|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
20.11.2014 14:44:41   
ziki

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image generacijo
kod nas je slabo zadace. Druga odjeljenja imaju al kod nase uciteljice ne. du lagano skroz. A narocito toga da se mame slome nema user posted image user posted image Do sad imali dva domaca iz vjeronauke i engleskog. To je bilo odusevljenjeuser posted image

Ziki jel još ovakvo stanje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 901
20.11.2014 14:49:02   
ziki

IZVORNA PORUKA: salmana

Izvini, ne kontam? Jel i kod vas ide ucenje slova od drugog polugodista? I dijete dobilo zadacu da NAPISE (ne da prepise)???

Kao sto bebacha rece krenuli su slovo A i slovo O. On inace sva slova zna, ima li su da vjezbaju slova svog imena i prezimena, uciteljica napise na pocetku reda slovo a oni vjezbaju, rukicu, motoriku... e ovaj je i mene iznenadio al pretpostavljam da su djeci koja ne znaju roditelji napisali pa oni prepisali.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu salmana)
Neposredna veza do poruke: 902
20.11.2014 15:14:59   
jasmin
I naši još ne uče slova.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 903
20.11.2014 15:50:20   
tinkivinki
kod nas su počeli a ove sedmice.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 904
24.11.2014 10:38:05   
Penelope82

Dok nas se desila drasticna promjena vezano za domace zadatke, sad imaju skoro svaki dan i to masala dommaceg, narocito kad dijete na casu prica i nista ne uradi user posted image user posted image
Evo od ponedeljka domaceg
user posted image

Hej,Ziki,pa on to bas lijepo pise,precrtava ili sta vec user posted image  Mala,velika slova...Super!user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 905
24.11.2014 10:54:35   
Visnja RR
bravo user posted image

mi imamo zadacu odavno...svaki dan...nekad bas puno

a presli smo slova A I O U E M N V

< Poruku je uredio Visnja RR -- 24.11.2014 10:56:15 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 906
24.11.2014 11:01:35   
emi7908
Jutro,da se malo priključim user posted image

Kod nas učenje slova tek od drugog polugodišta, nešto malo sad im provuku kroz boravak u školu ali ništa ozbiljno. Što se tiče zadaće kući ne radi ništa, sve u školi rade...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 907
24.11.2014 13:10:21   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Penelope82

Dok nas se desila drasticna promjena vezano za domace zadatke, sad imaju skoro svaki dan i to masala dommaceg, narocito kad dijete na casu prica i nista ne uradi user posted image user posted image
Evo od ponedeljka domaceg
user posted image

Hej,Ziki,pa on to bas lijepo pise,precrtava ili sta vec user posted image  Mala,velika slova...Super!user posted image

svaka cast Ziki, on to odlicno radi user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 908
4.12.2014 9:03:16   
Visnja RR
MI smo prešli slova
A, I, O, E , U, M, N, V, K, J, S
i tu se zaustavljamo za ovo polugodiste ...

Iz matematike presli broj 3

Engleski dosli do slova G

zadaca i dalje svaki dan...nekad puno , nekad malo
nekad to puno uradi za pola sata a nekad i 2 sata

03.04.`08

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 909
4.12.2014 13:26:40   
yoko eto

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

MI smo prešli slova

vec imaju strani jezik? nekad je to bilo tek u 3...cini mi seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 910
4.12.2014 13:28:59   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: yoko eto

MI smo prešli slova

u KŠC od 1. u nekim od 2. a vecini od 3 user posted image
naša posla ...nek nije isto
mada je meni drago što je od 1. taman joj se lijepo slaže u glavi uz kurs Helen Doron

03.04.`08

(odgovor članu yoko eto)
Neposredna veza do poruke: 911
4.12.2014 13:31:58   
yoko eto

MI smo prešli slova

u KŠC od 1. u nekim od 2. a vecini od 3 user posted image
naša posla ...nek nije isto
mada je meni drago što je od 1. taman joj se lijepo slaže u glavi uz kurs Helen Doron

ma nek ga uce...vise ce im trebat nego nasuser posted image ...ja bih kineski uvelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 912
4.12.2014 13:36:36   
ziki

MI smo prešli slova

Kod nas u TK je takođe od 1.

Juče ih je učiteljica vodila na izložbu radova djece sa posebnim potrebama. Pročitao je poruku ispisanu: Zdrav čovjek ima 100 želja, bolestan samo jednu- da ozdravi. Za nagradu je dobio jednu čestitku, a učiteljica mu dala enciklopediju da čita i pravi još jednu zoo čitanku kad su došli u školu user posted image

Inače me učiteljica oduševila ovim postupkom, i pričom o tome i dan prije i juče u toku nastave user posted image

(odgovor članu yoko eto)
Neposredna veza do poruke: 913
4.12.2014 13:41:06   
yoko eto

MI smo prešli slova

Kod nas u TK je takođe od 1.

Juče ih je učiteljica vodila na izložbu radova djece sa posebnim potrebama. Pročitao je poruku ispisanu: Zdrav čovjek ima 100 želja, bolestan samo jednu- da ozdravi. Za nagradu je dobio jednu čestitku, a učiteljica mu dala enciklopediju da čita i pravi još jednu zoo čitanku kad su došli u školu user posted image

Inače me učiteljica oduševila ovim postupkom, i pričom o tome i dan prije i juče u toku nastave user posted image

ovdje bi trebali u 2. dobiti francuski...mada bih ja vise voljela da uci arapski...al sumnjam da moze da bira...a nesto mi previse da uci 3 jezika...pa se jos dvoumimuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 914
4.12.2014 13:49:10   
ziki
U puno Boga mi. Mada ako ćete bit tu neko vrijeme arapski će mu mnogo više trebat
Ja ne znam kako ide vamo, kad uvode drugi strani da li u 5? ko kad me škola do na proljeće nije interesovala user posted image

(odgovor članu yoko eto)
Neposredna veza do poruke: 915
16.12.2014 17:11:48   
Visnja RR
Sinoć nešto s prijateljicom pričam...jel se ovo sabiranje i oduzimanje ne radi u 1. razredu???
Ne nađoh ja to u knjizi matematike?

03.04.`08

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 916
17.12.2014 9:16:16   
Penelope82
Ja sam listala malo knjigu iz matematike i cini mi se da se radi sabiranje i oduzimanje sa ovim borjevima do 10.Sad rade podskupove i prelaze na broj 1.Matematika joj odlicno ideuser posted image ...Ubi je crtanje...Iz svih predmeta se nesto crta,misa muuser posted image Jucer se iskilavila dok je nacrtala violinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 917
17.12.2014 9:25:22   
tinkivinki

Ja sam listala malo knjigu iz matematike i cini mi se da se radi sabiranje i oduzimanje sa ovim borjevima do 10.Sad rade podskupove i prelaze na broj 1.Matematika joj odlicno ideuser posted image ...Ubi je crtanje...Iz svih predmeta se nesto crta,misa muuser posted image Jucer se iskilavila dok je nacrtala violinuuser posted image

ja nemam knjige na uvid,u školi budu,ali učili su već brojeve do 5,manje,veće,jednako i čini mi se do kraja godine da je neko pričao da nauče sabiranje i oduzimanje do 10.a iz jezika pisanje i čitanje štampanih slova

Neposredna veza do poruke: 918
18.12.2014 9:48:57   
Penelope82
Ja jucer ostala duze na poslu,dosla kuci iza 17h,bolesna,nikakva...kad ovaj moj prvačić kazeda za sutra (danas) treba uz pomoc roditelja napraviti kucicu za ptice od kartona....user posted image A bas sam mislila popiti tylol i zaleciuser posted image
Elem,kutija od cizmica,oblozili je lijepim papirom od kartonske kese sa nekim cvijetnim dezenom;nemamo jos šestar,pa je posluzila šolja od čaja da joj iskružimo skalperom vratauser posted image ,ispod smo iskruzili jos jdnu rupicu kroz koju smo provukli rolnu od folije,da ptica moze,pobogu,na nesto stati kad izadjeuser posted image ,krov i tu rolnu smo "fasadirali" kolaž papirom,krov pricvrstili malim žičicama sa bratovog novog autića i na kraju smo iskružili onu blesavu ptičicu sa naslovne stranice zadnjeg Kolibrica,zalijepili je na karton(u njenom obliku) i postavili da kao stoji na toj rolni ispod vratauser posted image uh,umorili smo se,ali nam je suer ispala....jutros su joj se djeca divilauser posted image Muz je odveo u skolu i zove me na posao jutros i kaze "E jesi i budala,drugi samo malo obojili kutijice od čaja i probusili rupuuser posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 919
18.12.2014 10:07:16   
Visnja RR
user posted image user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 920
18.12.2014 10:35:58   
ziki

Ja jucer ostala duze na poslu,dosla kuci iza 17h,bolesna,nikakva...kad ovaj moj prvačić kazeda za sutra (danas) treba uz pomoc roditelja napraviti kucicu za ptice od kartona....user posted image A bas sam mislila popiti tylol i zaleciuser posted image
Elem,kutija od cizmica,oblozili je lijepim papirom od kartonske kese sa nekim cvijetnim dezenom;nemamo jos šestar,pa je posluzila šolja od čaja da joj iskružimo skalperom vratauser posted image ,ispod smo iskruzili jos jdnu rupicu kroz koju smo provukli rolnu od folije,da ptica moze,pobogu,na nesto stati kad izadjeuser posted image ,krov i tu rolnu smo "fasadirali" kolaž papirom,krov pricvrstili malim žičicama sa bratovog novog autića i na kraju smo iskružili onu blesavu ptičicu sa naslovne stranice zadnjeg Kolibrica,zalijepili je na karton(u njenom obliku) i postavili da kao stoji na toj rolni ispod vratauser posted image uh,umorili smo se,ali nam je suer ispala....jutros su joj se djeca divilauser posted image Muz je odveo u skolu i zove me na posao jutros i kaze "E jesi i budala,drugi samo malo obojili kutijice od čaja i probusili rupuuser posted image

user posted image user posted image entuzijasta nema šta user posted image

Neposredna veza do poruke: 921
18.12.2014 12:06:15   
Penelope82
user posted image user posted image user posted image

Stvarno se trudim da se puno ne miješam i da sto samostalnije radi zadacu,ali kada kazu "uz pomoc roditelja",tu nastupam JAuser posted image Ja bila uvijek odlican djak,onaj sto briljira...,a dijete mi hantal zivi-pametnica,ali sve kod nje moze hap-klap-izluuudiiii meeeeuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 922
16.1.2015 15:06:08   
Penelope82
Mame prvačića,jeste li zive?user posted image Plase li vas sa drugim polugodistem? Kao sve ce biti puno,puno teze...Prvo polugodiste je kao igra,a onda postaje rutavo user posted image user posted image Ma,haj' bjeziuser posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

Neposredna veza do poruke: 923
16.1.2015 15:17:55   
R&T@

Mame prvačića,jeste li zive?user posted image Plase li vas sa drugim polugodistem? Kao sve ce biti puno,puno teze...Prvo polugodiste je kao igra,a onda postaje rutavo user posted image user posted image Ma,haj' bjeziuser posted image

Bolje da sutimo, zar ne?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 924
19.1.2015 9:04:22   
Penelope82
Moja skolarka se probudila jutros u 4h i nije vise mogla zaspati....valjda zbog uzbudjenjauser posted image Jedva je docekala prvi skolski dan user posted image Prva je smjena i skakucuci je otisla u skoluuser posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *