|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
11.11.2008 20:27:00   
tweety
Evo mene samo da vam se javim user posted image  Ja i moja curica smo super!!!

Zelim vam puno srece dalje,da vam porod bude kao moj.

PUNO VAM HVALA NA PODRSCI!!!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 626
11.11.2008 20:27:03   
dinciii
Ja se bojim zubara pa sve nesto izbjegavam da mu odem jer znam da moram vadit ovaj zub,al morat cu nemam druge...sto se tice krevetca spreman je,ev bas posteljinu perem pa kad odem u bolnicu nek je mama stavi..sve po malo sredjujem...samo jos user posted image fali user posted image user posted image user posted image
uh drage moje nemogu vise da docekam...pita me danas jedna jel te strah,reko nije ja se tog momenta radujem,znam da ce bolit jer svakog boli al brate mili dobijes blago za uzvrat...na to ce ona meni ma ja nemozes se ni bojat kad ne znas sta te ceka....a ja sam samo pomislila blentave zene user posted image user posted image user posted image i ovaj narod je katastrofa,mislim neke stvari trebas presutit a ne tako...al eto ja se radujem svojoj bebica ako bog da...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 627
11.11.2008 20:27:54   
dinciii
tweety cestitam ti od srca.da nam bude ziva i zdrava sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si nam prosla...user posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 628
11.11.2008 20:35:04   
melissad
i ja se pridruzujem cestitkamauser posted image user posted image user posted image , kako si prosla, ispricaj nam znas da nas sve interesuje. Ma znas sta dinciiiiiiii iskreno ti savetujem da sa takvim zenama i ne pricas puno, jer cas samo glavobolju imati, iz iskustva ti kazem.
pozzz

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 629
11.11.2008 20:38:18   
dinciii
ma najgore sto je ona mene danas maksuz nazvala.a s njom sam se vidjela do sada 2 puta kona mi,u blizini zivi,nit sam ikad se s njom druzila nit ista...ma ja sam ti sto se tice toga jaka,ne dam ja na sebe.nego onako kazem kako je narod glupav user posted image user posted image user posted image
ja samo mislim na ovo moje srculence u stomaku user posted image pozdrav

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 630
11.11.2008 20:43:02   
melissad
ma potpuno te razumem, ali najvaznije su nam nase user posted image  i ja sad mogu samo o njoj i da razmisljam.user posted image user posted image user posted image

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 631
11.11.2008 20:50:23   
Amela V.
Evo i ja da se javim danas.... isli smo u kupovinu, sve smo kupili i sad nam ostaje pranje. Sutra smo isplanirali oprati sve pa onda slijedi peglanje i tako. MM je slobodan preko vikenda, tako da ce biti sklapanje krevtica, ormarica i komodice za presvlacenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mama mi dolazi u slijedeci cetvrtak ako Bog da i onda ce biti sve lakse.
Inace sam jaaaaaaako uzbudjena, ne razmisljam puno o porodu nego kontam da mi je sve pripremiti na vrijeme

Ajlica Sunchica 04.12.2008.

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 632
11.11.2008 20:58:43   
mynxlee
gdje si zeno? mama tweety... e, iskoristicu i ovu priliku da ti od srca cestitam. cim budes imala vise vremena pisi nam kako je porod prosao, da se i mi koje cekamo mozemo bar malo psihicki pripremiti jos.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 633
11.11.2008 21:03:26   
mynxlee
dinciii, kad bi se takve zene slusale, ni jedna od nas ne bi bila trudna niti bi se kad porodila. tako je meni jedna koleginica s posla prije govorila kako cu se ja u trudnoci razvaliti, biti debela, ma svasta nesto. nisam ju slusala. trudna sam, jedem ko luda, a s ledja kad me neko gleda ne bi nikad rekao da sam trudna. mislim sama u sebi, gledaj me drugarice i placi. ona ko biva prije trudnoce bila Barbika, tako za sebe kaze, pa se udebljala i ostala takva. nismo sve zene iste.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 634
11.11.2008 21:15:59   
Amela V.
Sve hocu da vas pitam, jeste li vi kupile kakvu igracku svojim bebicama? Ja danas gledala neke medice, pa sam opet odustala, ne znam sta da radim.... sta vi mislite?

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 635
11.11.2008 21:33:43   
mynxlee
ja jos nisam nista. nekako mi za to rano. bitnije mi bilo da kupim ove glavne stvari sto ce biti potrebne. vec je od babe i djeda dobio malog medu. smjestila sam ga u krevetic odmah.

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 636
11.11.2008 21:42:27   
tweety
Posto nemam sad vremena da pisem citav izvjestaj,reci cu vam jednu vrlo bitnu stvar jer sve koje ste ovdje trebate da rodite.

Ja nisam pukla niti sam rezana a razlog je moja fina babica koja mi je objasnila kako cu napinjati.Eh ovako kad dodje vrijeme napinjanja normlano u pocetku sto duze napinjati ali napinjati u prsa,brada na prsa i to.Tu duboko udahnuti kad dodje trud i sto duze napinjati.Kada osjetite jak pritisak dole,kao da ce sve eksplodirati i guza i ono dole tu treba paziti.Tu treba jako ali kratko napinjati,bitno je vrlo kratko da ne bi popucali.Znaci udahni,napni,udani,napni...Mene je to spasilo.Eto nadam se da sam vam barem malo pomogla oko najbitnije stvari.Nadam se da cete imati brz i lagan porod.Puno srece svima od srca.

Prince `05
Princess `08

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 637
11.11.2008 21:44:59   
mynxlee
ovo sto si napisala procitacu koliko god treba puta dok ne naucim na pamet i kad me uhvate trudovi do bolnice cu u sebi ponavljati. hvala ti na savjetu. cmokica.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 638
11.11.2008 21:46:24   
Amela V.
Uh draga tweety, da mi je imati tvoj porod. Jos jednom ovdje da ti cestitam i pozelim dug i sretan zivot tvojoj maloj princezi. Neka ti je ziva i zdrava puno puno godina. kako se zove dusa mala?

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 639
11.11.2008 21:46:51   
tweety
ako ima bilo sta nejasno u tekstu slobodno pitajte.tu sam da odgovorim user posted image

hvala svima na cestitkama od srca!

princeza ce se zvati Rania user posted image

< Poruku je uredio tweety -- 11.11.2008 21:47:44 >

Prince `05
Princess `08

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 640
11.11.2008 23:18:43   
dinciii
uh draga tweety kako citam ove tvoje upute vec u sebi vjezbam user posted image user posted image user posted image da reko ne zaboravim sta....hvala bogu da si imala takav porod i da ako bog da i ostale trudnice prodju lahko...
a mynxlee potpuno si u pravu,ima ih svakakvih,sta ces,sto ljudi sto cudi user posted image

Amela V.
ja sam bas danas kupila spiralu za autosjedalicu od kad je gledam i danas reko kupit cu je i kupim....i jos dvije sitnice...hehe nisam mogla da odolim user posted image

http://babybutt.erwinmueller.at/eshop/produkte/BB04_680.jpg
http://babybutt.erwinmueller.at/eshop/produkte/BB02_830gr.jpg
http://www.nunon.de/images/produkt_fehn_schmusetuch_152852.jpg

ev i slike da vidite iako nisu bas identicni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 641
11.11.2008 23:55:32   
Amela V.
Ja nemam jos nista od igracaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali mislim da cemo kupiti stagod i mi, nekako mi to bas fali

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 642
12.11.2008 8:21:05   
Nana_Ze
upravo sam procitala da je demiana jucer na svijet donijela prekrasnu djevojcicu

cestitke mami, a bebi saljem puno poljubaca i zelim dug i sretan zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.pampers.ba/profile/4746

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 643
12.11.2008 9:15:57   
Nana_Ze
amela v samo naprijed u kupovinuuser posted image

evo jedan clanak iz beba o prehladi, izvinite ako sam dosadna, jos nisam ozdravila pa me to okupiralo...rijesila sam se grlobolje i curenja nosa, jos je samo kasalj ostao....
http://www.coolinarika.com/clanak/trudnica-je-prehladena

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 644
12.11.2008 9:19:20   
malaaaa
pozdrav za vas evo imene opet sa vama user posted image kako ste mi danas?jos 14 dana mi je ostalo do terminauser posted image user posted image uh jedva cekam osim ako ne preguramuser posted image koliko je vama jos ostalo? Tweety svaka cast! CETITAM TIuser posted image i uzivaj s user posted image ...

< Poruku je uredio malaaaa -- 12.11.2008 9:20:03 >

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 645
12.11.2008 9:26:32   
malaaaa
Dinciii kako siuser posted image ?Ja sam istu takvu spiralu uzela bas je fenomenalnauser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 646
12.11.2008 9:47:18   
Nana_Ze
kakva vam je to spirala, nesto ne mogu to da skontam??

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 647
12.11.2008 9:50:26   
Nana_Ze
e jesam pametnauser posted image , jos dinciii stavila link na taj proizvod hihihih

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 648
12.11.2008 12:40:48   
dincica
pozdrav svim trudnicama ! meni je jos ostalo 11 dana do termina , ali me uzasno bole ledza i noge , nekako osjecam slabost u nogama , pa ne znam da li ce mi bebica doci ranije. Inace sve mi je spremno za njen dolazak aBd. Ima li neko jos da mu je termin 22.11 ?

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 649
12.11.2008 14:19:32   
Amela V.
Evo da se i ja tuspasim za danas na ovoj temi, ja brojim -22 ako Bog da, ako ne bude sta prije.
Ja u zadnje vrijeme bas ne mogu dugo da spavam, ujutro se probudim, ne mogu vise da lezim, moram da ustanem i gotovo. Inace po cijelu noc spavam osim sto ustanem 2-3 puta na wc.

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

malokrvnost u trudnoci
skorpi

u 37 nedelji sam trudnoce vadila sam nalaze i pokazalo se da sam malokrvna sutra idem odnjeti doktorici nalaze a interesuje me cim osim cvekle i spinata da popravim krvnu sliku prirodnim putem

džigerica (57%)

pilece meso (3%)

paradaiz (2%)

nesto drugo (38%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *