|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
18.11.2008 9:29:49   
malaaaa
Nana_Ze  Melissad sretno danasuser posted image javite novosti bas vam zavidim sto cete akobogda biti sa svojimuser posted image a mi jos uvijek na cekanju ma nije ni nama jos puno ostalo kao sto kaze Nana _Ze  uskoro cemo mi sve na neku novu temu Dinciii kako ti  jesu prosli bolovi nemoj se sikirati i mene cesto tako boli ali eto nedesava se jos nista danas se super osjecam malo cu otic prosetat inace sam cijelu trudnocu aktivna bila a uzadnje vrijeme slabo i ne izlazim iz stana nigdje..mamabb meni je po ultrazvuku 23.11 termin al eto ja brojim ovaj kada su mi dali 26.11 da dodjem u bolnicu na CTG jer ko zna kada ce to biti mozda danas,sutra ili preko termina da profulam, uhh to bi bas bila prava mukauser posted image ionako sam ko na iglamauser posted image ALI NEK BUDE KAD BOG DA samo da je zdravo i zivo. kosto zelim sebi zelim i svima vamauser posted image Mynexlee haman su samo unas  user posted image a vecina suuser posted image   ostale neznate jos sta je ili?...u svakom slucaju nije to ni bitno kao sto sam rekla nek je samo sve uredu..
stvarno RR je nesto naj bolje sto sam nasla na internetu od kako sam se registrovala tu sam uvijek obavezno pratim sve mislim kad stignem od ovog moguser posted image
ali ja sam tu uvijek sa vama pa nemojte nas zaboraviti kada i user posted image dodju ona cemo isto imati o cemu razgovarati..
pusa

pozdrav i za nove cekalice SRETNO

(odgovor članu nesanica)
Neposredna veza do poruke: 851
18.11.2008 10:37:07   
tweety
Nana_Ze i melissad puno srece vam zelim danas i da se sto prije oporavite.

Ostalim cekalicama puno srece i da sto prije upoznate svoja mala zlata.Ja znam koliko je dosadno cekati ali je vrijedno toga user posted image  

Sve najbolje od srca vam zelim,brz i lagan porod naravno.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu nesanica)
Neposredna veza do poruke: 852
18.11.2008 10:43:01   
mynxlee
pozdrav moje drugarice. evo i mene. nocas sam slabo spavala. mislila sam dosta o Nani_Ze i Melissid. pocelo se drustvo osipati, pa me neka nervoza uhvatila. nije strah, ali onako... ono nesto... u wc ustajala bezbroj puta. vise sam onako po nekoj navici isla, nego sto mi se mora, a valjda i ta nervoza uticala. onda mi se jadno bebce zgrcilo u stomaku. svu noc se priketilo, jadno moje. stomak mi bio tvrd ko kamen.
upravo sam se putem sms-a cula sa Nanom_Ze i sve vas cekalice puno pozdravlja. trenutno je u bolnici, cita nesto dok ceka da joj pocnu raditi nalaze. ostacemo u kontaktu, pa cu vam sve javljati novosti.
malaaaa, izgleda da su samo kod nas deckici. hajd' imace cura u izobilju.
gdje nam je dinciii? ona se medju prvima javlja.
gdje ste moje spavalice?
kad se sve porodimo, otvoricemo mi neku nasu temu, pa cemo se mi na njoj sastajati.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 853
18.11.2008 10:44:09   
mynxlee
O Tweety, nisi zaboravila svoje drugarice!? zbog toga, saljem ti veliku pusu i topli user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 854
18.11.2008 10:49:03   
tweety
Ma gdje cu vas zaboraviti draga mynxlee,pa i vi ste samnom cekale user posted image   Sad je moja podrska vama na redu user posted image  Samo hrabro naprijed i sjeti se mog savjeta ako budes u stanju da mislis na to user posted image  Ja sam kontala da cu biti sva od savova,ali kad je babica rekla nemam ja sta usiti jer nisi ni pukla niti je bilo potrebe za rezanjem,bila sam joj toliko zahvalna jer je upravo ona ta koja mi je objasnila kako cu proci bez toga.

Sretno drage zene!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 855
18.11.2008 11:30:58   
blondi
Da već nepostoji "nesanica" sada bi uzela taj nik, jer već nekoliko noći haman da ne spavam nikako a još uvijek radim tako da sam po cijele dane preumorna.
Srećom, ove sedmice prestajem raditi pa ću valjda imati prilike pošteno se odmoriti.
Inaće, ja još uvijek nisam sasvim psihički svjesna da se porod bliži. Tek kad pročitam mynxleene postove (koja ima isti termin kao i ja)  skontam da je to tako blizu pa se odmah uzbudim. Uglavnom, čim počnem razmišljati o bebici- zaželim da se odmah porodim a u suprotnome (možda zbog toga jer radim pa me okupiraju obaveze) ne razmišljam puno  o tome niti sam svjesna koliko sam blizu.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 856
18.11.2008 11:35:15   
mynxlee
melissad 17.11-25.11. (18.12. - CR user posted image user posted image )
nana_ze 20.11. user posted image (18.12. - CR user posted image user posted image )
dincica 22.11.
bebbe 25.11. user posted image
malaaa 26.11. user posted image
dinciii 30.11.
behmen 01.12.
amela v. 04.12.
emina_h 06.12.
mynxlee 08.12. user posted image
blondi 08.12.
pitalica 15.12.
mamabb 16.12. user posted image

Melissad i Nana_Ze, samo hrabro!

blondi, dobro dosla na nas spisak.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 857
18.11.2008 11:36:49   
mynxlee
tweety, vjeruj da vec znam napamet. naucila sam onog  trena kad sam prvi put procitala. bez panike, pratiti disanje i brada na prsa. prvi put tiskati dugo, a kasnije pomalo.
koju sam ocjenu dobila? user posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 858
18.11.2008 11:56:18   
idana_85
4
Tiskas dok ti babica ne kaze dobro je ili disi, a ne pomalo....

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 859
18.11.2008 12:52:29   
mynxlee
hehe... meni dok MM prevede sta babica govori prodje voz. user posted image  

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 860
18.11.2008 13:01:33   
malaaaa
uh Mynexlee kako li cemo ja i ti proci sa nasim prevodiocima user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 861
18.11.2008 13:09:15   
mynxlee
pa gdje si ti zenska? kako se osjecas?
prije cemo same nauciti sta i kako treba, nego cekajuci njih da nam prevedu. ja se pravo sikiram za ovog svog kako ce on to podnijeti. nekad bi vise voljela sama da budem, pa kako izguram. ovako, moram se sikirati i za njega.

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 862
18.11.2008 13:13:17   
dinciii
malaaaa jesu hvala bogu prestali su,ma haman sam preforsirala ciscenjem po kuci pa me na kraju zabolilo,uglavnom se danas super osjecam,naspavala sam se pravo.legla u pola 1 ustala u 11,a samo 2 puta isla preko noci u WC user posted image tako da mynxlee nisam stigla da se javim prva user posted image sad mi krivo user posted image user posted image user posted image al sam barem naspavana.
tweety hvala na podrsci,svima nam je ona potrebna...mislim da je svako od nas koje procitao tvoj savjet naucio ga napamet jer naravno da svako zeli sto lakse da prodje i da ne pukne..u svakom slucaju hvala ti na savjetu...
blondi dobro dosla u klub ISCEKIVANJA user posted image

kako se vi danas osjecate???ja evo nemogu da se nakanim da odem malo prosetat al morat cu inace sam nikakva cijeli dan...
i ja sam jutros kad sam ustala mislila na Nana_ze i  Melissad,ono da sve prodje ako bog da uredu a i to sto ce biti uskoro sa svojim bebicama pa kao sto malaaaa kaze malo zavidim user posted image ,svakako im zelim puno srece user posted image
sto se tice spola ja ne znam sta je tako da nemogu nista reci hehe,saznat cemo tek kad se porodim user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 863
18.11.2008 13:19:27   
malaaaa
evo vala imala neke grceve po stomaku a sad evo dobro kako ti? e bogami u pravu si gore mi briga za njega vec kako cu ja, stvarno je osjetljiv svaki dan smijem mu se zbog toga stalno nesto panicari uhh radje bi sama ko ce ga trpituser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 864
18.11.2008 13:22:35   
malaaaa
oo Dinciii tu si itiuser posted image
ija evo planiram u setnju mozda se sretnemo gdje usputuser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 865
18.11.2008 13:22:44   
dinciii
ej drage moji sad sam sve vise ubjedjena kako su muskarci kukavice user posted image user posted image i ovaj moj panicar katastrofa...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 866
18.11.2008 13:23:23   
dinciii
s tim da zivimo u istom bezirku mozda se i sretnemo user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 867
18.11.2008 13:25:07   
malaaaa
...user posted image
poznale bi se sigurnouser posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 868
18.11.2008 13:55:41   
dinciii
user posted image user posted image user posted image s tim da nam je stomak do zuba bi sigurno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 869
18.11.2008 13:58:51   
mynxlee
dinciii prespavala. ccc... i ode u setnju. moracu i ja onog svog nagovoriti da me gdje na put izvede user posted image
muski su kukavice samo takve. kihnu i odmah pocnu kukati. bol ne podnose nikakvu. MM se boji za nase dijete. ne da mi se u autu vezati, kao da ne stiscem ga. non stop mi govori kakve pokrete da pravim da ne bi bebana ozlijedila. kad se mali ritne, a on zabrinut pita ''pa sta mu je''. ko na iglama je.
cini mi se dok se budem poradjala da cu ja njemu govoriti da pazi na disanje i da se skoncentrise, a ne on meni user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 870
18.11.2008 13:59:04   
malaaaa
to ti i kazemuser posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 871
18.11.2008 14:00:32   
mynxlee
na podforumu ''Razgovori u iscekivanju djeteta'', pa pod ''Podrska Nani_Ze i Melissid'' mozete pruziti svakodnevnu podrsku dok su u bolnici, pa kad se vrate iz bolnice da vide kako smo mislile na njih dvije.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 872
18.11.2008 14:03:29   
malaaaa
mynexlee moj opet brine naj vise kako ce to biti u bolnici kaze nezna kako ce moc podnijet kada se budem poradala user posted image ja mislim da ce mom bit potrebna pomoc tamo u slucaju da se ne onesvijesti user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 873
18.11.2008 14:04:36   
malaaaa
ok 

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 874
18.11.2008 14:09:10   
mynxlee
za svaki slucaj treba im obezbijediti hitnu pomoc da ceka pred vratima. porodice se prije nas. user posted image
ajme da vide sta pisemo... ccc... bilo bi nama.

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *