|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.3.2011 16:49:08   
sanela.asja
joj meni se desi da se okrenem i na stomak..pa se prepadnem i onda nemogu zaspat citavu noc...user posted image ma jedva cekam da se pocne mrdat da budem sigurna da je sve ok ovako sve me nesto strah jel me stomak zaboli ja hocu da poludim mislim nesto nije uredu..user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2851
3.3.2011 16:51:28   
Anoniman
Ne skidam se ja nikako vise user posted image , sto je gledala, gledala... brate kao da mi je ova gospodja izlog, kad sam lezala u bolnici ko god je prosao malo je oglednouser posted image .
Idem oko sest, cekam da neko dodje da preuzme stafetu (Anu) da ja mogu ici. Ako prije dodje zaova, ona i Anci ce ostati kuci ili gdje u grad u skitnju, a ja odoh kod dr, a ako prije dodje mm idemo svi familijarno da vidimo bebu, ima i mm i Ana da udju, ima da bude ljubomorna i na sliku na monitoru user posted image .

A vi buduce mame koje imate mame ili svekrve blizu pazite ih i mazite ako vam ikad pricuvaju bebu i na sat vremena, ne znate koliko to znaci. Ja ne mogu ni dr otici kad trebam, vec kad neko moze Anu pricuvati jbga.

Neposredna veza do poruke: 2852
3.3.2011 16:59:59   
animagical
sanela.asja predje ti u dvocifrene sedmiceuser posted image jelo,pa bas zbog tolikog skidanja, bojim se da ti nije navika ostala pred doktorima se skidatiuser posted image user posted image user posted image onaj moj dr ekad i do 20-e sed pregleda transvaginalno.... kaze on meni ma ja i ne znam uraditi taj abdominalni...ja oplakala. vala sutra ide muz sa mnom pa kad bi pregledao i analno briga me

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2853
3.3.2011 17:26:55   
lepetetka
user posted image user posted image pozdrav!
Leonora dobro nam došla! Nadam se da ćemo se lijepo družiti..Nadam se da si lijepo se provela za rođendan..mogle smo zajedno :)))) Drago mi je da su se ove ženice porodile otkad ih čekamo...A znala sam ja da će mi uljepšati rođendan!!!
Gagach svaka čast na svježim i prelijepim informacijama user posted image user posted image user posted image
Medi, Vilo, Sunce  sve najbolje!!!user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 2854
3.3.2011 19:42:41   
Anoniman
Samo da vam kazemo da je djecak user posted image , a ostale detalje cemo posle, odoh sad ovu harambasu smirivati ne bi li je veceras koliko toliko ranije uspavala, mada cisto sumnjam.

(odgovor članu lepetetka)
  Neposredna veza do poruke: 2855
3.3.2011 19:58:48   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo da vam kazemo da je djecak user posted image , a ostale detalje cemo posle, odoh sad ovu harambasu smirivati ne bi li je veceras koliko toliko ranije uspavala, mada cisto sumnjam.

bas fino Jelo,znala sam da ti je bjaco.

ma ja i gagach smo postale prave forumske gatare.

stalicete kad vam se mi porodimo?hahhahaha

jel tako gagach?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2856
3.3.2011 21:18:02   
Amam

Masallah,ma super,samo neka budu zivi i zdravi user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2857
3.3.2011 21:59:45   
ivanasa
jeeeeeeee maleni braco jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam da si htjela curicu al super imat ces aBd i  user posted image iuser posted image uh sva sam se najezila od srece mila

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2858
3.3.2011 22:06:39   
Anoniman
Bili smo na kontroli moja bebica i ja i dobicemo jednog bracaaaaa . Tako da nam je fino razmahao se nogicama da iz svakog ugla vidimo sto kaze doktorica "visuljak" . Meni i dalje kontrakcije, i dalje mirovanje, ista terapija do 18 nedjelje pa onda pauza 2-3 dana pa onda ginipral tablete ili tokoliza, zavisi kakvo stanje bude bilo, ja se ipak nadam tabletama.
Ali su me zadeverali sa vidom mojim, mene kad sam bila sa Anom niko nista nije pitao, a ja sam na lijevo oko aman corava, imam ogromnu dioptriju, a desno je perfektno i slucajno neko vece ovdje na rr procitam da ko ima vecu dioptriju ne smije na prirodni porod, a sa Anom mi to niko nije rekao, sad kad sam rekla dr da mi je dioptrija ne lijevo oko -17,5 sokirala se blago, kaze sve preko -8 je pod hitno moranje carski rez, tako da sada ni ona nije pametna sta raditi. Zao joj kad je prvi bio prirodan da sad radi carski, ali izgleda da cemo morati, jer kako je nju tako je mene jos vise strah da mi ode desno oko na kome je vid perfektan. Tako da smo se dogovorili da cemo na konsultaciju oftalmologa tamo posle 30 nedjelje pa cemo vidjeti sta i kako dalje.

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2859
3.3.2011 22:10:41   
Anoniman
Hvala vam drage moje, ma do danas mi stvarno svejedno bilo da li bio djecak ili djevojcica, ali me danas nesto spuca da bih voljela djevojcicu, ali kad sam vidjela moje pile maleno mama sva presrecna, tako je veselo mahao rukicama i nogicama, prevrtao se i okretao, najljepsi ples koji sam u zivotu vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2860
3.3.2011 22:14:32   
animagical
jelo cestitam na braciuser posted image super, da imas svega po jedno!user posted image hajde sada smisljaj imena i cuvaj tog maleckoguser posted image hajde ne brini, carski pa carski, prodje i to, bolje oci sacuvati... ja idem sutra,ne nadam se bas da ce vidjeti sta je beba ali ko znauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2861
3.3.2011 22:19:36   
ivanasa
kad sam ostala trudna sa filipom zeljela sam curicu jer 8 mj prije brat mi dobio sina,pa kontam hajd bar jedno zensko u porodici da bude..onog trena kad sam saznala da je djecak toliko sam sretna bila da mislim da se ni curici nebi tako obradovala..kad vidis to maleno bice koje raste u tebi...ma kakvi neprocjenjivo..
ja bi volila sada curicu da ima seku al boze moj i ako bude opet djecak ja cu biti presretna..sad smisljaj ime bar znas sta jeuser posted image user posted image user posted image meni je od proslog puta ostao matej il luka a za djevojcicu leona,matea,laura..ma meni se i mia svidja..uhhhhh glava me zaboli...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2862
3.3.2011 22:21:08   
Anoniman
Da je bila djevojcica bila bi Minja, a za djecake Filip, Luka i Damjan, ali posto kod mene svaki dan se po nesto promijeni tako me ne bi cudilo da ne bude ni jedno od ovih imena.

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2863
3.3.2011 22:22:38   
ivanasa
ma ne dam ti luku eto ti filipa hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2864
3.3.2011 22:24:43   
animagical
ee ali ja sam imena vec smislila, sta  god da bude... jao mama mi je jaka, ona to nesto procjenjuje po sirenju kukova, debljanu guze, ovog onog-ja sam ej zeznula, nisam se promijenla nimalo,kaze zena priznajem da ne znam sta je,ne smije da pogadjauser posted image e nek je neko zeznuo,vise je bila ko kakva baba gatarauser posted image

hocu i ja da znaaaaamuser posted image stvarno,ova radoznalost,sta je ovo... uopste se ne nadam ni jednom,ni drugom,isto mi,ali me opet zanima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2865
3.3.2011 22:25:23   
Anoniman
Ja sam se ohladila bila od Luke skroz, ali posto od kako sam rekla da sam trudna sveki je govorila da je djecak i da hoce mustuluk i maloprije je zovem i kazem da je djecak, a ona govori eto za mustuluk nek bude Luka, tako ako se odlucim za Luku to ce biti njoj zelju da ispunim jer je bas cijenim i postujem.

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 2866
3.3.2011 22:27:22   
ivanasa
e onda moze heheheehheuser posted image user posted image user posted image svakako ce onaj moj doci sa nekim skroz desetim imenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2867
3.3.2011 23:01:53   
Gemelli
Ma ne mogu da verujem nema me od juce i ne pamtim kad sam se ovoliko nacitala stranica za tako malo vremena i vidjela toliko odusevljenja...

Sad redom, Sunce, vilo i medi cestitam vam od srca user posted image user posted image na vasim slatkim malim bebarama, da zive 100 godina abd user posted image

kako je ovo lijepo citati...

IZVORNA PORUKA: ziki

Jutro trudnice, kako ste mi jutros.
Malena evo linka sa tabelama UZ mjera bebe.http://www.poliklinika-harni.hr/teme/trudnoca/04_tabele.asp

i ja se ravnam takodje po ovim tabalema

A ja sam moje drage danas bila na kontroli i bas sam ostala bez teksta, ovo je nevjerovatno, ne znam odakle prvo da pocnem, u 4 mjesecu mi je receno da nosim jednog djecaka 31.12. 19 nedelja, druga beba nepoznat spol, 5. mjesec znaci 1.2. 2 komada female oko 22 nedelje, ali jedna 100% jedna sa ?,
danas 2 komada male jedan sa ?, imam dvije slikice sa dvije guze i one muske izbocine user posted image , ali ja sam jos uvijek zbunjena i ne znam nista ....
naravno da je najvaznije, da su moje bebare zive i zdrave, ali ove kontraindikatorne informacije su me bas pocele smarati.... ne znam zasto uopste bilo sta govore, ako nisu sigurni....
hehe ali eto mimo ovog sve ostalo je hvala bogu super, bebe krupne mashala i glavonje

IZVORNA PORUKA: gagach

ih da vidis kako sam ja tek presisala tjelesnu masu...ovde se zavrsava kao u 40 sedmici 12kila hahhaha sta ima 12user posted image

kod mog bebacha je duzina femura uvijek veca bila jer je dugonoguser posted image

a kruzic sam izmoljakala svoju dr da mi pokloni jer ima viska posto ja moram da budem upucenauser posted image  i tako sam cijelu trudnocu vrtila touser posted image

meni su po tabelama glavice vece za 4 dana od femura user posted image
moje glavonje, pa da tako ih od sad zovem glavonje moje, ljubi ih mama

et da se i ja vama malo izjadam, dodje mi da vam skeniram nalaz... i da druga mi bebara stoji zadkom i ne mice, sto je najgore, niza je od ove sto je pravilno, pa mi se cini da mi sekcija ne gine

et nadam se da ste vi dobro, da su vam bebe dobro i da vas vasi paze i maze user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2868
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
3.3.2011 23:04:01   
andjela I
Poz drage zenice. Kako ste?Cesto sam uz vas ali sam malo lijena na pisanju 
Ja sam veceras bila na redovnoj kontroli kod dr Balic. Sve je ok hvala bogu, bebica fino raste, teska je 270 grama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
I rekla nam je da je djecak user posted image , tako da ce nasa princeza dobit bracu ako bog da....

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 2869
3.3.2011 23:35:40   
idacha
hello, zenice moje...

evo i nas sa novostima...

Bili smo jutros na pregledu i sve je, hvala Bogu, u najboljem redu... beba je mashallah, dr ga je bas dugo posmatrala i komentarisala i samo na kraju rece kroz smijeh ''e, ovo je super beba'' :) i ova beba, bas kao i Imran, drzi rukice iznad glave.. dr se sali, pa kaze imacu dva boksera... uh, rekoh, samo da mi se ne ponovi kao sa Imranom.. i Imran je svo vrijeme imao rukice kod glave i tako i krenuo napolje, pa mi morali zaustavljaati porod, njega rastresati i sve ispocetka... tako dok smo posmatrale bebija, u jednom momentu se dr zasmija i pita me vidim li sta radi... rekoh ne.. kaze ''sisa prst, evo, fino se vidi, a sada cemo i slikati''... hehehehe, preslatko je bilo... sada kontrola za mjesec dana, sa naliazima KS i urina... uh, mogu misliti tu haosa.. sekret mi je katastrofa, kao i uvijek, tako da je uzela i vag bris, da vidimo sta je u pitanju... garant ce mi opet ukljuciti neke vaginalete, ali, hajde...
maloprije uzmem dokumenta i trudnicku knjizicu od prosle trudnoce, rekoh bas da uporedim.. uh, ova mi je trudnoca haman 10 puta bolja, jer mi je vec u 23 sedmici bio propisan obavezan pojas, mekan grlic, 1,5 dug, anemija, i sve ostalo..
sada, hvala Bogu, bas nista od toga...

Jelena, presretna sam zbog vijesti.. user posted image user posted image user posted image mashallah, vala bas mi je drago sto ce Ancica dobiti brata...  bas sam se obradovala i, iskreno, samo sam i usla na rr da vidim ima li novosti, jer bas nesto nisam bila raspolozena, ali eto, tvoja vijest me bas oraspolozila.. citam i da je anci opet pocela sa nocnim dernecima... i meni je imi sinoc skorz lose spavao, tako da donekle razumijem tvoju situaciju, mada je kod nas hB ovo izuzetak... jubimo vaaaaaaaas

ivana, cestitam na potvrdjenom plusicu i zelim ti prelijepih 9 mjeseciiii
gagach, mashallah, guras fino., jos malo, aBd, mila...

odoh malko protrcati forumom, pa se cujemo...

kissssss svimaaaaaaaaa

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 2870
4.3.2011 6:26:26   
Anoniman
Jutro od nas, moje dijete za ne povjerovati spava, a ja sam tako ruzne snove imala cijelu noc da sam na kraju ustala, jer kako nastavim spavati tako se san nastavi, u zivot ne znam jesam li sta gore sanjala, Boze nedaj. Glava me toliko boli, valjda sto je toliko realan san bio.
Ljubac od nas i evo da vas ceka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad ustanete user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 2871
4.3.2011 8:08:50   
mersiha 77
Jelo cestitam jos jednom i bas ti hvala na kafici user posted image

ja sam evo maznula jednu,nadam se da ima za sve.hahahaaaauser posted image

JUUUUUUUTTTTTTTRRRRRRROOOOOOuser posted image

a sto nam to nema gagach?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2872
4.3.2011 8:39:56   
Anoniman
Gagach ocigledno na zasluzen odmor otisla user posted image , koliko je mustuluka u ovih dan dva podijelila zena nam se umorila user posted image

Idacha draga ljub, ljub, ljub...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 2873
4.3.2011 8:52:27   
ivanasa
jutro user posted image ,

kako ste mi jutros? naspavani? ja nikako al navikla vecuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2874
4.3.2011 8:57:02   
entinte
jutro drage moje, ja maznula jednu ovu kaficu... bas godi...
Jelo user posted image user posted image user posted image  za user posted image  user posted image  user posted image
gdje ste se sve sakrile hajte na mahalanje... user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *