roditelja,išla je radila,ma sve do zadnjeg dana.....Pa iako nije udata,iako je otac tog djeteta oženjen,nije ni ona balavica...Kaže dobila bolove u 4h,probudila mamu i rekla mene sve boli ja odo u hitnu user posted image ,a ustvari otišla na gradinu....
Rekli joj da da papire i nalaze,ona rekla da nema ništa jer nije ni išla doktoru user posted image user posted image user posted image ....Uf nije malo da sam bila nešto ljuta,mislim nije mojh problem ali ja jadna u prvu i drugu trudnoću crko strepeći za trudnoću,nalaza povadila mali milion,i čini mi se preležala čitavu prvu trudnoću,a i u drugoj evo nisam ništa bolja,a ona tako,ležerno...
I pitam ja nju pa gdje je sad beba kaže kod moje mame,a ja odo na posao pošto je ne dojim user posted image user posted image user posted image user posted image .
Malo je reći da sam ostala iznenađena...
Eto toliko od mene,malo sam vam se pojadala,pošto sam sama čitav dan,pa nemam kome drugom. Pozzzz

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 2908
4.3.2011 15:59:08   
sanela.asja
animagical cestitam na user posted image od srca....i ja idem 15-tog na kontrolu bit cu 12-ta nedelja nadam se da ce se vidjeti sta..bas sam nestrpljiva da saznam je li dzodz ili dzordzina user posted image ali sta god da je samo daje zdravo..user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 2909
4.3.2011 15:59:29   
malena27 RR
ma sta god da je, poslije toliko godina truda i nacina kako sam uspjela zatrudniti, skroz mi je nebitno sta je... to je mamino bebce...
neku noc sanjam da je muskic i kao vec se rodio i uhvati me sam za siku da doji.... prelijep osjecaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 2910
4.3.2011 16:06:53   
animagical
muz se pomalo nadao curici,a meni je bilo svejedno, tako da bi se obradovala i da se dr predomisli i kaze e curica jeuser posted image ali kaze da je 99% djecak, tako da se  sada radujemo djecaku..ma znala sam ja da je braco,vidim sve se svadjam.svako mi smeta,testosteron proradio user posted image
saznaces uskoro, sad ova deca nisu obrazli,vec odmah sire nogeuser posted image a i rekla ti je asja da je dzordzuser posted image kraljica mala

idem gnjaviti muzeka da idemo vani, tako sam super raspolozena,svaki puk kad dr sve pregleda pa kaze zdravo-pravo, ja letim ko na krilimauser posted image

kako tvoje mukice, prolaze li? dobila sam pola kile,dr me pohvalio da bas slusamuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2911
4.3.2011 16:42:25   
Amam
' Dan cure

mi dosli od doktora, sve hvala Bogu ureduuser posted image imacemo malog bracuuser posted image

Cestitam user posted image

Joj ja se isto moram zalit,ako ce ko slusati user posted image ,ima li neko od vas problem s tahikardijom?
Ja danas nikakva,jutros popila isoptin,i nako nekih sat vremena,toliko me smlatilo,kad ne crkoh,mm na poslu,a sama nisam mogla do hitne,drzalo me nekih 40-tak min,poslije toga sva smorena jos pritisak snizen,popijem apaurin i evo me kao kokoska user posted image ,nemam snage ni za pricati.
Sutra trebala kod dr,i jos se pripremim i nazovem za termin,kad veli sestra ;na sluzbenom je put,e neka mi bas.
Jelena,kako funkcionises kad pijes 3x apaurin?,mene tako uljulja user posted image

user posted image ugodan vam ostatak dana

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2912
4.3.2011 16:43:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma sta ne pijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , apaurin tri puta, dobrostan dva puta, utrogestan tri puta po dvije vaginalno, magnezijum i pregnital user posted image , ali mene i dalje drma li drma, ali ja navikla pa i ne osjetim vise toliko, sinoc otisla na pregled nista me bolilo nije, sva poletna, ona cim je prinjela UZ samo je rekla, kontrakcije, strasne kontrakcije, a nisam nista osjetila. tako da vise nemam ni pojma, ali vidjela sam i ja na UZ koliko se grci materica.

Ma bit ce to sve dobro abd . sve sam to pila sem tog (eto tog pocrnila sam goreuser posted image )
Dabraston sam pila, apaurine, gynipral,pa posle inf. gynipral.
Mora da nisi nista osjetila na uzv jer si popila apaurinuser posted image user posted image
Pusa drugarici nasoj lijepoj.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2913
4.3.2011 16:46:30   
sanela.asja
uhhh dobra si ti dobila a ja smrsala pola kile...hvalla bogu mucnine polako prestaju povracam ali manje...hehhehe ti ko i ja cim su kakve dobre vjesti ja bi da hodam i trosim pare....user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2914
4.3.2011 17:03:12   
Simran
IZVORNA PORUKA: Amam

Joj ja se isto moram zalit,ako ce ko slusati user posted image ,ima li neko od vas problem s tahikardijom?

Amam tahikardiju imam od prije 4 godine,bila sam na leksaurinima,Inderal /Prpranolol i ne znam još nešto,ali mi je to sve u trudnoći zabranjeno,još sam pored ovoga dobila i aritmiju (možeš zamisliti kada se to svoje spoji) i hvala Bogu u trudnoći mi miruje....A znalo je se desiti da imam i do 130 otkucaja u minuti ma za pobudaliti...Sada sam samo na Apaurinu ali po potrebi...Jeste da mi je sada češća aritmija koja traje po 5 minuta,ali tahikardija kada me uhvati traje po sat user posted image ,sva sreća da se rijetko javlja.....
Joj ja jedva čekam platu da idem na UZ,danas mamu poslala do bankomata da mi podigne para i da kupi mi šta za kuću,malo je falilo kada je donijela pare da uskočim u kola i odem kod dr na UZ...Ali eto nisam čekat ću 6 pa kada mi MM dođe sa puta da idemo zajedno user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 2915
4.3.2011 17:06:16   
Gemelli

user posted image cestitke i od mene

nego cure u kojim nedeljama su vama odredili spolove, npr tebi, jeleni, palachinken ili i ostalim, ali kao ono 100% sigurno

nego i mene su vala poceli kljucati tableticama, gynipral 3x1, apaurin 3x1, vitamini, ali ja efekat apaurina apsolutno ne osjecam...

Neposredna veza do poruke: 2916
4.3.2011 18:30:28   
mersiha 77
ma zenice da vam se samo malo javnem.

i da vas pozovem na palacinke evo vruce,ma manite vise te price o tabletama ,ma kakve tablete

hajde kafica,djus,palacinke itd

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2917
4.3.2011 18:35:44   
Amam
IZVORNA PORUKA: Simran

IZVORNA PORUKA: Amam

Amam tahikardiju imam od prije 4 godine,bila sam na leksaurinima,Inderal /Prpranolol i ne znam još nešto,ali mi je to sve u trudnoći zabranjeno,još sam pored ovoga dobila i aritmiju (možeš zamisliti kada se to svoje spoji) i hvala Bogu u trudnoći mi miruje....A znalo je se desiti da imam i do 130 otkucaja u minuti ma za pobudaliti...Sada sam samo na Apaurinu ali po potrebi...Jeste da mi je sada češća aritmija koja traje po 5 minuta,ali tahikardija kada me uhvati traje po sat user posted image ,sva sreća da se rijetko javlja.....

Hvala ti na odg,ja sam imala krace aritmije i u prvoj trudnoci,ali ni blizu kao sad user posted image ,bila sam i kod interniste,propisao  mi isoptin 2x1, i da nosim holter,ali nisam,samo mi jos to fali,ali nikakve fajde od njeg,sad uzimam i apaurin ujutro po jednu tbl.

IZVORNA PORUKA: Gemelli

ali ja efekat apaurina apsolutno ne osjecam...

super si prosla,ja i onako imam nizak pritisak,apaurin odradi svoje i po cijeli dan user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 2918
4.3.2011 18:36:51   
Anoniman
Gamelli meni juce, po UZ mi je 15+3, ali i prosli put sa nepunih 12 je mogla vidjeti, ali bebani se krio, sve prekrstao nogice.

Mi bile sa ivanom na kafici i u setnji i pojedoh neku pizzu, joj jedvakuci dodjoh, toliko mi ruzno pala da me uhvatilo povracanje i proliv da oprostite, ne izlazim iz WC-a, da prostite guzicu na solju, a lavor u krilo user posted image

Animagical vidjecu te koliko ces moci lezati i mirovati kad budes imala dijete odgodinu dana user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2919
4.3.2011 18:37:09   
Amam
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

i da vas pozovem na palacinke evo vruce,ma manite vise te price o tabletama ,ma kakve tablete

Eh vala mogla bih palacinke  user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 2920
4.3.2011 18:39:25   
Anoniman
Amam i ja imam nizak pritisak i jos me apaurin osamuti, ali mi moje dijete digne pritisak od kako ustane, tako da se to unormali uz te dvije kombinacije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2921
4.3.2011 18:42:01   
Anoniman
Sta nam je sa Gagach user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2922
4.3.2011 18:53:34   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

nemoj nam to raditi user posted image

Neposredna veza do poruke: 2923
4.3.2011 19:00:23   
stefania
samo da vas pozdravim malo...bila kod doktora, eto ko ok, ali moram radit crp, valjda zbog onih leukocita jbnh! Ja sam se pravila da znam sta govori, a kad sam izasla skontam da nista ne znam jer je bila guzva i frka, 100 zena..uglavnom ja tek poslije skontah da je meni on rekao da ja nalaze crpa donesem tek za tri sedmice na kontrolu, a ja kontal odmah da to odradim...mislm ako je nesto valjda bi trebalo odmah a ne za tri sedmice?? ne kontam sjebah se, uglavnom...sta je uopste taj crp kad moze cekati tako dugo? da li da se napravim luda pa da odmah odem s nalazima slijedece sedmice il da cekam kako mi je rekao, ha?

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2924
4.3.2011 19:07:06   
Anoniman
Stefania kad uradis CRP ako ne bude ok nosi odmah, a ako bude sacekaj tri sedmice. CRP pokaze da li imas neku upalu, tj da li je virsno ili bakterijski ti tvoji leukociti, mada ja mislim da ce ti biti ok, ali za svaki slucaj provjeri. meni je sa anom leukociti bili ko tebi a CRP ok uvijek.

(odgovor članu stefania)
  Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *