Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mediiiii...cestitam ti a maloj bebici svako dobro...da nam sto prije stanes na noge i dodjes kucici sa svojim djecakom... Ko je to ostao od moje postave jos..Gagach,Sarah...a onda od ljeta nastupaju novi kolacici:))
auuu sto su meni palacinci prahnuli uhh sad bi mogla i to sa sladoledom....njjam njam..jelo kad idemo na palacinke?
Ja sam jutros u pola sest pravila palacinke . Ja bi ih mogla dan-noc jesti. Javim ti ja za sutra da idemo gdje u skitnju ako budemo sposobne, ako bude situacija nocasnje ne vjerujem da cemo igdje, jer ni ona ni ja nismo podobne za druge ljude , mada se ja nadam da ce stanje biti ok i da sutra idemo na kaficu
p.s. uh palachinken sto bih ja mogla onih palacinaka njama njama
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Vidim i vi probleme sa stolicom imate,meni je dr preporučila sjemenke suncokreta da grickam i Bogami pomaže ( a i zdrave su za bebin mozak) tako da kesica dnevno ne gine...
Draga moja, jesi me obradovala s ovim. Ja volim ovo zrnevlje pravo, a sad imam i medicinski opravdan razlog da zobam po vazdan Prokokodakaću :D
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
jooooj, vala ne mogu ni da radim... nakupila sam hrpu papira i obaveza oko sebe po stolu a samo nesto po netu namisljam.... ubi me zgaravica... ide mi se kuci :( , juce i prekjuce sam "pobjegla" ranije pa nije fer da i danas to napravim.... uh kada ce 5
jooooj, vala ne mogu ni da radim... nakupila sam hrpu papira i obaveza oko sebe po stolu a samo nesto po netu namisljam.... ubi me zgaravica... ide mi se kuci :( , juce i prekjuce sam "pobjegla" ranije pa nije fer da i danas to napravim.... uh kada ce 5
ma ista sam... ni meni se ne radi sve nesto odgađam a kad tad moram zavrsiti... i ja bih rado kuci ali neka me jos pa mozda zbrisem malo ranije... imam osjecaj da ce mi se kukovi raspasti
Evo i nas malo raspolozenijih, tj mama, a Anci ista, odspavala nekih sat vremena, sto je za ne povjerovati, posle toga pola sata bila super raspolozena, pa opet po starom huju istresa. Ja se okupala, kosilicu upalila pa se fino pokosila, istusirala, obrve pocupala i jos malo kod dr...joj jedva cekam uh . Posto ocekujem da mi kaze pol danas sam skontala da bih opet voljela djevojcicu , ali naravno nek je samo zivo i zdravo.
znaci sjemenke suncokreta za stolicu...hm ovo jos nisam cula ni probala...veceras cu otici do badema da kupim Javim rezultate
Ne prestajem razmisljati o onim divnim palacinkama...legle bi mi one iz vatre
Ja evo cijeli dan perem robicu za bebija ... a onda mi ne gine peglanje...al bar mi to nije mrsko
ja sam stavila vrlo malo omeksivaca i kad zavrsi masina ponovo isperem....pitala sam na vjezbicama i rekose da moze malo omeksivaca... kao ima u chiccu kupiti omeksivac za bebe jel neko probao ili i vi mislite da je to bespotrebno?
Evo i nas malo raspolozenijih, tj mama, a Anci ista, odspavala nekih sat vremena, sto je za ne povjerovati, posle toga pola sata bila super raspolozena, pa opet po starom huju istresa. Ja se okupala, kosilicu upalila pa se fino pokosila, istusirala, obrve pocupala i jos malo kod dr...joj jedva cekam uh . Posto ocekujem da mi kaze pol danas sam skontala da bih opet voljela djevojcicu , ali naravno nek je samo zivo i zdravo.
kazu da su djecaci mirniji i da bolje spavaju nadam se da si se fino pokosila i da je kosilica ostala u ispravnom stanju javi obavezno kada zavrsis
Gagach sto se tice omeksivaca ja sam koristila Lenor onaj senzitiv, bijeli sto je beba nacrtana, malo stavim i nikad nista ani nije bilo, mislim da je bespotrebno bacati pare na chiccov, sad to je moje misljenje i sve zavisi od bebe do bebe, ako ima sklonosti ka alergijama imace i na chiccov.
Sto se tice palacinaka organizujte se jedan dan pa dodjite ja cu da pravim (ozbiljna sam)
A sto se tice moje kosilice, redovno ja to kosim, i ako ne smijemo one stvari raditi treba muz ismasirati zenu, valja za grcev i strije, a i celulit pa ja volim da sam mu fina "vazda" .
Ma ja navika na nespavanje tako da bi mi bilo cudo da ovo drugo bude spavalo, mada ko zna , jutros uz kafi mm, zaova i ja komentarisemo ima da se preselimo ja u jednu sobu, mm u drugu, oboje sa po jednim djetetom
Sto se tice palacinaka organizujte se jedan dan pa dodjite ja cu da pravim (ozbiljna sam)
za palačinke
Mogu li i ja na pancakes Nisam u ocekivanju, redovno vas citam, podsjeca me na nasu nekadasnju temu... stekla sam dosta prijateljica zahvaljujuci ovakvoj temi i RR
Entinte sad tapsi za dobru moju volju i zelju, a kad probas onda za palacincima
hahahaha jelena
njama njama uh sto nas palachinken zadevera sa ovim... mislim da ce se veceras praviti palacinci vise nego ikad
Ma uganjat cemo se, tj ganjat ce je Lana Pratit cu pazljivo temu, kad dogovorite taj dan za ubijanje palacinkama dolijecem ... Eh da ne radim, bilo bi lijepo...ma hajte iza 5 pa cu doci ili vikend .... Ne zamjerite, stigla pa mi opao secer...
Joj moram jos nesto da vam kazem danas sam saznala da mi je bas dobra prijateljica ugledala plusic na testu, a ima sina Anine dobi, tako sam happy ...kaze i oni se cuvase ko ivana ali plusic opet dodje odnekud
Joj moram jos nesto da vam kazem danas sam saznala da mi je bas dobra prijateljica ugledala plusic na testu, a ima sina Anine dobi, tako sam happy ...kaze i oni se cuvase ko ivana ali plusic opet dodje odnekud
čestitamooooooo, super, da vam se djecica mogu druziti Poželi joj ugodnu trudnoću i sve najbolje
ooo svaka cas za nove bebice da budu zdravi i sretni,a mame da se brzo oporave
zene moje drage ja sam od neki dan samo gladna,sta je ovo. imacu 100kg makar do kraja... taman jedem,onda mi dodje muka,ali ne kao prijemuka,vec nekako kao da mi se skupio zeludac pa me i zaboli...narocito kad legnem na ledja. od kada ja moram na lijevu stranu,jel mi rano za to?
animagical na lijevom boku mozes kad god hoces da lezis, ali kod kontrakcija se preporucuje lezanje na lijevom boku, a i inace trudnicama jer je tada prokrvljenost posteljice bolja u tom polozaju, cak i na porodu te stave malo na lijevi bok prije tiskanja.
od kada ja moram na lijevu stranu,jel mi rano za to?
sto prije mozes to bolje bar ja tako mislim... nikad nije rano za to...
ma znam da je dobro za bebu, nego nemam naviku, pa tako lezim samo poslije wc setnji, cim zaspim Bog zna gdje odem... jelo kad ides? sretno draga, da cujes srceka i da ti kazu je li braco ili sekica...i naravno da dobijes neku dobru slicicu