Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.12.2008 18:37:36
mnn
a joj draga moja...ma ti si meni jaka ko stjena sve češ ti to izdržati.
a moj termin je 17.4.2009.napisala ja ispod crte...ima do toga...baš u ponedeljak moram zvati za trudnički tečaj...pa čemo ja i mm početkom prvog mj 2009 krenuti...kaže da želi biti na porodu samnom...vidjet čemo...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.12.2008 20:24:17
mynxlee
vec nesto duze od sat vremena osjecam bolove. prvo me bolilo u ledjima, a sad pocelo s ledja pa ispod stomaka. nije bas u jednakim intervalima. razmaci su 11, 14, 15 i 9 minuta, kako sam uspjela pribiljeziti. svaki put ide jaci val boli. bol traje oko minutu do minutu i po. sama sam kuci. mm radi, a svekrva i zaova u crkvi. ne znam da li da ih zovem. sacekacu jos malo, ali mislim da je ovo krenulo samo i da od geliranja nema nista. ukljucila sam si grijanje u kupatilu da se malo opustim u vodi dok oni ne dodju.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.12.2008 23:09:09
melissad
draga nasa mynxlee od srca ti cestiam i zelim dobro majcinstvo, a bebi da budee zdrava, ziva i da nam dugo, dugo zivi.Brzo nam se oporavi, i cuvaj svoju bebu. Ljubim te i pozdravljam
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 25.12.2008 22:26:23
mynxlee
evo me zene moje samo da vam se javim. hvala vam na svemu. na podrsci i cestitkama. obecala sam danas i slike, ali vjerujte da nisam stigla. aBd sutra cu ih postaviti. cim malo uhodam se s bebarom, a valjda ce to biti sutra, ocekuje vas izvjestaj detaljan od - do, kao sto sam i ja dole pukla ipak, vrijedi svake boli. odoh drinjat dok ovaj moj mali nespavanko spava, da mama iskoristi guzvu. pusa i volim vas.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 26.12.2008 17:27:47
mynxlee
stavila sam slike u album pa mozete pogledati. bice ih jos kad prebacim na pc.
hvala ti dalmatinka. dobro smo. evo mi bas u narucju pa tipkam samo s jednom rukom. hehe... bila babica danas. prezadovoljna je. evo ukakio se. odoh presvuci. ljubim vas sve zene moje.
vi koje jos cekate, nemojte se bojati. boli, ali vrijedi.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 26.12.2008 23:18:56
neki
Ja sam vam tako-tako...Svaki dan imam bolove u krstima,jutros bila kod doktora,nema jos nikakvih naznaka...A ja iscekujem i bojim se pravo U srijedu opet idem na CTG,toliko od mene...
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.