bebbe RR
|
Amela V, evo, progurala sam noc i OK sam. Danas slavim rodjendan i nadam se da me ova mala nece uzurpirati . Mislim i ja da su bile BH kontrakcije, iako me i jutros boli, onako malo, hinjski, nisko u krstima, kao sto me gotovo uvijek boljelo pred mnstruaciju. Mynxlee, i ja sam bila u nekom befdu jutros. I to potpuno nelogicnom, bas kao da mi se je podvojila licnost. evo ti primjer - obucem hlace koje nisu trudnicke, ali su na tu foru napravljene, s tim nekim sirokim elasticnim dijelom gore, i umjesto da sam zadovoljna da i u devetom mjesecu mogu u svoje stvari, zgrozim se kako sam strasno debela!!!!!!!! Iako znam da je to nesuvisla glupost, jer sam sve skupa dobila 8 kila do zadnjeg vaganja, dakle, u najgorem slucaju do sada deset... Sama sam sebi bila nekakva cudna i pateticna. Ma, ne kaze se dzaba kod nas trudnoci "drugo stanje". A sto se ice spustanja stomaka, Malaaaa... Pojma nemam. Meni se kao cini da je moj malo nize nego sto je bio, ali samo ja to primjetim.... Vidjecemo.... Ni ja ne mogu spavati, Dincii. Ma, izdrzacemo jos malo i bez spavanja i bez tih drugih stvari kojih se suzdrzavas:)))), a onda sve opet u normalu, aBd. Drago mi je da ti dolazi mama. Meni ne dolazi niko, jer odlazimo iz Sirije 22. 12, ali eto, nadam se da cu se nekako organizovati i izdrzati taj kriticni period. Pogotovo jer MM mora ni pet dana po porodu u nase krajeve da uredjuje papire za malu, jer ovdje nema ni njegove ni moje ambasade.... Ma, bice sve to OK. Za sve nas. Mamabb, dobro dosla medju nas cekalice. Zelim vam svima lijep i ugodan dan i saljem vam pusu iz konacno malo oblacnog Damaska.