Emica_sa -> RE: Koji vas doktor vodi/o (31.10.2011 21:00:09)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: aidana Ja sam se također odlucila za Dr. Divanovica zbog brojnih preporuka, međutim duboka sam razocarana. Prema meni se na pregledu odnosio jako drsko i s vremena na vrijeme je davao neumjesne komentare. Kada vec idem kod privatnika i ostavljam 70 km za pregled trudnice onda ne ocekujem takvo ponasanje, mislim da je to strasno bezobrazno. Obzirom na "strucnost" odlucila sam mu dati jos jednu sansu, ali ako se i drugi put bude jednako ponasao definitivno necu nastaviti da idem. On jeste stručnjak, to ne sporim, ali zna biti veoma nezgodan, mnoge moje drugarice i dvije prijateljice idu kod njega, prezadovoljne, odem i ja , i doživim tepko razočarenje, tad i nikada više. Ja zaista najviše volim prim. dr. Mašića, i opet sada idem kod njega, iako je do njega teže doći, jer ne radi privatno. ALi , ipak s njim sam najzadovoljnija. Mene iskreno kod divanovica nervira,sto mu je svaka trudnica na apaurinima i na tabletama za cuvanje trudnoce,to mu je standardno[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|