|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
27.12.2008 10:15:52   
dinciii
neki nemoj da te bude strah....ja sam imala jako tezak porod al sve se na kraju zaboravi...kad ugledas svoje blago ne razmisljas vise o bolovima...kad ti je termin?

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1651
27.12.2008 15:15:03   
neki
Ma termin mi je 05.01.ali nesto sam nervozna pravo i mislim da cu mozda i ranije,pojma nemam sto...Pokusavam biti smirena kolko je to moguce,ali eto...user posted image user posted image user posted image Hvala vam na podrsci u svakom slucajuuser posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1652
27.12.2008 16:44:54   
dinciii
sto se tice osjecaja da ce bit ranije...ja sam vec pocetkom novembra govorila evo sad ce to...imam osjecaj da ce bit vec polovinom novembra...termin mi bio 30.11 i na kraju 12.12 izazvani porod...nemoj samo da te bude strah,razmisljaj o bebici...U svakom slucaju sretno...Zelim da imas sto laksi i brzi porod...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1653
27.12.2008 21:13:34   
neki
Hvala ti puno dinciiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1654
28.12.2008 16:30:46   
mynxlee
ne plasi se neki. imas nas. uz tebe smo.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1655
29.12.2008 18:53:53   
Anoniman
Kako sam ušla u 36 sedmicu meni se odužilo pravo, ja svaki dan iščekujem a termin mi je 19 januara, postajem nervozna, jer jedva čekam svojuuser posted image .

Šta ste vi radile te zadnje dane?

(odgovor članu mynxlee)
  Neposredna veza do poruke: 1656
29.12.2008 23:13:28   
malaaaa
pozdrav drage moje kako ste mi
Breskva
meni je termin bio 26.11 a porodila sam se 29.11 a u zadnje dane pred porod sam visila ispred kompijuterauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1657
29.12.2008 23:22:15   
dinciii
kao sto malaaaa kaze pred kompjuter i samo RR user posted image user posted image user posted image jer tako je brze vrijeme letilo...iako kad prodje termin svaki dan ti ko godina,barem je meni tako bilo....sretno ti breskva..da imas sto laksi i brzi porod...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1658
30.12.2008 1:32:41   
Di
Neki,
Meni je termin 6.01. i ja se osjecam jako nervoznom cak me ponekad uhvati napad panike...ne znam sta da radim i kako da se opustim.  user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1659
30.12.2008 1:37:51   
stella
Pozz Di,iako nisi mene pitala ja cu ti napisati sta je mene opustalo.Misli na to kako ces svoju bebicu gledati u narucju za koji dan,misli na sve pozitivno i lijepo.Ja sam cekala 9 dana u bolnici,pa mi je vise pukao film ili da se porodim ili da idem kuci.Al eto opet smo to uspjeli prevazici.A ti jos mozes na rr,znas koja ti je to pogodnostuser posted image Pozz i uzivaj jos malkice u trudnickim danima,kasnije ce ti nedostajatiuser posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

(odgovor članu Di)
Neposredna veza do poruke: 1660
30.12.2008 17:33:42   
Anoniman
Danas sam primjetila da mi se stomak spustio i bebać jače udara,hoće da izađeuser posted image . Također sinoć sam vidjela malo stopalo na svom trbuhu i fino gura a sve do sada je bio mirna bebica.

(odgovor članu stella)
  Neposredna veza do poruke: 1661
31.12.2008 22:41:42   
mynxlee
breskvice, nema mladeza nikakvog. hehe... izgleda da mi nije bila zelja dovoljno jaka.

cekalice, sretno vam. da samo znate kako je lijepo drzati bebaca u narucju...

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1662
1.1.2009 16:04:55   
seky
drage moje user posted image cekalice evo i meme na slatkom cekanju....jos par dana akoBogda i gotovo..samo zadnji par dana me strasno bole stidne kosti tj.izmedju prepona da nekad jedva se pokrenem  pa me strah user posted image ... al nadam se da ce sve biti u redu ...ostalo je sve ok spremno za docek male pahuljice na svijet kojoj se svi raduju....pogotovo seka i braco user posted image user posted image ...sretno svim user posted image cekalicamna u januaru i velika pusaaa za sve ........

moja zivotna bogatstva
Ensar 31.03.1999
Ajla 22.03.2002
moje trece bogatstvo stiglo na svijet 10.01.09 Sanjin

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1663
1.1.2009 21:00:14   
mynxlee
seky, nemoj to da te brine, to je  normalna bol. i ja sam to isto osjecala. ne znam kad ti je termin, ali to su ti sve pripreme za porod. beba se gnijezdi i priprema za izaci van. mene je to bolilo u 7. mjesecu najvise. cak su mi i kosti cini mi se skripale.

(odgovor članu seky)
Neposredna veza do poruke: 1664
1.1.2009 21:06:29   
seky

pozdrav mynexlee.. kao prvo iskrene cestitke od srca za rodjenje tvoje pahulje nek je sa srecom.. meni je termin 13 januara ali 5 trebam za bolnicu jer je treci CR i vjeruj da me strah sto me ovoliko boli jer nije u prve dvije trudnoce a doktor kaze da posle dva CR ne dolazi u obzir normalan porod tako da me sve vise bol plasi..ujutro idem na CTG pa cemo da vidimo st je.... veliki pozdrav za tebe

moja zivotna bogatstva
Ensar 31.03.1999
Ajla 22.03.2002
moje trece bogatstvo stiglo na svijet 10.01.09 Sanjin

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1665
1.1.2009 22:00:19   
Kivac
Drage moje,
sretna vam Nova! Zelim vam puno srece, brz porod i zdrave bebice.

Evo da prijavim da sam ja pred kraj 38. i sve je ok, samo su me pocele boljeti kosti karlice. Negdje citam da treba vise setati, a ja sam stalno u pokretu pa mislim da nema veze sa kretanjem, nego jednostavno doslo 5 do 12 :)

Jeste li se spakovale? Da li vam je ispao cep? Da li se kolutate ili jos normalno hodate :)

(odgovor članu seky)
Neposredna veza do poruke: 1666
2.1.2009 0:55:08   
neki
Ja jedva hodam(ma ne mogu to ni nazvati hodanjem he he),krsta me strasnooo bole,i hocu da poludim od cekanja...A i strah me.Bila sam 31.12. opet na CTG-u,sve ok.Pozz od meneuser posted image

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 1667
2.1.2009 12:00:10   
HannaS
pozz cekalice..ja tek na pola puta do poroda,a ko fol treba da vas bodrimuser posted image I sad kad sam procitala ovo sto pisete,nekako ste me uplasile.Zelim vam sto laksi porod i kad se vratite da nas ostale ohrabriteuser posted image   Eto tako!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1668
2.1.2009 17:57:44   
dinciii
cekalice moje drage....nemoj da vas bude strah...sve bude i prodje...sve se na kraju zaboravi...Zelim vam svima da imate sto laksi porod....

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 1669
3.1.2009 19:08:08   
mynxlee
IZVORNA PORUKA: dinciii

cekalice moje drage....nemoj da vas bude strah...sve bude i prodje...sve se na kraju zaboravi...Zelim vam svima da imate sto laksi porod....

potpisujem.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1670
5.1.2009 16:16:03   
neki
Hej narode,ja sam vam jos tu...Danas je termin,a ja jos cekam...Bebi se mrda,ali znatno slabije,nikakvih drugih znakova nema...Eto rekoh samo da se javnemuser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1671
5.1.2009 16:17:13   
neki
Di,sta je s tobom,tebi je sutra termin,jelde?Kako se osjecas?

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1672
5.1.2009 19:51:11   
HannaS
Neki jos uvjek si s nama..bas sam danas bila na rr i odmah sam se sjetila tebe..iskreno,pomislila sam da se neces ni javit,tj. da si vec u porodilistuuser posted image Ma sad ce to,jos malo i eto tvog user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1673
5.1.2009 20:50:39   
mnn
neki nedaj mi se, doči če još malo tvoja bebauser posted image   Sretno, drži mi se!user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 1674
5.1.2009 20:59:31   
mamabb
Oj čekalice :) evo mene malo virnu na RR pa da vas sve pozdravim i zaželim što lakši i brži porod!

04.12.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *