|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
19.1.2015 9:51:21   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Penelope82

Mame prvačića,jeste li zive?user posted image Plase li vas sa drugim polugodistem? Kao sve ce biti puno,puno teze...Prvo polugodiste je kao igra,a onda postaje rutavo user posted image user posted image Ma,haj'' bjeziuser posted image

mene obično plaše s drugim i svim sljedećim razredima .... al nedam se zaplašiti :) ...niti Asju plašim....

nama škola poinje prekosutra...
nema više pajkenja do 9 ili 10 user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Penelope82)
Neposredna veza do poruke: 926
19.1.2015 9:56:39   
Penelope82
Ma,draga Visnja,znas sta?! Plase me otkako sam zatrudnila prvi put....Vidjet cete vi kad beba dodje...,pa eto dodjose dvije bebe...,pa onda- vidjet ces kad dodje u ovu fazu,pa u onu... Helem,uvijek se izlazi iz neke faze i ulazi u drugu...,svaka nosi i svoje probleme,ali i olaksanja...Sve je to zivot.

Meni je drago sto ona sretna ide u skolu...,a savladat ce sve sto doazi...Nesto ne brigamuser posted image Kad se sjetim kako sam samo dramila sto je upisujem u skolu(junsko dijete),da mi je to bilo nekako prolongirati...Sad mi je bas drago sto nisamuser posted image

Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti.
Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 927
19.1.2015 10:03:48   
Visnja RR
ma nekad nas djeca iznenade...
Asja je aprilska beba ...i bila sam 100% sigurna da j spremn za školu... i sama se radovala svim pripremama za školu.... a onda mućak...skoro čitav septembar je preplakala u fazonu "nedostaje joj mama, tata...." cekala sam fazu da joj i pas nedostaje user posted image
i onda klik i sve ok... zadnji dan prvog polugodista ona i najbolja drugarica joj plakale jer nece na raspust... user posted image
sad je kao ravnodusna ali se veseli drugarima....
preko raspusta smo malo popravili čitanje...zapinje još ali je mnogo bolja... ne forsiram

knjizicu dobila i samo onaj opisni dio upisan .... najvise se obradovala zvjezdici koju je uciteljica stavila u knjizicu... user posted image
sviđaju mi se knjizice ...od 1. do 5. razreda

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 928
22.1.2015 9:14:23   
Penelope82
Nasi nisu ni dobili knjiziceuser posted image

U prvom polugodistu su sve pisali u jednu teku,kao da se malo naviknu,a sad za svaki predmet treba posebna teka....Uciteljica napisala da za bosanski j. treba uske-siroke linije,a za sve ostalo kockice....Ne mozes moju S ubijediti da je tako,nema sanse...Hoce racunsku teku za bosanski i tacka...Jedva se nagodismo user posted image Ne znam samo na koga je ovako tvrdoglavauser posted image

Neposredna veza do poruke: 929
22.1.2015 9:19:30   
Visnja RR
Pa možda nisi znala da ce dobiti knjizice...čekace vas u skoli sigurno

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 930
22.1.2015 9:24:27   
Penelope82
Pa,krenuli su u ponedjeljak u skolu....,da su htjeli,podijelili bi nam....Vjerovatno na kraju godine...
Bili smo na roditeljskom iza N.G....,samo su nam podijelili njihove registratore/mape sa radovima.Kada smo pregledali,trebali smo odgovoriti pismeno na par pitanja o napredovanju naseg djeteta u prvom polugodistu,sta nam se posebno svidja,sta ocekujemo od djeteta,a sta od ucitelja kroz dalji rad....i td.

Neposredna veza do poruke: 931
22.1.2015 9:24:31   
ziki

U prvom polugodistu su sve pisali u jednu teku,kao da se malo naviknu,a sad za svaki predmet treba posebna teka....Uciteljica napisala da za bosanski j. treba uske-siroke linije,a za sve ostalo kockice....Ne mozes moju S ubijediti da je tako,nema sanse...Hoce racunsku teku za bosanski i tacka...Jedva se nagodismo user posted image Ne znam samo na koga je ovako tvrdoglavauser posted image

Mi ih nismo ni nosili, tj kupili. Učiteljica nam rekla da će knjižice bit tek na kraju drugog polugodišta.
Do sad su nsoili 3 sveske, kocke, linije i onu bez linija. Sad čekamo 29 da vidimo kako će bit. On jedva čeka, nedostaju mu drugari.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 932
22.1.2015 9:25:37   
tinkivinki

naši su dobili,knjižica ogromna dimenzije sveske samo tanja i ona im je od prvog do devetog razreda.ocjene su opisne,a predmeti1. moja okolina,2.govor,izražavanje stvaranje,3.ritmika,sport,muzika i naravno vladanje

Neposredna veza do poruke: 933
22.1.2015 9:29:40   
tinkivinki

Pa,krenuli su u ponedjeljak u skolu....,da su htjeli,podijelili bi nam....Vjerovatno na kraju godine...
Bili smo na roditeljskom iza N.G....,samo su nam podijelili njihove registratore/mape sa radovima.Kada smo pregledali,trebali smo odgovoriti pismeno na par pitanja o napredovanju naseg djeteta u prvom polugodistu,sta nam se posebno svidja,sta ocekujemo od djeteta,a sta od ucitelja kroz dalji rad....i td.

ovo nam je davala učiteljica na roditeljskom krajem polugodišta,fascikla je puna,stvarno su dosta toga uradili,a vidim i napredak kad pogledam radove s početka i kraja polugodišta.moja je julsko dijete i nije plakala u školi,ali nije mi bila zrela to tek sad vidim,neki klik je tu falio.a čini mi se da je sad sve došlo na svoje mjesto

Neposredna veza do poruke: 934
22.1.2015 9:34:13   
Penelope82
Jel'' ono bi Derventa?Slbo ja pamtim user posted image

Moja je rodjena 02.06. i meni bas nesto bilo zao slati je u skolu sa 6 godina i 3 mjeseca user posted image ...i mozda bismo mi to nekako izvrdali,da ona nije navaljivala da ide....Bas je bila spremna. Uvijek je uzivala u toj skolskoj atmosferi-prvo u Pacijoj skoli sa 3 godine,poslije u vrticu i tako dalje

< Poruku je uredio Penelope82 -- 22.1.2015 9:43:50 >

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 935
22.1.2015 9:39:28   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Pa možda nisi znala da ce dobiti knjizice...čekace vas u skoli sigurno

kod nas knjizice idu na kraju prvog razreda,nema na polugodištu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 936
22.1.2015 9:41:28   
bebacha

Jel' ono bi Derventa?Slbo ja pamtim user posted image

Moja je rodjena 02.06. i meni je bas nesto bilo zao slati je u skolu sa 6 godina i 3 mjeseca user posted image ...i mozda bismo mi to nekako izvrdali,da ona nije navaljivala da ide....Bas je bila spremna. Uvijek je uzivala u toj skolskoj atmosferi-prvo u Pacijoj skoli sa 3 godine,poslije u vrticu i tako dalje

tako ce Alen imat,jos je on rodjen na kraju juna
bas ce mi biti zao
a Ajla imala 6 i po god,taman

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 937
22.1.2015 9:44:14   
tinkivinki

Jel' ono bi Derventa?Slbo ja pamtim user posted image

Moja je rodjena 02.06. i meni je bas nesto bilo zao slati je u skolu sa 6 godina i 3 mjeseca user posted image ...i mozda bismo mi to nekako izvrdali,da ona nije navaljivala da ide....Bas je bila spremna. Uvijek je uzivala u toj skolskoj atmosferi-prvo u Pacijoj skoli sa 3 godine,poslije u vrticu i tako dalje

jest.a nije moja nikad išla u vrtić,čak ni u predškolsku,možda je i to bilo bitno

Neposredna veza do poruke: 938
22.1.2015 9:45:45   
Penelope82
Ma,sve zavisi od djeteta....Ja vidjeh da placu cak puno vise oni stariji....Ne mora nista znaciti.

Preglupo sam ovo napisala,ali skontala si me,jel de?user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 939
22.1.2015 9:52:47   
tinkivinki

Ma,sve zavisi od djeteta....Ja vidjeh da placu cak puno vise oni stariji....Ne mora nista znaciti.

Preglupo sam ovo napisala,ali skontala si me,jel de?user posted image

uglavnom ne plače više niko,u ponedjeljak je takva vriska od dragosti nastupila kad su ugledali učitelje.ja luda mater umalo nisam zaplakalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 940
22.1.2015 9:59:22   
Penelope82
user posted image user posted image Jel' i ti places kada bude happy end (a uvijek bude) u djecijem filmu ili crticu?user posted image Mene vise stid ici s djecom u kinouser posted image

Neposredna veza do poruke: 941
23.1.2015 8:48:43   
Visnja RR
I kod nas je prvi dan bilo cike, vriske i sreće
Kae A kad je učiteljica ušla u razred svi su joj pritrčali sa željom da je zagrle.... A ona sitna ko djevojčica user posted image Dobro je nisu oborili...

a evo naše knjizice

user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 942
5.2.2015 14:33:35   
salmy
Jel zna neko do kad su prijava za prvacice?
nesto sam cula na radiu do 13 frbruara...gdje kako komeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 943
5.2.2015 19:17:03   
aya 05
Od 1.aprila u školama počinje upis.
Ljekarsko u Domu zdravlja treba izvaditi u toku marta.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 944
5.2.2015 21:28:39   
svamojadjeca
jos jedan prvacic kako vrijeme leti.....jos mjesec do ljekarskog

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 945
5.2.2015 21:44:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: aya 05

Joj to je tako brzo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 946
5.2.2015 21:47:55   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: aya 05

Joj to je tako brzo

I sama sa sobom evo isto razmisljam....

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 947
6.2.2015 9:37:41   
mamich
Nekada sam ranije procitala da pozivi za upis u skolu stizu na kucnu adresu..mi smo se nedavno preselili i sada me to dosta buni, zna li neko kome se mogu obratiti po tom pitanju?

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 948
6.2.2015 9:49:02   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamich

Nekada sam ranije procitala da pozivi za upis u skolu stizu na kucnu adresu..mi smo se nedavno preselili i sada me to dosta buni, zna li neko kome se mogu obratiti po tom pitanju?

ne...
bude javni poziv u novinama, po školama i vrtićima nekim postave...
ne šalju na adresu bar ne u sarajevskom kantonu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 949
6.2.2015 10:30:35   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamich

ne...
bude javni poziv u novinama, po školama i vrtićima nekim postave...
ne šalju na adresu bar ne u sarajevskom kantonu

kada otprilike?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *