gagach
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT I ako sam rekla vise da necu da kukam, ali ja poludih, nocas sam u tri sata pocela plakati, ovo moje dijete nece nikako da spava i kad zaspi jeca u snu pa ne znam jesam li sat vremena odspavala, tako da ludim, ali bukvalno. Ni mm nije bolji, tako da smo se dogovorili veceras ja spavam u sobi sa njom, on u drugoj, a sutra on sa njom, ja u drugoj ne bi li bar malo odspavali, mada prosto sumnjam, jer ona toliko vristi i toliko se dere, da je zaova na trecem spratu cuje, a ne u dr sobi. Mislim da su zubi, jer u koji god pogledam toliko je nabubrio da je to strasno, juce je razmotam kad sva se osula dole kao da je neko vrelom vodom posuo, rana ziva, imas osjecaj svaki tren ce da prokrvari, sto joj se nikad do sada nije desilo, samo jednom od kad se rodila je imala par bubuljica na kokici, ali to od antibiotika, srece ona Nivea krema za osipe pomogla, pa posle prvog mazanja u trecinu se smanjilo. Jutros sam je vodila privatno dr, kaze dr koliko ona vidi sve ok sem zuba i to malo usi i grlo sto je njoj stalno, i sto ce joj uvijek biti dok ne izvadi krajnike. Urin izvadili i uredu, jer sam se bojala da nije kakva baja dole, ali nije, tako da izgleda da je i osip od zuba. Ma cisto za poludjeti. Evo i sada ja vam pisem ona vristi, nije to plakanje, vec neka huja i deranje, vise covjek ne zna sta da joj radi. Samo d ahoce malo se smiriti pa da se i ja malo uljudim veceras za doktora. Samo se nadam da ce bebica biti ok, mada osjetim da me kontakcije pice uveliko, tako da cu sat vremena prije pregleda popiti jos jedan apaurin, jer ako vidi ove kontrakcije samo ce me na Jezero poslati. Ugusih ja vas sa mojim problemima, ali jednostavno vise nemam snage ni za sta, mislila sam je na vikend odvesti kod babe i dede da je ostavim da malo odmorimo, ali dr mi rece da je pratim, jer moze temperatura tako da i to otpada, nista meni od odmora. joj draga mogu misliti kako se patis...jos umorna od same trudnoce jos oko nje deveras cijeli dan i noc... molim te nemoj da se zezas sa tim kontrakcijama...ljubim te nemoj...kad tad ce ih vidjeti...pa ako ih i imas bolje je da terapiju pijes nego da pokusavas zavarati doktora... nedaj mi se!