RE: Koji vas doktor vodi/o (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Porodilište

Poruka

stefania -> RE: Koji vas doktor vodi/o (22.1.2012 12:22:09)

IZVORNA PORUKA: Esmeralda

Prvu trudnocu mi je vodila prof.Jadranka Dizdarevic Stojkanovic, bila sam jako jako zadovoljna....bez ikakve stele i koverti, imam jako pozitivno iskustvo u vezi nje.
Drugu trudnocu isto Jadranka, a kasnije je preuzeo njen sin Goran Stojkanovic. Jako sam zadovoljna sa oboje....Goran me i porodio, poslije porodjaja sam isla i na par pregleda kod njih privatno. Zaista prije svega jako dobar covjek pa onda ljekar, ipak je imao i od koga da nauci. Kod njih mi se svidjalo sto te detaljno pregladaju, nema zurbe, svakom pacijentu posvete paznju i vrijeme. Za pregled sam se narucivala tako sto sam ih kontaktirala preko mob iskljucivo njih dvoje

evo ja bih jos jednom da se slozim s ovim misljenjem, zaista oboma svaka cast i dr. dizdarevicki i njenom sinu dr. goranu...meni je cak dr. dizdarevic dosla u sobu da cestita nakon mog poroda iako je bio prirodni a ne carski tj. uopste nisam lezala na njenom odjelu...zena je zmaj, vec sam je na ovoj temi hvalila ranije...zaista svakom od srca preporucujem i nju i njenog sina...

Esmeralda -> RE: Koji vas doktor vodi/o (22.1.2012 21:56:54)

da stefania ZENA JE ZMAJ svaka cast....a o Goranu da i nepricam...neznam da bi i jedan zenski ginekolog bio pazljiv kao on....Odveo me bukvalno u porodjajnu salu, izvinjavao se sto me bolilo prilikom pregleda, posto sam iskrvarila poslije poroda jako jako puno glave me doslo trebala maternicu vaditi, primila 10 doza krvi, sve da neduzim, PROF Jadranka je dosla od kuce Goran je zvao u pola 10 navecer, bili su uz mene svi, prof Godinjak, Jadranka, Goran i svi tu noc koji su radili. Ljudima ocigledno nije uopce stalo do novca nego samo do posla koji obavljaju barem sam ja vidjela, imala sam prilike da idem i privatno i na kliniku. Bog me prvo spasio pa onda oni...Citavu trudnocu su mi ohrabrivali, govorili da ce biti sve ok, da se nebrinem oni su tu...mislim stvarno sve rijeci pohvale...

malaZara -> RE: Koji vas doktor vodi/o (22.1.2012 23:46:22)

Evo da se i ja javim na ovoj temi :D
33-ca sedmica trudnoce, od pocetka me vodi dr. Nikulin i prezadovoljna sam s njim i nebih ga mijenjala ni za jednog drugog doktora.
Sve pohvale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

yasemin -> RE: Koji vas doktor vodi/o (27.1.2012 9:37:04)

slažem se s tobom i blago tebi zbog doktora Nikulina , meni je radio odnosno trebao raditi aminocentezu ali je trebao bosti kroz poteljicu pa nam je  ukazao na rizik i predložio da sačekamo 15 dana pravo je fin i profesionalan.
Moju trudnoću vodi dr. Alija Šuko on je divna osoba samo njegovi uslovi rada u MO nisu kao uslovi rada njegovi kolega na GAK-u.

Miimy -> RE: Koji vas doktor vodi (6.2.2012 10:58:01)

Eh ovako 15 sam sedmica trudnoce idem privatno i prezadovoljna sam sa dr. koji me vodi... Al na veliki nagovor moje mame i jos bliski ljudi odlucila sam da odem i u Opcu bolnicu na pregled i odaberem tamo ljekara kojice me voditi i ako Bogda poroditi, mozda je rano al zbog specificnosti moje situacije, jako bliska osoba mije predlozila dr. Puzica i Dr Aidu rekavsi da su svi odlicni nema govora al njih dvoje je izdvojila... ja sam u velikoj nedomucii koga da izaberem Puzica znam preko sestre jer je porodio i vodio trudnocu a dr. Aidu samo iz prica..... pa ako neko ima iskustvo pogotov sa dr. Aidom volila bi cuti hvala..

ajnur -> RE: Koji vas doktor vodi (6.2.2012 11:25:46)

IZVORNA PORUKA: Miimy

Eh ovako 15 sam sedmica trudnoce idem privatno i prezadovoljna sam sa dr. koji me vodi... Al na veliki nagovor moje mame i jos bliski ljudi odlucila sam da odem i u Opcu bolnicu na pregled i odaberem tamo ljekara kojice me voditi i ako Bogda poroditi, mozda je rano al zbog specificnosti moje situacije, jako bliska osoba mije predlozila dr. Puzica i Dr Aidu rekavsi da su svi odlicni nema govora al njih dvoje je izdvojila... ja sam u velikoj nedomucii koga da izaberem Puzica znam preko sestre jer je porodio i vodio trudnocu a dr. Aidu samo iz prica..... pa ako neko ima iskustvo pogotov sa dr. Aidom volila bi cuti hvala..

Ja sam u prvoj rudnoci lezala u bolnici za dr Aidu mogu reci samo rijeci hvale.Divna zena!!!

Miimy -> RE: Koji vas doktor vodi (6.2.2012 11:36:18)

IZVORNA PORUKA: ajnur

IZVORNA PORUKA: Miimy

Ja sam u prvoj rudnoci lezala u bolnici za dr Aidu mogu reci samo rijeci hvale.Divna zena!!!

Hvala Ti velika ja sam jos u nedoumici a moram javiti radi termina ....

KupusLivada -> RE: Koji vas doktor vodi (6.2.2012 13:00:09)

Dr Aida stvarno jeste ljubazna i prijatna, ali ja sam kod nje tek otkako nemam vise komplikacija Hb, ne znam kakva je za rizicne trudnoce...

Za dr Puzica sam pak cula da je jako strucan, ali strasno neljubazan (mene je i obicni UZ preko stomaka kod njega bolio), medjutim neki dan sam ga vidjela i kako se ponasa vrlo uljudno, ne znam je li to bila neka stela ili sta...

mama_81 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 13:57:58)

Ovo gdje sam pohvalila dr. Lejlu Imširiju, POVLAČIM. Itekako loše iskustvo imam s njom. Ne želim je ni na slici vidjeti ni glas čuti. Nikakav čovjek.
IZVORNA PORUKA: mama_81

Pozdrav svima, čitam postove vas dragih trudnica o izboru doktora... Ne mogu da ne napišem svoje mišljenje i ad ne pohvalim moje dr. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Sad sam u 32-goj sedmici, niti jednom nisam otišla privatniku, ne iz razloga što nemam novac, nego stvar principa i uvjerenja da isto znanje i profesionalnost imaju i dr na klinikama (bez obzira da li pored svog redovnog posla imaju i privatnu ordinaciju ili rade u nekoj od privatnih ordinacija).

Niti jednu neugodnu situaciju nisam imala za ovih 8 mjeseci trudnoće. Redovno idem na sve preglede što u DZ što na Jezero.

Prvo ću pomenuti moju dr. Almu Pašić. Ona je na prvom mjestu čovjek, pa ljekar! Kad bih mogla da dodjelim nagradu za stručnost, profesilonalnost i pristup prema pacijentu to bi bila moja draga dr. Alma Pašić.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Definitivno jedna divna doktorica, žena za sve pohvale!
Drugo bih spomenula i dr. Lejlu Imširija i ona je sasvim ok i sve pohvale i za nju![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stoga drage moje prema mom iskustvu moguće je da sve preglede bez da plaćate bilo kome možete uraditi u DZ i Jezeru sa ovjerenom knjižicom, bez čekanja redova i kojekakvih najavljivanja i zakazivanja termina za pregled. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

[/quote]

Bebica11 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 14:36:51)

mama 81 sto povlacis,sta se desilo?

mama_81 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 14:40:42)

Pozdrav bebice,

pisala sam o tome na Forum > [Trudnoća] > Porodilište > Dr.Lejla Imširija.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bebica11 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 14:52:19)

Pozdrav bebice,

pisala sam o tome na Forum > [Trudnoća] > Porodilište > Dr.Lejla Imširija.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zalosno

mene su iz DZ slali na GAK da me "neko vodi" jer mi je bila prerizicna trudn, gledala me i dr Kandic i Imsirija i sl, i niko me nije preuzeo, meni je nejasno kako se neko uredne trudnoce vodi "bez para" na jezeru kad ja s uputnicom nisam mogla naci dr, i onda uzmem pare i platim privatno dr Abadzic i vodila me ona[sm=smiley13.gif], tako da se gore samo primaju veze vezice i koverte, eto i ti si primjer i dokaz toga

dr Imsirija mi je valjala strucna je, operisala me jer su me zeznuli na porodu nisu me dobro zasili, bila sam pola mjeseca u bolnici, al kad mi je povadila konce indirektno mi je rekla ETO TO JE TO, JAVI SE SVOM DR ZA 2 MJ, a zena prije mene isla na redovnu kontrolu poslije poroda kod nje, ali nosi KESU D&G sve ti to govori, znaci nju moze pregledati a mene je otkvintala

mama_81 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 14:58:40)

Bebice, upravo sam na temu koju sam pomenula u predhodnoj poruci završila, jer očigledno da je nekima moja priča nevjerovatna, pa da bih se poštedila suvišne priče zaključujem je definitivno.

Dodala bih samo ovo da ima dosta trudnica koje su zadovoljne ili ne zadovoljne pristupom nekih doktora, nekima su ok drugima ne, ali svakako da ako ja imam loše iskustvo za dr. Lejlom ne mora da znači da će imati neko drugi.

Pozdrav svima i sve najbolje.

ajnur -> RE: Koji vas doktor vodi/o (6.2.2012 15:11:39)

Svi su oni masine za otimanje para neko vise neko manje.Oni se ne smiju sto nas vole sigurno...ima izuzetaka naravno...U pvoj trudnoci privatno isla dr ok skroz nasmijana,puna topline sve do 9 kad sam presla u bolnicu NE POZNAJE ME NA HODNIKU isto je i sad al to je realnost dzaba plati i to je to.

bebaa -> RE: Koji vas doktor vodi/o (10.2.2012 20:05:45)

pozdrav svima,trudnica sam sa malom trudnocom od 6 sedmica...nakon testa sam se narucila u skerlica kod svoje dr.Kulenovic i sve sto sam dobil je UZ od pola minute...uputnicu da vadim nalaze i kao preko neke stvarke kaze dodjite za 10 dana na kont....ja dodjem i opet UZ i i recept za zeljezo i sve sto mi je rekla je eto pratit cemo krvnu sliku...VJERUJTE da nemam trudnica oko sebe mislila bi to je normalno...ni mjerenje pritiska ni tezine ma ni jedne rijeci ljubaznosti ili bar kurtoazije ma nista...da ne govorim da je ovo prva trudnoca a imam 34 god...i jos imam oboljenje stitne zlijezde...ma strah me ovih nasih ljekara a nisam bas u mogucnosti voditi trudnocu privatno...opet sam zakazala ali kod dr.Rakic pa vidjet cemo njen rad...izvinite na duzini posta...pozdrav

MajkaTereza -> RE: Koji vas doktor vodi/o (10.2.2012 20:33:18)

Izvinite, moram se umjesati-- Kakvo crno placanje?? Pa dajte sta vam je, ne bi mi palo na pamet da platim. Ja sam se vani porodila, nastimala da me strefi u SveCkoj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ali sam do sedmog mjeseca bila kod Masica i kod dr. Taiba u Suncu. Oba[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Platila feninga nisam. Ak vec idete kod doktora a morate placati mito da bi bio ok. zasto te pare ne ulozite kod privatnika, ne razumijem[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa dok svi budemo "plati i to je to" nikad korupcije nece nestati, i onda ce se desavati stvari kao ovoj zenici sa GAK doktoricom.. Ako dodjete u takvu situaciju, samomjenjajte doktora, ima ih hvala bogu ko snijega ove godine...

Skvo RR -> RE: Koji vas doktor vodi/o (10.2.2012 21:13:55)

Nije tema placanje ili neplacanje..nastavimo bez OT. LP

novi kolacic -> RE: Koji vas doktor vodi/o (15.2.2012 10:14:43)

Sorry za off topic, ali na drugoj temi pitala i niko mi ne odgovara. Zeljela bih kod dr. Dekovica se voditi, jel se regularnim putem narucujem preko telefona (koji je broj ako ko zna?) Ili ko padobranac upadam kad je dezurni?

Hvala na odgovoru :)

Suana* -> RE: Koji vas doktor vodi/o (16.2.2012 8:23:59)

Ja idem kod dr. Hajder, po preporuci prijateljice i nisam se nimalo pokajala. Sve pohvale za nju, odusevila me.

sunce27 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (16.2.2012 8:27:25)

Prvu trudnocu mi je u kombinaciji vodio dr. Nenad Miseljic i dr. Alma Pasic, nadam se da ce tako aBd biti i sa drugom, ja sam bila prezadovoljna.

bebaby -> RE: Koji vas doktor vodi/o (22.2.2012 22:05:37)

Ima li neko iskustva sa dr. Vesnom Bralo (otoka)?

Dz3ni -> RE: Koji vas doktor vodi/o (22.2.2012 23:39:31)

nakon testa sam se narucila u skerlica kod svoje dr.Kulenovic i sve sto sam dobil je UZ od pola minute...uputnicu da vadim nalaze i kao preko neke stvarke kaze dodjite za 10 dana na kont....ja dodjem i opet UZ i i recept za zeljezo i sve sto mi je rekla je eto pratit cemo krvnu sliku...VJERUJTE da nemam trudnica oko sebe mislila bi to je normalno...ni mjerenje pritiska ni tezine ma ni jedne rijeci ljubaznosti ili bar kurtoazije ma nista

Ma u skerlića nisu baš najsusretljiviji, imam osjećaj da samo gledaju kako da te skinu sa dnevnog reda. Meni je dr. Kulenović potvrdila trudnoću i samo to, nije mi se svidjela baš zbog toga što me "sfušerila". Nakon toga sam na preporuku nastavila voditi trudnoću kod doktorice Vanese Dujso i stvarno je dobra doktorica, nemam ništa loše reći u vezi nje. Ali kad me poslala u opću bolnicu po drugo mišljenje, shvatila sam da su tamo doktori puno susretljiviji, nekako su bolji psiholozi, zezaju se i ohrabruju te...što je po meni jako bitno. Prvi put me pregledao dr. Puzić, stvarno stručnjak čovjek, a zadnji put sam bila na pregledu kod dr. Nakaša i oduševljena sam njime, samo mi je žao što me on ne vodi. Nemam ništa protiv sveje doktorice, i ona mi je super, ali on mi je nekako ulio sigurnost. Svaka preporuka.

ajla86 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (11.4.2012 15:40:17)

Ovo gdje sam pohvalila dr. Lejlu Imširiju, POVLAČIM. Itekako loše iskustvo imam s njom. Ne želim je ni na slici vidjeti ni glas čuti. Nikakav čovjek.

Pozdrav svima, čitam postove vas dragih trudnica o izboru doktora... Ne mogu da ne napišem svoje mišljenje i ad ne pohvalim moje dr. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Sad sam u 32-goj sedmici, niti jednom nisam otišla privatniku, ne iz razloga što nemam novac, nego stvar principa i uvjerenja da isto znanje i profesionalnost imaju i dr na klinikama (bez obzira da li pored svog redovnog posla imaju i privatnu ordinaciju ili rade u nekoj od privatnih ordinacija).

Niti jednu neugodnu situaciju nisam imala za ovih 8 mjeseci trudnoće. Redovno idem na sve preglede što u DZ što na Jezero.

Prvo ću pomenuti moju dr. Almu Pašić. Ona je na prvom mjestu čovjek, pa ljekar! Kad bih mogla da dodjelim nagradu za stručnost, profesilonalnost i pristup prema pacijentu to bi bila moja draga dr. Alma Pašić.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Definitivno jedna divna doktorica, žena za sve pohvale!
Drugo bih spomenula i dr. Lejlu Imširija i ona je sasvim ok i sve pohvale i za nju![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stoga drage moje prema mom iskustvu moguće je da sve preglede bez da plaćate bilo kome možete uraditi u DZ i Jezeru sa ovjerenom knjižicom, bez čekanja redova i kojekakvih najavljivanja i zakazivanja termina za pregled. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

jeli ova dr Pasic radi u domu zdravlja vogosca..cini mi se da ima ginekolog ovog imena???

M kao Mama -> RE: Koji vas doktor vodi/o (11.4.2012 16:42:47)

Jeste, Pašićka je u Vogošći

ajla86 -> RE: Koji vas doktor vodi/o (11.4.2012 18:45:49)

ja sam iz vogosce doduse idem samo tamo ono zbog bolovanja i uputnica i uciinilo mi se da sam vidjela njeno ime..ali ja kad god odem potrefim se kod dr SABAHUDINA DEDEICA cini mi se da se tako zove...i on se cini fin...neznam imal ko iskustava sa njim mene je ohrabrio i prvi reko da je sve u bozijim rukama da smo mi i suvise mali da sta konkretno mozemo uciniti...sto je -u mojoj situaciji- ziva istina...
ali eto da znam i za ovu dr..mozda nekad odem i kod nje da me pregleda...opet zena je zena [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>