bebbe RR
|
Dobro jutro, mamice cekalice! Ja sam legla u dva, a probudila se u cetiri sita naspavana Vjerovatno ce me uskoro uhvatiti kriza pospanosti, ali sta cemo. Juce popodne sam bila kod dr, sve je, hB OK. Bebica nije posebno krupna, do 3 kg, kaze, ali to me ne brine. Dogovorili detalje za CR u iduci utorak, aBd, ukupno se udebelile devet kg i to je to. Onda sam isla na veceru i tek u neka doba kuci. Prije nego sto sam otisla spavati pogledala sam sta ste pisale i hvala svima za cestitke. Grlic mi je potpuno zatvoren, iako se stomak jeste spustio, pa mi je malo laknulo, jer naredna 3 dana sam sama, MM sam upravo ispratila na put u Beirut, ne bih da si jos sama organizujem prevoz do bolnice . Amela V, super da ti dolazi mama. Moram ti priznati da ti malo zavidim. Rekla sam vec, imacu ja pomoc, ali mama je mama, a pomocnica iz Gane je ipak pomocnica za novac, koliko god ona meni i ja njoj bile bliske i drage, nisam sigurna da bi to tako ostalo kada je ne bih vise placala . MM, ako bude sve po planu, mora vec 1. 12. na cijelu sedmicu u Sloveniju da sredjuje papire za bebu, jer ovdje nema ni nase ni njegove ambasade, a mi pasos moramo imati 22. 12. kada napustamo zemlju. Nisam panicar po prirodi, ali sva se najezim kada pomislim... Ma, znam ja da covjek moze sve kada mora, ali svejedno... Eto, malo vam se pozalih. Odoh sada stogod pospremiti, pa onda na taj slavni "Baby Shower". Nekako mi se ne svidja cinjenica da cio svijet prihvata amerikanizirane iskomercijalizirane praznike, ali nije moje da budem pametna, vec da se u pola deset pojavim tamo. Svima vam zelim lijep i miran trudnicki dan, a ako koja vec danas "zaglavi" na porodu - cim bolje iskustvo. Mislim, ako se dobro sjecam, da Melissad danas ima svoj CR. Neka joj je sa srecom i da nam se sto prije javi sva cila i zdrava bebacom u narucju! Pusa!