|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
13.11.2008 22:48:09   
dinciii
Danas smo bas sve nekako uzbudjene i imamo neke bolove hehe da necemo sve u isto vrijeme user posted image user posted image user posted image uglavnom jedva ceka svaka od nas da upozna svoje blago..uhhh jedva cekam...ja et se ne bojim barem ne za sada user posted image
meni danas bilo drago sto me je pocelo boljeti reko evo ga jos malo i upoznat cu svoje bebano,i sad mi krivo sto nije vise tako jaka bol,na neki nacin sam se razocarala sto se necu porodit.zene moje sretno i javljaj te novosti

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 676
13.11.2008 22:59:11   
malaaaa
user posted image user posted image dinciii pa i meni bude drago kada pocne boliti sve mislim sad ce hamanuser posted image ali jutros je bilo bas jace i kao svako 15 min tad sam pocela strahovati od poroda user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 677
13.11.2008 23:02:12   
malaaaa
nadam se da me nece prepas tako i kad stvarno bude

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 678
14.11.2008 11:46:37   
dinciii
Draga moja htjele ne htjele moram proci kroz to user posted image eh sad trebamo cuvati snagu za porod,barem sam se ja tako orijentisala...jutros sam bas ustala razocarana sto se nisam porodila hahaha...al bit ce ako bog da kad bude sudjeno...ti lazni bolovi nas pripremaju za porod...vjerovatno cu se i ja bojati kad bas dodje ono da krenem u bolnicu user posted image user posted image user posted image ja sam inace ovako jaka al kad krenem negdje onda me uhvati panika user posted image

< Poruku je uredio dinciii -- 14.11.2008 11:47:19 >

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 679
14.11.2008 11:50:12   
dinciii
sta li nam je sa mynxlee????

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 680
14.11.2008 11:57:19   
mynxlee
gdje ste zene? evo i mene. prezivi ja nocas. sad me ne boli nista. samo onako malo ledja i prepone. kad sam legla spavati, ma nikakvu bol nisam osjetila, samo se mali uzvrtio, pa smo morali cesto piskiti. dobro sam i spavala. mozda su bili lazni trudovi. gdje sam tu sam. i ja jedva cekam da se porodim i da zagrlim i poljubim svoje cedo malo. nije me strah poroda i boli, samo me strah hocu li stici na vrijeme. kad samo pomislim kako su se nase bake ili nene poradjale u kukuruzima, u stalama, pa i one i bebe prezive, bude sve u najboljem redu, i mi cemo izdurati nekako, pogotovo pod ljekarskom kontrolom. sretno cure moje.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 681
14.11.2008 12:52:07   
tweety
Zene drage zelim vam puno puno srece i da vam porod prodje kao moj user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 682
14.11.2008 12:57:54   
viola
neka vam je sa srecom!!!  zelim vam da imate lagan i brz porod kao sto je bio moj. Jupiiiiuser posted image user posted image user posted image  navijamo

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 683
14.11.2008 16:37:07   
dinciii
ako bog da bit ce sve kako treba...hvala vam svima na vasoj podrsci...
danas me nista ne boli user posted image ja se ponadala da cu upoznat svoju bebanu al nista.valja mi jos cekat...pozdrav

(odgovor članu viola)
Neposredna veza do poruke: 684
14.11.2008 16:39:25   
anitaMO
zelim vam sve najbolje.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 685
14.11.2008 16:46:58   
mamyca
Mojim trudnicama zelim sve najbolje i lagan porod.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 686
14.11.2008 16:50:07   
Amela V.
Evo i mene, da se tuspasim za dansa.... Ja sam nocas nesto slabo spavala, MM radio nocnu, pa sam valjda bila uznemirena, stalno sam se budila. Nista me ne boli, samo eto tek tako.... cijelu noc mi je tv bio upaljen user posted image user posted image user posted image user posted image
Kisa pada i danas, a ja se nadigla, da mi je negdje da idem, po prodavnicama da "snjuham", a ovaj moj nije miran kad idem sama. Kaze da malo odspava, pa poslije rucka cemo u hodanje. Ne znam hocu li moci izdrzati, odoh barem do hemijske cistione, moram odnijeti neke jakne na pranje. Samo da izadjem iz kuce....

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 687
14.11.2008 16:50:36   
Amela V.
I hvala vam na podrsci drage moje, zaista je potrebna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 688
14.11.2008 16:52:07   
mamyca
Nema na cemu,znas da smo tu uvijek jedna za drugu.user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 689
14.11.2008 17:02:29   
dinciii
ja sam non stop isto isla u wc...al zene moje sto je mene spicila neka nervoza.ne znam jel to tako normalno...katastrofa...a i MM je sinoc se uzvrtio katastrofa...kako ovo sve utice...a i bebac boksuje user posted image

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 690
14.11.2008 18:05:53   
Nana_Ze
da vam se i ja javim..ja odbrojavam dane, jos 6 do termina....sve se nadam da ce me zaboljeti, pa da se rijesim..ali izgleda nista od toga.....stomak je visoko, visoko:) ima li ijedna da joj je termin prije 20-og da mynexlee i ja otvorimo kladionicu ko ce se prije poroditi hihihih
kako mogu da primijetim, vecina vas koje tipkate na ovu temu ste van bosne....bas me interesuje kakvi su tamo uslovi za porodjaj, Amela V. ja imam dosta americkih prijatelja u NYC, jer je moja sestra magistrirala na Long Island University i sve te moje americke prijateljice su rađale uz epiduralnu anasteziiju, hoces li i ti, sta ti kazu?

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 691
14.11.2008 18:26:07   
dinciii
Meni su ovde ponudli tu inekciju da ne osjetim te trudove onda moras slusati babicu kad da stisces itd... morala sam cak ici na savjetovanje za to,slusala sat vremena o toj inekciji..al nisam na to pristala,jedino ako bas nesto bude mogu se u tom trenutku odlucit za to,ipak si nesto kontam kad je toliko zena uspjelo bez toga zasto ja moram da budem tolika kukavica user posted image a i opasna je ako profulaju zivac ostajes nepokretan ne daj boze.pa i to utice na moje misljenje.A opet ako radis Carski ovde ne daju narkozu nego ti daju tu inekciju u ledja i nista ne osjetis al si pri svijesti...tako da u tom slucaju moras prihvatit tu inekciju...

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 692
14.11.2008 18:36:23   
mamy Sabina
Samo da pozdravim naše drage čekalice,daBog da se sve lako porodile,
začas se kući vratile sa svojim slakim smotuljcima!

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 693
14.11.2008 18:42:18   
dinciii
hvala mamy2 na podrsci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 694
14.11.2008 18:43:34   
malaaaa
CAOO user posted image evo i mene opet s vama kako ste mi...ija hocu normalno da rodim neka boliuser posted image zato ce doci moja bebicaa user posted image osim kosto kaze dinciii nedaj boze da trebadne onda ok.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 695
14.11.2008 18:47:08   
Amela V.
Nana_Ze.... vidim ko tebe bas usitnilo, jos malo i gotovo ako Bog da. Ja brojim -20, ako ne bude kakvih promjena.
A sto se tice anestezije / epiduralne, ja sam razgovarala sa svojom ginekologicom i izrazila sam zelju da dobijem tu anesteziju. Sve mi je zena pojasnila, a i u skoli za trudnice smo razgovarali o tome. Ta anestezija se ne daje odmah, vec kad si dovoljno otvorena, oni uglavnom odluce kada je vrijeme. A to ako profulaju zivac.... ne znam sta bih ti rekla, ja jednostavno imam povjerenje u njih, jer ovdje barem, epiduralna anestezija je postala stalna praksa jos prije dosta godina, a ne vjerujem ni da bi oni riskirali...
U ostalom svaka medalja ima dvije strane. U Bozije ruke, pa kako bude. Barem ja to tako vidim i uvijek sam bila optimista...

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 696
14.11.2008 19:00:00   
Nana_Ze
ja bih isto prihvatila tu injekciju da sam vani, mislim tamo su anasteziolozi dosta bolje edukovani i ispraksirani...ovdje u bosni bih vec razmislila...mislim zasto da se patite ako vec imate tu mogucnost...ja na RTL-u njemackom gledam svaki radni dan u pola 11 onu emisiju Mein baby i svim zenama daju tu injekciju i porode se bez bolauser posted image user posted image , iako sto Amela V. kaze daje se tek kad se zena otvori maksimalno, tako da se ipak osjete bolovi trudova:)

izgleda da ste vecinom sve prvorotke??

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 697
14.11.2008 19:03:11   
Amela V.

IZVORNA PORUKA: Nana_Ze
mislim zasto da se patite ako vec imate tu mogucnost...

Bas tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A jesi li ti prvorotka? Ja jesam

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 698
14.11.2008 19:05:26   
malaaaa
ma opet moje misljenje je (sto je sigurno sigurno) meni je prvauser posted image za ostale user posted image neznam..

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 699
14.11.2008 19:07:01   
dinciii
naravno da tu svako ima svoje misljenje,i svako odlucuje za sebe,ja sam sto se tice toga staromodna user posted image kontam kako se prije mogla svaka porodit a nije bilo te inekcije.mozda da mi nije prvo dijete rekla bi odmah hocu i ja,al posto ne znam sta me ceka,hocu da isprobam prirodno pa ako bog da da tako upali,uglavnom svima puno srece na porodu,da se svako brzo porodi...user posted image

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

gdje ?
marny

gdje gleda te iste crtane ?

tv-na nekom programu (55%)

tv-dvd (12%)

računalo- dvd (14%)

you tube (15%)

nešto drugo (3%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *