Latinka -> RE: Koji vas doktor vodi/o (7.1.2012 0:28:52)
|
IZVORNA PORUKA: Arminaa Vidjela sam na forumu da praktično na svakoj klinici ima MRSE, samo je Koševo ''izvikano'' po tom pitanju. Ko od Vas ide na GAK, zamolila bih vas da napisete da li se dugo čeka na pregled i slične stvari, jednostavno da mi prenesete svoja iskustva. P.S. Izvinite zbog gramatičkih greški, nisam pregledala poruku prije slanja [sm=smiley36.gif] Ja cijelu svoju trudnoću vodim na Jezeru. Istina je da sam prvi put otišla kod dr.po preporuci, ali vjeruj mi, kasnije se ta dr.ni ne sjeti da sam već bila kod nje ni ko me njoj preporučio. Kovertu nisam još dala, ali jesam svaki put ponijela barem neku bonbonjeru ili nešto slično, mada sam pričala sa ženama gore da to one nikad ne rade. Tako da ti je to na volju. Što se tiče čekanja, nekada se potrefi pa odmah uđem, a nekad čekam i po 1h; baš je nedavno dr.bila u operacionoj sali pa sam čekala i više od sat vremena. Sve zavisi. Uglavnom, ti se čuješ s dr., on ili ona ti kažu kad da dođeš i onda čekaš svoj red ako ima još neko. Uputnice sam uzimala od ljekara opšte prakse; u našoj ambulanti ima ginekolog, ali sam ja inzistirala na Jezeru. Mislim da ti niko nema pravo određivati gdje ćeš voditi trudnoću, a tako su mi rekli i na medicini rada. Kad malo razmisliš: ima logike. Od ginekologa u ambulanti sam uzimala recepte za lijekove i mišljenja za komisiju za bolovanje pošto sam cijelu trudnoću na bolovanju. Jednom me pitala zašto idem gore, na šta sam rekla da je to zbog ultrazvka i na tome se završilo. Nadam se da sam ti pomogla Sretno i sve čestitke na trudnoći!
|
|
|
|