RE: Prvačići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Od đačića do đaka

Poruka

mamina princeza -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:14:28)

ja u subotu naletih na bas snizen targetov ruksak u exlusivu , nije ovogodisnji novi nego iz stare kolekcije ... roza boja vjerovatno ce se prljati al sta cu mojoj curi se tamniji nikada nece svijdeti :) . ima anatomska ledja al nije dole prejak kao sto su mi recimo ovi novi ovogodisnji modeli. kad sam joj jedan taj stavila na ledja bas mi je bio prevelik i pretezak... ovaj nas ima dno jako cvrsto al nije toliko tesko pa cin imi se da ce ga moci nositi. bio je bas snizen i jedan jedini tako da ga nisma mogla propustiti ... :)

evo ga
http://www4.slikomat.com/13/0630/mgn-ruksak.jpg

i Hanady bas ga peres u masini ? ja sam dosada ove vrticke prala rucno pa samo ubacim na ispiranje u masinu s malom centrifugom... mogu bas prati u masini ili po ovom istom principu :)

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:17:10)

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja u subotu naletih na bas snizen targetov ruksak u exlusivu , nije ovogodisnji novi nego iz stare kolekcije ... roza boja vjerovatno ce se prljati al sta cu mojoj curi se tamniji nikada nece svijdeti :) . ima anatomska ledja al nije dole prejak kao sto su mi recimo ovi novi ovogodisnji modeli. kad sam joj jedan taj stavila na ledja bas mi je bio prevelik i pretezak... ovaj nas ima dno jako cvrsto al nije toliko tesko pa cin imi se da ce ga moci nositi. bio je bas snizen i jedan jedini tako da ga nisma mogla propustiti ... :)

evo ga

i Hanady bas ga peres u masini ? ja sam dosada ove vrticke prala rucno pa samo ubacim na ispiranje u masinu s malom centrifugom... mogu bas prati u masini ili po ovom istom principu :)

naš je kao ovaj što si kupila...
samo izvadi iz leđa one šipke i u mašinu smaog na 30 stepeni, ja smoa detrdžent stavim evenetualno malo veniša....omekšivač ne kkoristim...
izađe ko biljur..
i vrtićek i svvih vrsta ja u mašini perme...ma ja i tene u mašini perem[sm=smiley36.gif]sve ja pa šta preživi ponovim šta ne preživi bašim hahah

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:21:05)

IZVORNA PORUKA: salmana

I mi smo kupili tamniji ruksak, teget-roze kombinacija, lalaloopsy :)

joj gdje si taj našla[sm=smiley36.gif]
haj mi kaži ...možeš li ga slikati...da ga kupim mlađoj za sljedeću godinu[sm=smiley36.gif]
ona mi kreće aBd iduće godine a luda je za lalaloopsy[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:31:13)

A gdje ima dobar izbor Staedtlerovih pernica?

Ima ih u svjetlosti, ja sam u Gracanici kupila u Neutrinu, ne znam koliko ti ovo pomaze[sm=smiley36.gif]

Elem bojice koje imaju oko "srca" bijeli sloj su bolje jer se manje lome

salmana -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:32:44)

Na zalost nisam kod kuce ne mogu da ti uslikam sad, a fakat je prelijep, taj teget dio ima srebrne sljokice u tkanju  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zz_inlove.gif[/image]

A kupila sam u onoj velikoj knjizari na cosku Titove kod tramvajske okretaljke na Skenderiji (bivsa Veselin Maslesa) ali da znas da nije veliki, ne znam hoce li ti odgovarati za tako veliku curicu, moja je prvacic I mala je, nama je fizijatrica nalglasila da ne kupimo takav ogormni ala targetov za nju :)

Doduse ne tvrdim da nema I veliki kao nas, najbolje da odes I provjeris, imaju super izbor ruksaka.

salmana -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:36:30)

Evo nadjoh online nas:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0630/soe-lala.jpg[/img]

salmana -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:38:25)

E hvala, odem u Svetlost onda I eto :)

Ma sve od Staedtlera je neuporedivo stvarno, u startu platis malo vise ali te bojice (I vostane I drvene) traju I traju, ne mrljaju se po papiru, stolu, namjestaju... :)

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:38:51)

jojjjjjjjjjjjj...
u šarenom izlogu si kupila...
moja je cura povelika već sada[sm=smiley36.gif]
ako ništa odoh da ga kupim za predškolsko[sm=smiley36.gif]
a možda im i veći...moram da pogledam...hvala ti[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:40:06)

Ma sve od Staedtlera je neuporedivo stvarno, u startu platis malo vise ali te bojice (I vostane I drvene) traju I traju, ne mrljaju se po papiru, stolu, namjestaju... :)

Imaš u Uniticu knjižaru koja ima Staadlerov porgram, jeftiniji od svih u ostatku grada :)))
e da kod njih vam je i hamer najeftiniji u gradu u svim bojama...i to da znate...malo malo neka boja hamera treba u prvom[sm=smiley36.gif]

salmana -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:43:27)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Imaš u Uniticu knjižaru koja ima Staadlerov porgram, jeftiniji od svih u ostatku grada :)))
e da kod njih vam je i hamer najeftiniji u gradu u svim bojama...i to da znate...malo malo neka boja hamera treba u prvom[sm=smiley36.gif]

E hvala za ovaj info!

bebacha -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:45:18)

evo ga

odlican je,mi smo za sad ovaj zapikali pa vidjet cemo još

Ben 10 -> RE: Prvačići (30.6.2014 11:51:40)

I mi imamo super iskustvo sa targetovim rusakom ,kupljen u prvom razredu osnovne skole,a sada je zavrsio 8 razred i uvijek se vraca njemu ,kupovali neke druge ,torbe na jedno rame adidas i opet onaj stari se vrati,kaze da ce ga nositi dok zavrsi srednju skolu jer je super ocuvan.Pribor za skolu nama je mapedov se extra pokazao.
Za malca cemo ove godine takodje traziti targetov rusak ,ali bez nekih vecih slika ,jer nam je o ovaj bez slika ,samo sivo-tamnoplava kombinacija ,brzo oni prerastu slike.

mama75 -> RE: Prvačići (30.6.2014 14:45:36)

IZVORNA PORUKA: bebacha

evo ga

odlican je,mi smo za sad ovaj zapikali pa vidjet cemo još

Moja kcerka ima identican, prosle god kupila sebi od bajramluka [sm=smiley1.gif] I da, perem ga u masini i nista mu se nije desilo, opran je sigurno 4-5x. Bas se jucer osusio i ode u ostavu da ceka septembar aBd.
Sve ove nevedene karakteristike ima: laksi od drugih a dovoljno cvrst. Moja malena ima i Kitty koji je dosta veci ( nije Target nego neka druga marka) i njega isto perem u masini na 30, bez omensicaca i centrifuge.

Visnja RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 15:00:21)

uskoro cemo imati nešto zanimljivo s Exclusive ...kao i svake godine...[sm=bravo.gif]
javim za par dana

bebacha -> RE: Prvačići (30.6.2014 15:10:21)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

uskoro cemo imati nešto zanimljivo s Exclusive ...kao i svake godine...[sm=bravo.gif]
javim za par dana

a veselim se[sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 15:12:57)

Nama je Exkluziv izbor u svakom slučaju:)
imaju sve što trebamo, a što trenutno nemaju nabave nam :)
Ja lijepo pošaljem mail sa spiskom knjiga, potrebnim priborom, dođem po pozivu na pult sve preuzmem bez hodanja i potrage...super cijene, super kvalitet, efikasna usluga[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 15:15:21)

i 10 % popusta i ucesce u nagradnoj igri [sm=bravo.gif] ali tek od augusta[sm=bravo.gif]

salmana -> RE: Prvačići (30.6.2014 15:22:27)

Ja lijepo pošaljem mail sa spiskom knjiga, potrebnim priborom, dođem po pozivu na pult sve preuzmem bez hodanja i potrage...super cijene, super kvalitet, efikasna usluga[sm=smiley1.gif]

A gdje ovo, u Kralja Tomislava ili kod Hitne?

Hanady RR -> RE: Prvačići (30.6.2014 17:32:29)

A gdje ovo, u Kralja Tomislava ili kod Hitne?

Toje isto dogovorum gdje je blize ja u kralja tomislava pokupim

Adana -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:21:48)

I mi smo u Excluzivu naišli na ruksak koji se maci jako svidio [sm=zz_wub.gif]
Na sniženju, isto prošlogodišnji. Ima anatomaska leđa, nije nešto ni težak, a dobila sam info da je izdržljiv i dobar gotovo kao i Targetovi ruksaci što su... Vidjećemo [sm=smiley36.gif]
Možda čak negdje naiđemo i na pernicu u istom fazonu. [sm=smiley1.gif] Iako nije moranje hehe

Evo ga:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0710/n95-RUKSAK.jpg[/img]

M kao Mama -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:29:39)

IZVORNA PORUKA: Adana

I mi smo u Excluzivu naišli na ruksak koji se maci jako svidio [sm=zz_wub.gif]
Na sniženju, isto prošlogodišnji. Ima anatomaska leđa, nije nešto ni težak, a dobila sam info da je izdržljiv i dobar gotovo kao i Targetovi ruksaci što su... Vidjećemo [sm=smiley36.gif]
Možda čak negdje naiđemo i na pernicu u istom fazonu. [sm=smiley1.gif] Iako nije moranje hehe

Evo ga:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0710/n95-RUKSAK.jpg[/img]

Cineck, super je, kao i Target, ima čaš pernica i ona vrećica za fizičko u ovom dezenu, baš je lijep,

a ja moram oprati l Hello k targetov, dobro je da pročitah ovo za omekšivač, ja bih još podebljala omekšivaća ko biva da bolji bude,

e, i ja jedva čekam Ekslkuziv da kupimo šta nam treba za II razred abd, a ove štadler sa bijelim krugom su zaista odlične, ja sam 24 komada platila oko 8 KM u našoj lokalnoj K

ElmaB -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:40:44)

Evo nadjoh online nas:

[img]http://www4.slikomat.com/13/0630/soe-lala.jpg[/img]

Koja je cijena ovog ruksaka?

R&T@ -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:49:01)

IZVORNA PORUKA: Adana

a dobila sam info da je izdržljiv i dobar gotovo kao i Targetovi ruksaci što su... Vidjećemo [sm=smiley36.gif]

Sigurno ima i pernica...

T. proslogodisnji je ova marka...
Kao da nije ni koristen...

Alma, u kojoj knjizari?
Tamo kod Mimsa ili kod policije?

Adana -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:52:05)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Cineck, super je, kao i Target, ima čaš pernica i ona vrećica za fizičko u ovom dezenu, baš je lijep,

a ja moram oprati l Hello k targetov, dobro je da pročitah ovo za omekšivač, ja bih još podebljala omekšivaća ko biva da bolji bude,

e, i ja jedva čekam Ekslkuziv da kupimo šta nam treba za II razred abd, a ove štadler sa bijelim krugom su zaista odlične, ja sam 24 komada platila oko 8 KM u našoj lokalnoj K

Da, i ja sam čula da je Connect gotovo jednako dobar kao i Target,s amo jeftiniji. [sm=smiley36.gif]

Znaš li gdje ima kupiti pernicu i vrećicu za fizičko u ovom dezenu, jesi slučajno negdje vidjela?! Obraduj me [sm=smiley36.gif]

Nego, ovo gore podebljano, o čemu pričaš, nisma najbolje razumjela? [sm=smiley1.gif]

Adana -> RE: Prvačići (10.7.2014 15:53:43)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Sigurno ima i pernica...

T. proslogodisnji je ova marka...
Kao da nije ni koristen...

Super, znači dobar [sm=smiley20.gif]

Pernicu sam viđala prošle godine, ove još ne vidjeh... Nadam se da ćemo naletiti, a ako ne, biće neka druga [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>